Человек не терпит насилия!

В смертельному ДТП 31 грудня винен нач ДАІ ПАК Віктор

31.12.2011 Хоптян, Бортняк і Пак від обіду в ресторані «Хутір» почали пиячити і закінчили біля 20.00 баром міста Скалат.Так як Хоптян був в такому стані, що допускати до керування автомобілем його було страшно, за кермо Тойоти визвався сісти по проханню Бортняка сраколиз Пак , який був трохи тверезіший .
Така їзда привела до того, що при здійснені обгону на складній ділянці дороги автомобіль Бортняка «проскочив» а Пак який їхав слідом не встиг.
Встановлено особу водія автомобіля якого обганяли .
Заторможена реакція не дозволила справитись з керуванням але розуму і скотства хватило, щоб зупинитись відкрутити номерні знаки з автомобіля і втекти залишивши потерпілих в небезпеці, які були при свідомості і все бачили.
ГАНЬБА,ГАНЬБА,ГАНЬБА!!!.
Пак разом з пияком Бортняком опозорили своїм вчинком всіх міліціонерів Тернопільської області.
За чим дивились і чому не доповіли Першій Особі працівники СБУ, що губернатор на Тернопіллі останнім часом «присів на стакан». Безконтрольність і вседозволеність трьох пияків привела до фатальних наслідків.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

67 ответов

  1. Обслуговую цілу сімю Банаха. За один день мені платять мою зарплату в Раяні.Сімя то велика.

  2. Банах Вас позакриває після такоі писанини не поможе Вам Бойко бо він вже давно має другу пасію.

  3. Хай Махомет розрахується за фуршет, який замовляв на весілля Цимбалюків. Він в мене квіток і вінків,як набрав на похорон Цимбалюковій тещі,то вже роки не віддає.

  4. Цимбалюк кришує психлікарню.Там добре Шкроботи мусять комбінувати,аби йому дати і собі скрутити.Але на псіхах все можна списати.

  5. Я думаю Пака попросив так зробити Цимбалюк,взяти все на себе,але ,Вікторе, він тебе кинув,так само як Максима,спочатку колеги,а потім подокладав в Києві і зняли

  6. Чого Зорянка не йде виручати а. Вона всім казала,що то її брат.
    Вона навіть поміняла його на Богдана Цимбалюка.

  7. Нічого там є друга Цимбалючка, яка вже доганяє своюбратову і всім розказує що Богдана просять бути начальником ДАІ

  8. Пани командири Микитюк, Микиташ,Турлай і Лопух – перестаньте з нас простих смертних збирати кошти для викупу свого ПАКА!!!
    Під поводом що 25.01.2012 у високопосадовця з департаменту ДАІ день народження Микитюк з Турлайом їдуть в Київ, тому з кожного взводу по вказівці пан Лопух зібрав по 300$ , Микиташ по 500$, а Турлай по вказівці Микитюка з кожного районного ДАІ (а їх 17) по 500 гривень.
    Ще є один командир в Чортківському ДАІ пан Пандрак, який крім поборів ні про що більше не думає (між іншим він будучи на пенсії 5 років поновився з допомогою ПАКА). Пандрак перед Новим Роком зібрав з кожного працівника взводу по 1000$. Терпіння нам увірвалось коли всіх нас попередили щоб до 1.03.2012 підготовити для здачі йому по 3000Євро.
    Панове Високопосадовці підніміть нам зарплату, або захистіть від цих КРАХОБОРІВ!!!

  9. Відколи розкерувався Мороз нам простим даішнікам зовсім бензини не дають на дорогу.

  10. Саак вже звазькався з Морозом. Разом пють.Правда Мороз потім на роботу на 8.00 прийти не може, а за їхні пянки в Едемі Мазур мусить розраховуватися.

  11. Кому що відомо про Пака?Дивився вчора інтервю Деревляного той каже шо в машині був ше голова райадміністрації якого нема на роботі з першого січня.Може це і є водій джипа а ПАК все таки не винний????????

  12. Вишневський будує особняк Кольцову.Тому мусить такі суми малювати.Цікаво, чи знає це начальник безпеки України?

  13. да интересное кино о работе тернопльской милиции- здесь уже нада целую группу во главе со следователем генеральной прокуратуры прысылать: Думаю что Ренату кузьмину доведут такого рода информацию о таком большом промышленном городе и работе правоохранителей- сегодня в донецке суддю повязали -несмотря на землячество открылся ящик пандоры в связи с увольнением бортника-а то так тихо все сидели хатынки строили бабки рубили а на работу болт положили: посмотрим какая будет реакция тем более перед выборами-а в тернополе как на базаре все все знают кто кому и за что можна книгу писать:( о бедном даишнике и его друзьях в погонах) тираж будет обеспечен

  14. Для всех — “класных” пацанов в увд тернопольськой области есть еще много. Вы не знали о стращных взятках? Да кроме ГАИ, там корумпированы почти все структуры, в прошлом году выгнали с работы несколько человек пенсионного возраста (вольнонайомных), принялы молодых, из института, тариф — 3000 баксов! С каждого был взят! За звание — деньги, за повышение — деньги, за перемещение по службе — деньги…а вы беспокоитесь какими-то отдельными фактами…кантора “рога и копыта” работает уже давно, превратили органы внутренних дел во внутренние…отходы человеческой природы. там гнать надо сраной метлой всю банду — снизу до верху. В биографиях многих там — побои бывшых жен, слезы детей, покалеченные люди в ДТП в пьяном виде за рулем, и ничего — порешали, связи в МВД- работают, уроды рода человеческого….

  15. Сак та інші керівники про яких пишуть на цій гілці порядні люди, а вигадує це все дільничний інспектор О.І.Л., дружина якого попала під скорочення та ще два непорядних, але встановлених керівників ТМВ та КМ

  16. ДЖОНУ : Я ж КАЖУ — котрась погань сяде, і не одна. Ви довичисляєтеся. ВАС, бичків, наразі НІХТО НЕ БОЇТЬСЯ. Трясете штанягами? ОТОЖ….бабоси збирайте, мо відкупитеся…”порядні ви наші”.

  17. и кого ты вычеслять собирался- для тебя учебник по орд как мурзилка; и ты называешся сотрудником милиции- который по праву и професиональной деятельности должен бороться с мздоимцами которые обирают людей в том числе и твоих родителей в конечном счете тебя мажорика непонятно как получивший погоны и служишь в теплом месте по протекции: Желающим вычесляйщикам и прощим проходимцам от милиции- обясняю что у министра МВД Украины есть окрытый сайт где можна написать любую информацию о негативных проявлениях так и улушении работы овд: результат кадровые чистки во львове и волыни уже вычеслил- теперь подумай когда вычесляйщик придут за тобой и спросят конкретно о твоих прямых функциональных обязаностях и результатам работы- а если боисшся правды и прывык к унижению обману сбора денег с народа украины то скоро к тебе наведуются фамилия твоя вычесляйчека определится по спамеру- а наночь читай отче-наш и повтори присягу если ты ее принимал

  18. Для міністра МВС Захарченка — вся внутрішня безпека в Тернополі куплена. Вона працює “на заказ”, за бабло. Але є факти. І є кримінальна відповідальність. І є честь мундира, положення про проходження служби, присяга. І ми будемо звертатися зразу в Київ, письмово. Доки всю грязь не вичистять з керівного складу ОВС Тернопільської області, яка налізла туди з різних усюд за останні роки. Це Пак Вітя побухав гарно і нарешті своє получив, а в УВД сидять такі, що бухають вміру, от крадуть без меж.Це видно з їхнього достатку, бізнесу ніби ніякого нема , а рівень життя високий. Зрозумійте одне — дана категорія людей, нажаль це факт, не має моральних принципів ВЗАГАЛІ. Вони народилися без людського обличчя, і вчилися у своїх “попередників”. “Группа товарищей” аж пищить під новим т.в.о.начальника УМВСУ в Тернопільській області (подобається мені цей завзятий пацан зі сходу!!!!). І шукає виходи, ходи, на ВАС. Не піддавайтеся.

  19. В УМВСУ Тернопільської області — тільки кілька замів, не першого рівня , дійсно відповідають званню офіцера та керівника. Всі решту, і знятий бортняк, що обригував робочий стіл, а прибиральниця зранку мила це неподобство після пиятик (саме це входило мабуть у функції головного міліціонера області), ані решту ще сидячих в своїх посадах керівників, і близько не відповідають займаним посадам. Про це знає 100% весь особовий склад…міліція Тернополя прогнила…от на днях братки-міліціянти пана-Митрофайла побили і незаконно затримали людину…на очах у перехожих, стаття на цю тему є в місцевій пресі. “Маладая каманда” підбиралася за гроші попередниками.

  20. Помідори вищий клас, але мало і дорого! Дякуємо Патрону СВ за смачні огірки. А ще просили б жареного коропа. Шановний Директор: не міняйте друзів на коханки, друзі Вас ніколи не розміняють. Справжні друзі Вас завжди підтримаєть і не підведуть.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ