Человек не терпит насилия!

УДСНС Украины в Закарпатской области: клоун и корупция остаются

Вот хоть убейте не понятно мне зачем продлили контракт Щербею. Ну разве недостаточно пообщаться с человеком, чтобы понять, что он круглый профан в пожарном и спасательном деле. Ну не может человек, который путает самые простые истины руководить такой серьезной структурой. Понятно, что в Киеве закарпатское “говно” в лице Мирослава Щербея не очень воняет. Но он же ж лицо ДСНС в Закарпатье. Причем не особо обезображенное интелектом — вернее вообще не обезображено, ввиду его отсутствия.
Но он же ж лезет всюду без мыла и рвется всех спасать. Только вот всегда одна и та же херня выходит. Однажды уже побыл первым РТП, когда тушили в Мукачево рынок Логойды. Пока командывал площадь пожара увеличилась в три раза. А когда понял, что дело пахнет керосином — отдал руководство тушением первому заму. Там вся пожарка чертыхалась, из-за дебила вся служба подставилась. И даром, что он где то там учится — был имбицил, а так будет имбицил с купленым дипломом.
Не, ну после того, как узнали, что контракт подписан, Закарпатье, кончено, приуныло. Рассчитывали на новую власть, не будет же она человека, который мочил закарпатский майдан, держать на службе. Будет. И держит. Щас только “быдло” нажрется и расскажет кому и сколько давал.
Нынче, новая мулька, все ждут проверки фининспекции. Вот мол приедут и накопают. И тогда Щербея снимут. В принципе есть за что, крал он так примитивно, что даже первокурсник сможет разобратся. По двум причинам — первая он по-другому не умеет, а вторая — потому, что рассчитвал, что он в ДСНС навсегда. В то, что финиспекция что-то да накопает, не сомневайтесь, это труда не составит. А судя по подаркам — каждому проверяющому планируется заплатить по 10 тысяч гривен, то “мухляжа” там очень много. Но вот что поедет в Киев, это уже вопрос. Кажется ничего существенного. Все прикроют. Не тот вариант. А варианты указать фининспекции на нарушения, котрое сейчас бытует в пожарке — так это и вообще смешно. Выиграют только фининспектора. Накопают на больше — составит сума взятки 15 тысяч, на очень много — ну 20. Токо он же ж с вас потом эти деньги и снимет с помощью федераций и динамов, и других полулегальных схем.
А уж очень хотите насолить таким образом — пробуйте…

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

38 ответов

  1. Готов подписаться под каждым словом. Давно накипело. Люстрация в действии? -хуй! Режим Януковича пал? -два хуя!!! Щербей, Сикора и Крицкий — три хуя!!! Надеюсь что продление контракта Щербею М.В — досадное недоразумение.

  2. Впродовж 2006-2011 років (в тому числі і за керівництва Щербея) працівникам, які несуть добове чергування (в тому числі і не атестованим працівникам пожежної охорони) не оплачувались надурочні роботи.
    В ході судового розгляду (в інтересах працівників професійної ПО) виявилося, що працівникам нанесена суттєва матеріальна та моральна шкода (10000-12000 грн. кожному), яка тепер має компенсуватись за рахунок Державного бюджету України. Після цього рішення, яке вже пройшло апеляційну інстанцію, бюджет змушений буде компенсувати не лише ці збитки працівників, але й виплатити їм середній заробіток за весь час після звільнення в зв’язку з неповним розрахунком (до 40000 грн. кожному).

  3. Как такое вообще может быть? Человек которому люстрационный комитет запретил работать,продолжает раздавать команды,забивать на начальство и беспредельничать как будто ему все дозволено.Понятно что “крыша”у него нехилая(Шуфрич,Медвечук)но только недавно люди стояли и гибли на Майдане ради того чтоб таких сволочей не было при власти.Ездит на мерседесе и бухает каждый день в мажорных ресторанах и по пьяне пиздит о чем ненадо. А на слующий день дает пизды свои пидарам-шестеркам(Крицкому и Сикоре) откуда все всё знают?!

  4. А шо эта “шестерка” еще работает? Контракт продлили? Млять, индейец тот еще… Мало мы его жарили, мало видать

  5. таких уродов нужно гнать в шею!! одним словом урод. позорник! берет деньги на лево и на право, все через взятку!! кидалово сплошное! была бы у меня возможность, кастрировал бы перед всеми… гнида конченая

  6. Призначили “це” на посаду довго сміявся , не міг і не можу зрозуміти , як футболіст , якому давно відбили голову може керувати цілою обл., це для мене не розкрита таэмниця, хоча дивлючись на те , що його призначив танкіст — це зрозуміло. А щодо люстраційної комісії? Заглянувши в його двір і так зрозуміло , що людина з зарплатою 8 000 не може собі цього дозволити.

  7. Стояли на майдані за нове майбутнє , а отримали старих хабарників. Керівництво ви куда дивитесь?!!

  8. У зв`язку з викладеним вище, пропоную звернутись до громадских організацій області, журналістів. Це не пройде непомічено! Не можуть Регіонали (хоч би і колишні) займати керівні посади в областях.

    Ця людина платила партійні “взноси” щомісяця до казни партії регіонів, яка потім за ці гроші розстрілювала людей на майдані.

    Як може рятувати той, хто причетний до вбивств? Як може його цікавити чуже життя окрім свого? Як може така людина працювати на благо краю?

    Є надія що до Закарпаття просто далекувато і ще не дойшло до всіх що так вже не можна, що таких людей до влади вже пускати не можна! Що небесна сотня загинула не для його призначення.

  9. Как б уже руководство само должно следить за этим. А как ж люстрация? Где эта грьобаная комисия? Почему она молчит? Лисый в очках говорил что все будет по новому, а все так и осталось . Вот этот тип пример.

  10. Я підприємець, тримаю середній бізнес.В основному в Ужгороді , але є декілька точок по Закарпатській області.
    Так ось це ПУТО не то що відкрито вимагало гроші ні за що! Так ще й коли його перепризначили поставив умову, або платиш велику суму грошей або ми тебе прикриємо. Пішов в міліцію там сказали тобі висунули умов плати, розгублений збираю потрібну суму… В цій країні ніколи не доб”єшся справидливості…

  11. Мой мальчик работает в районом ДПРЧ , когда назначили этого идиота долго матерился , когда назначили этого падонок сказал либо платиш за посаду либо будеш дворником работать , взяла кредит оплатили , вроде все было хорошо , пару недель назад таже умова, незнаю что делать и так в долгах!! Луценко , Яценюк куда вы смотрите??

  12. А ты это инспектору скажи, который говорит что через уже давно купленый суд готов тебя прикрить.

  13. БУЛО Т А К — Від — 111111111111111111, 5.02.2013 16:11
    В Закарпатье дядя юрик ЛЕБЕДЄВ тож ниче жирует, бабосики греет, вся область планами заделана, инспектора разбегаються кто куда, лицензиати бабло во всю носят и никто не пикает. мобилка за 16000 и ниче нормально себе чухается НИХТО НИЧЕГО НЕ ВИДИТ Фльксваген Пассат, Сузуки Джимми, Дома, Дачи в №№№ом количестве, недвижимость во Львове, Киевеіц (МЧ-СС-овские бароны)

  14. А вот мне интересно как это ФУТБОЛИСТ попал на посаду главы?Оо Да и звание росли не по дням , а по часам? Он что Енштейн? Да и конечно же он не брал хабар , ни он ни Болотский , особено при нашем экс-президенте Януковиче , их совесть чиста.
    Люди хватит нести чепуху!!! даже в самой забутой точке Украины любое должностное лицо за экс власти брало и будет брать пока их всех не выкоренить.Спасибо за внимание!

  15. баклан ! берет деньги с сотрудников за то чтобы он оставил их на рабочем месте!! люди машины продают чтобы остаться на работе..сука.

  16. За останій рік життя навчило сраку лизати?)от мені цікаво , що він такого зробив , що ви повисували язики на 2 метра і вилизуєте останє лай.. з нього?)

  17. Как на меня, каждый человек должен заниматься своим делом…и скажите теперь пожалуйста зачем клоуну-футболисту пхатся в пожарку..он и так уже достаточно проявил себя (мяч жонглировать у него лучше получается)
    Опять же все дело в деньгах..если у меня есть деньги могу и хирургом стать, не имея даже представления как лечить людей…
    Кароче, Щербик, беги в футбол играть:)ну или в цирк)

  18. Коррупция как была так и осталась. В руководство департамента вернулись старые взяточники.
    Поэтому изменений не ждите.

  19. Тю, а кто подскажет, сколько стоит с ОРД комментарии неподходящие по удалять?

    Что-то подозрительно пропадают и пропадают…

    Где прайс лист скачать?

  20. Что за антимония?!противно слушать весь этот бред.. Мы нуждаемся у высококвалификацированих сотрудниках, а не у тех у кого бабок больше.. наша структура в жопе, а вы так и дальше клоунов на должности ставите..ну и как он нам поможет если у него только футбол в голове
    Разве может образованный человек спросить сколько погоны генерала стоят, когда он даже в армии не был!!!
    Щербею нужно стать умнее чтобы понять что это не его..он как баран вперся в эту должность и не собирается отступать…(есть бабки — заплатил, должность — моя, не знаю что с ней делать, но пускай будет, я же заплатил)

  21. Мирослав Васильович Щербей народився в с. Щербовець в 1968 році. За період дитинства та юності пас вівці на полонині. Вже тоді, під час трансформації молока в сир, односельці не могли зрозуміти чому коефіцієнт трансформації постійно на користь пастуха Щербея.

    Коли підріс, то подався у «вариш» Мукачево здобувати науку в ПТУ № 31. Деякі мукачівці пам’ятають Шлавка як лакея директора ПТУ (мив машину, аршував на дачі, нарізав сало і сир, поки пани гостилися…). Вже тоді зрозумів, що треба триматися панства, бо все якісь крихти впадуть з їхнього столу. Подавав м’ячі, коли грали у футбол представники дрібного криміналу і спілкувався з декотрими правоохоронцями. Згодом «ПТУшник» був «своїм» і в тих, і в інших.

    Коли прийшли есдеки, він теж затесався в отару мукачівців, що пішли активно служити великим київським панам. Всі пам’ятають, як мукачівська саранча очолювана новим «доном» Балоганом з 1999 року заполонила Ужгород і всю область. Щербей же прислужував у Суркіса по Воловецькому району і по повній дерибанив бабло, що виділяв нардеп на розвиток району.

    В 2000 р. Балоган кинув свого есдеківського шефа і заліг під помаранчевого майбутнього «месію». Клан поділився на дві частини. Наш Шлавко подався до Різака і став його лакеєм. Поливав брудом Балогу, в публікаціях «Соціал-демократа», та інших газетках того періоду.

    В 2000 році в балоганівській газеті «Старий Замок» за 12 жовтня в статті «Об’єднаний соціал-демократ демонстрував стриптиз у барі» відображено діяльність «кримінальної шістки»: «У неділю ввечері у Волівці один із місцевих лідерів СДПУ (о), депутат обласної ради від Воловецького району, житель Мукачева Мирослав Щербей вирішив наочно продемонструвати, що сила і вплив його і партії аж ніяк не ослабли. Завітавши напідпитку разом із друзями до престижного в селищі бару «Надія», депутат розпочав буйно доводити, що «наші ще повернуться», а його призначать на відповідальну в районі посаду. Очевидно, вже добре увійшов у роль, бо вирішив, що волівчани повинні йому безумовно підпорядковуватись. Пан Щербей вподобав собі симпатичну відвідувачку, почав до неї чіплятися, а коли та відмовила (мовляв, ви мене з кимось сплутали), з його вуст посипалася змішана з перегаром лайка. За мить у барі розпочалася справжня бійка. За, поки що неуточненими даними, під час бійки депутат, знявши нижню білизну, наполягав, щоб відвідувачка зайнялася з ним… оральним сексом. Схвильована жінка продовжувала відмовляти. Депутат схопив її за волосся, і так смикнув, що жмут опинився в його руці. Власник бару Іван Мадяр негайно викликав міліцію. Захисники порядку приїхали через кілька хвилин, але затримати бешкетника не змогли – він устиг зникнути.

    Наступного дня підозрюваного у хуліганстві соціал-демократа (о) викликали до міліції. Як поінформувало джерело, близьке до правоохоронних структур, Мирослав Щербей усі свідчення проти нього заперечує, і стверджує, що навколо його особи тривають «політичні спекуляції». Втім, покази семи свідків однозначно вказують на те, що п’яну бійку з образами затіяв саме Щербей.

    Як розповідають волівчани, це вже не перший випадок, коли депутат «встановлював свої порядки» у селищі. Місяць тому, в цьому ж таки барі «Надія» депутат спровокував конфліктну ситуацію, але бійки завдяки втручанню власника вдалося уникнути. Півроку перед цим подібний інцидент стався в одному з платних туалетів селища, коли на вимогу заплатити за вхід до закладу депутат почав розповідати, хто він такий, і брутально облаяв касирку. В облдержадміністрацію скаржились деякі голови сільських рад на те, що пан Щербей застосовував до них фізичну силу. Можливо, були й інші витівки народного достойника, але хто ж насмілювався витягувати «на-гора» забруднену «честь мундира» найавторитетнішої партії? З іншого боку, якби на місці Щербея опинився звичайний «бездаховий» громадянин, яка б його спіткала учать? Напевно, сидів би за гратами.

    32-річний пан Щербей, нині працівник ФСК «Закарпаття» і член постійної комісії з питань освіти, культури, духовного розвитку та молодіжної політики обласної ради, донедавна очолював Закарпатський центр соціальних служб для молоді. Звільнився через «політичні утиски» з боку керівництва ОДА і через те, що облдержадміністрація не реалізує молодіжну політику. За словами заступника голови ОДА Володимира Приходько, його професійні якості на цій посаді були зовсім невисокими, професійний рівень – незадовільний, але пан Щербей, мав не один шанс проявити себе.

    Що ж, остаточно свої можливості він проявив у неділю в барі «Надія». Правоохоронці збираються проти нього порушити кримінальну справу за ст. 206, ч.1 (бешкетництво) і, можливо, сумнозвісною 117-ю (спроба згвалтування).»

    В 2002р. Різак призначений головою ОДА. Шлавко втирається в довір’я і виклянчує посаду директора Воловецького держлісгоспу де всаджує рідного брата Ігоря. Почався період злочинного розкрадання лісо-ресурсів на Воловеччині що продовжується і до сьогодні. Як наслідок – Воловеччина стала як бідна сирота а братани Щербеї на вкрадені гроші з лісу накупляли кафе, ресторани, квартири, вілли, джипи, утримують штат коханок, систематично їздять за кордон на курорти та закупки, повідкривали рахунки за кордоном де вкладають награбоване, та ін. Щоб відробляти вкрадене приймає участь у інших злодіяннях.

    У газеті «Сільські вісті» 30.07.09 р. В статті «За карпатами –хижий ворон кряче» описується події виборів Мукачівського міського голови в квітні 2004 р. Коли бандити били журналістів, нардепів, жителів міста «тоді у мукачівському побоїщі керував «братками» той-таки М.Щербей… Удруге Щербей «засвітився» під час помаранчевої революції, де знову командував бойовиками-злочинцями на стадіоні «Авангард…»

    … в 2005 р. перемагає Ющенко, і головою ОДА стає Балога. Щербей «здає» Різака (дає на нього фальшиві покази, дерибанить майно опального шефа) і отримує винагороду – можливість далі прислужувати і красти( але «долю» носити в Мукачево).

    В 2006 р. Балога дає вказівку закарпатському «регіоналу» записати Щербея Шлавка в партію та в воловецькі «регіони». Як наслідок — у Волівці регіонали під керівництвом Щербея набирають аж 7% голосів (!) — після 60% в 2004 р. Шлавко рветься на голову Воловецької райради бо Мукачівський клан дав «добро». В хід іде шантаж, погрози, підкуп з боку мукачівської влади, але тільки 12 із 45 депутатів райради таємним голосуванням голосують за Щербея. Виграє опонент не погоджений мукачівським кланом!

    Але Щербей, не згідний з вибором виборців та депутатів при підтримці мукачівського кримінального клану та братків «Бастіон-О» вчиняє свавілля і проголошує себе головою Воловецької райради. Львівський апеляційний суд підтверджує нелегітимність самозванця Щербея, але мукачівські судді «по поняттях» кажуть що «ун Шлавко має бити главним на Урховині»

    В 2009 р Шлавка Щербея балоган нагороджує за злодіяння державним орденом «За заслуги». Громадськість шокована! Голова Воловецької «Просвіти» Ю.Вішован з приводу нагородження Щербея орденом висловлюється: «Порадіти б за нашого земляка – вихідця із села Щербовець, що досяг такого визнання, але нам, навпаки, плакати від цього хочеться. Бо знаємо цього чоловіка, що зумів закінчити ледве профтехучилище, як звичайнісінького бандюжку…»

    Президентські перегони програв у 2010 р. Віктор Янукович в Закарпатті Юлії Тимошенко саме завдяки таким клоунам, як Шлавко Щербей. Бо і не мав шансу з такими політичними перевертнями, які довели закарпатці до повної зневіри!

    Чи почне хтось із українських політиків колись прислухатися до думки людей і надавати належну оцінку таким діячам?

    Адже у можновладців, є тільки дві помилки, які вони за своєю суттю можуть робити: «перша — це нагороджувати недостойних, а друга — це нищити кращих представників народу».

  22. Це за такого дебі*а ви сраку рвете і розказуєте який він хороший?) Вам перед вашою Батьківщиною не стидно ?

  23. Люди добрі схаменіться,перестаньте нести чуж на ту людину, яка за своє життя не обідила ні одну людину, якщо щось і було то тільки по справедливості.А тепер посуті….. Шановні ви хочете сказати,що за керування Щербея вам погано працювати,Я не думаю ,що це так бо ви забеспечені всім,і зарплата вчасно, і премії нараховують, і форму видають і так дальше.Згадайте попереднє керівництво,як вам було з ними, коли ви получали чергове військове звання,колисте виходили у заслужений відпуск……………Ніде ви не ходили і ніде не були тому що вас мали виду.Шановні противники Щербея скажіть будь ласка коли останній раз у Воловецькому районі відкривались футбольні міні поля з штучним покриттям,відкривались по школах з новим обладнанням фізичні та хімічні кабінети,спортзали,відновлення ФАПів і так далі………,якщо ви не знаєте,Я вам скажу,це все завдяки МИРОСЛАВУ ВАСИЛЬОВИЧУ ЩЕРБЕЮ,бо якби не він то ДИЧКИ би вже давно у нас садили помідори з підписом БАЛОГА.Якщо би Щербей був брехачом то не був би завдяки своїм виборцям депутатом обласної ради декількох скликань підряд. Це людина слова і честі,та достойна керивати не тільки ДСНС в області,а у міністерстві.ДЯКУЮ.Якщо щос не подобається то відпишіт,але перед тим як написати подумайте,щоб потім совість не гризла……………………………………………………………….. ……..

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ