Человек не терпит насилия!

Нагородження за відданість

Поверхневий аналіз Указів Президента України щодо нагородження керівників органів внутрішніх справ вищими нагородами країни до Дня незалежності свідчить про упереджений, вибірковий підхід до цього питання. Серед нагороджених Ви практично не знайдете ні рядових працівників, ні керівників що безпосередньо займаються розкриттям та розслідуванням злочинів. Звання генералів міліції отримали міністр та три його заступника, один з яких також є начальником Головного слідчого управління. Слід відмітити, що вищі звання також отримали окремі керівники департаментів оперативної служби, оперативно-технічних заходів, Державної служби боротьби з економічними злочинами та ДАІ. Із слів одного з керівників ОВС, який побажав залишитися анонімним, це ті керівники, які безпосередньо керують службами що незаконно займаються збором матеріалів на опозицію. Ви запитаєте, а чи діє Закон України «Про міліцію» де чітко виписано, що працівники органів внутрішніх справ є поза політикою і їм категорично забороняється втручатися у ці процеси? Питання риторичне. При чому у цьому випадку з зірками на погони Янукович порушив Указ Президента «Про порядок присвоєння вищих військових звань, вищих спеціальних звань і класних чинів», яким передбачано, що присвоєння чергового звання може бути «як правило, не раніш як через рік перебування на відповідній посаді». Ніхто з вищевказаних осіб, ні Міністр, ні його заступники, ні начальники департаментів не працюють і півроку на посадах. Тоді запитання за що?

Принцип скоріше діє один, хто більш відданий новій владі, хто більше . «накопав» та сфабрикував компрометуючих матеріалів на опозиціонерів та порушив кримінальні справи і кого вже заарештували. Це вже діє такий

«новий критерій оцінки», розроблений новим керівництвом органів внутрішніх справ і який влаштовує керівництво держави та постійно контролює його виконання. В той же час залишаються тисячі нерозкритих тяжких та особливо тяжких злочинів, з них десятки резонансних до яких нікому не має діла.

Слід згадати хоча б зникнення і розшук Харківського журналіста, розшук викраденої студентки у м.Києві та інше. Це наглядно характеризує «демократичну владу», яка основним у діяльності правоохоронних органів поставила завдання знищення опозиції і чим швидше, враховуючи, що народ України дає діючий владі з кожним днем все більше негативну оцінку її діяльності. Вона турбується тільки за себе, за своє благополуччя, і хоче утриматися при владі за любих обставин, порушуючи діючу Конституцію та закони.

Олег Зима, для “ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. Читав “плач Ярославни” із Слова і довго думав. Прочитав “плач Олега Зими” і смішно стало — розпачливо, страх і сльози.
    Друже мій юний, яка у Вас іграшка гарна — опозиція. Та заспокойтеся — не опозиція вони. Адже були при владі, крали, нас обкрадали, прихвостням дозволяли робиті теж саме. Тепер це роблять інші і будуть прикладати зусиилля, щоб цей процес продовжувався як найдовше. І нема нічого дивного, на інше люди не здатні, як і Ваша опозиція. А закони без механізмів їх дії — прокламація, напис на стіні туалету більше декому корисний. Вони без волі бюрократії або ще більшої волі людей-народу — діяти не можуть. Владу представляє бюрократія — посадовці. У всі часи все погане від цієї категорії осіб надходило людям. Обрані всенародно, а конролювати їх нікому. Не вміє і не хоче народ створювати механізми контролю тих, кого собі на шию садить(наймає на службу).От і залазять вони на голову народу, та з висоти свого положення хочуть Бога за бороду взяти і тримати, поки самим Богами стати не захочеться. Самі-ж розуміють слабкість свою і не хочуть щоб їх скинули, тому і створюють собі, по розумінню своєму опору — бюрократію. Особливо силовиків люблять — головну опору их Держави.
    Але так буде не завжди, якщо Ви, наприклад, особисто, подасте на Вищого посадовця в суд. Людина Ви освічена, молода, чесна, маєте завищене почуття соціальної справедливості, любите людей і свій Народ, бажаєте їм і хочете зробити щасливими на землі. Знайдете підтримку, адже людей багато. Себе проявите — за Вами підуть люди. А то, зі сторони, “як заказуха”, заробіток на хліб та воду.

  2. Какая заказуха? Это чистая констатация фактов.Все написано правильо. Честь и хвала смелым журналистам. Так-что нечего умничать не по-делу, ”деятель”!.

  3. Олег Зима сильно переживает за “опозицию”. И видно это не вооруженным глазом. Кто они -опозиция, что это за такие достойныки упорного пера автора? Они, кого Зима называет “опозиция”, были разве другими? Не творили то-же самое и еще лучше? Гризут друг друга, поочередно меняясь у кормушки только и исключительно за эту кормушку. Их много, а кормушка одна, поэтому все естественно. Автору подумать-бы: как эту свору пауков-кровососов отстранить да создать истинную опозицию, основанную на принципах идеологии социальной справедливости, если та которая есть в лице коммунистов, его не устраивает.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…

МВД нашло нарушения в части, где служил убийца Рябчук. Енин...

Комиссия МВД обнаружила в воинской части в Днепре, где нацгвардеец Артемий Рябчук устроил стрельбу, нарушения порядка и организации службы, что…

МВД проведет учения по защите административных зданий от захвата

Министерстве внутренних дел (МВД) Украины планируют проведение учений на востоке и центральных областях Украины. Также будут проведены отработки с Вооруженными…
НОВОСТИ