Человек не терпит насилия!

Рекомендації для тих, хто постраждав від розгону Євромайдану

Що потрібно зробити в першу чергу, аби винні за розгін понесли за це відповідальність.

1. Писати заяву про злочин та реєструвати її в міліції. В заяві описати що відбулось (я був учасником мирного заходу, на нас напали, били…в наслідок чого я…)

2. Навіть якщо людина в міліції – дайте їй знати, що вона має подати заяву про злочин і там описати тілесні ушкодження, які були отримані.

3. Вимагайте адвоката. Без нього не говоріть нічого (НЕ важливо чи ви  затриманні по кримінальній чи по адміністративній справі). Ви самі або ваші родичі можуть скористатися телефоном 0-800-213103 аби отримати безоплатну правову допомогу.

4. Якщо вас не затримали, але ви маєте фізичні ушкодження, звертайтеся до будь-якої лікарні, та вимагайте опосвідчення, судово-медичну експертизу – щоб ваші рани зафіксували в медичному документі.

Українська Гельсінська спілка з прав людини готова допомогти постраждалим, для цього просимо залишити ім’я та мейл людини в приватному повідомленні у нас на фейсбук сторінці Ugspl.

helsinki.org.ua

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Точно с Луны свалились… На милицию в милицию жаловаться? Не для того разгоняли, чтобы понести ответственность. Так что, виновных не будет, не тратьте время на жалобы.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ