Человек не терпит насилия!

Свавільні дії Василя Хомінця, керівника Держпродспоживслужби в Тернопільській області

Ми хочемо по скаржитися на свавільні дії нашого керівника Хомінця Василя Петровича, який замість того, щоб займатися своїми безпосередніми професійними обов’язками , влаштовує п’янки та гулянки за рахунок держави та за наші кошти. Хочемо поділитися поділитися історіями його гулянь нашого «шефа»
Нещодавно Василь Хомінець влаштував масштабне гуляння на базі Чортківсього медичного коледжу, але прикрився звичайним семінаром та інспекцією табору Лісова Пісня, який знаходиться неподалік Борщова.

Як все було. Василь Петрович дав наказ, провести семінар для працівників Держпродспоживслужби в місті Борщові у стінах Борщівської Районної Державної Адміністрації, але це був лише привід для проведення його п’янки…
Значить Василь Петрович в день «семінару » дав наказ загрузити один автобус працівників з алкоголем та харчами, плюс службовий Джип, який був переповнений елітними напитками і відправив їх на базу відпочинку Чортківського Медичного Коледжу .

Він разом з 5 клерками поїхав на семінар в Борщів та ревізувати табір, а поки він там був працівники готували бенкет для шефа на базі Чортківського медичного коледжу, де в той день мали відпочивати студенти, але їх не пустили бо типу орендували працівники Держпродспоживслужб, але ні копійки грошей базі медичного коледжу не прийшло до цих пір.
Значить поки готувався стіл Василь Петрович приїхав в Борщівську Районну Державну Адміністрацію на «свій авторський семінар». Взагалі цей семінар та п’янка була присвячена дню державного службовця України.

Постає питання, чи дійсно це таке вже велике свято день Державного службовця, що його так треба пишно святкувати ?
На наш погляд ні, що нам кожне свято святкувати та пити ? Почався той семінар, на семінарі Хомінця були присутні декілька людей, всі вони були працівниками нашої служби.

Питання, а чи потрібен взагалі був такий семінар ? Адже на нього були присутні лише свої люди . Можна було такий семінар на 30 хвили провести і в себе Управлінні, але де ж Василь Хомінець за хотів на халяву по бухати 2 дні. І от пройшло 30 хвилин того славнозвісного «семінару » і він поїхав в табір Лісова Пісня. Приїхавши в табір зробив фото для фейсбуку, і для своїх журналістів, які піарять його, щоб відбілити його репутацію. Відразу сів за стіл в таборі, випив пару чарок, набрав по телефону своїх працівників, які готували йому стіл на базі Чортківського Медичного коледжу, і запитав ну що там ? Стіл готовий ? Вони сказали так Василь Петрович все готово. Тоді Хомінець до своїх клерків крикнув годі пити по коням! Нас там чекає гарний двох денний відпочинок.

Значить приїхав на ту базу коледжу Василь Хомінець і почав бухаловку, пили до ранку. Крики були чути до Борщова. Коли настав ранок одружені чоловіки та жінки пішли разом спати. І тут найбільша біда, адже чимало наших родин на грані розлучень, адже наші жінки та чоловіки вже не можуть витримати п’янки та гулянки Хомінця. І чесно ми також, адже як йому зрозуміти, що таке українська родина, коли він вже сам змінив 5 жінок, вже має 6, плюс повно коханок. Коли усі працівники прокинулися, і Василь Петрович наказав знову накривати стіл, і знову п’янка тривала до ранку, пісні та крики лунали на всю базу Чортківського Медичного Коледжу .

І вся ця п’янка лише одна частина всіх грішків Василя Хомінця. Він обманув владу та український народ вказавши не правдиву декларацію. І тут питання, чому чиновник такого рівня не показує реальні матеріальні статки, а рядовий клерк, повинен все до копійки по рахувати. Де справедливість ?
Василь Хомінець вказав лише одну машину, і то применшив вартість на 150 тисяч гривень. А крім того він володіє ще 3 машинами, які стояться десятки тисяч доларів. Нещодавно Василь Хомінець неподалік Тернополя по будував величезний маєток, якому може позаздрити колишній диктатор України Янукович. Це друге Межигір’я, тільки диктатора Держпродспоживслужби Тернопільської області Василя Хомінця.

Та це ще не все, наш шеф виписує по різному премії . Та і не забуває про себе. Сам отримує 50 тисяч гривень, і постійно на нарадах ниє , що у нього дуже маленька зарплата . 50 тисяч це мало ? В умовах війни, економічної кризи 50 тисяч це мало, це лицемірство. Плюс Хомінець дає премії по 100-200 відсотків своїм найближчим клеркам, які половину премії, віддають йому в руки. Також по різному дає премії на Управління нашої служби.

Постає логічне питання, а звідки Василь Петрович знає, як працює кожен працівник нашої служби ? І чого одним премія 10 відсотків від зарплати, а іншим 200 ? Відповідь напрошується сама, тим кому такі великі премії, то той дає половину в рукі Хомінцю. І хіба такі дії Василя Хомінця це — не відверта корупція і зловживання службовим становищем ?

Ми сподіваємося, що нас почують, і Хомінець буде покараний.
Василь Хомінець з приходом на посаду відразу взяв на роботу професійну журналістку, але не на посада прес — секретаря, а на посаду бухгалтера. Ця людина цілими днями піарить Хомінця в мережі інтернет, веде його персональну сторінку у фейсбуці, замовляє замовні статті у місцевих ЗМІ,і це все для того, щоб зробити Хомінця великим керівником, щоб в майбутньому той став народним депутатом ….

На одній із нарад Василь Хомінець запропонував працівникам зібрати кошти для сімей загиблих українських воїнів. Так це — дуже добре допомагати родинам українських героїв, ми були тільки за, але Хомінець сказав, що треба запросити по більше журналістів, щоб вони написали який він класний філантроп. Питання, для чого піаритися на крові ? Якщо ти дійсно хочеш допомогти, то просто збирати кошти, купи товари та подаруй.

Це найвище лицемірство піаритися на крові героїв та горі родин загиблих українських воїнів.
Буквально декілька днів тому, Василь Хомівець наказав на нараді скинутися усім працівникам по 1500 грн, адже він готує новий семінар в Бережанах присвячений Дню працівника ветеринарної медицини, який випадає 13 серпня, але цей семінар буде такий, як той, що був в Борщові, після нього буде колективна бухаловка в Івано – Франківські області, на вотчині Хомінця.
Ми категорично проти того семінар, адже знову п’янка, знову здавай гроші, і саме головне тепер половину з нас остануться без сімей, адже скільки наші рідні будуть терпіти п’янки та гулянки нашого хазяїна. Багато з наших працівників, запитали Василя Петровича, чи можна просто поїхати на семінар в Бережани, і після нього поїхати додому, а він відповів, якщо не поїдете на п’янку у Івано-Франківську область, тоді отримаєте трудову, і на вихід. І на кінець, сказав «Хто не зі мною, той проти мене».

Ви знаєте нам дуже важко з таким деспотом, адже в країні війна, проливається щоденно невинна кров за нашу з вами незалежність. Наші герої своїм власними життям боронять нашу країну, а такі Василь Хомінець розкрадають країну. Для чого гинуть наші хлопці за те, щоб одні жили як бидло, а інші шикували ? Чи може їхня жертва даремна ?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ