Человек не терпит насилия!

Новая полиция.

Кто что думает, хотелось бы услышать мнение ветеранов ППС.

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 4 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 057 ответов

  1. Шизофренія в авторитета прогресує. З таємного притомна на Продмаші товар перевезли і переховували. “Если хочешь есть варенье, не лови хлебалом мух!”

  2. Я думаю що пора з цими особами (7:45 і 7:47) пора поговорити на рівні Києва в СБУ на поліграфі. Можите узнати цінну інформацію і вийти на ОЗУ в яке входять високопосадовці і так звані біжанці з ЛНР і ДНР. Самі продажні це прапорщики ДПСУ і всякого роду аферистки. Пока іх не ліквідували як свідків своі же.

  3. Ці вище указані недоумки і уголовніки на даний момент хотять підставити порядних людей і перевести на них свою вину з фальтефікацією видуманих доказів.

  4. В нашому повсягденному житті, кожна адекватна, богобоязлива в душі в якісь мірі людина, боїться покарання за скоєні нею гріхи, перед Господом. А вище указана осибь (людина), яка може і іде на злочин проти ближнього в Велике релігійне св’ято, “Св’ятий вечір”, і наносить йому велику матеріальну шкоду, за його відсутності, без пояснень, без всякого наркопсихіатричного обстеження, є неадекватна і психічно хвора.

  5. Славік Чегира! Вище указана особа. А коли ти з свою співмешканкою, думаєш востанавлювати легкову машину, яку ви покорожили і побили і завдали ущерб, на суму біля 10 000 гр.? Чи ви думаєте, що вашу чергову нарконеадикватну поведінку, поліція (родичі) знову, черговий раз спустить на тормозах. Не вдавайте з себе паінькую Ви кончені аферисти.

  6. Я довго думав, хто ж в поліції народний видуманий персрнаж для молодого покоління? Це ж Гнізділов.

  7. Чому міністер МВС подав у відставку? Аваков зрозумів, що він не контролює сетуацію злочинності і поліції в Україні. Може тепер всі родинні клани в поліції і кримінальних будуть покарані. Приклад? Злочинець Славік Чегира і його аферистка, так звана дружина що входять в ОЗУ Суворовського р.

  8. Чому міністер МВС подав у відставку? Аваков зрозумів, що він не контролює сетуацію злочинності і поліції в Україні. Може тепер всі родинні клани в поліції і кримінальних будуть покарані. Приклад? Злочинець Славік Чегира і його аферистка, так звана дружина що входять в ОЗУ Суворовського р.

  9. Хочу задати конкретно питання Нові Поліції Суворовського р-н. м. Одеса. Особливо Дільничним ОП МВС «Лузанівка» А ви знаєте ст. 111 КрКУ. ? Мабуть ні. Кришування і прикриття від кримінальної відповідальності злочинців (наркоділерів, педофілІв, аферистів, раніше осушених в ЛНР, ДНР) які вже завербовані спецслужбами РФ., це Державний злочин і Зрада.

  10. Ганьба!:

    Якщо б дільничний Ніков, ОП МВС Лузанівка м.Одеси в 2019 р не пішов на поводу у аферистів і злочинців, наркоманів, Чегири В.Я і його неадикватноі співмешканки раніш осудженоі клафелінщиці і сепаретистки, за бутилку дорогого коньяка і як грамотний і розумнй слідчий,, відкрив кримінальне провадження з зверненням в прокуратуру і СБУ, розкрив би серію гучних злочинів організованого злочинного угрупування, мав би не тільки позачергове звання, а й нагороду і повагу простих громадян. А так, тупість і некомпетентність породжує подальше знущання над громадянами, педофілом і аферисткою (завербованими сепарами). . Після написаноі заяви Йому в режимі Вайбер дали всі данні, і наводки. Залишилось офеційно перевірити і задокументувати. Повний продажний “Лох” і злочинець. Да! А що це за таке прізвище, Ніков. Це молдован чи біженець з ЛНР і ДНР. який організував свій бізнес. В словарах, такого прізвища не Існує. Прізвище надумане і змінене, Я не здивуюсь що паспорт, підробка. Немає ніякого сенсу пересічним громадянам звертатися в підрозділи МВС, вони працюють і прикривають кримінал і наживаються. Тут попопахує коррупцією і Державною зрадою.

  11. Ганьба!:

    Чегира (колишній прапорщик- кінолог з ДПСУ, звільнений по тихому, по шизофреніі і участі в темним ділам на ППр Зайцево.) який, сам обЬявил себе кримінальним авторитетом в вузьких колах міста Одеси. Водить дружбу с чеченцями і має бізнес з свою співмешканкою: продаж, зберігання наркоты, продажі і зберігання зброі, рекет (вимагання грошей, кражі.сексуальні домагання до неповнолітніх, спроба згвавтування, спроба втягування і сутенерства для будинку Павловых і готелю Джамба. По характеристеці, просліджується динамічний негативний прояв руху, яскраво вираженоі психічноі, маніакальноі хвороби що потребує негайноі допомоги і втручання дипломованих лікарів, нарколога і психіатора. По характеру Чегира В.Я. це людина хитра, психічно неурівноважена з багатодітноі сім,і з важким в минулому дитинством. Гнобленням і приниженням старших родини і оточуючих підлітків. Людина що загубилась в просторі, часі і дійсності. Немає ніякоі моральноі межі і устоів поваги, стиду в монікально- сексуальних діях, спілкуванні з оточуючими жіночого полу, дорослими і підлітками. Людина що потребує повноі ізоляціі від оточуючих. Прояв шезофреніі проявляється в нічний час. Ті, хто його пристроів на ПрЗаставі, покрили і покривають його вчинки, мають пряме відношення до криміналу. З 201 4 р . після звільнення органызував притон зберыгання наркоти. переховування і місце відсидки кримінальних осіб біжанців з ДНР і ЛНР. Разом з півмешканкою має свого куратора завербованого Москвою. А в результаті що ми маємо: Повна безнаказаність і продовження кримінальних вчинків. А саме страшнете що його покриває МВС.

  12. Складається така думка що деякими особами МВС і тих хто звільнився , заплановано іді дестабілізація обстановки в Одесі перед вторгненням Росіі. Прикриття злочинноі діяльності завербованого креміналу.

  13. Більшість коментарів цієї Теми вже підтверделись.. Що по корупції, що по тупості, що по продажності, що по злочинності, що по кришуванню за долю, давно створених спільних ОЗУгрупувань з поглядами на росєю в уході від відповідальності. З створеною злочинно- правовою базою захисту.

  14. Бачив паліцейського що прикриває сімейку педофіліїв, наркоділерів, аферистів, наркоманів, сутенерів і продавців зброї Вячеслава Чегири. Вже іздить на білому Лексусі преміум класу, біля новоїї хази. Хороша надбавка до зарплати.

  15. Людина яка захищала свою сім.ю віід педофіла і наркомана ще роблять винуватою . Ця тварина Чегира Славік, разом з свою раніш осудженою зечкою з багатодітноі сім,і з Слободки, хотіли втянути дівчаток на Лузановці в проституцію. І зробити з них дівчаток по виклику. Окрім того ці виродки організували на Пр Заставі місце зберігання наркоти, основним постачальником травки , стояв Тульчинський і Крижопільський р-н., да і Житомирська обл. Без одеського порту, там теж не обішлося з постачальниками, деякими офіцерами ДПСУ що там раніш служили. і на даний час служать. Але основна фішка це була організація місця відсидки і переховування кримінальних осіб. Чи то деверсантів чи біжанців з ЛНР і ДНР з кримінальним минулим. Нормальні люди переховуватись не будуть. Коли іх почали розоблачати ці уголовніки начали глядіти зв.язки в поліціі, Я вже не говорю про неоднаразове посягання на вбивство за ради кримінального схрону. Що я можу сказати відкритим текстом: Тупі, продажні і не компетентні особи служать в МВС Одеси. » Хитрі, сикливі, озброєні борундучки і провокатори» Ця плесінь прилюбі власті себе конфортно почуває.

  16. Людина яка захищала свою сім.ю віід педофіла і наркомана ще роблять винуватою . Ця тварина Чегира Славік, разом з свою раніш осудженою зечкою з багатодітноі сім,і з Слободки, хотіли втянути дівчаток на Лузановці в проституцію. І зробити з них дівчаток по виклику. Окрім того ці виродки організували на Пр Заставі місце зберігання наркоти, основним постачальником травки , стояв Тульчинський і Крижопільський р-н., да і Житомирська обл. Без одеського порту, там теж не обішлося з постачальниками, деякими офіцерами ДПСУ що там раніш служили. і на даний час служать. Але основна фішка це була організація місця відсидки і переховування кримінальних осіб. Чи то деверсантів чи біжанців з ЛНР і ДНР з кримінальним минулим. Нормальні люди переховуватись не будуть. Коли іх почали розоблачати ці уголовніки начали глядіти зв.язки в поліціі, Я вже не говорю про неоднаразове посягання на вбивство за ради кримінального схрону. Що я можу сказати відкритим текстом: Тупі, продажні і не компетентні особи служать в МВС Одеси. » Хитрі, сикливі, озброєні борундучки і провокатори» Ця плесінь прилюбі власті себе конфортно почуває.

  17. Але цікаво те що коли сімейку цих виродків розкрили, вони перебігли в новобудови району мімта і розченились серед проживаючих, переховуючись і безкарно продовжують свою діяльність з сепарськими поглядами під кришуванням.

  18. Чому дармоіди і ублюдки, які безкарно травлять наших дітей, травмують іх психіку, маніпулюють ними , настраюючи на батьків , втягують іх в проституцію з віджаттям житла, ходять по Суворовському р-н з високо піднятою головою, вважаючи себе ПЕДПРІЄМЦЯМИ. Особливо дітей, які приіхали з сільськоі місцевосці . Хто до цього допустив і хто в цьому винен.? Хто іх прикриває Законом і сам прикривається. Хто допустив вступ родичів цих виродків і прийняв в поліцію? Хто має зцього користь.? В Украіні іде страшна війна, але я бачу по іх довольним обличчях, ім похер.

  19. Ну що поліцейські! Вам назвати нову адресу в ЖК , підприємця — дармоїда, дуріка, яким себе вважає, торгує наркотою під прикриттям мусора в місцях скупчення молоді в Суворовському р із сімейства Славіка ?

  20. Отце попадос мама поліцейська в дикреті, а папа наркоділер. Вам указати адресу? Но саме цікаве те що мама збирає якусь інформацію і кудась звітує…..

  21. «Ті що травлять наркотою наших дітей» Но що поліцейські, записуйте адресу . Як я вичислив адресу? Та дуже просто. м. Одеса. Сахарова 9. 5 й під’їздив. 1 й поверх. квартира на проти дверей ліфта (ліворуч) . Ще України лазить по квартирах літніх людей. Я не здивуюсь, якщо раніше
    був осуджений.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ