Человек не терпит насилия!

«Дніпровські вежі» протестують

ПРЕС-РЕЛІЗ

мирної акції протесту

приватних інвесторів «Дніпровські вежі»

З протягнутою рукою!

м. Київ 21.09.2011 р.

Міська влада повинна стати на захист своїх громадян – а це сотні сімей, які вже 8-ий рік не можуть вселитися в свої оселі, за які сплатили 100% вартості ще у 2003-2005 рр.

23 червня 2011 р. голова КМДА Олександр Попов заявив про те, що Київська міськдержадміністрація буде вилучати земельні ділянки, на яких розташовані довгобуди, власники яких не завершили роботи з будівництва до певного терміну. Також хочемо нагадати про те, що Президент України та Прем’єр-міністр України, а також профільні міністри неодноразово заявляли через ЗМІ про першочергове завдання – покінчити з проблемою довгобудів у 2011-2012 рр.

У зв’язку з тим, що:

  1. У ГУВВ МВС України (надалі «ГУВВ») 24 червня 2011 р. закінчився термін оренди на ділянку площею 4,13 га для будівництва житлових будинків у 2-му мікрорайоні житлового масиву Троєщина у Деснянському районі м. Києва (нова адреса пр-т Генерала Ватутіна, 9), що була надана ГУВВ п. 16.1 рішення Київської міської ради № 125/1335 від 18 березня 2004 р.

  2. ГУВВ не виконало умови та обов’язків цього землевідведення – введення в експлуатацію житлових будинків і зокрема пп. 16.1.3 та 16.1.7.

  3. ГУВВ систематично не сплачувало орендну плату має борг за оренду в розмірі 635 тис. грн.

ПРОСИМО:

  1. Направити письмове заперечення (якщо це не було вже зроблено) на адресу ГУВВ, в якому інформувати ГУВВ про те, що термін оренди не буде продовжено.

  2. КМДА виступити замовником будівництва – державний орган місцевої влади є відповідальним за дії.

  3. Згідно ч. 1 ст. 41 Земельного кодексу України, передати цю земельну ділянку безоплатно у власність житлово-будівельному кооперативу «Наш дім – Дніпровські вежі».

Місце збору : 21 вересня 2011 року м. Київ, вул. Хрещатик, 2 о 9.30
Маршрут: вул. Хрещатик, 2 – вул. Хрещатик, 36

З повагою

Президент Асоціації приватних інвесторів та власників Тетяна Шальман

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. зареєстровано Громадська організація “Асоціація приватних інвесторів”
    0129-2006 Г.О. 23.06.2006 Шальман Тетяна Михайлівна, посада в організації: Президент. За даними ПОШУКОВА СИСТЕМА «ЄДИНИЙ РЕЄСТР ГРОМАДСЬКИХ ФОРМУВАНЬ» (сайт Мінюсту)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ