Человек не терпит насилия!

В смертельному ДТП 31 грудня винен нач ДАІ ПАК Віктор

31.12.2011 Хоптян, Бортняк і Пак від обіду в ресторані «Хутір» почали пиячити і закінчили біля 20.00 баром міста Скалат.Так як Хоптян був в такому стані, що допускати до керування автомобілем його було страшно, за кермо Тойоти визвався сісти по проханню Бортняка сраколиз Пак , який був трохи тверезіший .
Така їзда привела до того, що при здійснені обгону на складній ділянці дороги автомобіль Бортняка «проскочив» а Пак який їхав слідом не встиг.
Встановлено особу водія автомобіля якого обганяли .
Заторможена реакція не дозволила справитись з керуванням але розуму і скотства хватило, щоб зупинитись відкрутити номерні знаки з автомобіля і втекти залишивши потерпілих в небезпеці, які були при свідомості і все бачили.
ГАНЬБА,ГАНЬБА,ГАНЬБА!!!.
Пак разом з пияком Бортняком опозорили своїм вчинком всіх міліціонерів Тернопільської області.
За чим дивились і чому не доповіли Першій Особі працівники СБУ, що губернатор на Тернопіллі останнім часом «присів на стакан». Безконтрольність і вседозволеність трьох пияків привела до фатальних наслідків.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

67 ответов

  1. Микитюк і Микиташ готуйтесь до гірших часів.Зібрані вами з інспекторів гроші для Пака і Бортняка вам не допоможуть.Поборів які були при цій владі і «кришував» їх пан Цимбалюк М. М. не було ще ніколи.Цимбалюк в данний час оббиває пороги в Києві і пропонує великі гроші, щоб вернутись в Тернопіль губернатором або начальником УМВС-спасати своїх «сраколизів» від кримінальних справ порушених за скоєння і приховування ДТП

  2. Мороз-поки нема начальника а рижий Микитюк втік як «щур» на лікарняне вся відповідальність на тобі. Продовжуй в тому, дусі бо Пакові гниди вже пищать.Почисти кобло і остерігайся кума Вишневського- пана Кольцова, щоб не підставив по проханню Пака — за чистку його «кадрів».
    Кольцов куплений і повністю «ліг» під Пака.
    Хто би не був новим керівником УДАІ – я йому не заздрю.
    Колектив дуже «гнилий» і потребує для оздоровлення великих кадрових змін. УДАЧІ!!!

  3. З Паком особисто знайомий не був але пару разів звертався до нього на загальних основаніях як до керівника МРЕО а потім ГАІ. Думка про людину залишилася тільки добра. Допоміг вирішити навіть ті тупикові проблеми які навіть не хотіли слухати минулі начальники.Саме головне шо не було навіть ніяких намікань на якусь винагороду. Такі відгуки про цього керівника чув не раз і від багатьох знайомих. Шкода що так сталося з людиною, але від такого ніхто не застрахований а найбільше ті люди, які часто сидять за рульом.Саме головне шоб тим людям шо пстраждали в ДТП відшкодувати всі витрати.Як мені здається коментар написаний чоловіком який наповно ненавидить всіх людей а в такому випадку він має всі шанси найближчим часом опинитися ще в гірші ситуації ніж Пак.Але чи скаже тоді хтось хоч одне добре слово про нього…

  4. Хіба не видно що гнилі коментарі на всіх гілках пише одне і теж саме хуло. Напевно Пак добряче, а саме головне заслужено заперолив його по самі помідори.Ох який сміливий “бити лежачого”, а де ти мурло був раніше? Добре що зараз техніка дозволяє вирахувати таких підера*ів, що пишуть подібні коментарі. Так що до скорої зустрічі……!!!!!

  5. Гоцул молодший (Богдан Цимбалюк) і Левицький (патрон SV) переживають, що буде робити Зорянка Цимбалюк.

  6. В них в підвалі стоїть портрет Тимошенко 2 на 3, а в коридорі висить портрет Януковича, також 2 на 3.Тому вони все будуть при владі, А мені зарплату видають капцями, штанами, які їм не потрібні

  7. В ресторані цимбалючки тоже не видають зарплати.Збирають гроші для майбутнього депутатика. А він ніц не робить,тільки віддихає: Карпати, Ріксус, Рим, Київ…А молода дружина бавить песика за 10 тисяч доларів

  8. В цимбалючки є фірма “Доля”, яка обслуговує її і її синочка, бо в хаті синочка, що на Пирогова 38 є тільки сорок санвузлів,бо з меншими хатами в депутати не приймуть

  9. а не позакривати би вам всім роти, я розумію жаба давить але не настільки.Та ви подивіться на себе з такими понтами шо ви добєтися?от іменно сидите і тільки обсираєте..Він заслуговує на пошану..
    Михайла Михайловича прикрасно знаю,і знаю яка він людина )а ви сидіть і розпускайте дальше сплєтні,може з тих хто пише нормальне вийде гарна людина,а з тих шо чуж несе чмо останнє)
    а про Зоряну Василівну,про ці хати,про Віталіка,про його дружину…це взагалі треба докотитися то такого уровня шоб підписуватися другими іменами і писати чуж…в першу чергу ви не поважаєте себе..
    моя вам порада йдіть нахер)

  10. а не позакривати би вам всім роти, я розумію жаба давить але не настільки.Та ви подивіться на себе з такими понтами шо ви добєтися?от іменно сидите і тільки обсираєте..Він заслуговує на пошану..
    Михайла Михайловича прикрасно знаю,і знаю яка він людина )а ви сидіть і розпускайте дальше сплєтні,може з тих хто пише нормальне вийде гарна людина,а з тих шо чуж несе чмо останнє)
    а про Зоряну Василівну,про ці хати,про Віталіка,про його дружину…це взагалі треба докотитися то такого уровня шоб підписуватися другими іменами і писати чуж…в першу чергу ви не поважаєте себе..
    моя вам порада йдіть нахер)

  11. Гоцул молодший поридний, поридний але з партоном любить барабольку зі шкварками смакувати, та ще й короп на додачу… а Зорянці юшку пісненьку.

  12. Тернополяни- дякуєм вам за «дружню» підставу.Ваші п’яниці прославили нашу область на всю Україну і підставили багато порядних людей яких зняли з посади.
    Особлива подяка Паку В.
    Ти думав що зловив Бого за ноги???За скотство Бог тебе наказав.Шкода, що незберіг життя і здоров’я потерпілим людям.

  13. Бортняк- це підкаблучник Цимбалюка.Тупий-боягуз, що це за керівник???
    Посміховисько !!!
    По команді Цимбалюка або за незначну суму винагороди підсятавляв і продавав любого.Тож Пак «дер» з людей гроші і всі забаганки їх оплачував.
    Пак тепер ти відчув, що — «ВДАВИВСЯ» .А ми будем працювати далі. Життя продовжується.

  14. Бортняк- це підкаблучник Цимбалюка.Тупий-боягуз, що це за керівник???
    Посміховисько !!!
    По команді Цимбалюка або за незначну суму винагороди підсятавляв і продавав любого.Тож Пак «дер» з людей гроші і всі забаганки їх оплачував.
    Пак тепер ти відчув, що — «ВДАВИВСЯ» .А ми будем працювати далі. Життя продовжується.

  15. Для пенсіонера ДАІ
    Пака ніхто не їв.Він сам кого хочеш з’їсть.А при допомозі Цимбалюка М. М.цією жертвою мав бути в найближчому майбутньому Бортняк, тому, що в даішному кріслі йому було вже тісно, і при деяких п’янках в близькому оточені він вихвалявся, що Федя «лох» і його треба відправляти на віддих.Дана проблема тимчасова.

  16. Галю бери відпуск і спасай Вітю.Ваш сімейний підряд викачав з громадян багато грошенят.Якщо їх не хватить бо в Києва апетити великі прийдеться продавати перукарню «Раяну» і деяке ваше нерухоме майно в Тернополі і Скалаті.Чи ти його хочеш киданути — тому що, розлучена.

  17. .
    Хлопці не робіть зі свого Пака жертву, який він бідний і нівчому не винний . Нетреба пояснювати нікому — що маючи бізнес і багато грошей ніхто не вмовить сидіти в тюрмі за когось не винному. Краще в критичній ситуації плюнути на якійсь там амбіції і посади — а достойно піти на пенсію. Але це при умові невинності.
    Сидить зараз і косить під хворого Пак у псих лікарні в 3-тій неврології .В VIP- палаті,обслуговують його з підносом як першу особу області .Я простий працівник і чесно кажучи як на Божій сповіді не вірте що у Пака погано із здоров’ям,що нібито він попав як пише продажна газета в реанімацію з інсультом. В реанімації люди не ходять із головним лікарем в коридорі не стоять і не курять обговорюючи подальшу історію хвороби.
    Косить Вітя і то добре косить. Якщо хочете можете провідати.

  18. Помідори, шашлик, картопля з шкварками в Патрона SV дуже смачні, тому що робляться по новому СІМЕЙНОМУ рецепту. А кришує меню молодший Гуцул! Бо вони люблять дівчат на пару. А взагалі пацани поридні,бо школа Маслія. В принципі історія давна бо тягнеться з Козирної вулиці та сусідів-олігархів.

  19. Романтика не гони порожняк! Якщо Володя любить жінок, то це нормально і не треба до нього ліпити всяку
    єрунду. А те що Пака підставили, а потім самі ж здали горе керівники-пияки то це факт. Якщо не віриш, то спитай когось з нормальних людей. Вони розкажуть чим ті алкаші займалися. А про це треба народу говорити, щоб люди знали: Хто є хто!

  20. Слідчий

    Хлопці стоп! В ДАІ є ще один бандит Славко Вишневський – права рука Віті. Паку місце оприділили і вже його пристроїли в Вінницю в СІЗО. А чому ніхто не займається паном Вишневським який був прийнятий на роботу в органи МВС використавши куплений військовий квиток який значиться технічно спорченим в Кременецькому райвійськкоматі.
    Через даний факт з органів звільняють і не тільки…
    Запити направити для вияснення даного факту в відповідні органи не важко.
    Даного підробленого документу ніхто не «помітив» і не викрив по тій причині, що його близький родич був керівником служби кадрового забезпечення МВС. Бажано щоб даний факт перевірила прокуратура Тернопільської області а не відділ внутрішньої безпеки, тому що начальник внутрішньої Кольцов – кум Вишневського і правди ніхто не дізнається. Можливо він і послідуючі військові звання отримав через службовий підлог???

  21. Мороз Саака вже прямо з ложки годує.
    Може Саака Цимбалюк прислав,щоб до кінця розібратися зі всіма,кого він недолюблює і його рідня

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ