Человек не терпит насилия!

Хто він керівник СБУ…?

  Реалії:Основними задачами СБУ є: боротьба з корумпованістю державного апарату, зазіханням на стратегічний економічний потенціал нашої країни, державний суверенітет і територіальну цілісність, міжнародний тероризм і транснаціональну злочинність, системну контрабанду, підривну діяльність іноземних розвідок.

Професіоналізм і компетентність, творчий підхід й оперативна майстерність, справжня любов до Вітчизни — ці риси завжди були притаманні співробітникам української спецслужби.

Будні:

Нещодавно завітав до одного з міст Житомирської області, те що дізнався не вкладається в голову, я деякий час задавав собі таке питання: Чи може таке бути?

Містечко Новоград-Волинський, тихе місто, батьківщина Лесі Українки, начальником СБУ є Сорока І.В. Хто його не знає, майже всі знають. Добре його знають бізнесмени міста, а особливо ті які платили Сороці за вирішення питань, які він до цього часу не вирішив. Можете зателефонувати йому він розповість яку суму ви вже повинні «віддати». В розмові з одним своїм знайомим дізнався, що розмова з керівником СБУ розпочинається від 100 доларів США і вище (це зараз називається — компетентність).

Як начальник СБУ бореться з корупцією?

Практично любу інформацію можливо придбати у Сороки на будь якого працівника органів влади, але це коштує значних коштів. Він сам активно бореться з корупцією. Задайте одне тільки питання: За скільки і як було продане приміщення, яке було виділене міським головою Боровцем М.І. під розміщення відділу СБУ в містечку Новограді-Волинському? Як без дозволу була приватизована службова 4-х кімнатна квартира? Зараз це називається — творчим підходом?

Як начальник СБУ бореться з контрабандою?

Фірма “МФК-Звягель”, директор Сороколєтов Ю., кум Сороки займається контрабандним ввезенням на територію України автомобільного масла марки “Кастрол”. При чому тут Сорока? Його основна задача: забезпечення безпечного провозу контрабандного товару через кордон. Зараз це називається — оперативна майстерність?

Як начальник СБУ бореться з шпигунами?

Начальник СБК «товаришує» з власниками фірми «МФК-Звягель» — громадянами ФРН — Міхаельсом Томасом та Дитріхом Дженсом. Цікаво за що йому подарували німці автомобіль марки «Шкода» та «Пасат»? З якою метою він навчається в академії СБУ? Зараз це називаєтьсясправжня любов до Батьківщини та творчий підхід?.

Зараз в країні відбуваються зміни. Як вони можуть розпочатись коли на місцях є такі продажні Сороки, які за Батьківщину можуть продати все? Скільки це буде продовжуватися?

В цьому зверненні я особисто звертаюсь до керівництва Служби Безпеки України та до начальника управління СБУ в м. Житомирі.

“Волиняка” для ”ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

31 ответ

  1. Тут навіть нема чого коментувати, пусті слова, нічим не підкріплені, срань якась!!! Виндо, що цей “Волиняка”, чи хтось із його родичів-близьких хоче зайняти місце цього Сороки і в такий спосіб рішили злити пацика, бо на більше розума не хватає!!!

  2. вопрос к начальнику сбу в какой стране мира можна сдавать экзамен на украинском языке и не влиялет ли последний указ министра образования на целоснсть украины?

  3. Это маленькая сошка в сравнении с таким зубром ,как Присяжнюк.При этой власти у него есть шанс дорости до этого уровня,судя как обласкала новая власть вора и Иуду Присяжнюка.

  4. Статья — чистый заказняк!
    Заезжая “Волынянка” просто поливает грязью без каких-либо конкретных компрометирующих фактов.
    ОРД уже давно превратился в грязный, загаженый забор на котором любой может написать любую гадость.

  5. Такие хреновые заказняки-статейки всегда появляются после смены главного начальства, когда какоето гавно (типа “Волыняки”)решает всплыть и занять какую-то должность! Вот пока у нас в стране будут такие падальщики типа “Волыняки”, до тех пор и бардело будет везде! (не пытаюсь отбелить этого чачальника, так-как не знаю его, но как говорят: не пойман — не вор!)

  6. Шкода — это немецкая марка автомобиля?
    С каких пор за Вольцваген продаются?
    Дешего себя ценим? Или Мерсы и БМВ перевились?
    НЕ статья а бред.

  7. ганьба, негайно перевірити, звільнити щоб не кидав тінь на чесних співробітників СБУ

  8. По большому счету, такое можно сказать про ЛЮБОГО СИЛОВОГО РУКОВОДИТЕЛЯ, так что “маємо те, що маємо”. Сами выбрали эту власть. Когда в стране лишь два варианта власти — БЮТ и ПР, олигархические партии, ничего другого ожидать не следует.

  9. Петро Григорович, на рахунок “негайно перевірити” правильно, а друга фраза про звільнення трішки недоречна, бо перевірка може і не підтвердити те що написано в матеріалі, а так якя там написано (по тупому), то і не підтвердить! Да і сам матеріалчик попахує заказнячком, видно когось піджали безпекаші там!

  10. Артур, Тавр, Даль — что так нервно? Доказательства будут приобщаться в дело, если таковое будет заведено. Или можно опубликовать опровержение. Даже здесь. С фактами, фамилиями и обстоятельствами возникновения такой позорной клеветы на честнейшего и преданного службе безопасности офицера.
    Но то ЧТО и КАК вы успели сюда написать, только ПОДТВЕРЖДАЕТ наличие признаков серьезной коррупции со стороны фигуранта.

  11. Какие доказательства и в какое ДЕЛО Серый? Остынь дружище, ничего не будет, ну максимум могут снять етого типа, поставят Твоего друга или родственника на его место, так же и снимут потом! Это все уже проходили. А то развили тему не из чего.
    А то кум, сват, брат, 100 зеленых, квартиры-сараи, телки-метелки — смешно господа обиженые…..

  12. Криміналізація влади широким фронтом:
    1. Олександр Черпіцький призначений заступником міністра оборони. Газета “Дзеркало тижня” публікувала документи, з яких випливає, що новий заступник міністра оборони був раніше судимий та навіть перебував у розшуку. За інформацію медіа, Черпіцький має прізвисько “Чепчик”.
    2. Керівником МВС Черкащини став Валерій Дерновий, а МВС Рівненщини — Олег Сало. Обоє раніше були фігурантами кримінальних справ, а Сало перебував у міжнародному розшуку. Крім того, міліцію Івано-Франківської області очолив Василь Варцаба, який кілька років перебував у міжнародному розшуку за звинуваченням у службових злочинах. А міліцію Буковини очолив “регіонал” Микола Харабара, який кілька місяців сидів у СІЗО.

    Далі буде….

  13. Начальник ГУМВСУ в Закарпатті — Русин В.П. — більш відомий, як “Антибіотик” також був під слідством, сидів в СІЗО. Правда зараз кажуть, що він “політрепресований”:)))) Ось такі професійні карди….

  14. Да, крепко он кому-то насолил! Красивый заказняк получился, если с мозгами проблема — можно даже и поверить! А как пишет то интересно, мол заехал и узнал! Я бы тоже так хотел бы поездить и поузнавать. Если бы не грохнули, то разбогател бы! Вообщем если не виноват чувак, то отмоется. Хотя после такой грязи будет трудновато!

  15. Исламбек, а зачем ему отмываться? Это же бесплатный пиар. И после какой грязи? Где улики? Кум — бизнесмен? Ну и что? Две иномарки? А сколько иномарок у внутренней безопасности СБУ и у мэра Боровца? Знакомые иностранцы? Сорока скажет, что он их вербует или уже завербовал. Вполне возможно, Сорока принесёт на хвосте исковое заявление в суд о моральной компенсации… Что тогда скажет Волыняка? В ЧЁМ СМЫСЛ СТАТЬИ?

  16. СМЫСЛ СТАТЬИ — ПОКАЗАТЬ СВОЮ ДУРОСТЬ, можеть Волыняка думает что сейчас, при неоранжевой власти, такие как он востребованы?

  17. Уважаемые, меня заставило «взяться за перо» название статьи – «Хто він керівник СБУ…?». Конечно же, данная публикация может быть основанием для проведения служебного расследования или даже оперативно-розыскных мероприятий, в соответствии с Законом Украины «Об ОРД». Однако проверкой изложенных фактов должны заниматься те, кому это положено, и я не хочу «отбирать у них хлеб» как, впрочем, и обсуждать деятельность начальника подразделения СБУ в Новгород-Волынском, о котором впервые слышу. Вместо этого, приведу следующий факт: руководитель одного из территориальных органов СБУ, после проведенного шикарного ремонта своего кабинета, заставил всех в него входящих снимать свою, скажем так, «верхнюю» обувь и одевать — домашние тапочки. Представьте, Вы хотите попасть на прием к своему руководителю и с этой целью вынуждены переобуваться. Может я не в курсе, но даже для того, чтобы попасть на прием к Президенту Украины, переобуваться не требуется. Исходя из этого у меня только два вопроса. Что думает по этому поводу уважаемая публика и кто (же все-таки) он руководитель СБУ…?

  18. Считаю, что лучший принцип деятельности правоохранительной сферы — “Совесть — лучший контролёр”, т.к. никакими законами всего не учтёшь, особенно при отсутствии смертной казни. Соответственно, сменная обувь в кабинете у испещрённого шрамами (так должно быть) начальника СБУ — это полное отсутствие совести. Кстати, мне кажется, НИ ОДИН СБУ-шник тут не выскажется. Почему? БАБЛО РУБИТ!!!

  19. Кто-то так боится,что взял ник ,,точка,, Заставлял разбуваться прихожан в свой кабинет наш Днепропетровский нач. СБУ госп.Верхогляд. Этот человек по натуре перфекционист-здание СБУ,двор,общественная приёмная,коридоры,ночная подсветка,красно-белая светоотражающая зебра на дороге,мощения,опуск трамвайной линии дабы не рушилось здание от сотрясений проезжающего трама, у меня лично вызывают восхищение, у жлобов зависть, у засранцев совковых злость.Если пригласит в гости,в свой кабинет, я возьму бахилы.

  20. Товарищ Гладких, скажите от души, Вы считаете, что СБУ (та самая, которой должны бояться и уважать) — это та организация, в которой уместен этот, как Вы его называете “перфекционизм”? Что подумает о Государстве и СБУ народ, например, пенсионеры, глядя на описанное Вами здание?

  21. Ну прям опер от Бога!!!! Заехал и узнал))))Смешно!!! С такой оперативной удачей нужно не статьи писать на ОРД, а пользу для Родины приносить, которую вы, как я вижу, любите
    !!! В органы устраивайтесь дружок, цены вам там не будет!!!

  22. Хiбаж-то таке тiльки в Житомирi, а треба як в Пiднебеснiй : пiймали корупцiонера i до стiнки. От i нема в Пiднебеснiй корупцii!

  23. на підставі Закону України про ОРД
    Стаття 6. Підстави для проведення оперативно-розшукової діяльності

    Підставами для проведення оперативно-розшукової діяльності є:

    1) наявність достатньої інформації, одержаної в установленому законом порядку, що потребує перевірки за допомогою оперативно-розшукових заходів і засобів, про

    злочини, що готуються або вчинені невстановленими особами;
    осіб, які готують або вчинили злочин;
    осіб, які переховуються від органів розслідування, суду або ухиляються від відбування кримінального покарання;
    осіб безвісно відсутніх;
    розвідувально-підривну діяльність спецслужб іноземних держав, організацій та окремих осіб проти України;
    реальну загрозу життю, здоров’ю, житлу, майну працівників суду і правоохоронних органів у зв’язку з їх службовою діяльністю, а також особам, які беруть участь у кримінальному судочинстві, членам їх сімей та близьким родичам, з метою створення необхідних умов для належного відправлення правосуддя;

    2) запити повноважних державних органів, установ та організацій про перевірку осіб у зв’язку з їх допуском до державної таємниці і до роботи з ядерними матеріалами та на ядерних установках;

    3) потреба в отриманні розвідувальної інформації в інтересах безпеки суспільства і держави.

    Зазначені підстави можуть міститися в заявах, повідомленнях громадян, посадових осіб, громадських організацій, засобів масової інформації, у письмових дорученнях і постановах слідчого, вказівках прокурора, ухвалах суду в кримінальних справах, що знаходяться в його провадженні, матеріалах органів дізнання, інших правоохоронних органів, у запитах оперативних підрозділів міжнародних правоохоронних органів та організацій інших держав, а також запитах повноважних державних органів, установ та організацій, визначених Кабінетом Міністрів України, про перевірку осіб у зв’язку з їх допуском до державної таємниці і до роботи з ядерними матеріалами та на ядерних установках.

    хтось повинен завести сигнальчик?

  24. на підставі Закону України про ОРД
    Стаття 6. Підстави для проведення оперативно-розшукової діяльності

    Підставами для проведення оперативно-розшукової діяльності є:

    1) наявність достатньої інформації, одержаної в установленому законом порядку, що потребує перевірки за допомогою оперативно-розшукових заходів і засобів, про

    злочини, що готуються або вчинені невстановленими особами;
    осіб, які готують або вчинили злочин;
    осіб, які переховуються від органів розслідування, суду або ухиляються від відбування кримінального покарання;
    осіб безвісно відсутніх;
    розвідувально-підривну діяльність спецслужб іноземних держав, організацій та окремих осіб проти України;
    реальну загрозу життю, здоров’ю, житлу, майну працівників суду і правоохоронних органів у зв’язку з їх службовою діяльністю, а також особам, які беруть участь у кримінальному судочинстві, членам їх сімей та близьким родичам, з метою створення необхідних умов для належного відправлення правосуддя;

    2) запити повноважних державних органів, установ та організацій про перевірку осіб у зв’язку з їх допуском до державної таємниці і до роботи з ядерними матеріалами та на ядерних установках;

    3) потреба в отриманні розвідувальної інформації в інтересах безпеки суспільства і держави.

    Зазначені підстави можуть міститися в заявах, повідомленнях громадян, посадових осіб, громадських організацій, засобів масової інформації, у письмових дорученнях і постановах слідчого, вказівках прокурора, ухвалах суду в кримінальних справах, що знаходяться в його провадженні, матеріалах органів дізнання, інших правоохоронних органів, у запитах оперативних підрозділів міжнародних правоохоронних органів та організацій інших держав, а також запитах повноважних державних органів, установ та організацій, визначених Кабінетом Міністрів України, про перевірку осіб у зв’язку з їх допуском до державної таємниці і до роботи з ядерними матеріалами та на ядерних установках.

    хтось повинен завести сигнальчик?

  25. Слышал, что в Китае мелких чиновников-взяточников тихонько вешают, а высокопоставленных — публично, на площадях. Глядите, как экономика китайская растёт!

  26. Посмеялся от души! Раззувание перед входом в кабинет — это суперкреативно! Следующими оперативно-административными находками будут переодевание в одноразовые балахоны и смазывание интимных мест вазелином. И ведь будут исполнять…

    Так стоять, товарищи (пардон — господа) засранцы! :)))))))

  27. Шановні, начальник управління СБУ в Житомирській області та керівництво СБУ! Такий “Волиняка” вам в службі точно не потрібен, “здасть”, не задумуючись! Вже, напевно, всі в Новоград-Волинському знають справжнє прізвище цього “борця” за справедливість, так, що працювати “Волиняці” на місці Сороки І. буде, ой, як, непереливки. Цікаво, звідки в нього така обізнаність (знає, навіть, засновників бізнес-фірм), скільки ж він заплатив за всю цю ”дурню”.

  28. с появлением таких дешевых статеек от т.з. “народных мстителей”, которые я уверен в жизни припаскудные люди, потому что не могут смотреть своему противнику прямо в лицо, ОРД -ua все дешевеет и дешевеет, скоро сюда будут заходить только одни Волянки, Запорожцы, Трабанты и другие. Пана Сороку не видел, не знаю, а обсуждать тем более не имею права

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

На блокпосту застрелили экс-зампреда СБУ Киева и области (ФОТО, ВИДЕО)

В четверг, 10 марта, около 18:00 в Дарницком районе Киева бойцы двух спецподразделений полиции расстреляли автомобиль Toyota на синих госномерах…

Помощник Кивы задержан при попытке бегства

Работники спецслужб Украины задержали руководителя депутатской группы Ильи Кивы в Полтавском областном совете, главу полтавская областной ячейки«Украинской федерации таиландского бокса…

Нардеп Шевченко был задержан на границе с Польшей

Народный депутат Евгений Шевченко пытался покинуть страну через границу с Польшей. Его отправили назад в Киев. Об этом РБК-Украина сообщил…
НОВОСТИ