Человек не терпит насилия!

Корупція ДСНС Львівщини

Дмитровській і К продали приватному забудовнику територію пожежної частини ДПРЧ-4 в м. Львові. Друзі Дмитровського побудували три дев яти поверхові будинку на незаконно відчудженої землі. потім для відводу глаз надали приблизно 10 десять квартир робітникам причому за взятку))))) Всі інші квартирі розділили між собою і продали. Даний житловий комплекс знаходиться по вул Перфецького м.Львів. Навідь доказувати злочінну схему дуже просто, просто поспілкуватися з особовим складом гарнізону та підняти відповідні документи…. Корупціонарам ДСНС Львова ГАНЬБА (Дмитровському Дідуху Сембаю Іванишину Агаджанову …..)

Оцените материал:
54321
(Всего 10, Балл 3.6 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 329 ответов

  1. Всім все піхуй, хто як хоче так і дроче . Корумпований заклад і керівництво теж.

  2. Наглість не знає меж і люди дуже обурені. Керівництво Червоноградського РУ незаконно заставляє особовий склад лишатися в частині після зміни та робити ремонт і також погрожує звільненням або переведенням в інші частини хто цього робити не буде. Ремонтні роботи роблятся на зміні завжди, тепер хочуть ще і після зміни. Люди не залізні . Так само знущались з водіїв яких без причин викликали кожен день ніби на проведення ТО автомобілів де ТО не робилось а один за одним ходили бо реально не було багато роботи а водіїв викликали щоб заїбати бо так захотів великий начальник старший водій Мекелита якого не поважає жоден водій. Будимо робити розголос у бойкоті на всю країну. Це вже край тому звертаємося до начальника ГУ Кагітіна Юрія Івановича з проханням вирішити дану ситуацію.

    1. Тоді питання в лоб тупоголовому щуреподібному менту. Ти чим сука ти ванюча займаєшся. Де твоя законність ?????

    1. Маразмат старий теж зглузду з’їхав , а в ректорішки то свято наближається. Той ще той маразмат. ДЕРЕГЕНТ бля….

  3. Що виробляють ті ублюдки, заняття по розкладу не читають, тепер на» Кончі Закладу» збирають кошти . Що роблять ті вчені Паснак, Меньшикова та інш. Саміло похер, математика похер,

  4. Ті ублюдки тільки так і думають як вжити .. Воно читає заняття з книжки… Жах!!! Вот вам і доцент!!!!

    1. Це давно всім відомо. Як от отримали доцента так і читають. Людина сама ніодної наукової праці не опублікувола

  5. Всім скинутись на ректорішку!!! Хто скільки може, тре помогти пенсіонеру, збір коштів РОЗПОЧИНАЮ завтра.Лишилось два дні!!! Тільки нал))).

  6. Заочники перший курс одні ходять на пари, а другі читають дистанційно. Як це може бути. Хто так складає розклад. Де контроль.

    1. А там все всім похуй, насрати всім на пари, сесія прийде, скинуться грошима і сесія закрита. А гроші в кармані .

  7. На Клепарівській 22 ніхто заняття не читає. Ці клоуни сидять в новому приміщенні та дають вказівки через «старшого»…

  8. Зробили розклад для заочників на менеджменті з третьої пари дистанційно, а фізичне виховання практичне — шоста!!! Літак закажи!

  9. Ректорішка ти куплений!!!! Щоб тебе цього року вигнали в шию, і накопали в сраченя. Ти не заслуговуєш на привітання. Ти брехло, чмо та як пишуть тут ГАМНО. Генерала НІ, бути дальше ректором НІ, перебування на посаді НІ.

  10. Заставити щоб всі кошти повернув які отримав коли був на пенсії ., і за групу теж. Форму теж забрати з пагонами.

    1. Нафіг ті аудиторії , якщо на лекціі ніхто неходить.. А відповідь проста, гроші, a по-друге крадуть на буд матеріалах.

  11. Бардак далі ще більший буде , поки ректорішка буде на троні. Злодюга , брехло. Одним словом КУПЛЕНИЙ професор . ПОЗОР ЛДУ БЖД.

  12. Горілка, коли її п’ють , розуму не додає і не позбавляє. Вона тільки перевіряє- чи є він в принципі.
    А ЩЕ КАЖУТЬ:
    Язик мій , ворог мій.

  13. Декларації за 2021 рік подали лише 29 народних депутатів та два міністри — освіти та оборони. Через повномасштабне вторгнення росії подання декларацій є необов’язковим.

    Щоб посадовці активніше звітували, на сайті НАЗК планують запустити лічильник. Вважають, що статистика покращиться, коли громадськість зможе слідкувати за цим процесом

    1. Звісно покращиться , коли мент ванючий сам подасть декларацію і люди подивляться скільки воно напиздило чи випросило землі. Певно мент буде бульбу садити і моркву, щоб іі потім собі запхати в очелло🙈😁

      1. Накопати в сраченя, правельно тут хтось написав. Місце молодим. Де таке видано, щоб цивільний керував атестованими.

  14. 🥚Після скандалу із закупівлями при Міноборони створили департамент по запобіганню корупції. Там закликали повідомляти про ознаки корупційних проявів у секторі оборони

    1. В главку теж є, борець з корупцією, і що??? Як брали так і беруть. ГЕРАСИМЧУК Ю.С просто нічого неробить . Толку ніякого . Людина просто отримує заробітню плату. І нічого неробить.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ