Человек не терпит насилия!

Звернення до парламентської опозиції

Доброго дня, дорога моя командо! Дивлюся, як ви б’єтеся на барикадах, скільки сил віддаєте цій боротьбі і вірю, що ви здатні досягти результату. Я переконана, що ви добре усвідомлюєте вашу відповідальність за цей історичний момент. Диктатура, як дикий звір рветься вперед та прагне крові, але тимчасово ув’язла в капканах народного повстання. Поки… Зараз ви можете або допомогти народу добитися свободи, або допустити фатальні помилки та програти разом з Україною всю нашу боротьбу.

Революційні енергії настільки високі, що можуть як підняти націю на новий рівень розвитку, так і позбавити її навіть надії на довгі роки. Зараз життєво важливо не помилитися.

Ви бачите, що Янукович обрав специфічну технологію управління країною. Він робить десять кроків вперед у розбудові диктатури, потім відступає на крок назад, щоб нейтралізувати суспільство та світ, а далі знову на повній швидкості рухається до встановлення абсолютної диктатури. Ця технологія реалізовується кожної миті і треба визнати, що вона працює. Ось ми вже не вимагаємо повного перезавантаження влади та підписання Угоди з ЄС, а торгуємося за закон про амністію для людей, які не вчиняли ніяких злочинів. Не грайте з Януковичем в його ігри. Це небезпечно.

Революція не входила в його план. Спочатку він спробував утопити її в крові. Не вийшло. Українці стоять насмерть. Тепер він поміняв тактику та спробує задушити її в своїх дружніх обіймах. Саме тому він запропонував Арсенію Яценюку посаду Прем’єр-міністра, а опозиції — формування Уряду Народної Довіри під своїм дахом.

Я попереджаю опозицію та Євромайдан — ця пропозиція — пастка! Не варто в неї наївно потрапляти! Створення Уряду Народної Довіри, який не буде спиратися на надійну проєвропейську парламентську більшість, віддану реформам у модернізації країни, не є виходом з політичної кризи. Це авантюра. Це — Уряд меншості, який не зможе виконати свою позитивну програму. Йому просто не дадуть це зробити. Його створюють, щоб легалізувати диктатуру перед президентськими виборами, змити кров мирних людей з її мундиру.

Можливо, хтось вважає, що Янукович вже втратив свою керовану парламентську більшість або втратить її вже у найближчий час? На жаль, це не так. Нам всім хотілось би в це повірити. Але не вводьте себе і суспільство в оману. Він не втратив контроль над парламентською більшістю, і не втратить поки в нього є такі абсолютні повноваження. Як тільки народ розійдеться з майданів по домівках, Янукович, разом із своєю парламентською більшістю, перемеле Уряд Народної Довіри, як гарматне м’ясо. Саме так він зробив з міністрами Ющенка та з ним самим у 2007 році.

Після формування Уряду Народної Довіри за участю опозиції, саме на опозицію буде покладена вся відповідальність за провальну економічну і соціальну ситуацію у вже розграбованій країні, за падіння гривні, за корупцію, за безправ’я, за весь цей «беспрєдєл». Опозиційному Уряду Народної Довіри не нададуть жодних владних інструментів для проведення справжніх докорінних реформ. Не нададуть, бо Янукович не збирається нічого міняти, його все влаштовує. А перекласти відповідальність на опозиційний Уряд Народної Довіри це той елемент, якого не вистачало для повного комфорту. Не дайте йому в руки потужний додатковий козир.

По-друге, в Уряду Народної Довіри, сформованному опозицією не буде жодного шансу підписати та ратифікувати Угоду про асоціацію з ЄС, поки Янукович буде займати пост Президента України. Якщо зараз хтось з опозиційних політиків обіцяє це зробити силами нового, сформованого з опозиціонерів Уряду, він є, або дилетантом, або провокатором. Поки Янукович займає посаду Президента України Угоди з ЄС не буде і бути не може. У Януковича немає і вже ніколи не буде свободи розірвати в односторонньому порядку його домовленості з Володимиром Путіним. Якщо він ризикне порушити ці конфіденційні обітниці, його перетворять на повного політичного лузера за лічені місяці. Я майже переконана, що перед наступними президентськими виборами або одразу після них Янукович введе Україну в Митний та Євразійський Союзи навіть, якщо не буде цього хотіти. Він вже собі не належить, так само, як і його рішення. Тому створення Уряду Народної Довіри силами опозиції, під патронатом Януковича не призведе до підписання Угоди з ЄС і, як наслідок, суспільство, яке повірить в добру перспективу буде сильно розчароване. Як наслідок, народ поступово перейменує Уряд Народної Довіри в Просто Уряд. А після перемоги Януковича у 2015 цей уряд швидко відправиться у небуття разом із залишками політичної опозиції та надією українців на зміни.

По-третє — треба чітко зрозуміти, що посада Прем’єр-міністра не просто так запропонована Арсенію Яценюку. Причина в тому, що на цю хвилину він єдиний з усіх опозиційних лідерів, хто має шанс у 2015 взяти участь у президентських виборах та перемогти Януковича. Віталія Кличка не допустять до участі у виборах, бо він останні десять років не проживав в Україні, Олега Тягнибока в другому турі будуть перетворювати на агресивного радикала та побудують на цьому всю виборчу кампанію. Арсеній Яценюк єдиний, проти кого режим ще не знайшов політичної отрути. Він — гарантований учасник президентских виборів і це проблема для влади. Тепер вони знайшли, як його політично знищити, а саме запропонувати стати Прем’єр-міністром у Януковича. Якщо Арсеній Яценюк прийме цю пропозицію в такій ситуації — його політична кар’єра завершиться, так само, як у Тигипка. 

Пропонуючи Арсенію Яценюку Прем’єрство, а опозиції — Уряд Народної Довіри, Янукович вирішує одномоментно всі проблеми — вбиває революцію, опозицію та єдиного реального кандидата в Президенти від опозиції, який ще залишився. Тому прошу опозицію не грати з Януковичем у піддавки і не приймати пропозицію щодо створення Уряду Народної Довіри. Інакше зробите Януковича Президентом України на другий термін ще в першому турі. Ситуація надскладна, але є, як мінімум три виходи з кризи:

Перший — найбільш надійний та ефективний допоможе Україні довести народне повстання до перемоги, до повної капітуляції Януковича, до проведення негайних президентських виборів; професійно підтримати та повести народ мирним переможним шляхом. Я передавала вам план дій. Дійте! Я вірю у те, що з диктатурою неможливо покінчити будь-яким іншим шляхом, ніж мирним, але всеохоплюючим народним повстанням. Я вірю, що цей шлях є можливим, якщо діяти професійно, сильно і впевнено разом із народом та демократичним світом. Більше того, я вважаю, що ми знаходимося в одному кроці від повної перемоги. Не вистачає лише політичної волі і режим паде. Я є очевидним прихильником саме такого плану дій. Але, якщо опозиція хоче знаходити з владою компроміси, то є ще варіанти, які можливо застосувати. Обидва, як і самі переговори з владою, можливі лише в тому випадку, якщо буде активно діяти Майдан. Якщо Майдан буде маргіналізовано, то влада припинить будь-які переговори з опозицією та проведе повну зачистку активістів по всій країні, включаючи журналістів та депутатів.

Отже другий шлях розв’язання кризи, якщо іти на переговори з владою та залишати Януковича на посту президента, — це негайне проведення парламенських виборів на пропорційній основі із скороченням всіх виборчих процедур до одного місяця. Якщо у Великій Британії парламентські вибори проходять за п’ятнадцять днів, то ми, як-небудь, вкладемся у місяць.

Не можна допустити в Україні будь-якої мажоритарної складової парламентських виборів, бо політична корупція досягла небаченого розмаху. Я думаю, що і вибори парламенту за системою відкритих списків також будуть шкідливі по причині такої самої політичної корупції, як при мажоритарній системі. Найбільшою помилкою опозиції за останні роки стало голосування за закон про вибори за частково мажоритарною системою у 2012 році. Пропорційна система виборів далеко не ідеальна, але вона єдина, яка дозволить усунути диктатуру. Для демократизації кожної авторитарної країни мусить бути обраний правильний політичний код. В Україні на цей момент таким кодом є парламентські вибори на пропорційній основі, які можуть бути інструментом розв’язання кризи. Тільки після проведення негайних, чесних та прозорих позачергових виборі можливо погодитися на формування Уряду народної довіри, навіть якщо Янукович, поки що залишиться на посаді Президента України. Такий шлях розв’язання політичної кризи може дати шанс підписати Угоду з ЄС та розпочати глибокі демократичні реформи ще до початку наступних президентських виборів.

Є третій варіант розв’язання кризи. Переконати Януковича, під вагомим тиском мирного народного повстання, все ж таки підписати і невідкладно ратифікувати в Українському парламенті Угоду з ЄС. Я переконана, що люди, які протестують, сприйняли б це, як основу для компромісу. Якщо Янукович відмовляється від цієї пропозиції це буде означати, що він навіть думки не допускає, що Угоду з ЄС може бути підписано. Це буде означати, що страх перед Москвою для нього сильніший, ніж навіть прагнення утриматися при владі. І це всі єврооптимісти повинні враховувати.

І останнє, мені зовсім не зрозуміло, чому опозиція та громадянське суспільство почали грати по плану Януковича, вимагаючи негайного повернення до Конституції 2004 року.

Мені передавали пропозиції влади обміняти голосування фракції «Батьківщина» за Конституцію 2004 року з виборами до парламенту на мажоритарній основі, на лікування за кордоном. Очевидно, що я категорично відмовила. Але я вже бачу, що влада до цієї справи підійшла з іншого боку та запропонувала цей шлях виходу з кризи, як обман. Просто Янукович розглядає два варіанти розвитку подій у 2015 році: перший — якщо йому вдасться сфальшувати президентські вибори та залишитися на другий термін, в цьому випадку він збереже існуючу Конституцію. Якщо він у 2015 році програє, він собі готує Конституцію 2004 року, яка буде спиратися на його більшість у Верховній Раді. Якщо опозиційний кандидат стане Президентом у 2015 році, то він ще не встигне пройти інавгурацію, а йому вже по Конституції 2004 року, внесуть на посаду Прем’єр-міністра кандидатуру Януковича. І тоді диктатура та корупція — Forever!

Я за парламентсько-президентську форму правління, але вона мусить бути введена після повного усунення від влади кланово-олігархічного режиму. І не в редакції Конституції 2004 року, бо вона хаотична та еклектична. Вона приймалася під час Помаранчевої революції і не шляхом знаходження гармонійного балансу влади, а під тиском інтересів ворогуючих сторін. У нас завжди приймались Конституції під інтереси та бажання правлячих осіб. Треба покласти край цій поганій традиції. Країні потрібна нова суспільна гармонія на основі нової справедливої конституції і її потрібно буде приймати після остаточного повалення режиму.

Безумовно в будь-якому демократичному суспільстві розв’язання політичної кризи мусить відбуватися шляхом мирних та чесних переговорів. Але я завжди була впевнена, що в умовах українських реалій переговорний процес потрібен Януковичу не для демократизації країни, а для того, щоб мати час «виморозити» та маргіналізувати народне повстання. Події останніх днів підтвердили мою правоту. Я переконана що, якщо Янукович піде на мирний переговорний процес то будь-які компроміси він прийме лише на умовах збереження диктатури. Я в цьому впевнена і тому вірю лише в позитивну силу народного повстання. Сподіваюся, що політична опозиція та демократичний світ не дозволить Януковичу зламати віруючий в свободу Український народ. Допоможіть народу всіма своїми силами не програти боротьбу за своє та ваше гідне майбутнє.

Завжди ваша

Юлія Тимошенко

30.01.2014 р. 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

30 ответов

  1. Не плохо…. Но Юля Владимировна Вы еще верите в искренность своих подчиненных? Те к то при власти и те кто к этой власти стремится, в первую очередь думают про свои интересы и интересы своего близкого окружения , а ни как про народ….

  2. Юля не поняла главного, Хам — овощ, не он решает, за него решают. Жопой он чувствует, что это так, но не осознает насколько это серьезно. Сходняк просто не нашел замену, пока. Ситуация оказалась весьма неожиданной, для всех. Загнав ее на нары сходняк не решил проблему, скорее наоборот. Самые умные начали рубить концы, тупые надеются на чудо, которого не будет, Хама подставят, но это не спасет, и Чечни новой не будет.

    Будет становление по грузинскому варианту, с перезагрузкой всех ветвей власти.

    А в основном Юля права.

  3. Машина запущена и ни овощ ни путин ее не остановят.В идеологии (в россии ее просто нет) проиграли.Деньгами с мерятся с западом дело ох не благодарное.Все.Теперь вопрос времени.

  4. Юлия Владимировна, а скажите по совести. Захватывали министерства, КГГА, ДПФ, Октябрьский дворец, 12 ОДА. Так почему же одну маленькую железнодорожную больничку, которая в городе Харьков (это возле Качановской колонии) не смогли захватить? Да потому, что на свободе Вы не нужны даже своим соратникам.

  5. Ми можемо по різному відноситись до неї і до того, що вона робила, але На жаль Юлія Тимошенко являється ЄДИНИМ ЧОЛОВІКОМ В УКРАЇНІ який здатний мислити стратегічними та державними категоріями. Ми можемо бути впевненими, що якщоб вона була на свободі то Януковича вже не було б в Україні починаючи з 2 грудня 2013 року. Вона являється найбільшим страхом для Януковича, а не “трійка борзих лошадєй”. Вони навіть близько не дотягують до її рівня. В цьому головна причина її ув’язнення. Практично всі останні місяці “трійка” програє все і грає по правилах Януковича. Становище тримається лише за рахонок Майдану та полевих командирів.

  6. У януковича план действий в отношении протестующих соответствует строкам со сказки о мальчише-кибальчише. Поэтому скоро защищать свои права в борьбе с буржуинами будут только старики и дети,а остальные уже будут сидеть.Затягивая время власть нейтрализует самых активных способных вести за собой и скоро таких не останется.А вообще-то борьба должна быть классовая наверное.

  7. В этот раз народ не проиграет. Мессии больше нет. Люди готовы смести власть как ту которая сейчас торжествует, так и ту, которую готовятся выстроить парламентские тушки-оппозиционеры. ЮВ,Ваши размышления свидетельствуют, что вы есть Ленин в новых условиях. Чуть чуть самому смешно. Но будьте уверены в том, что народ вам пока не верит. Это мягко говоря. Но с другой стороны, в сложившихся условиях народ готов признать вас лидером нации если вам удастся объяснить: 1. Для чего надо было подписывать с Россией такой убийственно невыгодный контракт по газу; 2. Поняли ли вы, что народ это не биомасса; 3. Понимаете ли вы, что вас окружали, нет вы сами себя обставили бездарью, предателями и подхалимами ; 4.Как вы собираетесь перестроить олигархическое в социальное государство; 5.насколько вам стыдно за дебильный лозунг “Вона працюе”, заказные цинично незаконные судебные решения по отношению к себе любимой.

  8. Сказать честно, я не служил Тимошенко, потому, что знал куда больше, чем многие здесь пишущие. Но!!! А вы чего хотели? Я понимаю так, сдали Вас госпожа Тимошенко. Сдали не только Вас, сдали и голос более ДЕСЯТИ МИЛЛИОНОВ ИЗБИРАТЕЛЕЙ. Те 1,5 % преимущества, что получил Янукович, даже не дают право попасть в парламент, а вас упрятали…Порой мне казалось Вы специально шли на обострение, думая, что они не посмеют. А они посмели, как посмели пролить кровь, теперь же снова лгут, впрочем они всегда лгали. Была заложница Тимошенко, теперь в заложники попал весь украинский этнос. Позвоните Путину, а еще лучше пошлите ему открытку, знаете есть исторические фото *( их много), фото русских генералов СС, есть их оды Гитлеру и здравицы, а еще есть им памятники на Дону и памятная доска в одном из храмов РПЦ. Не дайте и вы Юлия Владимировна свой народ в обиду, а то как-то неприятно себя чувствовать недобитым фашистом или американским наймитом. Я просто хочу жить у себя в стране, чтоб у меня была альтернатива выбора. Не хотите звонить, напишите в Гардиан…

  9. Зечку в новые президенты! Только вона нам устроит новые блатхаты. Вы бы познакомились с ней лично и узналибы какое воно дерьмо.

  10. пишет правильные вещи. сейчас это искренне, но… что будет когда вернется к власти. не думаю что изменится: бизнес на места в раду, принцип т.н. политической целесообразности и т.д. работал в ее низовых структурах. какого дерьма набрала в руководства и сколько идейных, таких которые стоят сейчас в киеве, растерла по доске. ненависть к януковичу надо использовать. к власти не пускать.

  11. Ого, а Юля уже провозгласила себя вождем всех протестующих??!! Все, кто на Майдане, уже “…дорога моя команда…”. А вы у протестующих спросили, хотят ли они в вашу “каманду”?
    От скромности не умрете, точно.

  12. Как смешно и дико выглядят некоторые, те, что под пивом, ковыряясь в носу, орут на футбольном матче какому-нибудь роналдо или месси:”куда бьешь, баран!” Не уподобляйтесь таким “крутым парням”, рассуждая о Юлии Тимошенко. Люди не рождаются высококлассными специалистами и великими политиками. Они не вылазят из материнского чрева, держа в руках горящую лампочку или “Билль о Правах”. Люди Кем-то СТАНОВЯТСЯ в процессе жизни, делают себя сами. Госпожа Тимошенко вырастила в себе патриота, это несомненно. Она одна заслужила право называться “Лидером оппозиции” уже потому что не дрыснула в кусты, а взяла на свои плечи ответственность за все предательства и преступления (к которым сама не имела отношения), совершенные в годы власти Ющенко. Тупой обсир Тимошенко говорит об одном — ее безумно боятся.

  13. У Ленина тоже были “письма из далека”. И посидеть старик успел и тюремного опыта набраться. Юля идет тем же путем. Вначале хорошо посидеть, потом хорошо походить. Вообще же удивлен, что Юля так долго ждала и не делилась с нами перспективами Украины. Конечно все уже забыли как она ругалась с Президентом, как она подписывала там газовые договора, как она своими деструктивными действиями делила страну на оранжевых и остальных. И вот она — статья, где четко и правильно указано, что нам тугоумным делать. Наверное, потому, что за все время противостояния на майдане Юлины сподвижники НИ РАЗУ не советовались с ней. ни разу с трибун не читали письма счастья от Юли. Такое впечатление, что про Юлю забыли. Юля решила про себя напомнить. Статья — само то. Нет политической оценки, есть только желание напомнить о себе. И пути очень правильные — продолжать революцию, провести свержение власти силовым путем. Народ должен поубивать друг друга, чтобы не дать разрешиться ситуации мирным путем. Вот тут — в самую точку. Вместо разрешения ситуации — её обострение. Фу, стыдно.

  14. Витя начинает по тихому крутить матрасы,видать скоро ломанется. Оставит после себя руины,долги,ОБОСРАВШИХСЯ СПЕЦОВ,сошедшую с ума Анну Герман,а главное слабого Президента без полномочий. Юля,она конечно не сравнимо выше интеллектом чем Витя,а главное она не хочет угомониться на радость всей ПР. Юля,она конечно такая — она всякая,но как видно,все без исключения ее критикующие не годятся ей в подметки.

  15. Знаете, что напоминает собой украинская политика? Это такая сложная акробатическая конструкция — старуха Шапокляк на старухе Шапокляк сидит и старухой Шапокляк погоняет. “Кто людям помогает, тот тратит время зря. Хорошими делами прославится нельзя”.

    Победит та сторона, которая чисто из спортивного интереса поделится своими “кровными” системно и массово, противопоставят мощный бульдозер с ковшом народной поддержки, сокрушающим дворцы и модернизирующий хижины.

  16. Юляшенька, дорогенька наша революціонерочка коли ти вже заспокоїшся рідненька. Коли б у мене були б такі статки як у тебе та твоеї родини я теж мабудь закликав до сворення кризи в країні, а не думав за які кошти завтра родину прогодувати. Зібрати би вас усіх до купи яника з “родиною”, яценюка, тягнибока, кличка, турчинова, азірова і т.д. не забути усю депутатську зграю, вібібрати б у вас все що ви відібрали у народу та дати би вам коліною під дупу щоб літіли би ви туди куди очі не бачать. А ми без вас якось проживемо!

  17. Чомусь Портнов погрожує у випадку, якщо парламент поверне таки Конституцію 2004 року, скасувати це рішення через суд. А звідки цей Портнов взявся? А, так це ж ЮВ привела його у велику політику. За квотою Медведчука, кажуть…. Ще один висуванець нашої бранки, Яценко, ратує за введення надзвичайного стану. Ще одна подруга, Вперда, завзято дерибанить бюджет…. І так далі, і тому подібне. Відкриті списки шкідливі? Так вище названі пройшли до парламенту якраз по списках закритих. Якщо вдасться повернутти попередню Клнституцію, це вже означатиме, що Янукович своєї більшості в ВР мати не буде. І він посиплеться. Усі це розуміють. Усі, окрім ЮВ. Масштабного мирного протесту вона бажає. Може, страйку? А хто його організує? Ваші жирні комсомольці?

  18. І потім, 83% майданівців — безпартійні. За місячний термін Майдан свою партію не створить. Так що, голосувати за “Батьківщину”? І на кого подібні ідеї розраховані?

  19. Волдимире, голосуй за ПР а не проголосуєш то Клюєвські братки зарахують твій голос за ПР у будь якому разі.

    І будеш знову сидіти в жопі.

    Включай мозок.

  20. Если ты — на стороне народа, стоящего на Майдане, то ссылки давай не лживые, а соответствующие действительности

    Нек-е твои ссылки модератор удалял как пропаганду от донецкой банды

    если твоя ориентанция — КАТЕГОРИЧЕСКИ ПРОТИВ ПР -то поступай соответственно

    “Крайне внимательно отношусь к возможному влиянию (а оно очевидное!) Бильдерберского клуба на Украину”.- где это ОЧЕВИДНОЕ?

    Соответственно всему вышеизложенному — крайне осторожно подхожу к вопросам Евроинтеграции……….- МЕНЬШЕ СЛУШАЙ ПОЛИТТЕХНОЛОГОВ — ПИДЕРАСТОВ — и читай европейскую прессу, а не кацапскую.

  21. Одной из целей тайного мирового правительства, приписываемой ему пиз.оватыми сторонниками теорий заговора, является создание общества, построенного по принципу «золотого миллиарда». По мнению этих долбой.бов, в такой «золотой миллиард» входят члены «высших гильдий» и представители «наиболее достойных и развитых» наций. Другим нациям (африканцам, азиатам, русским) отведена роль обслуживающих чёрное производство, добычу ископаемых, всей инфраструктуры. Эта «полезная часть» якобы составляет около полутора миллиардов, тогда как остальное население (более 4 млрд.), утверждают пи.датые сторонники теории, причислено к «излишнему» и планомерно уничтожается при помощи алкоголя, табакокурения, наркотиков, революций.

    Одной из наиболее популярных групп, фигурирующих в теориях заговора, посвящённых тайному мировому правительству, является Бильдербергский клуб.

    Наиболее древней, из этой серии для идиотов, является какашка именуемая “протоколами сионских мудрецов”

    Ото читай прОтоколы и будет тебе еврэйское щастя!

  22. спасибо за ссылку, Я! не обращай внимания на убогих, они не любят правды. они предпочитают розовые очки.

  23. оппа-ньки! алльо! это ты за ссылку благодариш? шо ж так скромно? а я ж скажу вот шо:

    ссылка от “Я” ПРЕДСТАВЛЕНА ЛЖИВОЙ И НАГЛОЙ КАЦАПСКОЙ — AnalitikaRu….многоточие!

    коменты-

    Глядя это фильм, невольно начинаешь сравнивать современную российскую пропаганду с пропагандой фашистской Германии тридцатых годов. До чего русские докатились?! Избавились от коммунизма, но сохранили примитивную коммунистическую идеологию, разбавив ее фашистскими идеологическими приемчиками.…..

    Осторожно! Путинский зомбоящик! Может вызывать необратимые повреждения мозга. Доказано экспериментально. В качестве подопытных крыс использовалось все население России

    ось так!

  24. пока что повреждение мозгов наглядно демонстрируешь ты, а нормальный человек посмотрев вашу пропаганду и путинскую, сделает для себя определённые выводы, и пошлет ВСЕХ пропаГАНДИСТОВ на хуй при первой возможности.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ