Человек не терпит насилия!

ОБШУК НЕ ПОГРОМ, АБО ЯК МІЛІЦІЯ ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ МІСТА КИЕВА ВЧИНИЛА СИЛОВИЙ «НАЄЗД» НА МЕШКАНЦІВ ПРОВІНЦІАЛЬНОЇ ОЛЕКСАНДРІЇ.

ОБШУК НЕ ПОГРОМ, АБО ЯК МІЛІЦІЯ ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ МІСТА КИЕВА ВЧИНИЛА СИЛОВИЙ «НАЄЗД» НА МЕШКАНЦІВ ПРОВІНЦІАЛЬНОЇ ОЛЕКСАНДРІЇ.

Своє оповідання хочу розпочати з того, що жили собі два товариша, в них були теплі, дружні взаємини, навіть дружили родинами, кожен окремо займався своїм бізнесом, все йшло своєю чергою. Один в другого позичав гроші, потім віддавав. І ось одного разу одному з товаришів знадобилася дуже велика сума грошей, де її взяти як не в товариша, який не відчуваючи підвоху позичив гроші без зайвих питань, і що з цього вийшло.

Міністру внутрішніх справ України
Захарченку В.Ю.
Андріяненка Станіслава Олександровича, 28.03.1967 р.н., мешкає за адресою : 28000, Кіровоградська обл., м. Олександрія, вул. Червоноармійська, буд. 38, кв. 10,
т. 05235-7-45-67
СКАРГА
Шановний Віталіє Юрійовичу!
В ніч з 05.11.2011 на 06.11.2011 (00-00 годин) працівниками міліції Подільського РУ ГУ МВС України в м.Києві провели погром в приміщенні, де я мешкаю з жінкою Андріяненко Оленою Петрівною.
Спочатку, в 23-00 група працівників міліції, озброєна автоматичною зброєю прибула до кафе «Мисливській дім», що розташоване по вул. Героїв Сталінграда в м. Олександрії, в якому святкували ювілей моєї знайомої, де почала проводити моє силове захоплення. 8-10 чоловік міцної статури в формі чорного кольору, в масках, без будь-якого попередження не представившись, збили мене з ніг, повалили обличчям до землі, та приставили до голови дуло автомату. Один з працівників міліції наніс удар автоматом по голові мого товариша — Шпак Юрія Миколайовича, збив з ніг і повалив обличчям до землі. В результаті удару, Шпак Ю.М. отримав травму у вигляді кровоточащої рани та забію голови. В подальшому він змушений був звернутися в медичний заклад за допомогою. Постраждала абсолютно стороння, невинна людина не зрозуміло за що.
Ні я, ні мій товариш Шпак Ю.М. будь-якого супротиву чи непокори не проявляли, тому застосування до нас грубої фізичної сили є не правомірним.
Потім, мене посадили в мікроавтобус моделі «Фольксваген» держ. Номер ВН7964АА і привезли до помешкання де я проживаю.
Перед входом в під’їзд мені повідомили, що в помешканні де я проживаю, будуть робити обшук. Я пояснив, що ключі від квартири в жінки, і запропонував їй подзвонити, щоб вона їх принесла, але для міліціянтів це було зайвим, адже вони заздалегідь запаслися ломами та ковадлом (див. додаток фото 4).
Обшук нагадував не слідчу дію передбачену законом, а типовий погром (див. додаток фото 1-3), адже в ньому приймали участь навіть працівники силової підтримки, які повинні були тільки охороняти місце обшуку і ні в якому разі не втручатися в дії самостійно.
Під час обшуку старшим слідчим Подільського РУ ГУ МВС України в м.Києві старшим лейтенантом міліції Ткаченко О.С., оперуповноваженим ВКР Черевиком, оперуповноваженим ВКР Яценко, заступником начальника РУ Бажан С.П., спеціалістом Топчій (перелік взято з протоколу обшуку) та іншими працівниками міліції, в кількості біля 15 осіб, було незаконно вилучено та не вписано в протокол обшуку наступні цінності: 600000 гривень, 78000 доларів США, 435000 російських рублів, 5300 євро, золоті сережки в кількості 10 шт, золоті коронки в кількості 100 грамів, золоті обручки в кількості 45 шт., жіночі парфуми «Діор» — 2 шт., чоловічі парфуми «Гермес» — 3 шт., «Гуччі» — 4 шт, «Армані» — 5 шт., «Шанель» — 3 шт, твердих дезодорантів – 10 шт., взуття в коробках в кількості 4 пари, коньяк «Хеннесі» — 15 пляшок, віскі «Чівіс Регал» 12-річної витримки – 1 шт. Одна пляшка віскі «Чівіс Регал» була випита працівниками міліції на місці обшуку, разом з цукерками, які були знайдені в помешканні.
Про те, що в помешканні моєї родини знаходилися цінності, а також про місця їх зберігання міг знати тільки Попов О.В., який був вхожий до помешкання моєї родини, винен мені значну суму грошей, і намагається вжити всіляких заходів для його неповернення.
Обшук в помешканні моєї родини проводився з порушенням вимог чинного законодавства. Розпочато його було після 00-00 годин, вхідні двері були виламані не зважаючи на те, що жінка з ключами була неподалеку. Слідчим, що проводив обшук, було заборонено знаходитись на місці обшуку адвокату та моїй жінці, яка є власником цієї квартири. Цими діями порушені вимоги статей КПК України:
— № 180. Час проведення обшуку і виїмки. Згідно якої «Обшуки і виїмки, крім невідкладних випадків, повинні провадитись удень»;
— № 181. Особи, в присутності яких провадяться обшук і виїмка. Згідно якої «Обшук і виїмка проводяться в присутності двох понятих і особи, яка займає дане приміщення»;
— 183. Порядок проведення обшуку і виїмки. Згідно якої «Перед обшуком … У разі відмови виконати його вимоги слідчий проводить обшук або виїмку в примусовому порядку…»;
— 186.Вилучення предметів і документів. Згідно якої «Всі документи і предмети, які підлягають вилученню, слідчий повинен пред’явити понятим та іншим присутнім особам і перелічити в протоколі обшуку або виїмки чи в доданому до нього опису з зазначенням їх назви, кількості, міри, ваги, матеріалу, з якого вони виготовлені, та індивідуальних ознак».
В кінці обшуку, біля 05-00 ранку заступник начальника Подільського РУ ГУ МВС України в м.Києві Бажан С.П. почав зі мною торгуватися «давай ми тобі частину (саму меншу) оставимо, частину (середню) впишемо в протокол, а іншу частину (саму більшу), вказувати ніде не будемо. Нам теж треба годувати своє начальство, теж треба їм платити, а то не будемо працювати». На що я не погодився, і він пішов до інших учасників обшуку для переговорів, з метою повернути частину грошей, але ніхто нічого мені не повернув. В підсумку, частину матеріальних та грошових цінностей (перерахованих вище) мені не повернули і в протоколі обшуку не вказали.
Квартира, в якій було проведено обшук, а також сусідські квартири були обладнані камерами відео спостереження, які повністю зафіксували всі дії працівників міліції (див. фото в додатку). Але виявивши камери спостереження, працівники міліції їх знищили, а пристрій на якому зберігалася відеоінформація, вилучили. Вважаю, що ними будуть вжиті всі заходи, щоб знищити відео файли з їх незаконними діями.
Всі ці дії стали наслідком злочинного зговору громадянина Попова О.В. з працівниками міліції Подільського РУ ГУ МВС України в м. Києві. Мета Попова О.В. – вступивши в злочинний зговір з працівниками міліції, використати їх для правового тиску на мене, аж до порушення відносно мене кримінальної справи, з метою неповернення боргу.
На підстав викладеного прошу:
— провести по даних фактах перевірку, винних притягнути до відповідальності згідно чинного законодавства;
— повернути речі що належать моїй родині і знаходяться в працівників Подільського РУ ГУ МВС України.
З повагою,

19.12.2011 С.В.Андріяненко
ДОДАТОК
до пояснення

Фото №8.
Зображення працівників міліції, які постійно під час обшуку виносили пакети з майном особи, в якої проводився обшук.
На фото №4 в центрі фото стоїть міліціонер з ломами що вказує на обізнаність щодо наявності сейфів.

Те, що працівники міліції дозволяють собі під час виконання своїх професійних обов’язків хильнути чарку, другу спиртного, це вже норма служби (коли потерпілі щиро самі пропонують, це ще зрозуміло), але коли цинічно, нагло, без дозволу власників, самостійно, по принципу «війна все спише» допастися до шарового віскі «Чівіс Регал», та ще й заїдати господарськими цукерками, це вже виходить за рамки елементарної порядності та принциповості. Чи може Київській міліції так мало платять, що вони бідні змушені побиратися на роботі? Чи невже їхня заробітна платня менше чим місцевого шахтаря?
Підводячи сумний підсумок цієї публікації автор, як громадянин України, також хоче звернутися до міністра внутрішніх справ, і запитати,
Шановний Віталіє Юрійовичу!
коли Ви вже закінчите чистку в свої рядах, коли вже позбавитесь оборотнів в погонах, хапуг, корупціонерів і непрофесіоналів?
Коли, вже міліція перестане виконувати замовлення тих хто може, та хоче з меркантильних міркувань усунути конкурента, чи не повернути борг?
Працівники міліції завжди були на передовій, постійно контактують з людьми, і замість надання допомоги, банально їх грабують. Адже ж міліція втілює в життя волю гаранта Конституції України Президента, а через10 місяців вибори, хто ж буде голосувати за таку Владу?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

39 ответов

  1. Знаем Киевских милиционеров, они провинцию считают за быдло, они боссы и им все дозволено. А как людям жить в маленьком городке, как в глаза смотреть соседям? А как дети, теперь их товарищи будут считать что родители преступники. Нет! Так нельзя. Тут надо уголовное дело возбуждать! Не думаю, что бы они себя так беспредельно вели в Киеве.
    К ответу их!

  2. Олександрійці!
    Хіба це не сором! Щоб захисники правопорядку оце таке творили!
    Та в посткомуністичні часи їх би з лав міліції поганою метлою вжеб давно виміли!
    Сиділиб за гратами як мишенята.
    Г А Н Ь Б А!

  3. Так подольский и в Полтаве отличился в 2009 году. Лысков и Марук не погнушались воспользоваться отсутствием беременной хозяйки дома и ограбили его при шести свидетелях. Выносили все что плохо лежит на протяжении 5 часов. Угнали машину со стоянки и прятали ее. Избивали людей, вывозили в лес… Изьяли под протокол документы на квартиру и … продали ее по этим оригиналам, хранящимся в деле. Не домыслы, а факты в документах. В Полтаве думают, что скоро придется им как то ответить за это. Складываются так обстоятельства…

  4. Уважаемое СВБ, так номер телефона есть, он указан в скарге потерпевшего, он Вам может многое рассказать, поскольку при обыске ребята многое говорили и не стеснялись, и о дележе, и есть информация о том, что парни с шефами не поделились.
    Это дело так просто не закончится.

  5. Я сам Алесандриец, скажу, давно такого шухера с таким беспределом у нас не наводил, даже в местной газете на двух страницах была статься, не было в городе человека, который не обсуждал бы это событие.
    И мнение, о том, что силовики явно перегнули палку доминировало.
    Если киевские такое творят, то какой же они пример местным подают. А что было бы если бы Александрийские приехали в Киев со своими ломами и кувалдами?
    То то , с беспределом пора заканчивать.

  6. Подольские с Лысковым уже залезли до предела, берегов не могут найти, надо им что то придумать, как Днепровским, чтоб на землю опустить. Поэтому — кто что знает, как в Полтаве, в Александрии, пожалуйста пишите здесь. Надо уже и ответственность нести, если не схитрят и не успеют с потерпевшими договориться.
    Откликайтесь — попробуем. Это они по Александриям крутые, а тут материал соберется и двигать будем, как начнешь этих качать — враги их подползают, потерпевшие появляются.

  7. Лысков давно уже на этой посаде, создал банду по добыче денег, покрывает ее всячески, наверное и в прокуратуру, как положено заносит. По идее люди уже неоднократно официально жаловались в прокуратуру поэтому СВБ надо бы пообщаться с прокурором по надзору, который рассматривает жалобы и заявления. Посмотрите сколько там похеренных прокуратурой материалов. Затем пообщайтесь с униженными и оскорбленными, вот Вам будет полный мешок информации. Проще некуда.
    Давите этого Лыскова. Засиделся дядя.
    Да, он к тому же помаранчевой команды человек, его уже давно надо было вытолкать в шею.

  8. Для ВВБ,
    гражданин Попов О.В. ранее дважды судимый. Живет в 500 метрах от Подольского РУ. Рассказал ментам где сокровища лежат и убил двух зайцев, сам с долгов спрыгнул и налетчиков в законе прислал. Во и результат — двойная подстава, а он в стороне.

  9. суммы конечно, приличные, не верю, чтоб все было терпилы. Скорее всего хранил какого то хозяина. А хозяин наверное не с простых. Вот он жопу и порвет и наводчикам и налетчикам!

  10. Вряд ли все бабки и золотишко принадлежали одному терпиле, скорее всего какой то собственник дал на сохранение. Вот теперь собственник и порвет жопу и наводчикам судимым и налетчикам в законе.

  11. Ну что, Лысков!
    Тобой уже заинтересовалось СВБ, а твоими опричниками прокуратура.
    Жди гостей.

  12. Знаю Потерпевшего Славика лично. Нормальный честный человек. Потому что честный. ПОТОМУ И ПОПАЛ ПОД РАЗДАЧУ.

  13. я Александриец,пол города знает об этом должнике Попове,поговаривают он должен ниодному Славику а еще многим,и еще он дважды судим и имеет уголовное прошлое

  14. Вопрос не только в том, что Попов всем должен. Вопрос, в том, что подкупил милицию для того, чтобы делать обыск. А как милиция нагло себя ведет! Ужас! Защитники, которые сегодня свой профессиональный праздник празднуют. Опять на шаровые деньги набухаются, морды друг другу перебьют, а завтра похмеляться и разбор полетов устраивать.

  15. И скажите пожалуста к кому можна обращатся за помощью,если в нашей доблисной милиции одни оборотни в пагонах.

  16. такое чувство что возвращаемся в средневековье органы власти творят что хотят….так может и мы займемся самосудом?

  17. Работаю со славиком уже долгое время….могу сказать одно-знаток своего дела..выручает даже когда самому напряжно.И знаю Попова который и мне денег должен не мало…но выловить не могу!А по поводу милиции то они сами заслужили называться мусорами за свои поступки и продажность!НЕ БОИТЕСЬ ЛИ ВЫ ЧТО НА ВАШЕ МЕСТО ПРИЙДУТ ДЕТИ ПОТОРПЕВШИХ И ТАК ЖЕ ВАС ИМЕТЬ БУДУТ?ЗАДУМАЙТЕСЬ!

  18. “Закон и железная законность, есть порождением изуверов, маньяков и убийц, ибо Закон сам по себе бездушен и мертв, а человек всегда жив!”.

  19. сколько можна терпеть это беззаконие,надо ити до конца,поднимать всех,даже писать президенту за оборотней типа Лыскова и урода Попова,деньги взял чужие а отдавать свои неохота,наверняка проплатил Лыскову,

  20. На лицо явная коррупция, опять милиция сработала на заказ криминального элемента, и кого, Попова, дважды судимого за разбояки. Сколько ж он Лысаку бабла отвалил?

  21. Лысков еще при Маруке меньше 50000-80000$ не зарабатывал. А сейчас уже от 100000$ в месяц, меньше не может.
    Миллионер на горе.

  22. слышал об этом,разве можно такое допускать,закрывать глаза?чем же прокуратура занимаеться??
    что тогда нам является помехой творить такой же беспредел?

  23. Сем конечно он проплатил…в такую даль переться явно не футбол посмотреть!я сам потерпел от этого оборотня в погонах..надеюсь прокуратура найдет на него и заказчика!Дай Бог что бы не все такие были!

  24. Конечно проплати…переться в такую даль явно не футбол посмотреть!!!Сам потерпел эт этого оборотня в погонах!Надеюсь пркуратура найдет управу на Лыскова и заказчика.Не все же такие продажные!!!!!!

  25. В эту же ночь Подольские “НАЛЕТЧИКИ”
    ОБЧИСТИЛИ ПАРУ КВАРТИР В АЛЕКСАНДРИИ. И ПОЭТОМУ ПОВОДУ ОТПРАВЛЕНЫ ЖАЛОБЫ И В МВД И В ПРОКУРАТУРУ И ПРЕЗИДЕНТУ. НО ВОСТОРЖЕСТВУЕТ ЛИ СПРАВЕДЛИВОСТЬ.

  26. Если сайт “ОРД” позволит, то мы еще подбросим материала на несколько статей с реальными потерпевшими и реальными жалобщиками, которые претерпели и в моральном и в материальном и в религиозном плане. И ГЛАВНОЕ все они уже готовы встать и во весь голос крикнуть “ДОЛОЙ, ОБОРОТНЕЙ ИЗ КИЕВСКОЙ МИЛИЦИИ”!

  27. Список обиженных этой бандой, еще не исчерпан.
    Надо ждать, люди перестанут бояться и начнут говорить.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ