Человек не терпит насилия!

Організатори Дня Гніву попереджають: акція протесту буде безстроковою

Проведення загальнонаціонального Дня Гніву, призначеного на 14 травня, стане початком безстрокової акції протесту проти соціально-економічної політики уряду та узурпації влади в Україні.

Про це повідомив лідер громадянського руху «Спільна Справа» Олександр Данилюк, який є ініціатором та координатором акції.

«Припинення псевдореформ Януковича-Азарова та подальшої узурпації влади в Україні, повернення громадянам права на демократичні та регулярні вибори – усе це не ті завдання, які можна вирішити шляхом одноденної акції. Ми чітко усвідомлюємо, що таку владу може зупинити лише потужний народний протест, тому матиме сенс тільки безстрокова загальнонаціональна кампанія з відновлення конституційного ладу в Україні. Того ладу, якого ми отстаточно позбулися після самовільного набуття президентом та Верховною Радою неделегованих їм на виборах повноважень. День Гніву покликаний дати такій кампанії необхідний мобілізаційний поштовх», — зазначив О.Данилюк.

За його словами, 14 травня під час проведення Дня Гніву у Києві, в Маріїнському парку, буде встановлено наметове містечко, яке стане центром протестного руху.

«Ми упевнені, що в українців Сходу і Заходу не залишилось ілюзій щодо «здібностей» та справжніх намірів цієї влади. Громадяни об’єднані бажаням припинити знущання над собою і над країною. Акції пройдуть в усіх обласних центрах, але значна кількість представників регіонів прагнуть прибути до Києва. Однак, ми сподіваємося, що у столиці головну силу протесту складуть кияни, які у 2004 р. отримали винятковий досвід консолідованої й безкомпромісної боротьби за свою гідність та свої права», — підкреслив лідер «Спільної Справи».

Він також зазначив, що тактичну координацію протесту здійснює оперативний штаб, куди кожен бажаючий сприяти в організації акції чи надати їй будь-яку підтримку, може звернутися за контактними даними, що розміщені на офіційному сайті «Спільної Справи» spilnasprava.com. Також на сайті розміщено посилання на офіційні сторінки Дня Гніву у соціальних мережах.

Прес-служба Всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

34 ответа

  1. зайдите на сайт ютуб и вбейте в поиске: игорь беркут, а в гогле: партия великая украина-игорь беркут. Может здесь есть ответ на наши вопросы?

  2. задорнов на шустер лэве(на жаргоне-деньги): *„верить политикам- все равно что верить- что колбаса сделана из мяса(на ютюбе)”. после парижзкой революции: „революцию задумывают романтики, свершают ее реалисты, а плодами ее пользуются негодяи и мошенник ”. Давайте откинем эмоции и вспомним историю которая как известно имеет свойства повторяться: револъции во франции, германии и россии ничего не принесли хорошего тому поколению которое их совершали(гражданские войны,бандитизм, тоталитарные режимы). выход? Акция неповиновения- создай невыносимые усдовия, подожги майбах и ройсройс олигарха или облей ее кислотой(шутка). Ваши предложения?

  3. Вставай страна огромная!Вставай на смертный бой!
    С антинародной силой грозною,с проклятою Ордой!
    Пусть ярость благородная вскипает как волна!
    Грядет война народная,священная война!!!

  4. Данилюк зайди в кассу на банковую, получи расчёт за создание провокации и успешной здачи активистов , служба ими уже занялась.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Ирпене проходит антицыганский митинг

Массовый митинг против «наркоторговцев, воров, грабителей» проходит в городе Ирпень Киевской области. Об этом в воскресенье, 17 октября, сообщает бывший…
Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
НОВОСТИ