Человек не терпит насилия!

Геннадій Москаль: Нинішнє керівництво МВС — це крадіжка коштів плюс озброєння всієї країни

Депутат Верховної Ради від «Народної самооборони» Геннадій Москаль вважає, що нинішнє керівництво Міністерства внутрішніх справ, схоже, взяло на озброєння гасло Леніна «Комунізм — це радянська влада плюс електрифікація всієї країни». «Тільки вони його трохи осучаснили. Трактувати його можна так: «Нинішнє керівництво МВС — крадіжка коштів з держбюджету плюс озброєння всієї країни», — вважає політик.

Депутат заявив, що розкрив схему крадіжки коштів з державного бюджету, розроблену нинішнім керівництвом МВС.

За його словами, в той час, коли Президент та Кабінет Міністрів повідомляють про заходи щодо виводу України із кризи, посадові особи МВС, зловживаючи своїм службовим положенням, підготували і «протягнули» через Кабмін Постанову від 27.10.2010 року «Про затвердження порядку використання у 2010 році коштів Стабілізаційного фонду для придбання виробничої лінії та налагодження на базі казенного науково-виробничого об’єднання «Форт» МВС України виробництва деталей зброї за МІМ-технологіями».

Згідно вказаної Постанови, Казенному науково-виробничому об’єднанню «Форт» МВС України надається сума в розмірі 19 млн. 300 тис. гривень на придбання та налагодження виробничої лінії для виробництва деталей зброї.

«Виникає питання: чому кошти на придбання та налагодження виробничої лінії для виробництва деталей зброї виділені саме зі Стабілізаційного фонду, коли виробництво зброї в Україні є над прибутковим? Підприємство КНВО «Форт» могло виділити дані кошти із власного бюджету», — запитує Геннадій Москаль.

«Крім того, виробництво деталей до пістолетів «Форт», заряджених гумовими кулями, ніяк не впливає на економічну стабілізацію в Україні», — додав депутат.

Він з’ясував, що після прийняття Постанови від 27.10.2010 року (коли ще ця Постанова не була оприлюднена на офіційному сайті Кабінету Міністрів України), 28.10.2010 року казенне науково-виробниче об’єднання «Форт» МВС України листом № 3669 звертається до заступника міністра МВС України Д.Ворони із проханням дозволити йому придбати необхідне обладнання у ТОВ «Атлантіс МІМ» м. Бровари, яке, за дивним збігом обставин, готово продати підприємству «Форт» це обладнання якраз на суму в 19,3 млн. гривень.

У той же день заступник Міністра внутрішніх справ України Д.Ворона дає згоду на придбання необхідного обладнання та визначає процедуру закупівлі необхідного обладнання у одного учасника — ТОВ «Атлантіс МІМ» м. Бровари.

Геннадій Москаль наголосив, що у Комітеті ВР України по боротьбі з організованою злочинністю і корупцією є інформація, що обладнання, яке належить ТОВ «Атлантіс МІМ», протягом останніх 10-ти років не використовувалося і пролежало на складі весь час як металобрухт, оскільки Товариству воно вже не було потрібне у зв’язку із зміною виробничої направленості.

Навіть за поверхневим переглядом основних інтернет-сайтів зарубіжних компаній, які виробляють обладнання за МІМ-технологіями, і у Російській Федерації, і в Європі таке саме обладнання можна придбати за ціну, що втричі нижча, ніж за «металобрухт», який купляє МВС України.

«Виглядає дивним, що у ТОВ «Атлантіс МІМ» є в наявності обладнання і воно продає його якраз на суму 19,3 млн. гривень, що говорить про явну змову.
І чому на закупівлю даного обладнання МВС України не був оголошений тендер?», — запитає депутат.

Крім того, Комітетом ВР України по боротьбі з організованою злочинністю і корупцією встановлено, що ДП «Форт» протягом декількох років співпрацює шляхом кооперації з фірмою ТОВ Атлантіс МІМ» і вже неодноразово проводило такі оборудки по зазначеній схемі.

«Відповідь одна — ця схема розроблена МВС України, щоб вкрасти  з бюджетних коштів Держави 19,3 млн. гривень», — вважає Геннадій Москаль.

Вивчаючи наявні документи, депутат робить висновок, що МВС України перетворило Державне підприємство «Форт»  у сімейне підприємство з назвою ВАТ «Форт Україна», яке спеціалізується  на торгівлі зброєю.

Засновниками ВАТ «Форт Україна» є:
Писаренко Наталя Андріївна — дружина директора ДП «Форт»,
Пастухова (Писаренко Любов Вікторівна) – дочка директора ДП «Форт»,
Пастухов Валерій Леонідович – зять директора ДП «Форт»,
Писаренко Тарас Григорович — брат директора ДП «Форт».

«Що з цього виходить? Одна сім’я сьогодні є основним продавцем зброї марки «Форт» (призначена для стрільби гумовими кулями) на українському ринку. Тому не дивно, що дана сім’я, через певних народних депутатів України, пролобіювала вигідний їй законопроект «Про вільний продаж спеціальних засобів вітчизняного виробництва, призначених для стрільби гумовими кулями». Адже єдиним виробником даних спеціальних засобів є саме КНВО «Форт». І нікого не цікавить, що в гонитві за наживою ОДНІЄЇ СІМ’Ї решта українців можуть перестріляти один одного», — наголошує політик.

Виходячи з викладеного, враховуючи той факт, що вказані дії посадовців можуть призвести до завдання шкоди не тільки державному бюджету України, але і безпеці держави в цілому, Геннадій Москаль, як народний депутат України, направив відповідні депутатські звернення до Президента, Прем’єр-міністра, Генерального Прокурора і до Голови Служби безпеки України.

З документами, що підтверджують заяву Геннадія Москаля, можна ознайомитись тут.

shema

Джерело: “Народна самооборона”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

11 ответов

  1. Можу добавити, що МВС прідбало даким же шляхом металобрухт в Чехіі: для виробництва вже БОЙОВИХ набоів і тепер всі контракти МВС по придбанню БОЙОВИХ набоів йдуть через ФОРТ. А Форт, не маючи ані фахівців, а ні ліцензіі Мінпромполітики, ані засобів тестування, без документаціі продає буцім-то своі набоі МВС. Правда така, що ФОРТ контрабасом завозить все з Чехіі, не сплачуючи ПДВ, митних зборів несертифіковані в Украіні бойові набоі. Одне нажаль може спинити цю банду — коли від розривів зброі Форта, з застосуванням “набоів” Форта почнуть гинути міліціонери. Прокуратура, чого мовчите? В долі?

  2. Ну, то что Москаль людей дебилами считает (“перестреляют друг друга!”) это не новость.

  3. Законопроекту «Про вільний продаж спеціальних засобів вітчизняного виробництва, призначених для стрільби гумовими кулями» на сайті ВР не знайдено.

  4. Гендосу Фантомасовичу надо как-то срочно обратить внимание общественности на свою персону,забывать люди о нем стали,а тут скоро начнут в СИЗО его подтягивать -самый простой и дешевый способ самозащиты,не более…
    Его отношение к людям отчетливо проявлено в г.Днепропетровске,где с его ПРЯМОГО УКАЗАНИЯ была затоплена БАРЖА С БОМЖАМИ и нормальные люди об этом знают.
    Пора на нары,Гена….

  5. Стас, тебе не стыдно публиковать этого лысого чмошника, “участника боевых действий”. После того, как этот гондурас сказал, что 40 тысяч — это ничто, т. к. их не хватит на обед в Монако, в то время, когда это зарплата за 2 года честного мента, я вообще его начал презирать. Пусть со своим Югой разберется вначале, ублюдок…

  6. на работе в МВД Вам читать некогда было…теперь в ВРУ делать нефиг так почитайте что было с порядными людьми и что по той же схеме ждет …догадайтесь кого?
    http://www2.maidan.org.ua/news/index.php3?bn=maidan_just&key=1259685927&a ction=view, когда прочтете от корки до корки, пускай хоть и сумбурно изложено, то глазки в небо не закатывайте, а

  7. Если бы Москаль смог доказать, что предыдущее руководство МВД было хоть чем-то лучше сегодняшнего, вот это был бы гвоздь программы. А так, его треп уже надоел.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

МВД нашло нарушения в части, где служил убийца Рябчук. Енин...

Комиссия МВД обнаружила в воинской части в Днепре, где нацгвардеец Артемий Рябчук устроил стрельбу, нарушения порядка и организации службы, что…

МВД проведет учения по защите административных зданий от захвата

Министерстве внутренних дел (МВД) Украины планируют проведение учений на востоке и центральных областях Украины. Также будут проведены отработки с Вооруженными…

Начальнику сервисного центра МВД в Одесской области подарили две квартиры...

Начальник сервисного центра МВД в Одесской области Михаил Козловский в прошлом году получил две большие квартиры, указав их стоимость значительно…
НОВОСТИ