Человек не терпит насилия!

Ректору Мельнику місце на смітнику

Регіонал- РЕКТОР — МЕЛЬНИК ПЕТРО ВОЛОДИМИРОВИЧ
намагався силою забрати Геращенко з виборчої дільниці в Обухові
“Після кількох дзвінків і скарг щодо порушень на виборах мера Обухова поїхали з колегами–депутатами на виборчі дільниці спостерігати за перебігом голосування і підрахунком голосів. Мені дісталася 13 дільниця. Там довірена особа кандидата від ПР почала мене впритул в обличчя знімати на iPad, вимагати, аби я вийшла з дільниці. А потім заявився нардеп від ПР Петро Мельник, взяв мене під руки, підняв і просто намагався винести з дільниці”, — зазначила Геращенко.
“Вперше зіткнулася з тим, що проти мене застосували фізичну силу. До того ж ми в різних вагових категоріях — цей Мельник великий огрядний чолов’яга, а я — метр 58 см. Реально мене захистили міжнародні спостерігачі. Якщо так чинять з жінкою–нардепом , то що ці ПР-вські депутати робитимуть з іншими спостерігачами на парламентських виборах”, — зауважила депутат.
Геращенко збирається написати скаргу в прокуратуру і вимагатиме розглянути цей вчинок на регламентному комітеті.
“Але, де межа цьому хамству, цій вседозволеності сили? Як це зупинити? Самі депутати-жінки від опозиціі з цим не впораються”, — запитала вона.
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ – РЕКТОР — МЕЛЬНИК ПЕТРО ВОЛОДИМИРОВИЧ
тел: (04497) 5-75-71, 6-02-94
веб-сайт: http://www.asta.edu.ua
електронна адреса: [email protected]

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. Регіонал Петро Мельник визнає некоректною свою поведінку з Іриною Геращенко, але жаліється, що вона обізвала його “хамом”.
    “Звичайно я був неправий, що не зовсім коректно повівся з жінкою. Але і сама Ірина Геращенко теж неправа, тому що відмовилася виконувати рішення дільничної комісії залишити зал і не заважати роботі дільничної комісії”, — сказав він.
    Лідер у партії Регіонів може бути тільки один. І Хам — тільки один. За це, щоб геращенко не брехала, ніби-то Мельник уже Хам і лідер, він її й виніс.

  2. Мельник-ректор налоговиков,т.е.податкивцив,т.е. тех кто подать берет,т.е.подонков…

  3. Творить такие чудеса перед выборами ? Это когда рейтинг опускается все ниже и ниже ??? ПР нужно серьезно задуматься, еще один, два таких случая, и боюсь, что самые преданные сторонники, голосовать за ПР не будут. А что касается Мельника, так он не просто член партии — он педагог, ректор…? Как после этого он будет детям в глаза смотреть ? Чему он сможет их научить ? Наверное здесь уже нужно вмешательство президента.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ