Человек не терпит насилия!

«Дерибан» квартир в УСБУ в Полтавской области

Очевидное и невероятное распределение квартир в УСБУ в Полтавской области.”Дерибан” которого мир не видел!!Такое творится уже не первый раз за последнее два года.Читайте ВСЕ!!! Дальше будет интересно!! Идет подробный збор информацыи.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

38 ответов

  1. А ты Вы шо дамал, Босс, на что рассчитывал?!) Сам занимайся…. квартиры только для “недееспособных” (желательно в нескольких обл. центрах)

  2. Всем кто не безразличен к этой теме еще раз повторяю,идет подробный збор информацыии,чтобы выложить все один раз и красиво!(всех участников Марлизонского балета). Будет своеобразный подарок всем к Дню службы.Копия уйдет в Апарат Голови СБУ тов.Калинина. Терпение господа будет интересно!!!

  3. Голові СБ України
    генерал-лейтенанту Калініну І.О.

    Рапорт

    Товаришу Голова СБ України,
    в порядку доповіді про ганебні вчинки, які можуть стати підставами для негативного сприйняття суспільством іміджу СБ України, хочу доповісти інформацію про кримінальний злочин, скоєний заступником начальника відділу спеціального зв’язку Управління СБ України в Житомирській області підполковником Головченком Арсентієм Миколайовичем.
    Так, відповідно до поданого 14.05.2009 р. Головченком А.М. до житлово-побутової комісії Управління рапорту про взяття його на квартирний облік, рішенням вказаної комісії 28.12.2009 р. вказаний «офіцер» був взятий на квартоблік та зарахований до списку співробітників УСБУ в Житомирській області, які користуються правом позачергового одержання жилих приміщень, як пільговик у складі родини із чотирьох осіб.
    Підставою для зарахування Головченка А.М. до списків пільговиків стали подані ним фальшиві довідки про склад родини та прописку, зокрема, разом із ним перебувають на обліку дружина та неповнолітній син, а також батько – Головченко Микола Арсентійович, який і користується правами на пільги при отриманні житла як ветеран — афганець.
    11.12.2009 р. Головченко Микола Арсентійович помер, а 28.12.2009 р. він разом із сином та членами його родини був взятий на пільговий квартирний облік, де перебуває і по цей день.
    В даний час, при здійсненні перереєстрації квартобліку, Головченко А.М. свідомо подав до ЖПК Управління чергові свідомо сфальсифіковані ним довідки, в яких його батько Головченко М.А. значиться живим та потребує поліпшення житлових умов як пільговик.
    Під час їх отримання в ЖЕУ, Головченко А.М. використовує посвідчення керівника СБ України і, погрожуючи своїм службовим становищем, заставляє видавати йому фальшиві довідки.
    Також, про зазначений кримінальний злочин відомо і моєму безпосередньому керівнику полковнику Мазку Володимиру Васильовичу, який теж замовчує кримінальний проступок Головченка А.М., так як боїться, що його можуть відправити на пенсію раніше запланованого ним терміну.
    Враховуючи, що я з певних міркувань побоююсь помсти з боку Головченка А.М., як його підлеглий, прошу вас не афішувати джерело отримання інформації.
    Вважаю також, що своїми негідними вчинками Головченко А.М. подає своїм колегам дурні приклади і не може бути керівником відділу, а на його місце має бути призначений більш гідний офіцер та спеціаліст.

    З повагою,
    Справжній офіцер

  4. http://forum.osp-ua.info/index.php?fid=12&id=132628678092
    Перебуваючи в компанії досить солідних людей м. Житомира (дії відбувались нещодавно в одному із недешевих ресторанів Житомирського передмістя), де якимось чином були присутні два брати «Х», один з яких працює в Управлінні власної безпеки УСБУ в Житомирській області, а інший – його брат, ймовірно теж співробітник СБУ, кореспондент одного із Інтернет – видань став випадковим свідком розмови братів «Х» з невідомим чоловіком, на лацкані піджака якого був депутатський значок Житомирської обласної ради.
    Факти з розмови «Х» із невідомим, — цитата «… я їх всіх тримаю на крючку, бо мені відомо, що… »:
    Олег Александрович – має власний бізнес, оформлений на його дружину, зокрема, кафе «Фелікс», яке розташоване біля СБУ в Житомирській області. Проживає в трикімнатній квартирі у центрі міста, однак перебуває одним із перших на квартирному обліку, в цьому його прикриває його товариш, —
    Романченко Олександр Юрійович, який теж дивним чином стоїть у черзі на отримання житла, як такий, що нібито постійно проживає у м. Житомирі. Вказане не відповідає дійсності, так як Романченко фактично проживає в Бердичівському районі (має контактний офіційний телефон у довіднику 04143-5-20-17), а сам фіктивно прописаний у Житомирі.
    Віктор Сосновський (син заступника начальника УСБУ в м. Рівне Сосновського Анатолія Цезаровича) фактично проживає у трикімнатній квартирі у м. Житомирі, яку залишив йому його батько, а сам фіктивно прописаний у гуртожитку міста, що і стало підставою його взяття на квартирний облік, про що фактично знає його близька подружка (і не тільки його, а й одного із братів «Х»), дивним чином по сумісництву і секретар житлово – побутової СБУ в Житомирській області, —
    Димніч Людмила Володимирівна – колишній секретар колишнього начальника управління Зелінського, яка перебуває на квартирному обліку, як така, що проживає у гуртожитку МОУ, що не відповідає дійсності, так як фактично вона проживає у власній двокімнатній квартирі елітного району м. Житомира. Співробітники управління СБУ в м. Житомирі, які мають намір стати на квартирний облік скаржаться на злий та істеричний характер Димніч, для отримання консультації у якої необхідно занести останній значний презент.
    Глембоцька Еліна – рідна сестра дружини колишнього начальника відділу кадрів Монастирецького Віталія Леонідовича, яка теж перебуває на квартирному обліку, як така, що нібито проживає у гуртожитку, а насправді проживає у трикімнатній квартирі, що належала її батькам.
    Анатолій Анатолійович Глухончук – співробітник відділу кадрів. За сприяння своєї коханки – юрисконсульта управління СБУ Катерини Зубрицької отримав від управління дві квартири: спочатку – однокімнатну, а потім – двокімнатну, при цьому, він сам обирав собі адреси проживання. Щоб коханому було зручно і тепло, Зубрицька допомогла йому отримати квартиру з індивідуальним опаленням в зручному для нього районі.
    Андрій Ткачук – співробітник елітного підрозділу «К». Рекордсмен в отриманні житла, — прийшов служити і вже на наступний день отримав двокімнатну квартиру за отримані значні добові здобутки у своїй діяльності.
    У розмові із «Х», невідомий співбесідник подякував «Х» за надану інформацію, яка, за його словами, допоможе «поставити на місце окремих керівників СБУ м. Житомира у питанні щодо необхідності повернення бідним та нещасним чекістам житла, переданого колишнім керівником Захарашом у користування Житомирській адміністрації у 2002 році».
    В свою чергу невідомий розповів «Х», що йому відомо про те, що:
    Заєць Дмитро – син Василя Євгеновича Зайця поставлений на керівну посаду управління завдяки «відкатам» з благодійного фонду батька, через який проходять значні суми коштів починаючи від купівлі автомобіля для управління, закінчуючи ремонтними роботами управління.
    Чижевський Сергій Віталійович – отримує хабарі за просування дітей еліти Житомира до академії СБУ через свого довіреного – Валентина Латишева.
    Віктор Сергійович Макаренко – незаконно отримав житло при владі Зелінського Г.В., маючи при цьому власний будинок. В даний час має групу інвалідності, однак «сидить» на керівній посаді в СБУ.
    Гомон Ігор – має «довгий язик» і в колі своїх знайомих проявляє значну «обізнаність», розповідаючи всім про справи в управлінні, в основному – негативні.
    Гуменюк Юрій Олексійович – за наказом Михайла Кучерука збирає компромат на заступника начальника Реку Олега Володимировича.
    P.S.автора, — значна частка розмови «Х» з невідомим була записана на диктофон, однак, має погану якість, а тому (а також в силу власного самозбереження) звуковий файл не додається.

  5. сбу это детский сад. такие характеристики можно давать в дошкольном учреждении, потому как все это до п…. вы в каком веке живете.

  6. ВСЕ ребята я ухожу!!! Ето система, систему поламать невозможно! Я верой и правдой служил Отечетву более 10 лет! Если я что-то болеее напишу меня уволят по быстрому найдут за что! Как говорят футбольные болельщики обидно, досадно ну ладно,ладно! На прощание один вопрос для всех? Особенно для ВАС ЪЪЪ как Вы считаете особенно Вы, ЪЪЪ??? я знаю кто ВЫ?!!!Один вопрос для ВАС кто более достоен жилья человек,который Отслужил 10-15 лет, или тот который отслужил 2-3 года???!!!

  7. Коне-что тот Что 2-3 года он голодный, несчастный, А ты Дурачок служи дальше, получиш ЗНАЧОК, извини коне-что???!!!

  8. 25 -го все в форме с гордыми лицами и значками на кителях на празнование может к дню сб какойто лейтенант квартиру получит а может строгий выговор за неумение пить и желание послать начальство

  9. Для Дембеля Бедолаги: Постараюсь ответить толерантно. В то время, когда мы получали жилье, не было какого либо разделения между прослужившими 2-3 года или 10-ть лет (как и между полковниками и прапорщиками). Существовала ОЧЕРЕДЬ, согласно которой и получали жилье по 10-25 квартир за один “присест” жилбыт. комиссии. А, поэтому и очереди как таковой не существовало (точнее существовала от заседания до заседания). Заслуги же могли влиять только на район получения (с согласия получаемого). Потом не знаю… Остальное читайте между строк.
    А, чтобы конкретнее ответить на Ваш вопрос, нужно представлять ситуацию (если Вы меня знаете, тогда знаете и тлф.). Поэтому: ждемс.

  10. А Смысл!! Система прогнила давно,что-то кому-то доказывать бесполезно?? Это не КГБ СССР вот это была структура а все после этого это Махновские отряды.

  11. А СМЫСЛ!!!??? Это все равно что с разбега лобом в стенку!!! Смотрю сериал “Гибель Империи”.

  12. “идет подробный збор информацыии,чтобы выложить все один раз и красиво!(всех участников Марлизонского балета). Будет своеобразный подарок всем к Дню службы.Копия уйдет в Апарат Голови СБУ тов.Калинина. Терпение господа будет интересно!!!”
    А, “говорили царь, царь”… А еще: “факир был пьян и фокус не удался”. Продолжать?
    Много еще хотелось сказать, но делаем поправку на праздник (затянувшийся) и еще подождем пару дней, а потом у автора “спросим”.
    С уважением.

  13. А смысл? Кроме меня и Вас это больше никого не интересует. Пусть и дальше ходят ”холопами”!!

  14. “Спрашивайте”??!! Мне боятся нечего я никому ничего плохого не сделал. В нашей стране я думаю пока, что человек имеет право высказывать свое мнение по любому вопросу. Вроде как-бы Демократична держава???Или нет??

  15. Да, мало что-то хотят поддерживать разговор. Правильно, кто уже на пенсии, тому это всё до лампочки, кто ещё служит, бедолага, тот боится что не дай Бог викинут без пенсии, с волчьим билетом, а так может точно — дадут ЗНАЧОК.

  16. А, смысл поддерживать разговор? Афторр обещал “золотые горы”, а к превеликому сожалению “пукнул в муку”. Вот и СПРАШИВАЮ: это амбиции, понты или провокация? Где конкретные факты??? Вот так мы и держим авторитет Службы, еще и Полтаву “прославил” на всю Украину. Служили бы Вы, уважаемый при Павленко, узнали бы почем в Одессе рубероид. Когда на подведении итогов за возбужденное тобой уголовное дело не ругали, но тут же за отсутствие негласной профилактики, получал выговор!!! Более комментировать нет желания. Бессмысленно. P.S.А на гражданке пахать (или уметь что то) надо, чтобы заработать копеечку, там понты не проходят.

  17. Ой, не надо только оскорблений??!! Я лично НИКОГО здесь не оскорблял!!Смысл темы был в том,чтобы вытянуть народ на общение,таких же самых “БЕДОЛАГ”,которые годами з семьями ютятся в общежитиях,сьемных квартирах и служат,служат. Как в песни групы “Любе”:Ничего не нажил,не скопил только Верой И Правдой Служил!А у них под носом люди приходят и сразу получают квартиры. Конечно не у всех есть папы и мамы, которые по звонку решают любые вопросы. Но они не ЗАХОТЕЛИ, пусть и дальше делают вид,что все хорошо,просто “наболело” и все.При чем здесь Павленко?? Какие амбицыи,понты,”прославление” Полтавы(опозицыонном сайте ОРД на 4-5 странице форума это не “прославление”). Выражение “пукнул в муку”,тоже неуместно.Выход в интернет с своего АЙ-ПИ адреса сознательно заранее понимая,что это все вычислятся и чем может закончится, кто хочет писать всякие “подлости”, тот выходит в сеть с интернет-кафе. На этом ВСЕ конец ТЕМЫ. ТОЧКА!!! Всем всего хорошего, не поминайте лихом!!!

  18. Уважаемый Бедолага! Ни в коем случае никто не собирался Вас оскорблять. Просто Вы “начали за здравие, а закончили за упокой”. Как можно объяснить (извините, повторяюсь!!!)начало: ““идет подробный збор информацыии,чтобы выложить все один раз и красиво!(всех участников Марлизонского балета). Будет своеобразный подарок всем к Дню службы.Копия уйдет в Апарат Голови СБУ тов.Калинина. И ОКОНЧАНИЕ: “Смысл темы был в том,чтобы вытянуть народ на общение,таких же самых “БЕДОЛАГ”… Не понятно… Как сказал один уважаемый человек: “давайте определимся — мухи отдельно, а котлеты отдельно”. Ну, хорошо хоть окончание “плача Ярославны” обнадеживающее. Вам так же всего самого доброго и самоутверждения в этой жизни!!! Кстати, а ошибки в тексте, это так надо путать следы или это наверное комп искажал?..

  19. Я лично считаю все равно парень (Бедолага) “красава”.Один со всей Полтавской Управы не “засцал” открыто высказать свое мнение. А факты и так все знают смысл повторятся,молодец,что свалил с сайта на красоте.

  20. Поддерживаю ъъъ. У нас ведь так принято- навести шороху, но когда доходит до дела, то “разговор хотелось завязать” или “привлечь внимание к теме”! А не кажется ли Вам. уважаемый Бедолага, что Вы в своих высказываниях, точнее сказать нытье не только сами перед собой падаете в глазах общественности, но и хотите привлечь “сомнительное” внимание к Полтаве просто из-за своей жадности, или может быть зависти?

  21. Красава!!! Бедолага, ну, что привлек жаждущих и страждущих? По моему Вас просто напросто никто не хочет поддерживать, вот и нет общения на этой ветке. Прошу прощения, за исключением Житомирских коллег. Вот где конкретика, молодцы житомиряне, респект и уважуха. Действительно, там в “муку не пукают”.

  22. PS:Не дадут спокойно уйти с сайта??!! Отвечу думаю крайний раз всем по порядку. Для Вас (ЪЪЪ):”плач Ярославны”-ответ:”Мужчины не плачут,мужчины огорчаются”. По поводу Житомирских коллег есть знакомые с ихней Управы,то говорят,что от написания этих писем у них АБСОЛЮТНО НЕЧЕГО НЕ ПОМЕНЯЛОСЬ! Для Вас (777): Вы обвинили меня в жадности,нытье,зависти-ответ:”Я мзду не беру за Державу обидно!!” Проблема в том,что у меня лично родители воспитали обостреное чувство справедливости и устойчивые моральные принцыпы,а это сейчас в нашей стране к сожалению не модно и чуждо.И на конец загадка №1 для ВСЕХ:Какой более дорогой и вкусный коньяк с выдержкой 10-15 лет или 2-3 года??Загадка №2: Дети в школе начинают считать 1,2,3,4,5….или 75,140,150??Дальше думайте сами!!?? (ЪЪЪ):займитесь поиском ошибок- мы филфаков не заканчивали. Еще раз КОНЕЦ ТЕМЫ,КОНЕЦ ТЕМЫ!!!(ЗАКРЫЛИ ЭТОТ ВОПРОС)……..

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ