Человек не терпит насилия!

РЕЧНИК ПС ДМИТРО САВЧЕНКО: ВАЖЛИВО ЗАПОЧАТКУВАТИ В ПОЛІТИЦІ ЖАНР ПРЯМОЇ ДІЇ. ЧАСТИНА 1

1252 w 300

Опоненти НВР ПС ніжно плекають міф про те, що в рядах руху зібрана лише категорія шибайголів, проте насправді є тут і високоінтелектуальні ідейні націоналісти. До них варто віднести насамперед Дмитра Савченка — людину широкої ерудиції і глибоких думок.

Дмитро є нефейковим політв’язнем, який був кинутий за грати ще режимом Кучми. Тож дякуючи нашій чесній і непідкупній правоохоронній системі, більшу частину своєї молодості він витратив на самоосвіту. Мені було цікаво поговорити саме з ним про поточну ситуацію в країні, в “Правому секторі”, почути його оцінку перспектив України в зовнішній та внутрішній політиці.

Нині в ПС активно обговорюється питання, яким шляхом рух має йти надалі: революційної чи політичної боротьби? Мені здається, що дані шляхи не виключають один одного. Тобто політичні кроки можуть йти поруч з актами прямої дії. Ваша думка?

Вважаю, що на даному етапі оптимальним є шлях комплексного поєднання як революційної боротьби, так і здорової диверсійної участі в політичному процесі. Політика нам потрібна не як самоціль чи поприще для заробітчанства, а виключно як інструмент. На цьому майданчику нам необхідно наростити м’язи, причесати ситуацію в країні під революційний фасон і після цього своєчасно здетонувати. Важливо започаткувати в політиці жанр прямої дії та очистити її від багатослівності лицемірів. У нашому розумінні політика повинна стати майже німою та виконавчою, адже надмір слів завжди заважає діяти. “Правий сектор” у політиці – це антитіла, що виконують функцію фагоцитозу очищуючи кров державного організму від зайвих бактерій.

Які політичні методи боротьби є оптимальними для “Правого сектору”?

Необхідно розгойдувати структуру політичних “договорняков”, заважати популістським та комерційним партіям лобіювати інтереси олігархів, руйнувати існуючі міжфракційні альянси, сіяти розлад в уставлених політичних схемах, проводити диверсійну діяльність в політиці. Ми маємо бути фактором перешкоджання кланового перерозподілу сфер впливу у країні. Наше завдання у політиці стати максимально незручними для тих, хто хоче здійснювати владний процес за правилами старого режиму. Будь-яка крадіжка з бюджету чи оборудка міністерського рівня – це досить не простий і гігандський механізм, тож наша місія у політиці полягає у тому, щоб спуститися у машинне відділення бюрократичної системи та вставити клин між коліщаток, які призводять в дію конвеєр розкрадання країни. Саме тому радикалізм та дія – повинні стати головною ставкою ПС на політичній ниві боротьби.

Хто може стати політичним союзником для ПС?

Як на мене, в існуючій системі політичних партій такий союзник поки відсутній. Тому потрібно орієнтуватися на себе, як на завершену самостійну революційно-політичну одиницю.

Інколи говорять, що ПС має брати приклад з раннього “Народного руху”. Наскільки вдалими є подібні аналогії?

Таке порівняння не є коректним. Тому що “Народний рух” це: а) Здебільшого політикани; б) Клуб м’якотілих лібералів і “говорунів”. Це власне ті, хто відстоював весь час без’ядерний статус України, заперечув претензії України на якісь надпотужності і надперспективи. Їм потрібна була тиха хуторянська Україна з синьо-жовтим прапорцем. Нас таке не влаштовує. В нас є революційний червоно-чорний прапор боротьби і синьо-жовтий, який в перспективі має стати великодержавним прапором в регіоні Балто-Чорноморського союзу.

ПС пропустив ці вибори, в тому числі, через брак підготовлених професійних кадрів. Адже більшість кадрів зосереджені на методах прямої громадської дії, на воєнних справах. Великі партії, які ми можемо бачити у радах, просто купують спеціалістів. Але ПС пішов шляхом чесним — гуртуванням виключно ідейних людей. Тож як вирішувати проблему нестачі фахових кадрів?

Все приходить в процесі. Люди очікують від ПС якихось надрезультатів, хоча наша сила утворилася лише 2 роки тому. Потрібен час, аби підготувати достойні кадри. На даному етапі ми швидше ідеалізовані борці, ніж господарники. Проте є прекрасний приклад Отто фон Бісмарка, який був як блискучим патріотом-ідеалістом, так і чудовим прагматиком-господарником. Потрібно вникати в проблематику адміністративно-господарської системи і нести туди свої принципи. На чиновницько-бюрократичне зло ми будемо відповідати прямою дією, за крадіжку здійснену можновладцями ми вважаємо за доцільне бити у лице, якщо законні та політичні методи не спрацьовують. Політиків, міністрів та прокурорів треба перевиховувати палицею. Як свого часу в органи влади приходили з палицями бонапартисти і в прямому сенсі перевиховували парламентарів. Доки вони не почнуть боятися розбазарювати ресурс, що належить українському народу, вони не зміняться. Ми маємо стати суворими наглядачами делегованими совістю за діяльність центральних органів влади та місцевого самоврядування.

1252 nIyHPRjDOCZy w 300

Що для вас значить революція? Чи є вірогідною вона нині в Україні?

Революція — це повноцінне мистецтво. В її царині є дуже багато різних шкіл, традицій, жанрів. Ситуація може розгортатися за чилійським сценарієм, або італійським, або, скажімо, за німецьким. Коли офіцери-фронтовики середньої ланки втомляться спостерігати за брутальним безчинством, що походить з печерських пагорбів та Банкової, не виключено, що вони можуть зібратися в умовній “мюнхенській пивній”, обговорити план дій та здійснити, щось на кшталт успішного “баварського путчу”. А можливо все відбуватиметься у інший спосіб. Це питання форми. Але те, що радикальні зміни матимуть місце – не підлягає сумніву, адже будь-який брехливий політичний режим не може довго бути суб’єктом влади

Яким ви бачите розвиток подій на зовнішньому фронті? Повномасштабна війна, дипломатичне врегулювання, ще якісь варіанти?

Росія може зупинитися лише тоді, коли ми візьмемо на озброєння досвід турків. Московія — це тупорила істота, яка розуміє виключно мову сили. Вже сьогодні стає очевидним, що турецький формат переговорів з Росією за допомогою систем ППО значно ефективніший, ніж мінський.

Олександр Азімов для ПС
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

10 ответов

  1. Прочитал.высокого интеллектуала и особого интеллекта не увидел.нах такое интервью размещаете здесь?

  2. Что сказать — герои! А как геройски женщину-участкового во Львове взорвали! Все в восхищении были! Вот это виден подход хозяйственников! Вот только когда в Крыму “Беркут” бунтовать начал, то геройски засунули языки в задницу и из Киева даже не рыпнулись. Хотя, именно тогда у вас была возможность ВСЕ исправить. Мрази вы, не больше и не меньше.

  3. Был такой революционер Савинков. Тот то же много чего проповедовал — террор, идеи всякие. Но когда попал во власть ничем никого не удивил. Неучь и бездарность, который кроме как посылать других метать бомбы и жить за партийное бабло ничего не умел. Пытался книжки писать. Закончил плохо, выпал из окна ВЧК.

  4. “…комплексного поєднання як революційної боротьби, так і здорової диверсійної участі в політичному процесі..?

    Ни хрена себе загнул интеллектуал высокоидейный!

    …диверсійна участь у політичному процесі.. ЭТО КАК?

    Гранаты метать как 31 августа? Или со всего наличного вооружения куда ни попадя хренячить, как в Мукачево?

    Также вызывает умиление: “На цьому майданчику нам необхідно наростити м’язи, причесати ситуацію в країні під революційний фасон і після цього своєчасно здетонувати”.

    Наверное, надо понимать что:

    “наростити м’язи” это вооружиться;

    “причесати ситуацію в країні під революційний фасон” в переводе для понимания — сделать настолько жизнь в стране хреновой, чтобы сложилась “ревалюционная ситуация” и созрел бунт всех против всех;

    “і після цього своєчасно здетонувати” — то ест,ь захватить власть вооруженным переворотом, перебив при этом бесчисленное количество народа и насадив своё, единственно правильное мировоозрение, недобитому населению.

    Явный призыв и подготовка к насилию и террору. Хороший из него коммунист-бомбист получился с нацистским окрасом.

    В общем — “мыслитель”. Сплав практика с тиаретикам.

  5. Типичный анархизм с маскировкой под национал-социализм.Всякая власть есть враг, ее нужно уничтожить а потом будет потом. Как нибудь и что нибудь. Это как нибудь или что нибудь заканчивается как правило загонкой населения в трудовые и просто лагеря. Революционер это не профессия, это не призвание и тем более хобби.Это вражденное психическое заболевание, которое затмивает у индивидуума реальный мир и рисует в его воображении мир фантазий к которой он начинает стремится всеми своими силами.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ