Человек не терпит насилия!

скільки ще будуть співати про якісь успіхи поліцейської «реформи»?

В Одесі оперативники Департаменту внутрішньої безпеки затримали трьох правоохоронців, які викрали $120 тисяч з автомобіля інкасаторів. Про це повідомив департамент внутрішньої безпеки Нацполіції.

Троє 29-річних правоохоронців – два старші слідчі та заступник начальника відділу слідчого управління одеської поліції, дізналися про групу осіб однієї з фірм, яка займається перевезенням грошових коштів в особливо великих розмірах на території Одеси. Відтак зловмисники спланували напад на інкасаторів і заволодіння грошима.
Злочинний план напарники розпочали з «липової» заяви вигаданої особи про скоєне шахрайство. Начебто у «заявника» виманили грошові кошти особи, які пересувалися на автомобілі інкасаторів. За цими сфальсифікованими відомостями слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, до якого приєднали складений ними ж протокол допиту «потерпілого». В «документі» зазначалося, що інкасатори займаються ще й продажем вогнепальної зброї.
Сфабриковані матеріали один зі слідчих погодив з процесуальним керівником прокуратури Одеської області та отримав ухвалу на проведення обшуку автомобіля «зловмисників». Пізніше змовники із залученням бійців полку особливого призначення поліції Одеси зупинили зазначене авто на одній з вулиць, поклали на землю водія та пасажирів і провели обшук.
Поки спецпризначенці професійно виконували свою задачу — вартували «небезпечних озброєних злочинців», за їхніми спинами слідчі поклали на заднє сидіння автомобіля сумку зі зброєю. Тож під час заходів під протокол було «виявлено і вилучено» магазин, споряджений патронами до автомата Калашникова, всього – 57 набоїв, а також пістолет «Зоракі» з 8 патронами. При цьому змовники викрали з автомобіля інкасаторів дві сумки зі 120 тисячами доларів США і поклали їх до своєї машини.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ