Человек не терпит насилия!

Директор «Укрспирту» і екс-депутат «Свободи» «Пупс» спішно вирішують, що робити з корупційним скандалом в спиртовій галузі

krivpups

Директор ДП “Укрспирт” Михайло Лабутін і колишній нардеп від ВО “Свобода” Ігор Кривецький (головний спонсор партії Тягнибока) відбули до Західної Європи для зустрічі без зайвих свідків, щоб вирішити, що робити з корупційними скандалами і схемами в спиртовій галузі України, які стали набирати публічності.

Про це кореспонденту Українських Новин повідомив інформоване джерело, близьке до керівництва спиртової галузі. “В Україні небезпечно. Кривецький і люди, які з ним пов’язані, завжди так роблять, коли реально починає смердіти гаром: вилітають на розмови далеко за межі України. Журналістські розслідування про діяльність Лабутіна, екс-міністра АПК Швайки і самого Кривецького викликали у них серйозне занепокоєння “, — розповіло джерело.

Співробітники аеропорту “Бориспіль” підтвердили, що в минулу суботу, 29 листопада, Михайло Лабутін пройшов реєстрацію і піднявся на борт літака, який взяв курс на Мілан. На наступний день — у неділю, 30 листопада, на борт літака, що прямував до Ніцци, піднявся Ігор Кривецький.

“Після поразки на недавніх парламентських виборах, партія ризикує втратити свої кадри у виконавчій владі. У тому числі, у сфері АПК. Однак таку” хлібну “галузь, як виробництво спирту, ні Кривецький, ні Лабутін втрачати не хочуть. Розсекречені недавно корупційні схеми в спиртовій галузі України змушують їх подумати навіть про те, щоб відійти від справ в “Укрспирті”. Інакше вони б не зустрічалися десь на лазурному узбережжі Франції “, — стверджує співрозмовник.

За словами джерела, зараз за вказівкою Лабутіна, процес зміни керівництва спиртзаводів прискорився: “Вони планували робити це поетапно. Але на тлі всього цього скандалу Лабутін почав нашвидку міняти керівників підприємств в областях, призначаючи на посади людей, які ще недавно караулили підприємства через затемнені вікна джипів”.

Так, джерело стверджує, що керівником Рава-Руського МПД став Тарас Галайко, на Воютицький МПД “смотрящим” поставили Петра Фельщинського. Сергія Піртка “кидають” на Вузлівське, Василя Задорожного на Струтенське, Олега Кокотайло на Великолюбінське а Юрія Лучечка на Сторонибабське МПД. Це при тому, що у Великому Любіні завод не працює, а бухгалтеру і навіть комірнику наказали пакувати речі. А в Рава-Руській на колишнього керівника спиртзаводу Романа Лягнера відкрили кримінальну справу.

Не краща ситуація і в інших регіонах, зокрема — на Тернопільщині та Рівненщині. Трудові колективи виступають категорично проти “смотрящих” від Лабутина, фізично не пускають “рейдерів” на території заводів, зріють промислові бунти.

На скандал вже відреагували і в уряді. Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що не виключає розформування ДП “Укрспирт” і розширення повноважень підприємств у регіонах. Однак, на думку спиртовиків, ця заява є швидше окозамилюванням і заспокоєнням журналістів, ніж реальною декларацією про наміри. Адже ліквідаційну комісію ДП “Укрспирт” очолив заступник міністра АПК Швайки Андрій Дикун.

Наприкінці минулого тижня в декількох центральних ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що міністра аграрної політики та продовольства України від ВО “Свобода” Ігоря Швайку та директора ДП “Укрспирт” Михайла Лабутіна підозрюють у змові з метою отримання незаконних доходів з діяльності спиртової галузі України. Журналісти висловили підозру, що спиртова галузь України як при Януковичі, так і зараз, узурпована декількома людьми, які ліквідували всі підприємства галузі, зробивши їх цехами однієї юридичної особи ДП ”Укрспирт”.

http://ukranews.com

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

10 ответов

  1. Ярема официально показал декларации ГПУ. Данилюк честнейший сотрудник имея многомиллионные активы, которые уже Яремв назвал легитимными.Ничего гибель Сотни на Майдане не дала. Везде просматривается гнусная деятельность ПОРОШЕНКА по договорнякам со старой властью.НАРОД УКРАИНЫ ПОДЛО ОБМАНУЛИ И ПРОДОЛЖАЮТ ОБМАНЫВАТЬ. Сытого брехуна Вальцмана надо зарезать как жирную блудливую свинью. К этому все идет! НЕНАВИСТЬ НАРОДА РАСТЕТ! ПОРА БРАТЬ ВИЛА!

  2. Тягнебок перечитался Маркса и Ленина в вопросах работы с кадрами и ревизионистами.Написать ничего не
    смог и доверие народа просрал.

  3. Тягныбок московский прихвостень- где шкандаль там свобода и русские журналисты — начиная с директора ТРК… надавно Виннца- и это еще не конец!

  4. Статья — сплошная заказуха! Очередной дерибан намечается в отрасли под политическими лозунгами. Ни одного факта, лишь бы пукнуть.Видать, сильно “Свобода” власти поперек горла стала.Срите и бойтесь,сцикота.

  5. Почему все забыли Юру Енакиевского?!!! Что он творил в Укрспирт!!! И вообще что этот Иуда творил в Украине!!! Где работа МВД и СБУ?!!!???

  6. Новая “старая” властя! Слабо ввести монополию государства на водку?? Не знаете где деньги брать на нужды державы? Так вот они. Хватит десятку воров наживаться. Или вы с ними в доле??

  7. Это точно. Если национализировать изготовление и реализацию продукции, то деньги польются и очень приличные. КПСС так же этим пользовалась…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ