Человек не терпит насилия!

эксимбанк

Команда Януковича – Арбузова і надалі керують Державним Банком

Незважаючи на вимогу суспільства очистити органи влади та державного управління від людей сім’ї колишнього президента України В.Януковича в Державному ПАТ «Український експортно-імпортному банку» продовжують «сумлінно» виконувати свої обв’язки посадови особи, призначені із оточення опальних державних діячів України (В.Януковича, Ю.Колобова, С.Арбузова та інш.),

Стратегічну економічну політику Державного банку за старими принципами втілюють у життя старі кадри ( Заступник Голови Правління — Член Правління С.Монастирська, Члени Правління Руда В.О. та Миськів С.М.)

  1. Світлана Монастирьска — призначена в 2010 році за вказівкою колишнього Міністра фінансів Ю.Колобова, протягом 2010 – 2014 років виконувала його особисті вказівки щодо діяльності Державного банку. В органах МВС проходить по справі щодо розкрадання більш 200 млн. грн. під час роботи в «Альфабанк». За допомогою впливових зв’язків в українському уряді та сплатою великого хабара кримінальне переслідування стосовно неї було припинено у 2012 році. У даній час керує філіальною мережею банку, роботу з клієнтами середнього та малого бізнесу. Призначений в серпні 2014 року новий Голова Правління О.Гріценко на неї впливу немає.

  2. Сергій Миськів – призначеній на посаду в 2010 році за допомогою колишнього Міністра фінансів Ю.Колобова, протягом 2010 – 2014 років виконувала його особисті вказівки щодо діяльності Державного банку. На сьогоднішній день утримується у Державному банку дякуючи близьким зв’язкам по Чернівецькому університету А. Пишному (Голова Правління Ощадбанку ) та А.Яценюку (Прем’єр Міністр України). Під час правління В.Януковича С.Миськів особисто керував низькою провальних проектів Укрекімбанку, чим було нанесено суттєвої шкоди економічним інтересам банку. Призначений в серпні 2014 року новий Голова Правління О.Гріценко на нього впливу немає. Під час відсутності Голови Правління, С.Миськів виконує його обов’язки.

  3. Вікторія Руда – призначена на посаду за протекцією колишнього Міністра фінансів Ю.Колобова. Вся її діяльність з 2010 року по даний час керується Ю.Колобовим, з якім вона дотепер підтримує тісні контакти, незважаючи на те, що Ю.Колобов ховається від Українського правосуддя. Безпосередньо контролює корпоративний сектор в банку. Активно сприяла у видачі кредитів Державного банку комерційним структурам близьким до С.Арбузова, О.Януковича, Ю.Колобова, С.Курченко. До тепер лишаться керівником кредитного комітету Банку. Призначений в серпні 2014 року новий Голова Правління О.Гріценко на неї впливу немає.

За допомогою зазначених керівників у січні 2015 року Державний банк «із задоволенням» прийняв на обслуговування та відкрив поточні рахунки підприємств АНГЕЛ 2008, ТАЛІОН 2008, ДОНБАС ЛИДЕРСТРОЙ та ДМС СТРОЙ, які пов’язані з сім’єю В.Януковича. Колишній член Правління банку А. Мананніков через пані В. Руду вирішує питання обслуговування зарплатних проектів зазначених комерційних структур, на користь яких він зараз працює.

До сьогоднішнього часу в банку працюють керівники з команди С.Арбузова: брати О.Квартюк та Ю.Квартюк, спеціаліст, що займається прослуховуванням співробітників банку В.Павлюк, спеціаліст по отриманню хабарів В.Клімчук, чоловік колишньої соратниці С.Арбузова та Члена Правління Банку Л.Решетняк та багато інш.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ