Человек не терпит насилия!

алкоголіки у Хмельницькій владі

вчора, 26 липня 2011 року був шокований побаченим на літньому майданчику піцерії “Chelintano” по вулиці Проскурівській (навпроти кінотеатру Шевченка).
видний бютівець №2 списку Батьківщини до Хмельницької міської ради, соратник нашого любого мера Сергія Івановича, колишній литвинівець, депутат міської ради і що найбільш вражаюче НАЧАЛЬНИК УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ Юрій Іванович Курманський добряче випивав з друзями. Після надцятої склянки оковитої собутильник Юрія Івановича переплутав туалет і вулицю і сходив по-маленькому в штани, це все дуже розвеселило пана Курманського. Розхрістаний та добре сп’янілий начальник управління освіти вів себе вражаюче відверто, кричав, матюкався і заважав оточуючим спокійно відпочивати.
в пішоходній зоні спокійно гуляли мами, тати, діти. побачене ними вражало. Головний освітянин міста своїм прикладом демонстрував зразки вихованості та популяризував здоровий спосіб життя за кількома пляшками Пшеничної.
Подібні п’янки за Юрієм Івановичем спостерігалися давно. Були гарні гулянки в ресторані “Жовтневий”, випивони в заміських закладах.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

36 ответов

  1. чого дивуватися Курманський пияка і хабарник.
    а тримати таких вигідно меру Мельнику, в нього вся команда таких. разом крадуть і наживаються на батьківських фондах, внесках, розкрадають бюджет

  2. Знаю Курманського давно, вперше чую про нього таке. Толерантна, врівноважена, культурна людина, хороший сімянин, КЕРІВНИК з великої букви.

    А ця вся гадость, що про нього написали це все “повія” політика.

  3. Авторе,слухай сюди: 1)уважно подивись на назву кафе- “Челентано”;
    2)”Пшеничну” там не подають;
    3)ти сидів разом за одним столиком,що так все розгледів?
    4)закінчи школу і вивчи МОВУ,а не суржик;
    5)як лікар,раджу звернутись до психіатру.
    Резюме: КГ/АМ

  4. Де в меню ресторану написано що пшеничної не подають? Там написано що алкогольні напої в асортименті. Знайшли пшеничну по вигідній ціні то й внесли в асортимент.
    Видаєш ти себе, Михайло, з головою. Не лікар ти а дуполиз.

  5. Це вперше мене назвали “Мішанею”, взагалі мама з татом мені дали інше ім’я. А ти “пильний” урод не знаєш людину то не говори.

  6. Такому “пильному” з його хворобливою уявою,на мою думку,не було б ціни в 30-ті роки минулого століття. Дякуючи такій “бдітЄльності” багато людей зникло б в енкаведистських підвалах.Це спадково-комуністичне, головне-“сигналізувати”,обіляти людину помиями, а там-подивимось,що з того вийде.

  7. Неужели, если человек занимает высокую должность и имеет депутатский мандат , то он не имеет права на отдых , пусть даже и алкогольными напитками ?Мне кажется , что все мы люди и никому это не чуждо.Ежедневно в заведениях нашего города случаются вещи и похуже , вот только никто на это внимания не обращает, а заметив выпивающего начальника Управления образованию, сразу же пишем , про какие-то примеры для окружающих и морали.А может дело совершенно в другом ,может не стоит обливать грязью человека за минутную слабость , а обратить внимание на проблему “зразків вихованості і популяризацію здорового способу життя” поглубже и начинать не с обсуждения отдельных личностей (“раз уже автору так не дает покоя спокойствие “гуляючих у пішохідній зоні мам і тат”)?
    Полностью соглашаюсь с предыдущими комментариями в защиту Ю.І.
    А напоследок хочеься вспомнить известную цитату :”Если о Вас говорят значит ВЫ вызываете либо зависть, либо интерес ”!

  8. ну напився чоловік з другом, ну кричав, ну матюкався, і що?
    кожен відпочиває як вміє. от і Курманський вміє відпочити так, щоб на ранок не все пам’ятати. молодець.
    так і повинен вести себе справжній мужик-вихователь.
    а ви заздрісники не хочете не пийте.

  9. не клейте сюди політику, я вас прошу.
    який з цього хабарника і алкоголіка політик. Мельник його в список бютівський всунув, аби він змусив директорів шкіл та вчителів зробити результат для нього і “Батьківщини” в місті.
    скільки коштує місце в д/с, скільки коштує робоче місце в школі?
    скільки збирається грошей з батьків у фонди класу, школи, дитячого садка? скільки виділяється з бюджету? скільки заробляється з оренди спортзалів, столових під весілля?
    суми космічні, тому Мельник тримає цього алкоголіка на посаді, він краще інших знає табличку ділення.

  10. “Політика” а ти з ним пив?, а ти йому хабар давав?. То що директори шкіл і вихователі дитячих садків беруть хабарі то всі проблеми до них, ти і тобі подібні їм і хабарі дають. Батьківські фонди це справа батьківських комітетів, куди і ти входиш!!! З міського бюджету на освіту нічого не виділяється, тому директори хто як може то так і заробляють на школу. Я наголошую на школу, бо ти як приводиш свою дитину в школу чи в садочок хочеш бачити “красоту”, а за які кошти ця “красота” зявилася. Чи ти думає що раз в рік здав 150-200 грн. на фонд, і за ці гроші все зроблять, то ти сильно помиляєшся.

  11. Всі, хто знає Юрія Івановича, не повірять у цю нісенітницю, тому що Курманський — Людина, що викликає захоплення. Він прекрасний педагог, люблячий батько і чоловік, вихована і виважена людина, з таких беруть приклад. Облити людину брудом може кожний, а ви спробуйте бути таким як він.

  12. Данная информация просто фальшивка. На Курманского давно “идет охота”. То статьи в газете, то телепередача,специально распускают по городу сплетни. А как его еще “достать”? Все суды проиграны,законно его не убрать. Хоть бы время для подобной грязи выбрали другое. Кстати, в этот день ,во второй половине (как раз после попойки….) в управлении образования Юрий Иванович проводил совещание. Конечно, с помощью интернета легко анонимно оклеветать человека. Но не учли,что если совесть чиста, то грязь просто не прилипнет.

  13. Пьють у нас на всіх рівнях. За давнею звичкою все прийнять “обмивати”. Але,якщо підняли таку бучу ,то сильно ненавидять його та,мабуть, ще й побоюються,бо ж інакше навіщо інтернет??? Авжеж, до Курманського не пили, в школах поборів не було, а на роботу брали всіх підряд…..

  14. Повна маячня! Автор явно не сповна розуму! Знаючи цю людину ніколи не повірю, що таке могло мати місце, а от хто хоче скинути його з посади завдяки такого “піару” це питання вже інше. Сподіваюся, що Ю.І. гідно відреагує і писака відповідатиме за наклеп.

  15. А чи вартує порядній людині щось доводити, зясовувати? Чи потрібно втрачати здоровя? Козубняк В.Р. би досить жив та працював,якби не “доставали” постійно.
    Такі вчителі,як Юрій Іванович завжди потрібні. Він прекрасний фахівець і людина. Учні його підтримують та поважають.

  16. Якщо вже такі ,як Курманський комусь заважають,то не варто чекати кращіх змін в нашому місті…Він людина не без недоліків ,але грамотний керівник в цій галузі..

  17. ну и чеееееееееее не мужик в нерабочеее время можно и закидайте меня камнями если у каждого из вас небыло подобного

  18. Курманський — людина яких мало.Стало питання оформити дитину у дитячий садочок. Тонко натякнули 600 баксів. Для нас це надзвичайно великі гроші, але дитину потрібно в садочок. Звернулись до Курманського пояснили ситуацію і через два дні наша дитина в садочку. Дай йому Боже здоров”я. А автору напевне десь-щось заважає

  19. Не знаю, куди котимось, але дискредитація керівників, котрі на своїх плечах винесли на другий термін нашого шановного мера, тільки почалась.Далі буде…Зайдіть краще у кабінет одного із заступників міського голови та зверніть увагу на погруддя Берії на столі.”Каліфи на годину” уявили себе “вершителями судеб”, забули, що 37 рік не повернеться. А Курманський — порядна людина, котру не змогли ці шакали посадити на шворку, як ляльку. Знаю, що кажу, бо сама пройшла вже цей шлях. Гидко…

  20. Щось би інше придумали,якщо закортілось звільнити для когось крісло в міськво. В таке може повірити тільки той,хто збирає інформацію,не заду-муючись над її змістом.Дешевий трюк.Та чому я дивуюся? В нас вже стало нормою: виволочу когось в багнюці-зіпсую кар’єру,дивись і мені якийсь шматочок від “пирога” попаде.Писаки,подумайте про себе “любимих”,своїх нащадків-Йому зверху видно все і віддячить Він за все.Від брехні без-винного відмиє час і хороші справи,а авторові не завадило б знати лек-сичне значення слова “алкоголік”,чи він надіється ,що всі довкола такі ж “тупі”,як він.Донедавна думала,що Інтернет -це хороший,розумний поміч-ник ,а виявляється,що завжди найдеться “свиня”,яка без бруду не виживе і для цього в неї всі засоби хороші.

  21. Курманському, щоб спяніти потрібно відро горілки випити. Так що пяним його побачити не реально. І він ніколи не матюкається. Ну , в крайньому випадку, грубим матом.

  22. :)))Всім,хто читав цю писанину і знає Курманського просто смішно…)Він ніколи не лається))і щоб сп’яніти-пляшки буде замало,до того ж “Пшенична”-тут можна тільки реготати…вже краще б написали “Портвейн 777”.
    Хороший педагог,розумний керівник,такі люди тепер рідкість…

  23. Знаю Курманського давно, ще коли він був директором школи, і в таку нісенітницю ніколи не повірю. А якщо і було таке, то це його право на відпочинок.

  24. На що Курманському витрачати здоров’я своє, він давно розрахувався, але ситуація в місті прямо скажемо “не дуже”, популярність Юрія Івановича не зменьшується. Авжеж, він грамотний, розумний керівник, виважена,толкова людина.

  25. Курманский Юрий умный, порядочный человек, интеллигент, Учитель. Знаю его давно, уважаю. Только полный идиот мог написать такую грязь. Большая ошибка допущена, что его отпустили и дали уволиться. Такого професионала трудно найти.

  26. І це такай директор Хмельницького спеціалізованого ліцею-інтернату поглибленої підготовки в галузі науки!!!!!!!!!!!!!!!! Алкоголік ось хто він!!!!!! Як таких людей можна допускати до дітей!!!! Чого він може їх навчити!!!!!! ?????????

  27. а тепер він став директором у одному з найкращих освітніх закладів у місті Хмельницькому
    Хмельницького обласного ліцею-інтернату з поглибленого вивчення в галузі науки!!!
    от до чого приводять п*янки

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ