Человек не терпит насилия!

Хто він керівник СБУ…?

  Реалії:Основними задачами СБУ є: боротьба з корумпованістю державного апарату, зазіханням на стратегічний економічний потенціал нашої країни, державний суверенітет і територіальну цілісність, міжнародний тероризм і транснаціональну злочинність, системну контрабанду, підривну діяльність іноземних розвідок.

Професіоналізм і компетентність, творчий підхід й оперативна майстерність, справжня любов до Вітчизни — ці риси завжди були притаманні співробітникам української спецслужби.

Будні:

Нещодавно завітав до одного з міст Житомирської області, те що дізнався не вкладається в голову, я деякий час задавав собі таке питання: Чи може таке бути?

Містечко Новоград-Волинський, тихе місто, батьківщина Лесі Українки, начальником СБУ є Сорока І.В. Хто його не знає, майже всі знають. Добре його знають бізнесмени міста, а особливо ті які платили Сороці за вирішення питань, які він до цього часу не вирішив. Можете зателефонувати йому він розповість яку суму ви вже повинні «віддати». В розмові з одним своїм знайомим дізнався, що розмова з керівником СБУ розпочинається від 100 доларів США і вище (це зараз називається — компетентність).

Як начальник СБУ бореться з корупцією?

Практично любу інформацію можливо придбати у Сороки на будь якого працівника органів влади, але це коштує значних коштів. Він сам активно бореться з корупцією. Задайте одне тільки питання: За скільки і як було продане приміщення, яке було виділене міським головою Боровцем М.І. під розміщення відділу СБУ в містечку Новограді-Волинському? Як без дозволу була приватизована службова 4-х кімнатна квартира? Зараз це називається — творчим підходом?

Як начальник СБУ бореться з контрабандою?

Фірма “МФК-Звягель”, директор Сороколєтов Ю., кум Сороки займається контрабандним ввезенням на територію України автомобільного масла марки “Кастрол”. При чому тут Сорока? Його основна задача: забезпечення безпечного провозу контрабандного товару через кордон. Зараз це називається — оперативна майстерність?

Як начальник СБУ бореться з шпигунами?

Начальник СБК «товаришує» з власниками фірми «МФК-Звягель» — громадянами ФРН — Міхаельсом Томасом та Дитріхом Дженсом. Цікаво за що йому подарували німці автомобіль марки «Шкода» та «Пасат»? З якою метою він навчається в академії СБУ? Зараз це називаєтьсясправжня любов до Батьківщини та творчий підхід?.

Зараз в країні відбуваються зміни. Як вони можуть розпочатись коли на місцях є такі продажні Сороки, які за Батьківщину можуть продати все? Скільки це буде продовжуватися?

В цьому зверненні я особисто звертаюсь до керівництва Служби Безпеки України та до начальника управління СБУ в м. Житомирі.

“Волиняка” для ”ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

31 ответ

  1. мені всеодно що тут написано, але людина, що пише, не орієнтується у загально відомій інформації, тобто, як наприклад правильно по — батькові мера, і раптом дуже добре знає, начебто незагальнодоступну інфу.
    Це насторожує.
    Маленька брехня породжує велику.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

На блокпосту застрелили экс-зампреда СБУ Киева и области (ФОТО, ВИДЕО)

В четверг, 10 марта, около 18:00 в Дарницком районе Киева бойцы двух спецподразделений полиции расстреляли автомобиль Toyota на синих госномерах…

Помощник Кивы задержан при попытке бегства

Работники спецслужб Украины задержали руководителя депутатской группы Ильи Кивы в Полтавском областном совете, главу полтавская областной ячейки«Украинской федерации таиландского бокса…

Нардеп Шевченко был задержан на границе с Польшей

Народный депутат Евгений Шевченко пытался покинуть страну через границу с Польшей. Его отправили назад в Киев. Об этом РБК-Украина сообщил…
НОВОСТИ