Человек не терпит насилия!

Майбутній консультант Начальника управління СБУ в Івано-Франківській області – «Радість та сміх для сепаратистів та терористів»

Втерковський Володимир Дмитрович із перших місяців зарахування в УСБУ зрозумів,що в оперативних підрозділах він не зможе працювати, так як під час навчання в університеті ім.В.Стефаника навчався з великою допомогою свого батька і «успішно» здавав сесії. За допомогою батька,Втерковського Д.Д.,директора радіозаводу «Карпати» ,Володимира переводять в підрозділ «Альфа»,-це той підрозділ,де не потрібні юридичні знання і високий інтелект. З начальником підрозділу «Альфа» В.Скоп’юком зійшлися дуже легко : — « Треба зробити ремонт в підрозділі». – « Без питань ». – «Треба організувати п’янку та подарки для комісії». — « Нема проблем!» . — «Знайди форму для бійців «Альфи». – « Давай розміри ». І тд.
Ставши фаворитом підрозділу ,він почав кришувати обмінні пункти валют , був куратором перевізників пасажирів окремих маршрутів міста, де постійно отримував солідні гонорари. Під приводом вирішення питання для підрозділу, Втерковський починає будівництво ресторану та готеля в Буковелі ,так як його дружина – кума сім’ї О.Шевченка, який надав йому козирне місце під забудову. Різними обманними шляхами щодо свого начальника йому вдається не їздити на збори підрозділів «Альфа» в інші області ,використовував постійні лікарняні та аспірантурні сесії, за рахунок яких він проводив час на будівництво ресторану. В процесі проходження служби Володимир займається виборами О.Шевченка у ВРУ,але успіх від нього відвернувся і у ВРУ прийшов «свободівець» О.Сич. Немалі кошти,які він привласнив- пішли на будівництво готеля в Буковелі. Така ж обманлива схема використання коштів на другі вибори О.Шевченка повторилась . Після виходу начальника Скоп’юка на заслужений відпочинок,за допомогою батька,Володимир стає заступником начальника підрозділу «Альфа». Збагатившись «авторитетом» окремих співробітників,замахнувся на посаду начальника відділу і почав «зливати» всі видумані промахи та брехню відносно начальника «Альфи» Я.Кучери. Під час «майдану»,підговоривши окремих співробітників «Альфа»,які повірили в його обманливі обіцянки, виступив проти виконання нібито незаконних наказів начальника управління СБУ знаючи ,що ніяких наказів підрозділ «Альфа» на той

час не отримував. Для В.Втерковського потрібний був піар, і йому це вдалося на певний період часу.
За допомогою начальника штабу «Самооборона» Б.Мойсишина та його команди,організували під час зібрання люстрацію в прямому ефірі телебачення начальнику УСБУ М.Найдичу,де Втерковський обізвав його «некомпетентним та тимчасовим керівником служби». Після неуспішного піару, не отримавши підтримки серед колективу УСБУ в Івано-Франківській області,майбутній «консультант» перейшов на сторону штабу «Самооборона»,надаючи різні консультації,грошову допомогу та розповідаючи про свої бойові будні і професіональні здібності як майбутнього начальник УСБУ. Не отримавши відповідної керівної посади,останній починає хворіти,роз’їжджаючи на батьковому авто. Наказом Управління «Альфи» СБУ опиняється в розпорядженні,на службу не показується,мотивуючи відсутністю посвідчення,тільки кожного місяця 20 числа,приходить за зарплатою.І це триває протягом 8 місяців.
Співробітникам УСБУ в Івано-Франківській області,під час підготовки до виїзду в АТО,була в край необхідна допомога досвідченого офіцера спецпідрозділу «Альфа» щодо боротьби з терористами.Але Втерковський,в цей складний час,відправився у відпустку. Після відправки офіцерів СБУ в зону АТО,Володимир за допомогою штабу «Самооборона» знаходять вплив та кошти для керівника УСБУ М.Найдича ,з яким вирішується питання просування останнього на посаду консультанта начальника УСБУ по тероризму.
« Ви,мої любі друзі,воюйте в зоні АТО,а я отримаю полковника і буду надавати консультації в ресторанах та готелях в Буковелі ».

Далі буде…

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ