Человек не терпит насилия!

Лихолита отпустили на поруки нардепов

В субботу, 2 июля, Апелляционный суд Киева удовлетворил жалобу защиты основателя и бывшего начальника штаба батальона «Айдар» Валентина Лихолита («Бати») на решение Печерского районного суда Киева об избрании меры пресечения подозреваемому в виде содержания под стражей на два месяца.

«Коллегия судей постановила апелляционную жалобу адвоката Мамалыги в интересах подозреваемого Лихолита удовлетворить. Постановление Печерского суда об избрании меры пресечения в виде содержания под стражей отменить, отпустить на личные поруки народных депутатов», – сказал председательствующий судья Присяжнюк.

НБН

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

54 ответа

  1. Хочется от всей души. со смаком,с перцем послать “туда куда макар телят не гонял” всех тех кто затеял по приказу американцев всю эту байду,в течение двух лет все доведены до умопомрачения.Но нервничаю.что редакция вновь отключит на пару недель от комментариев.Это что за правосудие когда убийц так судьи от страха быть убитым от националистов облагораживают убийцу,что это за новая полиция которая опустив глаза не замечает как националисты срывают медали и ордена с 90 летних ветеранов великой войны,что это за влада которая за 2 года сделала тысячи своих приспешников мультимиллионерами,так что “попередники”отдыхают,что это за политики которые довели отношения со всем миром от которых обезьяны в Бразилии упариваются от смеха.

  2. “По пріказу амєріканцев” ? Ах ти ж говнюк! Чи це Янукович по пріказу амєріканцев наказав Беркуту звіряче побити дітей?

  3. Короче, если хочешь безнаказанно воровать-убивать — вступай в Айдар. Ребят, у вас там, в “Айдаре”, вакансии есть? Мне б точку на базаре открыть и не платить налоги.

  4. Націоналісти сривают мєдали……? Ах ти ж говнюк опять же! Це хто і де їх зривав? Ви, тварі, взагалі розв”язали цю “вєлікую войну”. Разом з німецькими фашистами. А тепер проливаєте крокодилячі сльози з приводу ветеранів? Це яких ветеранів? “Самоварів”, яких ви після війни замели з міських вулиць до різних соловків? Брехливі, лицемірні рашисти.

  5. Таки что, бисквитный главком усрался от страха, когда узнал, что добровольцы дадут ему понюхать горелых скатов?Но ведь сигнальчик то уже есть.

  6. Явно виражений вплив на суд,що є злочином. То де ж правова держава,про яку ми так бідкаємося ? Кожен злочин повинен бути розслідуваний і справа направлена до суду. Але хто ж підпише подання до Верх. Ради про надання згоди на притягнення нардепів до кримін. відпов-ті,коли самого Генпрокурора теж треба притягати до кримін. відпов-ті??????

  7. Як склалися долі студентів, побитих силовиками під час першого розгону Майдану
    Обіцяють прийти з дзвіночками в пам’ять про кривавий розгін студентів
    У ніч на 30 листопада на Майдан знову вийдуть студенти та активісти, побиті “Беркутом” рівно рік тому, що стало одним з найкривавіших епізодів в історії революції.
    Нагадаємо: тоді мирну, нечисленну акцію жорстоко розігнали правоохоронці, що згодом і розпалило Майдан. Тепер, в пам’ять про події, постраждалі зберуться на площі з півночі і до чотирьох – вони покладуть квіти, запалять свічки, а до ранку з дзвіночками підуть ходою до Михайлівського собору, подякувати служителям церкви за те, що ховали хлопців у ту криваву ніч. Такий клич активісти кинули в соцмережах. Охочих прийти вже десятки. “Сегодня” розшукала тих, хто перебував на головній площі країни в ніч з 29 на 30 листопада рік тому і постраждав від рук силовиків.
    Деякі хлопці кажуть, що повалення минулої влади обійшлося надто дорогою ціною, тому жалкують про події, інші – щиро раді, що народ піднявся проти влади, а треті – продовжили боротьбу на Сході.
    “Аякже, обов’язково прийду в цю ніч знову на Майдан, – розповів “Сегодня” один з учасників студентського Майдану, львів’янин Ярослав Радонь. – Зараз я волонтер, привожу допомогу в Волноваху, Маріуполь, Слов’янськ, Краматорськ. Що стосується Майдану, то “беркутята” мене з усієї дурі вдарили гумовою палицею по обличчю і ліктю. Бачив, як дівчат били по ногах… Пам’ятаю, як довелося близько 200 метрів повзти до найближчої кареті “швидкої допомоги”, спасибі, допомогли небайдужі кияни. Після цих травм лежав у лікарні, тільки на сьому добу мені зняли шви”. За словами Радоня, в ті дні в лікарні з травмами після Майдану лежав один з тих, хто постраждав більше за інших від штурмових загонів силовиків – студент університету ім. Грінченка та голова організації “Грінченківська громада” Віталій Кузьменко. Як розповіли активісти, Віталій зараз воює на Сході. “Беркут” на Майдані зламав Віталію руку, а коли він потрапив до лікарні з такою травмою та струсом мозку, його спеціально намагалися звинуватити в крадіжці телефону прямо в лікарні”, – розповіла нам знайома Віталія, Марічка Дудар. Як з’ясувала “Сегодня”, завдяки втручанню преси та адвокатів “повісити” на Віталія крадіжку телефону у силовиків тоді не вийшло.
    Деякі приїхати на Майдан не зможуть. “Але подумки буду з хлопцями. У ту ніч міліцейський кийок мені, ковзнувши по голові, зніс шапку, обійшлося без важких травм”, – розповів нам 26-річний львів’янин Богдан Чайковський, який незадовго до початку Майдану закінчив виш. Богдан, як і раніше, живе у Львові і знайшов роботу.
    ЧОГО ДОМОГЛИСЯ. Думки активістів про те, чого добився Майдан, розділилися. “Досягнення є! Після 30 листопада народ піднявся, без цієї ночі нічого такого б не було, – твердо каже Ярослав Радонь. – Піднялася молодь, щоб змінити країну на краще, з’явилося громадянське суспільство”. Інший активіст, Дмитро Копинец, нам відповів так: “Якщо буде ще щось подібне, то я готовий знову вийти, але я за собою відчуваю провину. Якби не було тієї ночі, не було б там людей, то, можливо, зараз не було б і збитого “Боїнга”, не було б тисяч жертв… З іншого боку, впав колишній режим. Вважаю це нереальною перемогою”. А львів’янин Чайковський результати Майдану оцінює позитивно. “Це поклало початок основному протестному руху, і, думаю, без тієї страшної ночі, не було б повалення Януковича”.

  8. Теперь все увидели, что РЕАЛЬНАЯ власть в стране, это нацистские ОПГ. Скачите дальше, дебилы

  9. Що ти так рознервувався, макітроголовий? Може, не відпочив? Так вам у Турцію вже можна! Заодно і помстишся за збитий СУ — вкрадеш рушник з готелю…..

  10. В стране провели перепись дебилов, посчитали количество людей пришедших на майдан

  11. На днях “по пріказу амєріканцев” в Барнаулі відкрили МакДональдс. Так вата ледь не передавила один одного. В Інтернеті можна подивитися відео.

  12. вован, шо ты так пукан за студентов рвешь? ну дали дубьем по голове малеха, и все живы. вот в китае в 89-ом их танками подавили, и теперь все видят великий экономический бум в китае, и все признают что тогда власть китая правильно сделала. а то тоже домайданились бы. задача малолетнего студента уроки учить и дома вовремя быть — а не майданы майданить.

  13. главное, что как я погляжу, киев уже в европе. безвизовый скоро там намечается?

  14. Ментальність не проп”єш, що тут ще сказати? У нас студентів покалічили, в Китаї — танками передавили, так для пользи ж дєла! Нещодавно читав інтерв”ю з одним із батьків, діти яких загинули на Сямозері. Йому кореспондент говорить: так там же над дітьми знущались, по суті, холод, бруд, і тому подібне. Мельдонієць відповів очікувано: діти повинні закалятися, інакше яких солдатів ми дамо Росіі…… Загинули? Нічого, “баби єщо нарожают”.

  15. вован, спецом для тебя создали гугл и интернет. можешь посмореть как в европе и штатах демонстрантов разгоняют. можешь для себя много нового узнать. если конечно твоя кастрюля на голове такую информацию в мозг пропускает

  16. “Ми, співробітники ДОТЗ СБУ, небайдужі до того безладу та негативу, який відбувається в країні, пов’язаний з відвертою фальсифікацією та компрометацією патріотично налаштованих народних депутатів хочемо висвітлити Вам ті першопричини, які стали підставою до ганебних вчинків високопосадовців нашої держави стосовно народного депутата Ігоря Мосійчука.

    Хочемо розповісти Вам, що «славнозвісний» заступник Голови Служби безпеки України, генерал-лейтенант Фролов О.В., створив підконтрольну йому особисто та його «кураторам» схему зняття інформації з телекомунікаційних мереж, незаконному проведенню оперативно-технічних заходів та відвертої фальсифікації доказів кримінальних проваджень.

    Метою своєї роботи Фролов О.В. поставив не служіння народу України, захисту національних державних інтересів та економічної безпеки України, а особисте збагачення, шляхом використання наданих державою повноважень керівника правоохоронного органу.

    На ключові посади в Департаменті оперативно-технічних заходів він розставив довірених осіб з числа діючих та колишніх співробітників СБ України, з якими він тривалий час працював в СБУ.

    Так, на посаду начальника 2 управління ДОТЗ СБ України призначений полковник Ємельяненко М.А., який особисто здійснює прослуховування низки номерів телефонів Радикальної Партії Ляшка та інших не байдужих до ситуації в Україні, для подібної дискредитації перед майбутніми виборами.

    Обробку слухової інформації стосовно «важливих» об’єктів, в Департаменті здійснюють довірені особи Фролова О.В. з числа колишніх співробітників ГУ «Р»: Халітова Л.Р., Паршина Л.В., Коваленко О.М., Іванченко Є.Ю., Шевченко Ю., Косирев Ю.В. та інші.

    З метою звуження кола співробітників, які б мали контакти з ними, для «спецгрупи» було виділено окрему кімнату №624 на шостому поверсі адмінбудівлі Департаменту, що була обладнана універсальними РМО для обробки слухової інформації мобільних операторів та 1 РМО обробки інформації з стаціонарних телефонів.

    Комплектування «спецгрупи» Фроловим О.В. здійснив колишніми співробітниками ГУ «Р». В першу чергу це жінки, які в минулому здійснювали слухову обробку матеріалів радіо перехвату та готували зведення в підрозділах ГУ «Р» і з деякими з яких Фролов підтримує позашлюбні статеві стосунки.

    Також, за вказівкою Фролова О.В. в терміновому порядку створюється банк звукових образів (зразків голосу окремих осіб), до якого вносяться зразки голосів політичних діячів, насамперед з числа народних депутатів Радикальної партії та “Самопомочі”.

    Основна мета зазначених дій — фабрикація розмов та використання їх для тиску на опонентів у передвиборчій боротьбі, політичних «торгах» та «шантажу», утримання підконтрольності.

    В даному кабінеті здійснюється обробка та корегування аудіо- та відеоінформації, її фальсифікація у вигідному для Фролова та його замовників цілях. Зокрема, 15-16.09.2015 року, у авральному порядку було змонтовано надане Шокіним у Верховній Раді відео, де нібито І.Мосійчук бере хабарі. Всі потаємні відеокамери якими було організовано відеозапис та спорядження ними заявника було здійснено за особистою вказівкою Фролова його найближчими підлеглими.

    Аналогічно, сьогодні нами отримана від О.Фролова вказівка змонтувати з наявних аудіо файлів сфальсифікований аудіоряд з компроматом на Ляшка О., Лозового А., Корбана Г., Соболева Е. та Парасюка. Не дивуйтесь, коли почуєте нові сенсаційні заяви Генерального прокурора у стінах Верховної Ради. Як нам стало відомо, вказані розмови будуть оприлюднені Шокіним найближчим часом. А в даний час, аудіозаписи монтуються та зберігаються на комп’ютері, розміщеному в 624 кабінеті в будівлі ДОТЗ.

    З метою організації тіньових оперативно-технічних заходів, на посаду помічника начальника 3 управління Департаменту Фроловим О.В. призначений полковник І.Петченко, який разом з Фроловим О.В. проходив службу в ГУ «Р» і неодноразово потрапляв в поле зору як особа, яка безпосередньо отримувала та виконувала вказівки останнього по незаконному зняттю інформації з каналів зв’язку в підрозділах ГУ «Р», в ДОТЗ та, в подальшому, в ДССЗЗІ (АТС-100 та АТС-200 — абоненти органів законодавчої та виконавчої влади України).

    Петченко І.І, приймає безпосередньою участь у процесі моніторингу телекомунікаційних мереж у кімнаті №624, а також можливо здійснює корегування роботи невстановлених мобільних комплексів моніторингу 08М-діапазону. Також наявні дані вказують на те, що Петченко І.І., ймовірно, є одним з «кур’єрів», що здійснює доставку матеріалів перехоплення «замовникам».

    Крім того Фролов напряму причетний до діяльності відомого перебіжчика української спецслужби до ФСБ РФ капітана Шляпкіна, який після оприлюднення народними депутатами заяви у ЗМІ терміново, за сприянням Фролова, втік до Російської Федерації захопивши з собою ключі криптографічного захисту систем засекречених ліній зв’язку, у зв’язку з чим противнику стало відомо про всі зашифровані переговори військового командування в АТО що і призвело до серій провалів української армії та виникнення «котлів» з масовою загибеллю та каліцтвом українських військових.

    В свою чергу Фролов, який після скандалу з продажем матеріалів прослуховування, був завербований колишнім працівником КГБ УССР та його безпосереднім керівником, батьком Шляпкіна. В подальшому він і до теперішнього часу здійснює регулярні зустрічі зі своїми «кураторами з ФСБ» Олегом Танковим, Сергієм Ігнатенком та Сергієм Коряковим.

    «Оборотень в погонах» Фролов О.В. у своїй погоні за збагаченням та власній жадобі до багатства опустився до шахрайства та прямого розкрадання земельних ділянок.

    Проте, не будимо огульно обвинувачувати керівника СБУ Олега Фролова, а вкажемо на конкретні факти отримання ним наступних земельних ділянок:

    — 08.02.2010 р., земельну ділянку 0,12 га, у Бишівській сільській раді Макарівського району Київської області, для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 3222780600:06:027:0028.

    — 12.11.2014 р., земельну ділянку 0,12 га, у Ходосівській сільській раді Києво-Святошинського району Київської області, для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 3222487000:02:001:5019.

    Необхідно зазначити, що відповідно до п. 4 статті 116 Земельного Кодексу України, передача у власність громадянам земельних ділянок, у межах норм визначених цим Кодексом, проводиться один раз по кожному виду цільового використання передбаченого цим Кодексом. Таким чином друга ділянка надана Фроловим О.В. є протизаконною, та свідчить про вчинений ним кримінальний злочин.

    Тобто факт отримання Фроловим декількох Актів на право власності на земельні ділянки одного ж того цільового призначення є незаконними та підлягають скасуванню, а дії Фролова О.В. підпадають під ознаки злочину передбаченого ст. 365 «Зловживання владою або службовим становищем» та ст.190 «Шахрайство» КК України, що в свою чергу зобов’язує Генеральну прокуратуру порушити кримінальне провадження та засудити високо корумпованого злочинця та шахрая і притягнути його до кримінальної відповідальності.

    При заповненні щорічної декларації про доходи, Фролов О.В. свідомо не вказав незаконне отримання ним безоплатно двох земельних ділянок, що є також порушенням корупційного законодавства України.

    При цьому, другу ділянку, у так званому Чернечому лісі, він отримав як учасник бойових дій.

    Нам з колегами не зрозуміло, як Фролов О.В. міг отримати цей статус, не пробувши жодного дня в зоні АТО? Чому генерали безпідставно та безперешкодно отримують пільговий статус та можуть дурити народ України? А в цей час істинні Патріоти, що повернулись з бойових позицій оббивають провладні коридори, щоб отримати завітне посвідчення.

    Сподіваємось на Ваше справедливе та відповідальне реагування та надання вказаним діям вищевказаного керівника СБУ Фролов О.В., який використовуючи корумповані зв’язки та його оточення, до теперішнього часу уникав покарання за свою протиправну діяльність” – заявили співробітники відомства.

  17. Посмотри заодно как “великий друг Украины” Саакашвили демонстрации своей оппозиции разгонял. Теперь нас демократии учит. Что касается Китая. Последовательнее нужно быть господа бандерЛохи. Раз уж взялись за декоммунизацию так нехрен к коммунистическому Китаю в друзья набиваться и об экономическом сотрудничестве мечтать.

  18. Володимир — добре за рошенівські бабки тут всяку муть писати? ми в 3 рази всі обідніли… скотиняка ти рошенівська!

  19. Які “демонстрації опозиції”, болєзні? Близько мільйона людей вийшло тоді. Я б хотів подивитися, якби тоді хтось осмілився їх розганяти. А що в Китаї комуністичного, Пупкін? Окрім партії, яка, мабуть, тільки з тобі відомих причин називає себе комуністичною. По кількості мільярдерів яке вона займає місце в світі, Пупкін? Це вже комунізм?

  20. Предлагаю отпустить Анатолия Оноприенко , как и “батю”, сделать выборку из его трупов все кто был коммунистами -это подпадает под закон о декоммунизации , то есть своими действиями Толян уже тогда защищал едину и неделиму , а то что он немножко насиловал некоторых -ну тогда государство ему не предоставило бабу , чисто оправдательный приговор

  21. кастрюлеголовому Володымыру.Я уважаю твоё мнение и изложение твоих мыслей /если они действительно твои,а не написанные Стецём или Грицаком с Аваковым/,каждый из нас волен делать то что он хочет,но в рамках дозволенного.Суть в том, что скунсы.хорьки и крысы из националистических незаконно искусственно созданных отрядов сбиваются в кучки и огрызаются по звериному.т.к. в любой момент будут уничтожены,и конец их деятельности не за горами.Суть в том.что судьи тоже люди, и они напуганы до смертельной опасности от возможности расправы этих разъяренных скунсов.А давайте на секунду представим.что эти “Бати”,”Принтеры”,”Пули” уничтожили ваших близких,нанесли травму в сердце матерям,а судьи виновных выпустили под подписку.под залог,под поручительство и как правило виновные хрен с шоколадом ложили на эти “заставы” и испаряются в тумане,и будут еще ожесточеннее творить зло на земле украинской.И ты с эти согласен?

  22. Вдогонку нацику Володимиру! Сегодня вы действительно не далекие по уму людишки срывали с груди престарелых воинов ВОВ награды полученные в боях против фашистов,в т.ч. и с воинов которые пересекли Днепр освобождая легендарный Киев ставший городом-героем,а около 50 тысяч чьих-то отцов и дедов навечно остались в водах реки.Так после изучения указов и приказов о награждении и поощрении бандитов из АТО,будут и с них медальки за убийство своего народа срывать внуки и правнуки тех дедов которых вы обидели.Спасибо деду за великую победу!!!

  23. Не мине й кілька літ, як ми побачимо “переконливу” перемогу Майдану: розрухи, гіршу, ніж в 90 -і, бандитизм, розвал країни. Все це виразно прослідковується вже тепер, тільки ми не хочемо визнати те, що нас “розміняли” в т.числі й Америка на відповідні поступки Росіі. Вкотре Украіна буде шукати прихистку під чиїмось крилом. Однак, нікому ми не потрібні, хіба вже не ясно. Нам прикриває кордон Польща, нам не обіцяють більше ЕС, яким так заманювали на Майдан. Лише інколи, як смердючу кістку, голодному собаці підкидає США трохи грошей, аби ми ще трохи погавкали, щоб подавали голос, коли Вова Пупкін знову захоче чавнути нас спідтишка. Об як же тоді Америка захистить нас, коли ми перестанемо підвискувати? МИ НІКОМУ НЕ ПОТРІБНІ!!! І не сваріться тут між собою, бо й ті, і другі будете рабами як не Европи, то, край Боже, Рашки-алкашки. І варто вже визнати, що Майдан був спланований і проплачений, хоч би як не гірко тепер нам було! Льовочкін був першим, хто організував Майдан, бо не сподівався, що так далеко зайде. Але були й справжні патріоти. І не слід звинувачувати Схід Украіни в тому, що вони не прийняли Майдан. Просто, вони хотіли жити в Украіні не такій, як бачив її Захід. Війну між українцями почав не народ, а політики. Тож не сваріться, хлопці, бо завтра можете жити в різних окремих державах в якості людей третього сорту. Було б добре, якби ми знайшли тему для об’єднання, яка б помирила українців. Почали б відновлювати свою економіку, порозумілися б у всіх спірних питаннях і вже ніколи б не поставало питання про розподіл Украіни. Нікому з нас оця ворожнеча не допоможе, лише зашкодить.

  24. Слухай, шановний, давай кашу в твоїх мізках розкладемо на інгредієнти. Ти задаєш абстрактне запитання, от якби з моїми близькими….., а суддя…., то як би я реагував на це неподобство? Та зрозуміло, як би я реагував. Ось тут є такий Пупкін, рашист з картою поляка в кишені, який постійно мене підозрює в бажанні чи то чкурнула в Європу (не за туристичною візою), чи то вступити в Євросоюз. Але моя тема — це Європа в Україні. І на першому місці в цій темі — якраз суд, побудований на принципах, прийнятих у цивілізованому світі, байдуже, Європа це, чи Америка. От ви — рашисти за походженням і за ментальністю, віддаєте собі звіт у тому, що ні в Росії, ні в Україні Януковича, ні, скажімо, в Північній Кореї побудова такого суду не можлива за визначенням? На Майдані “скакалі”, зокрема, якраз за те, щоб такий суд в Україні з”явився. Цей самий “Батя” якраз за це саме воював. Ти тут щось верзеш про “націоналістічєскіє отряди”, які там безчинствували….. У мене немає ілюзій відносно того, що усі, хто взяв при нападі Росії зброю до рук, були святими. Є древня мудрість, неспростовна: бувають справедливі війни, не буває справедливих армій. Але на певному етапі крім цих “націоналістіческіх отрядов” захистити Україну від орків, і від вас, п”ятоі колони, було нікому. А хто зараз цього “Батю” судить? Та ти ж тут розійшовся, тобто п”ята колона. Або Печерський суд, який ще гірше. Це як Басманний суд у Москві, тобто давно вже імя наріцатєльноє. Тому моє відношення до громадського спротиву такому розвитку подій, говорячи прямо, до тиску на суд, на цей суд у цій справі — позитивне. Бо суду у нас ще немає, а судилище іншого відношення не заслуговує, точніше, вимагає саме такого відношення.

  25. дякую що вислухав!Я за любой кипеж,но без драки,просто мне страшно гулять вечером на Троещине,нарвусь на бухого или обкуренного атошника,будет драка или он с гранатой в руке меня ограбит,а полиция или суд его оправдает, а меня привлекут к ответственности. Это что идеалы майдана? Или так теперь в стране всегда будет?Атошники теперь заполнят нишу афганцев и чернобыльцев?Полиция и судьи боятся что-то в отношении таких “освободителей” предпринимать.И почему воины из АТО не звездуют к себе жить в запердянски и черемушки откуда они прибыли в свои бандформирования,почему их тянет жить в Киеве?И что теперь культурный и цивилизованный город станет очередным “чернобылем” а власть будет бояться их вместе с силовиками? Это бред сивой кобылы!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ