Человек не терпит насилия!

РОДИННИЙ ТАНДЕМ В УРЯДОВОМУ ФЕЛЬДЗВ’ЯЗКУ, АБО ЯК ДЯДЕЧКО З КИЄВА ПОКРИВАЄ ЗЛОЧИНИ ПЛЕМІННИЧКА З КРОПИВНИЦЬКОГО.

РОДИННИЙ ТАНДЕМ В УРЯДОВОМУ ФЕЛЬДЗВ’ЯЗКУ, АБО ЯК ДЯДЕЧКО З КИЄВА ПОКРИВАЄ ЗЛОЧИНИ ПЛЕМІННИЧКА З КРОПИВНИЦЬКОГО.

А ні для кого не є секретом що державні установи, в тому числі і урядовий фельд’єгерський зв’язок, які в першу чергу повинні задовольняти потреби держави, бізнесують, тобто заробляють, обслуговуючи потреби приватного бізнесу та приватних осіб, виконуючи невластиві для державних установ та служб функції.
Під час такого обслуговування існують ризики та виникають проблеми, які урядовий фельдзв’язок повинен вирішувати або за рахунок держави, приносячи їй значні збитки, або за рахунок підлеглих, відбираючи в них засоби до існування, іншого не дано.
Як правило, ризики та негативні ситуації пов’язані з схоронністю вантажу, виникають по причині бездарного, непрофесійного і дилетантського керування як керівництвом Головного управління урядового фельд’єгерського зв’язку, так і по причині невігластва дрібних керівників, які є начальниками дрібних підрозділів тактичної ланки, а головне — родинного симбіозу який покриває прорахунки в роботі і злочини, які вчиняться як самими керівниками – начальниками, так і їх підлеглими.
Прикладом виконання державною фельд’єгерською службою невластивих їй функцій та нецільового використання бюджетних коштів, може бути ганебний випадок, пов’язаний з перевезенням грошових коштів в сумі 200 000 гривень, які належали ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», який мав місце в минулому місяці поточного року. Адже по прибуттю до відділення банку і здачі вантажу, при розкритті інкасаторських мішків, в них виявили недостачу готівки на суму 200 тисяч гривень. По факту нестачі коштів було складено акт про пошкодження пломб на інкасаторських мішках та відсутності готівкових грошей. До складу комісії, яка складала акт входили Марков Віталій Кирилович та Козак Андрій Леонідович, які і повинні були забезпечити схоронність вантажу.
На даний час під виглядом службової перевірки йде процес направлений не на розкриття злочину – крадіжки та притягнення до кримінальної відповідальності осіб які вчинили крадіжку грошей, а йде процес укриття злочину і перенесення матеріальної (фінансової) відповідальності на працівників держфельдслужби Маркова В.К. та Козак А.Л., які зможуть своєю заробітною платнею погасити банку завдані збитки, лише за п’ять років роботи.
Тобто, зниклі кошти будуть повертати двома способами, або начальник Головного управління урядового фельд’єгерського зв’язку Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України полковник Пушкаренко Сергій Олександрович на підставі «результатів перевірки» та свого волевиявлення погасить борг за рахунок фельдслужби, з ймовірним особистим відкатом від крадіїв, або лишить всіх працівників фельдслужби України премій та надбавок, які у вигляді добровільних або примусових внесків будуть повернуті потерпілому банку, і знову з ймовірним особистим відкатом від крадіїв. І ці схеми мають безліч варіантів погашення боргу, і з тим же корупційно -злочинним відкатом.
Версії: про відкати вкрадених коштів; про зв’язок працівників держфельдслужби із крадіями грошей; про те що самі Марков та Козак вкрали гроші з відома свого безпосереднього начальника Стадника С.А., мають право на існування, і запорука в цьому Корупційно – родинний симбіоз фельдзв’зківців вищої та низшої ланок.
Корупційно – родинний симбіоз фельдзв’зківців полягає в тому, що начальник Начальник Головного управління урядового фельд’єгерського зв’язку
Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України Полковник Пушкаренко Сергій Олександрович є рідним дядечком свого племінника – т.в.о. начальника відділу головного управління державної фельд’єгерської служби в місті Кіровограді — Стадник Сергія Анатолійовича, підлеглі якого (Марков, Козак) і причетні до вчиненого злочину.
З якого юридичного боку не подивитись, в діях фельдзв’язківців Маркова В.К. та Козака А.Л. присутній формальній склад злочину, або крадіжка, або службова недбалість (стаття 367 КК України, невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що заподіяло істотну шкоду охоронюваним законом правам та інтересам окремих громадян, або державним чи громадським інтересам, або інтересам окремих юридичних осіб…), а в діях начальників Пушкаренко С.О. та Стадника С.А. (дядечка з Києва та племінника з Кропивницького) вбачаються дії статті 396 КК України — Приховування злочину (заздалегідь не обіцяне приховування тяжкого чи особливо тяжкого злочину), а 200 000 гривень сума не маленька й тягне на тяжкий злочин. По даному факту будь-яке досудове розслідування по розкриттю злочину не ведеться, а проводиться банальна службова перевірка, з метою приховання злочину.
Позиція банка «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» — мовчання, оскільки дядечко — начальник ГУУФЗ Пушкаренко С.О. попросив центральний офіс банку не здіймати галасу, оскільки особисто гарантував покриття збитків банку.
Вивчивши передумови криміногенної ситуації у відділі головного управління урядової фельд’єгерської служби в місті Кіровограді, де начальником є Стадник С.А. можливо встановити декілька основних причин її утворення та усталеності.
Перша. Соціальна несправедливість. У підрозділі всі працівники отримують заробітну платню, що не перевищує 2 000 гривень, а сам Стадник С.А. получає 12 000 грн., а його бухгалтер Ткаченко Єфросинія Василівна, по сумісництву коханка, – 7 000 грн.
Друга. Якість кадрового складу. Підлеглим Стадника С.А. є працівник підрозділу Романов Роман Валентинович, наркоман із стажем (трамадольщик), вживає наркотичні засоби відкрито і без всякої сором’язливості, при заступанні на службу табельної зброї не отримує, для недопущення нештатної ситуації, є основним членом групи «ризику», можлива зрада інтересів служби («злив» інформації про маршрути, паролі, вантаж, тощо). В службі також присутні три хронічних алкоголіки.
Третя. Службовий контроль. Не здійснюється взагалі, а ні на маршрутах, а ні на місцях. Формальні відмітки в журналах та картках присутні, але тільки на папері. Підтвердженням фальсифікації перевірок є відео зйомка на залізничному вокзалі на станції Знам’янка, де відмітки про перевірки служби Стадником С.А. в журналах присутні, а його самого на відзнятому матеріалі, немає.
Четверта. Транспортна дисципліна. Службовий автомобіль Logan використовується як особистий суто для власних потреб та ставиться на стоянку за місцем проживання.

Прошу вважати дане звернення заявою про злочин.

Старший інспектор відділу
головного управління урядової
фельд’єгерської служби
в місті Кіровограді
капітан Коваленко Олександр Аркадійович

вул. Преображенська, 2
м. Кіровоград, 25006

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

8 ответов

  1. ПОЧЕМУ Голові Держспецзв’язку
    Генерал-майору Держспецзв’язку
    Євдоченко Леоніду Олександровичу глубоко насрать на все КОРРУПЦОННЫЕ проблемы в областях? Почемы ему по барабану политика президента и правительства а так же европейского сообщества на корупцию в фельдсвязи. Дождется, что кого посадят в тюрьму за преступления подчиненных, а самого выгонят.

  2. Дорогая редакция, я Коваленко Александр Аркадьевич действительно работаю в фельдсвязи г.Кропивницкого, но я могу со всей ответственностью заверить редакцию в том, что от моего имени была написана не правдивая вышеизложеная статья. О том, кто от моего имени ее мог написать, я не знаю, человек который писал статью неправильно написал не только название нашей организации но и мою должность тоже. Поэтому прошу вас, пожалуйста убрать статью с сайта ОРД так как те сведения которые описаны в статье мало того что не правдивые, так еще и порочат репутацию отдела в котором я работаю. Извините что не могу написать номер своего мобильного, но если вы захотите убедиться в правоте моих слов напишите мне на мой почтовый ящик который я вам оставлял.
    Заранее спасибо за понимание.

  3. Жополиз ты Александр Аркадиевич!!! Как, сука, жареным запахло, так к Стадныику жопу лизать. А как он тебе скотине пообщал часть денег из 200 000 гривень дать, забыл. А тепер факт преступления вылез наружу и ты жопой закрутил. А тут два выхода, или ты в тюрьму, или сдаешь по полной шевов.

  4. Нуууууу… Не слишком ли мелко для целого, хоть и бывшего енерала!!!? Хотя он сейча тоже а подсосе, или отсосе.

  5. Так озбудили по данному факту уголовное производство, или нет? Кто знает? Или опять прикрыли?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ