Человек не терпит насилия!

Допоможіть встановити особу ще одного бидла!

378213 411277242267345 1677859118 n

Його бачив весь світ. Без перебільшення, адже новина проте, що під час Всесвітнього конгресу газетярів у Києві під час виступу президента Януковича він напав на журналістів пішла по сотням сайтів, газет, по каналах однієї з найпотужніших у світі інформагенції The Associated Press.

Олена Притула, очільниця сайту “Українська правда”, що зазнала нападу, написала заяву в міліцію, колеги-журналісти відіслали звернення до В. Януковича з вимогою знайти і покарати “бійця”. Однак його “не “ищут пожарные” і “не “ищет милиция”. Чому? Тому що Януковичу, міністру МВС, ГПУ начхати на журналістів і на всіх громадян з їхніми правами і уявленнями про людську гідність.

Але хіба ми їм цю зневагу вибачимо? НІ!!!!!!!!

Завтра журналісти самі почнуть шукати негідника, що насмілився підняти руку на журналістів.

АНОНС

13 вересня о 12:00 біля центрального входу до Жовтневого палацу (вул. Інститутська, 1) розпочнеться вулична акція “Допоможіть знайти!”, ініційована громадським рухом “СТОП Цензурі!”.

На початку акції відомі журналісти проведуть прес-брифінг, під час якого оголосять розшук “невідомої особи”, яка застосувала фізичну силу проти заступника редактора газети Kyivpost Катерини Горчинської та головного редактора інтернет-видання “Українська Правда” Олени Притули та під час відкриття Всесвітнього конгресу газетярів у Києві 3 вересня 2012 року.

Після брифінгу журналісти розклеять на центральних вулицях столиці оголошення про розшук цієї особи з її портретом та особливими прикметами.

Нагадаємо, офіційно акредитовані на Конгрес журналісти зафіксували на відео застосування фізичної сили проти своїх колег та визнання співробітниці Управління державної охорони (УДО) щодо того, що вона вилучила особисті речі (папери) у журналістки інтернет-видання “Телекритика” Тетяни Веремчук. У той же день, незважаючи на існуючі відео-докази, Управління Державної Охорони виступило з заявою, що акції журналістів на Всесвітньому Газетному Форумі перешкоджали невідомі приватні особи.

Запрошуємо всіх небайдужих журналістів, готових відстояти свою гідність, приєднатись до акції!!

Довідка. Громадський рух “Стоп цензурі!”

Громадський рух “Стоп цензурі!” створений 21 травня 2010 року. Рух є неформальним об’єднанням журналістів, що утворилося у відповідь на утиски свободи слова в Україні.

Це ініціатива українських журналістів та медійних громадських організацій щодо відстоювання свободи слова, запобігання встановленню цензури в Україні, унеможливлення перешкоджання професійній діяльності журналістів та порушення професійних стандартів при висвітленні суспільно-політичних питань.

Громадський рух “Стоп цензурі!” не підтримує жодну політичну силу, не фінансується політичними партіями.

Дізнатися більше або приєднатися до Громадського руху “Стоп цензурі!” можна за посиланнямhttp://www.telekritika.ua/news/2010-05-22/53128

Блог Громадського руху “Стоп цензурі!”:http://stopcensorship.wordpress.com/, у Твіттері:http://twitter.com/Stopcensorship

Контактна особа:

Артем Соколенко,

координатор прес-центру

Громадського руху “Стоп цензурі!”

050 440 46 08,

[email protected]

Припинити тиск на журналістів, не допустити репресій

www.telekritika.ua

Заява громадського Руху “Стоп цензурі!” (+ ЗБІР ПІДПИСІВ)

http://youtu.be/9qbhFQxga6Y

  

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

16 ответов

  1. І до чого це все. Мустафа черговий раз пропіарився . Ну ніяк не тягне він наиукраінця. Як тому анекдоті: ” сиди, сиди, синку, я і так бачу, що ти не москаль”. :)))

  2. Девушкам надо было громко кричать- Убивают!!!! и не стесняться. Шикарно было бы обращено внимание на весь мир.

  3. Журналисты своей деятельностью доказывают, что они независимая четвёртая власть в стране и даже очень эффективная.Молодцы. Ихние расследования не идут в сравнение с работой правоохранительных органов страны. Даже те их материалы с признаками преступлений, с необходимой документацией остаются не реализованными этими госорганами.Поэтому журналисты вперёд и доводите свои бществено-необходимые дела до логического конца. Вы надежда Украины. От вас много зависит. Вы это должны осознавать особенно вчера, сегодня и думать о завтра. Удачи. Ждём ваших публикаций.

  4. Мустафа, браво!!!
    Так тримати!
    Ти значно більший українець, аніж ті деякі “человєкі”, які насправді такими не є, бо з патрохами продалися бандитам та ще й займаються троллінгом на їхню користь.

  5. У цих журналістів, дуже виражені жидівські форми обличчя.Думаючи,що цей дешевий піар народ проковтне,вони дуже помилилися.Не у Януковичі справа,чи в Азарові,а у нас.Влада і ситуація в країні,це відображення духовного та розумового стану народу України,одним словом повна духовна і моральна деградація,замість цього набивання своєї мошни та понти на людях.Але якщо місцевих колгоспних ліберастів та ПАРЕ Янукович та його команда просто ненавидять,мабудь він щось таки робить,тільки нам цього не показують,або спотворюють інформацію?

  6. По мордяці добре видно відверто московітські риси, тобто риси представника фінського етносу. Саме тому особливого подиву поведінка цього ідіота не викликає, вони усі такі, із вивертом — нахабна алкашня і тупе холуйство, за хояїна (по-нашому, господаря) повбиваюсь усіх.

  7. пару лет назад этот мужик прикрывал хлопцев Левочкина и Григоришина во время захода в контору «Речфлота»

  8. Дії цієї особи є абсолютно незаконними. З цією метою встановивши особу треба негайно звертатись до суду. Якщо виявиться що це працівник УДО, відповідачем робити і цю структуру, яка привселюдно збрежала, що ця особа не має відношення до структури. Зараз починайте збирати докази,якими будете обгрунтовувати свою заяву. Це відеозйомка, витребуйте її звідкісь офіційно. Встановивши особу подайте запит щодо його повноважень на цьому форумі, ким, коли,для яких цілей, в якості кого він був залучений до участі у форумі, його функціональні обовязки. Запит в його структуру хто конкретно давав йому вказівку застосувати силу до журналістів. Запит обовязково. Відповідь буде -ніхто не давав це його особисті протиправні дії. В цому ж запити поставити питання чи правомірно він діяв? Чи відповідає це його інструкції. Наступний запит до субєкта який проводив захід і залучав струкруту в якій працює ця особа. І так далі і так далі. Доведіть до Європейського суда з прав людини. Максимально залучіть свідків з іноземців. Зробіть експертизу побоїв чи що було.

  9. Этот гражданин похож на бывшего сотрудника охраны генерала Александра Лебедя =( Если не ошибаюсь, они в полном составе теперь охраняют Президента.

  10. А Лебедь если мне не изменяет память разбился в авиакатастрофе и пацаны охранники остались при этом живы…Может у них работа такая,чтоб охраняемое тело гибло а они нет? Это я так мысли в слух…

  11. А что было написано на плакате? Если маты, то не думаю, что они уместны, на международном конгрессе прессы. И опять же как именно отобрали плакат, если с применением физической силы — то конечно это неправильно, если просто не давали журналисту туда попасть с плакатом с матами, то что тут удивительного?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ