Человек не терпит насилия!

Кого обрали керівниками міліції в двох областях і в яких п’яти областях треба підбирати кандидатів

Результати відкритого кадрового конкурсу з підбору керівників міліції в перших чотирьох областях:

1. У Київській області, де жодна кандидатура не була висунута громадськістю, а всі кандидати від міліції не задовольнили кадрову комісію МВС, конкурс продовжено до 7 квітня.

2. У Тернопільській області, де громадськість лише обговорила кандидатів, але не представила жодної думки: (, кадрова комісія МВС схвалила кандидатуру нинішнього в.о. Василя Облещука.

3. У Львівській області, де громадськість і обговорила, і висунула рекордну кількість кандидатів:))), кадрова комісія МВС визнала найбільш відповідними трьох – Дмитра Загарію, Ярослава Ващишина та Олександра Вольського. Прохання до громадськості славетної області впродовж наступного тижня максимально розслідувати та оцінити діяльність цих міліціонерів для остаточного рішення МВС.

4. На Волині, де громадськість виступила проти нинішнього в.о. Віктора Швидкого, кадрова комісія МВС схвалила кандидатуру Петра Шпиги. Представники громади були запрошені до МВС, рекомендували і навіть взяли відповідальність за цього кандидата:).

Друзі, це небачені ніколи можливості – право висувати, знати та обговорювати кандидатів на керівників обласних міліцій ДО ПРИЗНАЧЕННЯ. Прохання не втрачати, а а користатися цими можливостями. Ми можемо зробити це практикою, але громадяни кожної області мають включитися по-справжньому. Окрім громад Київщини та Львівщини, тепер це прохання й до Рівненщини, Франківщини та Кіровоградщини. У ВАС ТЕЖ ОГОЛОШЕНО КОНКУРС – ЗАЯВКИ ПРИЙМАЮТЬСЯ ДО 7 КВІТНЯ ВКЛЮЧНО. Крітерії та адреса, куди слати документи – на сайті МВС. Обов’язково дублюйте нам – [email protected] – щоб нічиї заявки не “загубилися”.

Всі інші області – готуйтеся, вже підбирайте кандидатів від громади, черга має дійти до всіх.

ЗІ. Ще, друзі: Татарова – ЗВІЛЬНЕНО

Єгор Соболєв

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

48 ответов

  1. Шановний Єгоре! В Київській області не всі кандидатури висунуті МВС, підполковник міліції Роман Михайло Михайлович рекомендований двома громадськими організаціями.

  2. Кадрова комісія- 100% розвод для лохів.Наперед тамвсе було вирішено. Яка функція там Соболєва,як люстратора, я не розумію тай він і сам не поняв. Напевне прийти штани протерти, а йому за той час навішають лапші за потрібного кандидата,а непотрібного відшиють грамотно,як мєнти це вміють робити. А ви люди хавайте.

  3. Да комисия сегодня потрудилась. Соболев заслужил медаль за увольнение Татарова. Ты бы Егорка бросал этодело-люстрацию, и так ни хрена от тебя не зависит да и понятия не имееш как это делать

  4. разные на волини были и умные и нет : были и идиоты и держиморды одни воровали много другие по чуть-чуть : Но дон ПЕдро ето впервые !!!!-что делаеться УЖОС : поинтересуетесь вот ето СЮРПРИЗ

  5. Татарова не уволить а посадить надо было, хоть он и пешка! А Чинчин продолжает службу, его начальничек?

  6. На рахунок Волині..
    Підтримаю думку про дона ПЕДРО Шпиги. Нонсенс.
    Щодо його професійних якостей, то їх відшукати буде важко, хоча кого в Україні цікавлять такі дрібниці.
    Сумно, аж за край..

  7. Так Соболев сам же сказал , что его просили не трогать руководителя милиции Киевской области , в обмен на голоса в парламенте за закон о люстрации . Вот Вам чистая коррупция !!!!

  8. В Кировограде весь беркут оставили на службе. Новой власти наверное тоже нужны садисты воюющие с народом, а не преступностью! Во и люстрация. Прокатит Кировоград Тимошенко с ее аваковым!

  9. rrr: Кадрова комісія- 100% розвод для лохів.Наперед тамвсе було вирішено. Яка функція там Соболєва,як люстратора

    У Соболева одна функция — правильно красить губы.
    Как и прежде все продается и все покупается. Все эти игры в виде согласительных комиссий и майданных вече — для идиотов и майдаунов.

  10. Та який ващишин? Той що свого синка від тюрми відмазав за стрілянину по людях, що бабаки бере, і тільки вітер ганяє? Які в нього досягнення, звідки авторитет і досвід-всі посади за бабки купляв. Люди схаменіться!!! В часи коли ще цінилась честь офіцера його би гнали мітлою з органів а може б і посадили…

  11. Та який ващишин, вишо люди -подуріли? та він свого синка від тюрми відмазав-пянота стріляла по людях!!! Хабарник, всі посади за бабло купляв. Звідки в нього досвід і профффесіоналізм? Та в часи коли ще цінувалась “честь офіцера” його би поганою мітлою з органів гнали а може б і посадили… Ви, рішали ващишинські хрЕнові в Києві-щоб ви від нього перші плакали… А на зік заслав ментяр-лобістів. Порядні працівники МВС — ви боїтесь про нього всім правду сказати?

  12. РОМАН м.м. не позорся , тебе знають всі, як лидацюгу, на якого в УВБ заведено не одну справу, ще й якісь організації приліпив. Такий як Роман не має право бути і кандидатом . Позорище!!!

  13. Для меня примечательно в этой статье только одно-п.3 Львівська область (Прохання до громадськості славетної області) а остальные-так, говно а не области. Славная облать лемберг, интересно-это чем же она так прославилась. Воистину Україна єдина-забыли уточнить в чем.

  14. Олександр Вольський — працював кадровиком СБУ, досвід роботи в опративній роботі відсутній

  15. У Львові призначать людину яка буде працювати під копірку кримінального злочинця Вася Антібіотіка,це значить Ващишин Жовка контрабанда вперед,митники на комплексні обіди в Колибу?

  16. Після того, як аваков вбив САШКА БІЛОГО, до мєнтів ще більша недовіра. Для стабілізації в державі косноязичний армян має піти, міністром має стати людина з людськими і професійними якостями, яка захищатиме українців, а не знищуватиме ворогів ДЗЮДОХЕРІЇ! Слава УКРАЇНІ! Слава «ПРАВОМУ СЕКТОРУ»!

  17. Після того, як аваков вбив САШКА БІЛОГО, до мєнтів ще більша недовіра. Для стабілізації в державі косноязичний армян має піти, міністром має стати людина з людськими і професійними якостями, яка захищатиме українців, а не знищуватиме ворогів ДЗЮДОХЕРІЇ! Слава УКРАЇНІ! Слава «ПРАВОМУ СЕКТОРУ»!

  18. Як може керівника МВС рекомендувати якась організація? Це ж пряма корупція-він потім буде відробляти їм призначення на посаду. А як всі знають, в цих організаціях легалізувались бандюки. Не требе собі брехати.

  19. На Запоріжжі потрібно звільнити заступника начальника слідчого управління ШАРНІНА АНДРІЯ ВАСИЛЬОВИЧА, який гребе мільйони Це наш крик душі. Така людина не має правапрацювати в ОВС

  20. Ну і якими аж двома громадськими організаціями висунути пан Роман Мих. Мих.?

  21. А як бути, з Миколою Чинчином? Чи він святий.. Якось, на заробітну плату дружини (суддя Господарського суду м. Києва)зведуть кінці з кінцями… ЛЯГАВИМ ХУЙ -ВОРАМ СВОБОДУ!!!!!!!!!!!!!

  22. Невже бютівський красавчег Пашинський не зміг пропхнути на Київську область кандидатуру людожера Гринцевича? Чи його працевлаштування на генеральську посаду лише справа часу? А, може, дійсно думка Соболєва чогось важить. Тримайся, Єгоре, бо на Таню Чорновіл надії мало. То жаліється, що важелів немає, то відмовляється апріорі визнавати опозиціонерів корупціонерами. Звісно — свої.

  23. Не трогайте своими грязными лапами киевскую область! Там не просто честнейшие из честнейших, там девственно честные менты! Как падпалковник Паланычка в вышгородском районе! Вы шо, хотите, шоб он кинув напризволяще без крыши всех земельных воров? Да он корнями врос в служение земельной мафии! Да за него стеной стоят и регионы и бюты! Спи спокойно, дорогой таварищ Паланычка! Шалэна Люстрация к тебе не придет! Ты нужен и власти, и опозиции. Много знаешь и про тех и про других. Они тебя не здадут. С каждого из тысяч украденых гектаров ты получил пару своих соток. Не?

  24. Не знаю, что ждет систему МВД.если увольняют таких специалистов как Татаров Олег Юрьевич. Особенно непонятно какое-то бесовское шельмование. Уволили, ваше право, ваша власть, ваша ответственность . Такие специалисты как Олег без работы не останутся. Только как в стране, где просто очередь стоит из “профессионалов” или , извините, “покрытых мхом специалистов” будут учить, организовывать и проводить грамотные и адекватные следственно-процессуальные действия, мы стремимся в цивилизацию, а уверенно скатываемся в средневековье — это не люстрация, это не кадровая политика, а просто — опричнина. И если вы считаете достижением увольнение Олега, то скажите ему спасибо, что он до последнего исполнил свой служебный и офицерский долг, а мог бы написать рапорт и уйти на достаточно престижную работу, тем более с его уровнем функциональной подготовки в юриспруденции такие как он — нарасхват, и предложения были и есть. Уважаю Татарова Олега — один из немногих в центральном аппарате, кто до конца был предан своим принципам и профессии — таким и остался!

  25. кадрова комісія МВС схвалила кандидатуру нинішнього в.о. Василя Облещука.

    Ну це повний пісець!
    Бувших там немає бути (апріорі)!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ