Человек не терпит насилия!

Знову черкаська міліція

Як Олександр Мигаль в Умані зброю купляв.

В Черкаському УБОЗі відбулися кадрові зміни: заступником начальника Управління призначили підполковника Мигаля, який раніше очолював місцеву розвідку. Після гучних публікацій в інтернеті, в яких колектив бізнесменів м. Черкаси описав «подвиги» розвідника, начальник УБОЗу Ігор Корнеєв розгледів в Мигалі неабиякі керівні здібності і вирішив призначити Олександра виконувати обов’язки свого заступника. Не так давно Корнеєву радили призначити на цю посаду одного з працівників карного розшуку. Ігор Юрійович довго розпитував про якості кандидата і почувши про розум та розсудливість, сказав що той йому не підходить. Його здивовано запитали: «»Чому?», на що керівник спецпідрозділу відповів: «Потому что мне нужны безбашенные!». Приступивши до виконання обов’язків на новій посаді, Мигаль вирішив відзначитись гучною справою. З цією метою запропонував організувати закупку вогнепальної зброї у членів злочинного угрупування, що не один рік успішно торгує нею на колгоспних базарах м. Умань. Розумний Мигаль вирішив одним махом і добру справу зробити, і злочинність побороти, та ще й Корнеєву догодити. Тож основним розробником операції призначив племінника начальника Черкаського УБОЗу зі звучним прізвищем Лохманюк. Родич Корнеєва швидко провів вдале вербування і знайшов якогось «лоха», який згодився купляти зброю. Для солідності вирішили купити базуку. Лохманюк з Мигалем вручили «лоху» мічені 500 доларів та вдягли на нього два комплекти оперативної апаратури. Один — місцевого виробництва, а інший коштовний, імпортного виробництва, який залишили в Черкаському УБОЗі працівники Міністерства Внутрішніх Справ. Його використовували у виняткових випадках, але ж і закупівля базуки – не буденна справа. Все йшло за планом: Лохманюкові наснилося підвищення, Мигаль вже пробив дірку на мундирі для медалі та подумував як в наступну операцію він залучить племінника іншого керівника УБОЗ – Шмиголя. Молодий родич нещодавно потрапив до Управління прямо зі шкільної лави, але ще ніяк не встиг себе проявити. Проте вийшло «як завжди». «Лох» несподівано зник з уманського колгоспного базару, а разом з ним 500 доларів та два комплекти оперативної апаратури. Вже три тижні колишній розвідник разом з племінниками розшукують по Умані пропажу. «Горе професіонали» гадають чи живий закупник зброї, чи злочинці вже закопали його в лісі, а МВС турбує найголовніше – в чиїх руках тепер оперативна апаратура?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

42 ответа

  1. Все це правда! Оскільки керівники черкаської міліції бездарі!!!

    все перевдться тільки в фінансову площину і кришування.

  2. тема данной публикации актуальна и весь вопрос в том что пока при власти такие деятели как Дерновой Корнеев Шмыголь Мыголь которые рассматривают государственную службу как средство своего обогащения являються предателями по отношению к своему народу, По поводу непрофесионализма за такие провалы в работе,Министерству необходимо избавляться от таких сотрудников,в науку для других что-бы другим деятелям был пример

  3. А где “подвиги” областного Управления ГСБЭП? Может уже “они успокоились”?
    Хотя чтобы Славик Выдра все “темы” забросил — этого просто не может быть!

  4. Понятно одно, что Славик Выдра лошадка в УМВД очень темная. Во-первых,
    у оранжевого генерала Каплия заслужил полковника и начальника РУВД.
    Во-вторых, у бютовского генерала Лушпиенка также заслужил начальника РУВД. В-третьих, говорят не плохо устроился и сейчас. Неужели Стас, такой ценный и незаменимый в системе кадр?

  5. Не нужно жалеть,бояться,просить.Ода милиция без поддержки общества с бандитами и такими оборотнями в их рядах как Сирота не справится.

  6. Интереснейшая статья!!! Автор четко выстроил логическую цепочку, подтвердил изложенное неопровержимыми фактами. Особенно поражает, насколько професионально сложена целостная картина происходящего на основе мозаики на первый взгляд несвязанных между собой событий. Что тут скажешь — высший пилотаж. Все разложено по полочкам до мельчайших деталей, не остается никаких сомнений: Игорь Корнеев — дурак, Мигаль — взяточник, родственник “зі звучним прізвищем Лохманюк” — лох. Явно прослеживается направленность данной статьи на целевую аудиторию, обладающую высоким интеллектом и незаурядными аналитическими способностями, под стать Автору этого шедеврального писания.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ