Человек не терпит насилия!

БЕРЕГОВО- ЗАКАРПАТТЯ- Міграційна служба

Нановнне товариство. Скажіть, буть ласка. хто приймає людей на роботу в цю служюу і з ким погоджують ?. Правда, це зайве питання. бо всі знають як приймають на таку прибуткову робу. — ПРОСТО КУПУЮТЬ ПОСАДИ.А що робиться в ОВІРІ,- штучні черги, а як без черги тому що за 1500-2000 гр.паспорт. А ви лише подивіть, хто там працює, А вони пройшли люстрацію? Вони ж всі бувши пограничники- звільнені з оргаів за взятки. Хаща з РИГІВ, ГУСАК звільнений за контрабанду сигарет, і запитайте у нього, де його 2-х кімнатна перша квартира — а це всім ясно віддав за борги ,які брав на сигарети для контрабанди, З чого купив другу квартиру і дві машини останню МАЗДУ-3? СИНИЦЯ з митного поста Вілка звільнений за колядування грошей з пасажирів, А заявив керівництву, коли його взяли, що то його гроші на покупку автомобіля- це по сто. двісті і 500 форинтів,повний пакет. А що там робить Роман з митниці- де проробив на різних порсадах від інспектора до начальника — і це не корупціонери ?І таких людей кинули на таку роботу. Там ніколи не буде порядок. А ви кажете прозорі вікна і двері-Посадили їх в бувшу гордську баню де немаї місця де повернутись зато черги по 50-100 чоловік. А які гроші беруть за ПМЖ по 300-500 дол.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

34 ответа

  1. А, вы, думаете, что это только у вас такая пробьема, Это по всей стране так…..

  2. Сьогодні, 1 липня працівниками прокуратури Закарпатської області спільно з співробітниками управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС в Закарпатській області, затримано при одержанні 1020 дол. США неправомірної вигоди заступника начальника відділу прикордонної служби.
    Читайте також:
    Закарпатські прикордонники виявили 360 пачок сигарет (ФОТО)
    Закарпатські прикордонники виявили майже 5 тисяч контрабандних сигарет (ФОТО)
    Закарпатські прикордонники знайшли приховані 139 прихованих пачок сигарет (ФОТО)
    За інформацію начальника слідчого відділу прокуратури області Івана Бітляна, за вказані кошти прикордонник обіцяв закарпатцю посприяти, використовуючи своє службове становище, у незаконному переміщенні через державний кордон України 10 ящиків тютюнових виробів.
    Наразі, заступника начальника відділу прикордонної служби затримано в порядку ст. 208 КПК України, проводяться першочергові слідчі дії, пише прес-служба прокуратури Закарпатської області

  3. Бери спочатку 3 великих приміщення, які поблизу знаходяться. Думаєш там порядок???? Там вообще ппц.

  4. Если юы каждый чиновник выстоял в очереди за оформлением загранпаспорта или другого документа и услышали, что люди говорят, как их проклинают, может, что то и измнили бы. Да, а открытость кабинетов и прозрачных окон так и зашкаливает. Почему нельзя заисать людей меньше и по талончикам на время а не создавать исскуственные очередя. Это для того, чтобы люди платили большие деньги за ускорение. Это додуматься- забить их в бывшую баню. Каждый каюинет на две ванны и 2 душа. Вот так и потеют люди в ОВИРе как в старой бане…..

  5. Я помню, как Синица- птица, после ночной смены, а он был тогда старшой, пошел в будку считать деньги,раскидал по столу и стал смаковать 100 до 100, 200 до 200 форинтов которые наскирдовали за ночь и тут нагрянули со Львова, даже открывать дверь нехотел наверное от тогда и наложил в штаны. А как он оправдывался, что это его деньги. он насобирал на покупку машины. А ведь он и не врал — ему в то время, надо было машину. А помнишь ту ночь ПТИЦА ты невысокого полета.

  6. П резидент України Петро Порошенко та прем’єр-міністр Арсеній Яценюк відвідають Закарпатську область 08 липня 2015 року. Про це повідомив сьогодні на зустрічі в Ужгородському прес-клубі повідомив секретар Ужгородської міськради, в.о. міського голови Богдан Андріїв,пише 7 днів.

    Нещодавно, 29 червня, Закарпаття з робочим візитом відвідав міністр оборони Степан Полторак. Він зустрівся з родинами загиблих військовослужбовців – учасників АТО, відвідав Мукачівський військовий шпиталь, де нагородив поранених бійців відзнаками міністерства оборони та провів нараду в Закарпатській ОДА, в ході якої було звільнено одного з чиновників ЗСУ.

    Очікується, що візит перших осіб держави буде не менш насиченим та результативним.

  7. В Днепропетровске ГОВОРУХА, куляба и симан ВСЕ ПРОДАЛИ И УКРАЛИ , гребут все подряд друг поперед друга ! Кто быстрее , должности сами у Радутного купили и продали все даже головных специалистов , загран паспорта друг у друга вырывают …,,,,, это банда покруче закарпатской ???

  8. За весь БЕЗПРЕДЕЛ ГОВОРУХА ответит ! Днепропетровск :

    Говорухе и его банде нужно при любом роз кладе БЕЖАТЬ и УВОЛЬНЯТСЯ !!!! Ему некто не чего не забыл ( связь с бандитами и убийцами ) и некто не чего не простит !!!! ГОВОРУХА ЭТО СМЕРТНИК , и от него нужно держатся по дальше , от него падалью попахивает .

  9. Новый голова ДМС Украины выгонит всех воров Радутного и эго банду в ” документе” !!!!! Ему нет выхода или они посадят его в тюрьму ?????????

  10. А может сами эти парни напишут заявления об уходе- чтобы не было так больно после проверки этого банно-ДУШевого прийома. Это ХАЩА, ГУСАК. СИНИЦА. РОМАН. БАРТА ( одни пернатые собрались) или наоборот — критика для них как с ГУСЯ вода.

  11. Чому в Берегові немає прозорого офісу по наданню адмінпослуг, А знаєто чому , щось з потугами відкрили ,про які народ і незнає А проце треба трубіти кожний день в ЗМІ або бодай на стоінці БОБЯКА, який піарить себе кожний день в соцмережах. Краще би зробли для людей. а то за довідками в десять місць бігати і плати. І за що лише одержуть зарплату люди, які нібито надають людям послуги.

  12. Безсовестные вы ! Люди которые принимают ваши документы на справки (справка о проживании, если я вас правельно понял) получают 1218 грн в месяц и вы за эту услугу ничего не платите, точно как и за прописку, получение паспорта в 16 лет, смену фамилии и вклейку фото по достижению возраста. За исключением платной услуги за прописку 0.85 грн. Но извините может мне за свой счет оплатить вашу же услугу, сделать ксерокс (картридж эти люди на свои 1218 грн, заправляют сами) а может еще и бланки которые никто не выделяет вам купить на свою зарплату….Я вшоке, привыкли не за хрен не платить и еще возмущаются

  13. З 1 жовтня 2014 року выдповыдно до закону про админпослуги вси послуги миграцийнои служби мають надавати через Центри Надання Административних послуг, а якщо це не так, пишить до прокуратури що миграцийна порушуэ закон украини и вы будете правы на все 100%

  14. З 1 жовтня 2014 року выдповыдно до закону про админпослуги вси послуги миграцийнои служби мають надавати через Центри Надання Административних послуг, а якщо це не так, пишить до прокуратури що миграцийна порушуэ закон украини и вы будете правы на все 100%

  15. З 1 жовтня 2014 року выдповыдно до закону про админпослуги вси послуги миграцийнои служби мають надавати через Центри Надання Административних послуг, а якщо це не так, пишить до прокуратури що миграцийна порушуэ закон украини и вы будете правы на все 100%

  16. З 1 жовтня 2014 року выдповыдно до закону про админпослуги вси послуги миграцийнои служби мають надавати через Центри Надання Административних послуг, а якщо це не так, пишить до прокуратури що миграцийна порушуэ закон украини и вы будете правы на все 100%

  17. З 1 жовтня 2014 року выдповыдно до закону про админпослуги вси послуги миграцийнои служби мають надавати через Центри Надання Административних послуг, а якщо це не так, пишить до прокуратури що миграцийна порушуэ закон украини и вы будете правы на все 100%

  18. З 1 жовтня 2014 року выдповыдно до закону про админпослуги вси послуги миграцийнои служби мають надавати через Центри Надання Административних послуг, а якщо це не так, пишить до прокуратури що миграцийна порушуэ закон украини и вы будете правы на все 100%

  19. Чиновниця вимагала декілька тисяч гривень за український паспорт. На Одещині СБУшники разом із працівниками прокуратури “накрили” очільницю Балтського сектора Державної міграційної служби, яка вимагала хабар за оформлення паспорта. Як повідомили у прес-службі СБУ, жінка отримала від місцевого мешканця чотири тисячі гривень за паспорт громадянина України. До того ж під час обшуку у зловмисниці знайшли близько 10 тисяч доларів США.

  20. Сьогодні, 29 липня працівниками прокуратури Закарпатської області, спільно з співробітниками управління протидії злочинності в сфері економіки УМВС в області викрито завідуючого сектору надання адміністративних послуг дозвільного центру Рахівської РДА при одержанні від закарпатця неправомірної вигоди в розмірі 3000 грн.
    При одержанні 3 тис грн хабара на Закарпатті викрито керівника райцентру надання адмінпослуг
    Вказану суму посадовець отримав за прискорене виготовлення та видачу двох паспортів громадян України.

    Досудове розслідування за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою ч. 3 ст. 368 КК України триває. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

    Наразі вирішується питання про повідомлення підозри завідувачу сектору надання адмінпослуг, обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

  21. Высокопоставленные чиновники Государственной миграционной службы задержаны за взяточничество, — СБУ. ФОТО
    Служба безопасности Украины совместно с прокуратурой пресекла систематическую коррупционную деятельность высокопоставленных должностных лиц Государственной миграционной службы Украины.

    Как сообщили Цензор.НЕТ в пресс-центре СБ Украины, руководитель главного управления Государственной миграционной службы в Днепропетровской области систематически давал взятки начальнику управления центрального аппарата ГМС Украины за содействие в работе.

    Смотрите на “Цензор.НЕТ: “Руки есть чем скрутить? Молодец!”, — СБУ задержала милиционеров-взяточников, организовавших сеть по торговле наркотиками на Луганщине. ВИДЕО+ФОТОрепортаж

    Во время передачи очередной части взятки в размере трех тысяч долларов США и пять тысяч гривен должностных лиц задержали. Источник: http://censor.net.ua/p351153 Источник: http://censor.net.ua/p351153

  22. А коли наведуть порядок в м. БЕРЕГОВО ЗАКАРПАТСЬКОХ ОБЛАСТІ- в Міграційній службі розсадник корупції. Начальник ГУСАК В без огизенїї совісті бере 200-500 дол за офомлення на ПМЖ за паспорт від 1500-2000 гривень. Спеціально роблять штучні черги, щоб переплачувати за офомлення документів. Ви лиш подивіть вже не одна машина, аж цілих три за 2 останні роки. І кгго взяли на роботу звільненого за взятки СИНИЦЮ бувшого пораничника. ну і він сам бувший пограничник звільненирй за контрабанду сигарет- зайдеш в службу і як будто на кордоні- одні пограничники, митники, менти.. ЦЕ ТАКОЖ ПИТАННЯ ДО МОСКАЛЯ !!!!!!

  23. Служба безопасности Украины совместно с прокуратурой прекратила систематическую коррупционную деятельность чиновников Государственной миграционной службы Украины.

    Как сообщает пресс-центр СБУ, руководитель главного управления Государственной миграционной службы в Днепропетровской области систематически давал взятки начальнику управления центрального аппарата ГМС Украины за содействие в работе.

    Во время передачи очередной части взятки в размере трех тысяч долларов США и пяти тысяч гривен чиновников задержали.

    Во время обысков в квартире начальника управления центрального аппарата ГМСУ изъято 268 тысяч гривен и 21 тыс. долларов США.

  24. Все говорили что радутный требует и они бедные возят. В Одессе Цуркан всем рассказывает что возит и будет возить пока есть покровитель в миграционной службе по фамилии Зайков и она не скрывает ничего. Нужно подчиненным знать кому она деньги возит?

  25. Ховоруха во всем признаться ! И как платил за должность РАДУТНОМУ ? И как бабло возил ? И как воровал , и кто деньги собирал , и все рассказал и обосцался !!!!!’ СЛЕДУЮЩИЕ пойдут куляба, симан, шиян , Бондарева , длинная тварь Ирка — потаскушки …

  26. В Одессе за последний год невыносимо работать. Только деньги берите нам нужно в киев возить радутному и васькову. Все из время закончилось набралось и получились.

  27. В Берегово за последний год невыносимо работать. Только деньги берите нам нужно в киев возить радутному и васькову. Все из время закончилось набралось и получились.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ