Человек не терпит насилия!

Розслідування підробки бюлетенів є справою честі для прокурора Юрія Манелюка, — юрист

Розслідування кримінального провадження щодо підробки виборчих бюлетенів головою Коцюбинської ТВК Людмилою Демченко є справою честі для новопризначеного прокурора Ірпеня Київської області Юрія Манелюка, вважає член Коцюбинської ТВК, юрист Олександр Короленко. 

«Суть злочину, вчиненого Людмилою Демченко, полягає в наступному. По-перше, вона, будучи головою Коцюбинської ТВК під час позачергових виборів депутатів Коцюбинської ТВК, самостійно, без рішення ТВК, замовила в одного із поліграфічних підприємств виготовлення виборчих бюлетенів. Після цього вона змушувала голів ДВК отримати ці бюлетені та проводити ними голосування. Свідками цих фактів були журналісти та кандидати від багатьох партій, працівники поліції та члени ТВК. Дані факти зафіксовані на відео і будуть суттєвими доказами в рамках кримінального провадження. Під час засідання ТВК Людмила Демченко неодноразово порушувала виборче законодавство України, відмовляючись ставити пропозиції членів ТВК на голосування та перешкоджаючи роботі журналістів засобів масової інформації. Окрім цього, Людмила Демченко організовувала виборчий процес, досі не виплативши зарплатні працівникам виборчих комісій. Знаючи, що кошти на вибори відсутні, пані Демченко все одно йшла на шахрайство, вводячи в оману членів ТВК та ДВК», — наголосив Олександр Короленко. 

Голову Коцюбинської ТВК Людмилу Демченко називають людиною Народного депутата України Ольги Червакової. Саме Червакова ініціювала позачергові вибори депутатів Коцюбинської селищної ради та виступила автором законопроекту про кострове припинення повноважень депутатів Коцюбинської селищної ради. Проте, Вищий адміністративний суд України та Верховний суд України визнали, що дане рішення Верховної ради України є антиконституційним.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. Эту воду мутит Червакова — такая же честная, как и ее подельник Лещенко. Хотя, не Червакова ли организовала травлю Лещенко в СМИ?

  2. Лобістка столичних забудовників
    Мабуть, ще жоден народний депутат не був настільки обговорюваним мешканцями Приірпіння як одіозна і скандальна колишня журналістка Ольга Червакова. Восени 2015 року, під час виборів депутатів місцевих рад, пані Червакова занаджується до селища Коцюбинське, що під Києвом, і береться ламати місцеве самоврядування. Від початку виборчої кампанії вона демонстративно підтримує кандидата на пост селищного голови – протеже колеги по журналістському цеху з СТБ Ірини Федорів – Ольгу Матюшину. Все це відбувається під гучними популістськими гаслами захисту Біличанського лісу.
    Червакова відвідує Коцюбинське частіше, ніж сесії Верховної Ради. Користуючись своїми напрацьованими за час роботи парламентським кореспондентом зв’язками з представниками центральних ЗМІ та чиновниками, Червакова влаштовує грандіозну брудну піар-кампанію проти опонентів Ольги Матюшиної у Коцюбинському – представників місцевого осередку політичної партії «Нові обличчя». Але уже незабаром всім відкривається справжня причина такої дивної цікавості народного депутата до маленького селища. З’являється інформація, що за свої депутатські послуги Червакова нібито отримає 10 га землі заповідного лісу, їй лише потрібно пролобіювати поглинання селища столицею.
    Про те, що за спиною Червакової стоять великі столичні забудовники обмовився і народний депутат від фракції «Народний фронт» Михайло Гаврилюк під час зустрічі з представниками громад зі свого округу.
    Очевидно, столичні забудовники не випадково обрали для своїх цілей саме колишню парламентську журналістку Червакову. Ще працюючи у кулуарах ВРУ, Ольга Червакова, схоже, зарекомендувала себе як нахабна, нетактовна, некоректна людина «що багато курить і багато матюкається». Щоб переконатися, що нардепка і досі не позбулася такої манери поведінки і спілкування, слід тільки заглянути на її сторінку у соцмережі. У своїх публікаціях народний депутат України не гребує образливими словами і кличками на адресу інших людей. Вона може послати селищних депутатів «ПНХ», обзивати людей «орками», «клептоманами з ірпінською пропискою», «отарою», «чмо» тощо. А ось так пані депутат висловлюється про громаду селища, інтереси якого так активно «захищає і відстоює»: «Шабаш біснуватих, який влаштували титушки з мандатами і їхні родичі». Нічого, не скажеш, вибір столичні забудовники зробили правильний. Певно, що тільки така людина без честі, гідності та з характером і поведінкою «жовтого» журналіста, може безцеремонно втручатися не у свої справи, безпідставно обливати брудом людей і підставляти колег по парламенту, не кліпнувши оком.

  3. Як виявилося, поборниця «за справедливість» Червакова зареєструвала 2 різні декларації про доходи за 2014 рік. На сайті руху «Чесно» у її декларації жодного нерухомого майна у будь-якій власності не зазначено. В той же час на сайті Верховної Ради у декларації про доходи у Червакової вже є квартира 68 кв.м. Як відомо, декларація за 2014 рік подається до 1 квітня 2015 року. Однак зміни у декларації на сайті ВРУ дивним чином вносилися у 2016 році. Пані Червакова причину різних декларацій так і не пояснила, однак дуже любить досліджувати чужі декларації.
    Що одне «роздвоєння особистості» Ольга Червакова демонструє стосовно колишніх членів Партії регіонів. На публіку вона їх обзиває «ригами» і «бандитами», а насправді в даний час активно працює з колишніми регіоналами. Це вказано на сайті Верховної Ради. Так, як відомо, помічник Червакової Гусак Андрій Степанович був помічником Чорновола Тараса Вячеславовича («Партія регіонів» 5, 6 скликання). Савченко Олена Миколаївна допомагала нардепу Тедеєву Ельбрусу Сослановичу («Партія регіонів» 7 скликання).

  4. Что делали гаранты конституции на канале "интер" в домайданный период?:

    А?

    А также бывшие и настоящие депутаты, министры, премьер-министры и другая воровская публика, которая сама себя называет, почему то, ”ЭЛИТА”?

  5. Представитель фирмы по заказах “чиво изволите” и честь?

    Когда очередной звиздабол от “правоохренительных” органов звиздит про честь, то это 101% примета, что дело раскрыто не будет.

    Тут вроде — “раскрыто”. Однако, и при таком количестве “доказательств” про которые изложено в этой новости, прокурор умудрится годами в суде доказывать ее виновность.

    Ну,ну.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ