Человек не терпит насилия!

Протас возвращается?

Прем’єр-міністру України Гройсману В.Б.

Міністру охорони здоров`я України Супрун У-Н.

Директору Національного антикорупційного бюро України Ситнику А.С.

Генеральному прокурору України Луценку Ю.В.

Міністру Внутрішніх справ України Авакову А.Б.

Головне слідче управління НПУ
Заступнику голови НПУ, Начальнику ГСУ
Вакуленко О.Ф.

Голові комітету ВРУ з питань охорони здоров’я Богомолець О.В.

Генеральному директору   Державної установи «Центр громадського здоров’я  МОЗ  України» Нізовій Н.М.

Голові партії  БПП «Солідарність» Кличко В.В.

Голові партії «Батьківщина» Тимошенко Ю.В.

Голові партії «Радикальна партія Олега Ляшка» Ляшко О.В.

Голові партії «За життя!» Рабіновичу В.З.

Колективне  звернення

        До нас, діючих керівників Державних установ, що очолюють лабораторні центри МОЗ України в областях,  реорганізованих шляхом приєднання до ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» та колишніх працівників  Державної  санітарно-епідеміологічної служби України надійшла наступна інформація.
        Перебуваючи під слідством за підозрою в отриманні неправомірної вигоди  та хабарів бувший  голова Держсанепідслужби  Протас С.В. планує відновитися  на роботі, отримати керівну посаду в МОЗ України або ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України».  Ми з жахом  почули цю новину!!! Людина, яка намагалась поставити на «лічильник» всю Держсанепідслужбу України бажає тріумфально повернутись! Невже немає справедливої судової системи, невже недостатньо фактів для покарання  цього знахабнілого циніка, невже ми знову будемо вимушені виконувати примхи цього безсоромного пройдисвіта, невже співробітники  ГПУ, НАБУ та СБУ за одне з цим корупціонером!!!
        Його часто бачать на різноманітних медичних конференціях, заходах в профільних НДІ, МОЗ України на які його, навіть, не запрошують! Ні честі, ні совісті!!! На святкуванні останнього Дня Держсанепідслужби  він без запрошення  прибув до ресторану де були присутні  почесні, шановні фахівці бувшої служби. Вечірка для багатьох була зіпсована, але зі слів колег, було почуто багато цікавих  речей. Нібито, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, Протас С.В. поділився своїми планами. Першочергово він хоче подати позов до суду по відновленню на посаді та говорить, начебто, в суді вже домовлено. Після, через довірених людей,  можна «домовитися» з НАБУ, що його провина недовідна та  «закрити» справу за відсутністю доказів. Подальша його мета — любим чином закріпитися в МОЗ України та  очолити ДУ «Центр громадського здоров’я  МОЗ  України». Натякнув, що вельмишановна Наталія Миколаївна Нізова  в 2016 році — ювіляр, тривало не пропрацює і головне зараз «втертися» до неї в довіру.  Головним своїм козирем Протас С.В. називає  Саенко О.С — міністра КМУ, якого озвучує своїм другом та захисником. Багато в чому йому допомагає бувший заступник міністра охорони здоров’я  Перегінець І.Б. який, зі слів Протаса С.В., є довіреною людиною міністра охорони здоров’я Супрун У-Н.
         В липні минулого року, за дорученням Прем’єр-міністра України комісією в МОЗ України було проведено службове розслідування. За результатами  розслідування робота МОЗ, в тому числі, по напрямкам, які безпосередньо координує та контролює Перегінець І.Б., була визнана такою, що призвела до зволікання у наданні медичної допомоги громадянам України внаслідок бездіяльності, неналежної організації  та координації роботи, незадовільного стану нормотворчої діяльності. Після цього Перегінець І.Б. переїхав до Копенгагену для реалізації проекту  ВООЗ по боротьбі з туберкульозом, але дистанційно продовжує впливати на міністерські процеси.
        За сприяння Перегінця І.Б. та Протаса С.В.  були переведені до роботи в МОЗ України  працівники, що сприяли організації корупційних схем запроваджених  Протасом С.В. в Держсанепідслужбі. До управління організаційного забезпечення роботи МОЗ України переведена Арутюнян О.В., яка  забезпечувала «антикорупційну» роботу, а фактично — документальне  прикриття беззаконня. За повідомленням співробітників МОЗу,  Арутюнян О.В. продовжує бути агентом в отриманні внутришньої інформації, вирішуванні кадрових питань, підготовці потрібних для бувшого шефа документів, отримуючи за це від прихильників-посередників Протаса С.В. «подяки». В управління аудиту та аналітики працює Коваленко О.О.- виконавець заказних аудиторських перевірок. Завдяки ії роботі  було винесено ряд безпідставних доган, звільнено ряд «обтяжливих»  для  Протаса С.В. керівників регіональних підрозділів та на підставі результатів перевірок пропонувалось «вирішити  питання через шефа». До управління громадського здоров’я переведені Хальота І.Б. та Руденко І.С.  Перша є непрофільним фахівцем з немедичною освітою, зарахована до МОЗ України за проханням Протаса С.В., виконує непритаманну їй роботу, чим визиває обурення наших колег з міністерства. Друга є сполучною ланкою між екс-головою Держсанепідслужби Протасом С.В та радником Регіонального Бюро ВООЗ в Копенгагені  Перегінцем І.Б.  Постійні відвідування Руденко І.С. країн світу за державні кошти не мали жодного  медико-профілактичного  ефекту, практичної допомоги в реформуванні системи профілактики інфекційних захворювань, жодної  запропонованої моделі розвитку системи громадського здоров’я, але мали «відкати» грошей Протасу С.В. за відрядження.
        Нещодавно   запрацював  новий  проект  Протаса С.В.  ТОВ «Емпекс» в
м. Києві, що спеціалізується  на легалізації об’єктів зв’язку, проведенні лабораторних досліджень. Обладнання на якому працює ТОВ «Емпекс» було за час роботи Протаса С.В.  відібрано, як списане у лабораторних обласних центрів Київської, Рівненської, Івано-Франківської, Одеської, інших областей.
         Знаючи способи роботи Протаса С.В. прийшли  до висновку —  його прибутки  могли сягати до 500 тис. грн. в місяць.  В кулуарах Протас С.В. хвалився, як він спритно оформив своє майно, придбане за останні півтора роки,  на брата, колишню дружину, інших родичів та його декларація дійсно є «нульова».
        Мабуть, наше звернення на тлі інших проблем не буде мати відповідної реакції, але сподіваємося, що зворотного  відліку та повернення корупціонерів, псевдопатріотів до новостворених структур не повинно відбутися у країні впевнено крокуючої до Євроінтеграції!

З повагою,
        Голови комісій з проведення реорганізації  державних установ та директори      державних установ:
 Одеська область                                             Гончаров В.О.
 Миколаївська область                                   Клочко В.І.
 Полтавська область                                       Хайлов А.В.
 Чернівецька область                                      Гопко Н.В.
 Дніпропетровська область                            Штепа О.П.
 Житомирська  область                                  Парамонов З.М.
 Запорізька область                                        Терехов Р.Л.
 Сумська  область                                           Збаражський В.П.
 Харківська область                                        Махота Л.С.
 Херсонська область                                       Хондусь О.Л.
 Черкаська область                                         Сьомак М.О.
 м. Київ                                                            Чумак С.П.
 Закарпатська область                                    Ситник Г.Я.
 на водному транспорті                                  Голубятников М.І.
 на залізничному транспорті                          Макомела Р.М.
 на повітряному транспорті                           Корнієнко М. М.
               за підтримкою   колективів державних установ

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ