Человек не терпит насилия!

Свавілля нового начальника Тернопільської міліції Сака

Не знаю куди скаржитись, бо розумію, що зайві одкровення можуть і ускладнити ситуацію, але терпіти більше немає сил! Я – дружина тернопільського міліціонера, від 1-го січня 2012 року, в зв’язку з резонансним ДТП в нашій області і з подальшим приходом нового начальника міліції Сака В.М., мій чоловік от уже 14 днів працює без вихідних – навіть на Різдво. Більше того, з роботи його відпускають не раніше 22-ї години, кожного дня весь особовий склад збирають на наради – ось, наприклад, завтра, 15.01, у НЕДІЛЮ на 8-му ранку скликають нараду. В чому доцільність таких щоденних нарад незрозуміло, в решті-решт, у нас же не надзвичайний стан у місті! Ні при одному керівнику такого не було, мій чоловік працює в міліції давно і я до всього звикла, але щоб так і вдень і вночі і ще й у вихідні…
Дитина батька не бачить, я – чоловіка. Я розумію, що Сак людина в Тернополі «не сімейна» і поняття «родинне коло» для нього далеке, але ж ефективність роботи його підлеглих залежить від надійного тилу, який забезпечує їм сім’я, вони живі люди, яким потрібне спілкування з коханими, з дітьми, з батьками, особливо, у Різдвяні свята.
Прошу усіх осіб, які можуть хоч якось позитивно вплинути на цю ситуацію, допомогти.
Зупиніть свавілля нового начальника та відмініть кріпосне право в Тернопільській міліції Поверніть тернопільським міліціонерам робочий графік, а мені — чоловіка!

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

1 411 ответов

  1. А наш Салацький молодець, втерся в довіру до нового начальника. Нарозказував байок, зводив на обід тай думає як надурити занісши раз в тиждень пару гривень, а сам з своєю бандою буде далі п‘яних по 300—500 доларів продавати

  2. Салацький то дволике продажне гiмно. Не встиг Мельник пiти в вiдпустку, як вiн зразу перевернув шапку I новому начальнику сосе в кабiнетi i заходить перед всiма до Женьки i стучить йому, пездить про всiх i на всiх лиш бы залишитися на посадi. Всi в РВП знають що то за людина, як вино здавало полiцейських, крало i найобувало всiх……..

  3. Євангелія від Матея 7:12 «Все, отже, що бажали б ви, щоб люди вам чинили, те ви чиніть їм, – це ж бо закон і пророки»
    Євангелія від Матея 7:2-5 «бо яким судом судите, таким і вас будуть судити, і якою мірою міряєте, такою і вам відміряють. Чого ти дивишся на скалку в оці брата твого? Колоди ж у власнім оці ти не добачаєш? Або як можеш твоєму братові сказати: Дай, хай вийму скалку в тебе з ока, а он же колода в твоїм оці? Лицеміре! Вийми спершу із свого ока колоду, і тоді побачиш, як вийняти з ока брата твого скалку»
    Послання до Галатів 6:7 «Не обманюйте себе самих: з Богом жартувати не можна. Що хто посіє, те й жатиме»
    Так як ти зараз обсираєш Салацького, то в точності так само колись будуть обсирати тебе. Повір, це правда. Ісус і апостол Павло знали про що говорили.

  4. Все правильно Віталій ти пишеш. Це зараз якраз Салацький пожинає плоди свого обсирання. Ти просто не чув що він про тебе верзе. Ти якби почув то посивівби зразу. Він кожен ранок ще до перезмінки ходив до Мельника і обсирав всіх, стучав хто що робить, потім йшов до заступників вивідував в них інформацію, потім йшов в чергову де вже обсирав всіх і ту яка всім дає, але чомусь йому не дає….. Розказував всьо і про всіх і ще щось своє добавляв бо він як не припездить то не проживе.
    І так кожен день до перезмінки біжить до керівника і вилизує очко. Йому похуй кому лизати і на кого стучати…..бо він є гниль по житті і якраз в нього в обох оках КОЛОДИ яких він не бачить.

  5. Але ж ти не хочеш пожинати, то що, як ти кажеш, пожинає він? Ну то не сій це зараз і не будеш пожинати його в майбутньому. А якщо у тебе є з ним якісь непонятки, то будь мужиком, підійди до нього і скажи йому то в очі, а не обсирай його поза очі. І сам на сам виясни з ним всі Ваші складні життєві непорозуміння. Повір, що від цих дописів ти не робиш краще ні собі, ні йому. Тож не трать свій час даремно, а займися чимось корисним.

  6. А саме краще молися за Салацького, щоб Бог його благословив. Повір, від цього буде більше користі, чим від того, що ти його обсираєш.

  7. I ти помолися за Салацького щоб вiн не обсирав всiх(тебе також) Нагадой йому заповiдi Божi
    7. Не чини перелюбу (бо шлався з Наталею роки, навiдь був у вiдрядженнi з нею закордоном)
    8. Не кради (розпитай його за таємне зникнення генератора з поста в 2016 році, а потім генератор чудом появився біля поста. До речі генератор був для Наталі, бо він порушив 7 заповiдь).
    9. Не свідчи неправдиво проти ближнього твого(стукач ще той рощказує байки керівництву і всiх обмовлює)
    10. Не жадай дому ближнього твого, не жадай жони ближнього твого, ані раба його, ані рабині його, ані вола його, ані осла його, ані всякої худоби його, ані всього, що у ближнього твого.(він за гроші здасть все і всiх. Про нього в кажуть що він в церкві з Матінки Божої коралі зніме але він просто в церкву не ходить. За чужих жон не питай бо і так правди не скаже)

  8. Салацького пора давно посадити до тюрми, набрало хабарів за які придбав три автомобілі, квадроцикл і ще йому мало.

  9. Мені похуй що ви там пишете! Я завезу пару раз Білецького Міська до Києва і ще десь по його питаннях, до свят щось дам йому, а з підлеглих потім зберу бабло і дальше буду їздити з своєю бандою і п‘яних буду продавати. Кавун вже робить те що я йому кажу. Xa xa

  10. Що там його друг Остафійчук,(ПІДЕРАС РИЖИЙ) приїжджай до нас ВОЛОДУСИКУ ми тебе нагодуєм ти так любив обідати.

  11. Вигнали хабарника рижого так як і всіх даїшників. Скоро виженуть ще решту Чортківських педарасів — Салацького, Дребота, Стратія і Оліярника. Ха ха

  12. Ще потрібно вигнати кавунових жополизів: Дудина, Салацького, Хамулу, Варка, ці підери сосуть в Женьки і обливають брудом всіх колег, а самі кончені хабарники, нероби

  13. Бережанський шеф на тижні так попив, що на другий день не міг вийти на роботу, аж лікарняне відкрив

    1. А наш брехливий хабарник Салацький знову втерся в довіру до нового начальника. Щоб лешитися на посаді здав ВВБ Мильничука і Стрільчука.

  14. Алкоголік-дізнавач Іваськів, якого недавно освідчили на службі заручившись підтримкою Гожія вирішує питання, щоб все зійшло з рук. Вже бабуся з США для цих потреб вислала йому доляри.

      1. Не могли всіх, бо одна з пиячок має недоторканість завдяки покровителю, її все пофіг і любий зальот сходить з рук.

  15. Мені похуй, бабуся скинула пʼять штук баксів, з Процаком вже порішав, ще і з нач ГУНП вирішу і буду далі бухати і баб їбати Ха Ха

  16. Той Іваськів повний дурень, вчора хвалився, що питання вирішується, з Процаком рішено, і з Зюбаненком вже вирішується,. Продадуть того пʼяного тай буде далі працювати, отака справедливість тепер.

  17. В Борщові наш Іван Перепельчук порішав свою п’янку тай ваш Іваськів порішає. І все буде справедливо.

  18. Віддай гроші Іваськіву, бо коли приїдуть журналісти і активісти буде пізно

  19. Мабуть саме час залучити для повного висвітлення обставин з Іваськівим небайдужого жителя нашого району — ДОВБЕНКА

  20. Дався вам той Тарас, це просто кончене чмо, пияк, ігроман. Їбе ту Лільку і молоду Солодку, та інших хворих на голову, адже нормальна жінка з ним не захоче навіть говорити. Перетворили РВП на притон

  21. Слухай, ти вже дістав з тими дописами про Іваськіва. А для чого ти їх пишеш? Яка мета цих дописів? Що ти ними хочеш добитися? Якщо ти дійсно так переживаєш за справедливість і правду, то викличи Довбенка, хай він запише тебе на відео і скине в «ю туб». І на цьому відео розкажи, які в тебе докази того, що Іваськів дійсно був п’яний на робочому місці, а потім вирішив це питання з керівниками поліції, що він дійсно програвав гроші на ігрових автоматах і перетворив РВП на притон. Слабо так зробити? Чого боїшся? Країна повинна знати своїх борців за справедливість в обличчя. Легше за все обливати людей брудом в інтернеті і навіть не написати своє реальне ім’я. Справжні чоловіки так не поступають. Спочатку ти обсирав Лілю Слюсаренко, потім Олега Салацького, тепер Тараса Іваськіва і дізнавачів. Хто наступний? Якщо ти маєш щось на когось, то підійди і скажи про це в очі. Чого боїшся? Ще раніше, коли ти працював начальником слідства, а потім начальником райвідділу в Чорткові, то обсирав на цьому сайті ледь не половину Чортківського РВП. Та крім тебе тут більше ніхто і не пише. Я думаю, що всі вже знають, хто і для чого пише ці дописи.

    1. Знав би ти Чорнуха, як тебе називає і що про тебе говорить Іваськів, то напевно твоя думка була б іншою

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ