Человек не терпит насилия!

Розвідники відпрацьовують майстерність у полі

У військових частинах 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України розпочались табірні збори розвідників.

На Рівненському загальновійськовому полігоні до занять з тактико-спеціальної, вогневої, спеціальної підготовки та занять з військової топографії залучено близько півсотні військовослужбовців. Керівництво заходом здійснює командир окремого розвідувального батальйону 13-го армійського корпусу підполковник Микола Капінос.

Табірний збір розвідників триватиме протягом трьох тижнів. Військовослужбовці всіх категорій, від строковика до офіцера вчаться виживати у польових умовах, облаштовувати місця для занять та відпочинку.

Як зазначив підполковник Микола Капінос особливу увагу забуде зосереджено на правильність організації занять в польових умовах офіцерами, забезпечення ними виконання всіх завдань з дотриманням заходів безпеки.

– Протягом табірного збору воїни-розвідники також стрілятимуть зі всіх зразків із штатного озброєння як вдень, так і вночі, – повідомив він. – Підсумком табірного збору стануть тактико-спеціальні навчання розвідувальних відділень.

Окрім Рівненщини табірні збори розвідників відбуваються і в інших військових частинах 13 армійського корпусу, які дислокуються на Львівщині, Волині, Закарпатті та Буковині.

Прес-секретар 13 армійського корпусу Віктор Шубец

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. В отдельном разведбате корпусного подчинения всего полсотни бойцов? Если так, то печально…

  2. Это с офицерами.А у нас как известно 4 командира на 3 подчиненных. А некоторые говорят что на 1 подчиненного нужен 1 командир. Далеко пойдём и много разведаем……

  3. я вам как боевой хенераль скажу что нужно совершенствовать рукопашный бой, я этой теме отдал 15 лет…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ