Человек не терпит насилия!

Свавілля нового начальника Тернопільської міліції Сака

Не знаю куди скаржитись, бо розумію, що зайві одкровення можуть і ускладнити ситуацію, але терпіти більше немає сил! Я – дружина тернопільського міліціонера, від 1-го січня 2012 року, в зв’язку з резонансним ДТП в нашій області і з подальшим приходом нового начальника міліції Сака В.М., мій чоловік от уже 14 днів працює без вихідних – навіть на Різдво. Більше того, з роботи його відпускають не раніше 22-ї години, кожного дня весь особовий склад збирають на наради – ось, наприклад, завтра, 15.01, у НЕДІЛЮ на 8-му ранку скликають нараду. В чому доцільність таких щоденних нарад незрозуміло, в решті-решт, у нас же не надзвичайний стан у місті! Ні при одному керівнику такого не було, мій чоловік працює в міліції давно і я до всього звикла, але щоб так і вдень і вночі і ще й у вихідні…
Дитина батька не бачить, я – чоловіка. Я розумію, що Сак людина в Тернополі «не сімейна» і поняття «родинне коло» для нього далеке, але ж ефективність роботи його підлеглих залежить від надійного тилу, який забезпечує їм сім’я, вони живі люди, яким потрібне спілкування з коханими, з дітьми, з батьками, особливо, у Різдвяні свята.
Прошу усіх осіб, які можуть хоч якось позитивно вплинути на цю ситуацію, допомогти.
Зупиніть свавілля нового начальника та відмініть кріпосне право в Тернопільській міліції Поверніть тернопільським міліціонерам робочий графік, а мені — чоловіка!

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

1 407 ответов

  1. беруть і старі, працівники,і нові хабарі.Слідчі не за що не відповідають,розгляд кримінальноі справи іде роками.Клопотання затверджуються,але не виконуються,не має ніякіх сроків виконання.Не мав часу,і все уся відповідь слідчого.Куда б не скаржився,ніякого покарання слідчий не несе!Поліцііі в нас не має,на данний час,вона знищена.Вбивай,гвалтуй,і якщо зразу злочинця не схоплять,рахуй,що вже ніхто шукати не буде.Нічого ця реформа не принесла,а тільки знищила усю систему розшуку.Набирають молодь,яка нічого не тямить.Брешу?!Ні,брешуть ті,котрі кажуть,що раніше було гірше.Роліціяі НЕ МАЄ!

  2. Доводжу то твого відома Олено, коли розробляли новий КПК ( вступив в дію у листопаді 2013) то планувалось збільшити слідчих у 3 рази мінімум, а то й у 5. А зараз, що нас стало менше чим було. При всіх бажаннях слідчого він не може фізично всім помогти, і не він тут винен. А якщо ми привели цю “прекрасну” владу, яка зробила “супер реформи” то терпіть, і обіжатися можна самим на себе!

  3. то не до тебе дурня пишуть а для тих нових хто прийшов і може хоче шось робити але не знає шо на місцях робиться бо всякі верховні пиздуни таляпають шо всьо в ідеалі і народ свою думку може висловити і повір пишуть правду тільки її до уваги ніхто не бере

  4. Ну то давайте розпустимо всіх слідчих, оперів і т.д. А на їх місця смурфів візьмем, і тоді всьо буде заєб.. Ви подивіться, що ті недоношених чудять, старі ДАІ собі такого не дозволяли.

  5. Олександр Миколайович не дайте приватизувати службову квартиру хряку кавюку, Ви справедлива людина продумайте як її забрати та дати якісь порядній людині а не цьому виродку

  6. От нехай юристи покажуть свій рівень і знайдуть підстави забрати ту квартиру в Кавюка, він давно звільнений по негативу, в ті квартирі ніколи не проживав, це легенько доводиться, а то ходить пробиває по міські раді як приватизувати.

  7. Які на хрен юристи, Стукало Марина 9 год ще нема, 9.05 вже нема тіпа по судах і так цілий день вирішуються свої питання. Вона перша Кавюку буде допомагати а не людям.

  8. Тернопіль став кримінальною столицею України, на тиждень по кілька кримінальних вбивст … Чому Богомола не женуть?! Вчора вбили 26-річного хлопця, коло того гадюшника АЛЮР, і це уже не переше вбивство коло того клубу, а чомусь клуб працює далі?!

  9. Чортків МРЕВ (сервісний центр) будь яка дія без електронного запису 2 000 гривень

  10. А що ДЖИДЖОРА догрався??? Думав першого і другогу усунеш, ходив і пездів хуйню, а не тут то було ПІДАР ти галімий. Там твоє місце — У «ПАРАШИ».

  11. Та наша Ліля Слюсаренко спить тільки з тими з ким хоче і безкоштовно, вона не шлюха а просто блядь

  12. А кому взагалі потрібні ці дописи про Лілю? Для чого Ви пишете про неї це на даному сайті? Ви отримуєте від цього задоволення? Якщо так, то мені Вас по справжньому шкода. Чесно. Вам більше немає чим зайнятися, ніж обливати брудом інших людей? У Вас все ідеально у своїй сім’ї, на роботі, особистому житті? Повірте, що такими дописами Ви не робите краще, ні собі, ні іншим людям. Замість того, щоб тратити час на такі дописи, то краще займіться чимось корисним. Ви би хотіли, що хтось писав таке про Вашу дружину, чи Вашу донечку? Думаю, що ні. То для чого Ви пишете таке про інших людей? Якщо тобі чимось не догодила Ліля, то будь ти мужиком, візьми відповідальність за свої слова і вчинки, скажи їй про це в очі, а не пиши про неї всякі підлості анонімно поза очі. Повір, все, що ти робиш іншим людям, рано чи пізно повернеться у твоє життя.

  13. А ти, Ліля, не звертай увагу на цей бруд і не засмучуйся. Для Бога ти найулюбленіша дочка, щоб би ти не робила і як би ти не жила. Для нього ти завжди будеш найкраща. Він тебе завжди зрозуміє, підтримає, ніколи не осудить. І інші люди не мають права тебе оцінювати. Вони тебе по справедливості не можуть оцінити, бо Бог є твоїм творцем.

  14. Як видно всіх соколів, які вітають Сасанчина Володю, але це ж гнилий, проданий та відомий в поліції Тернопільської області підарас, який промислів собі і якого погнали з внутрішньої безпеки, бо навіть там таких продажних людей нікому не потрібно.
    Навіть при такій великій зарплаті воно собі грілося та кришуавало гральний бізнес, незаконний збут алкоголю, тютюну по області, а ще брил гроші, та всілякими способами підставляло поліцейських області та інших людей щоб потім розвести на гроші,адже вони в нього то святе. Більше того це чмо заради свого кар’єрного росту кинуло на призволяще свою хвору дружину з двома його дітьми, для того щоб женитися до дочки колишнього начальника штабу ГУНП — Коненка.Після весілля кар’єра маленького Наполеона стрімко пішла гору. Таких продажних та хитровиїбаних підерів ніде не люблять, навіть з внутрішньої вигнали га останні походеньки і мародерство……
    Пригрівся на даний момент часу в поліції охорони в Тернопільській області. Як тільки його туди взяли і для чого такий непотрібним знову на службу невідомо??? Напевне керівники охорони не знають його ще або не знайомі з ним)))
    Ну нічого тебе гандона і звідти винесуть бо всі Добре розуміють, що ти за гнила скотина….. і не забудуть про тебе. А також добре знають те де ти насправді повинен знаходитися за скоєне тобою в той час коли ти перебував між поліцейськими, бо службою чи роботою то назвати неможна…… за всі скоєні тобою протиправні діяння! Усі ці дії Сасанчин проробляє і надалі у воєнний час не звертаючи ні на кого уваги та не побоюючись навіть Бога бо дуже ласий до грошей…….

  15. З нетерпінням чекаємо гандона Сасанчина у нас на роботі. Ми всі памятаємо як ти наволоч собача неодноразово приїздив до нас з перевірками та натягував на гроші та бензин, бо тобі весь час нехватало та всього було мало. Приходь ми згадаємо тобі все і нагодуємо тебе грошима і напоїмо бензином в кращих традиціях.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ