Человек не терпит насилия!

Податкова міліція (1996-2016) R.I.P.

Вівторок, 27 вересня 2016, 12:06
Мінфін у віторок представить Кабміну законопроект про ліквідацію податкової

Міністерство фінансів у вівторок представить Кабінету міністрів законопроект про ліквідацію податкової міліції.

Про це повідомив міністр фінансів Олександр Данилюк під час засідання уряду.

“Ті зміни, які ми робимо в податковому кодексі і які ми внесемо в Кабінет міністрів в кінці цього тижня, вони спрямовані на те, щоб прибрати можливості для корупції в Фіскальній службі”, — заявив міністр.

“Тобто там оптимізується процес по ПДВ, і вирішиться проблема з базами даних, які зараз будуть адмініструватися поза межами ДФС, а також ліквідовується податкова поліція, — закон сьогодні буде внесений до Кабінету міністрів”, — сказав Данилюк.

За його словами, там все це буде врегульовано і Державна фіскальна служба стане більш сервісно-орієнтованим органом.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

8 ответов

  1. Данилюк указал на незаконность налоговой милиции

    Больной чел

    http://ukranews.com/news/431731-danylyuk-ukazal-na-nezakonnost-nalogovo y-mylycyy

    А еще на Кабмине оне назвал ‘налоговая полиция’. Просто чел выпал из жизни лет на 15-20.

    Помнит еще как его дыбали когда был бизнесменом — офшорником

  2. Давно пора. Незаконная контора. Оружием и прочими правами пользуется по закону о милиции, который уже год как не действует. Да и другие законы если почитать, то там полный сыр-бор. Орган живет своей жизнью, оторваной от реальности и нормативной базы… А уровень профессионализма обратно пропорционален уровню коррупции..

  3. Ликвидировать надо не только налоговую милицию, а и налоговую службу с таможней в целом. Более того, необходимо полностью менять налоговую систему: законодательство, органы администрирования и отдельно систему обжалования. Однако это возможно после удачного следующего переворота. Ежели и он будет подобный двум предшествующим, то менять ничего не придётся — страна накроется медным тазом. И раздеребаненные территории попадут под юрисдикции разных стран: Польши, Румынии, России.

  4. Головач с подельниками Роздайбеда и Бирсан больше миллиарда долларо украли. В Украине миллиордеры налоговые полицейские! Охуенно!!!

  5. А кто проконтролирует разворовывание местных бюджетов после децентрализации? Служба нужна, но не в ДФС и с другой подследственностью.

  6. Реформувати, реформувати і реформувати. А реформи нам і за нас “фахівці” вміють зробити. ДПА, ДПС, Мінздох… І кожного разу ефективність зрозтає в рази. Тільки треба випросити додатковий транш. А результат буде — бачимо результати реформування міліції (профілактика, рівнень злочинності,

  7. Ну так внесли или нет???? И почему должны вносить в КМ а не в ВР ??? Сегодня уже среда, а “воз и ныне там”…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ