Человек не терпит насилия!

АДМИН! А ГДЕ ВЕТКА О ВОЕННОМ ПРОКУРОРЕ ТЕРНОПОЛЬСКОГО ГАРНИЗОНА???

Неужели нашли причину снять ветку?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

61 ответ

  1. З часу проголошення Незалежності України постало і не вирішується по сьогоднішній день питання доцільності існування в державі інституту військової прокуратури. Адже, ні для кого не секрет, що роботу, яку виконують військові прокурори, здатний виконати будь-який цивільний працівник прокуратури, а тому можна ліквідувати статус військовослужбовця, підпорядкувати військові прокуратури гарнізонів прокурорам областей на правах спецпрокуратур, таких як природоохоронні, транспортні. Крім цього, функції військових прокуратур по боротьбі зі злочинністю у військах може повноцінно виконувати Військова служба правопорядку, як це відбувається в більшості цивілізованих країн світу.
    Але, причини назрілої необхідності докорінної реорганізації системи контролю за дотриманням законності в армії криються далеко не у вище переліченому.
    Подивімося на вітчизняні військові прокуратури зблизька на прикладі військової прокуратури Тернопільського гарнізону. З моменту приходу на прокурорське крісло молодого, енергійного Андрія Зубача, ця правоохоронна структура стала джерелом корупції та відвертого нехтування не лише законом, але й правами людей. Нагадаю, що посаду цей молодий отрок виміняв в свого патрона у військовій прокуратурі ГПУ на квартиру в Чернівцях, яку А.Зубач, у свій час, виміняв у буковинського воєнкома за закриття кримінальної справи по хабарах під час призовної кампанії.
    Отож, що ж робиться в тернопільській військовій прокуратурі часів Андрія Зубача?
    Перш, за все, гонитва за показниками. Нікого не хвилює ні реальний порядок у військових частинах, ні права офіцерів та громадян, ні людські долі. Показники піднімають різними способами — наприклад, з однієї справи швидко множаться дві або три. “Особистий побутовий мордобій” прокурор може представити як “жахливий неуставняк”. Набагато простіше для А.Зубача “покарати” тих, у кого немає зв’язків і знайомств (як правило, військовослужбовців строкової служби, які, у розумінні А.Зубача, не змогли від армії “відмазатися”, значить і він з них нічого не матиме. У протоколах, за вказівкою А.Зубача, пишуть не те, що говорить допитуваний, а те, що потрібно, — “авось ніхто не помітить, а солдат мовчатиме, оскільки, йому ще служити і служити”.
    Другий, і, напевно, чи не основний “рід занять” військових прокуратур в особі головного героя цієї статті А.Зубача, це — перебування на повному “утриманні” у військових. По-простому, “висіння на шиї”. Якщо вдуматися, скільки матеріальних цінностей командири військових частин “вишукують” задля задоволення частих “прохань” прокурора, виникає цілком резонне питання: “Звідки?” Що ж входить у таке “утримання”?
    1. Бензин або дизпаливо (з простого розрахунку, 20 л. на день; сюди входить заправка власних авто).
    2. Рабсила (солдати), які відкомандировані служити в прокуратуру, а також періодичні “замовлення” на їх підкріплення для проведення різноманітних
    підсобних робіт як в інтересах служби так і в себе на земельних ділянках, будівництві, ремонтних роботах, прокладанні траншей для газу в селах взамін на земельні діляночки і т.д. і т.п. Приміром, наш “герой” А.Зубач таким чином задарма зробив ремонт у своїй львівській квартирі (за “задарма” ті ж солдати вимушені були відробляти панщину в будівельній організації ще на 9 об’єктах) та отримав 3 земельні діляночки (с.с. Чистилів, Смолянка, Острів).
    3. Продукти (!). Адже, для сміху, скажіть будь-якому прапорщику в армії, що військовий прокурор їсть на свої кровно зароблені чи вирощене власними руками. Подумає, що ви — з іншої планети. І буде абсолютно правий. Той же А.Зубач, постійно відчуваючи голод внаслідок частих занять спортом і дівчатами, з’їдає дармового військового пайку на суму не менше 300 гривень на день. Сюди входять і “голодні ротики” його родичів і близьких друзів.
    4. Земельні ділянки, що перебувають на балансі військових частин, у т.ч. полігони, склади і т.п. Усе це ретельно вислідковується військовими прокурорами. Зазвичай, їхні голови зайняті не проблемами армії, а пошуком можливих варіантів відчуження від в/ч хоча б клаптику землі і її продаж забудовнику за якусь “кістку” у вигляді квартири чи “кімнатки” в котеджі. Хто дочитав статтю до цих пір, зрозуміє, про що йдеться. Практично, усі операції командирів в/ч з належною їх військовим частинам землею, проводяться “під патронатом” військового прокурора. Не став виключенням і Тернопіль. Земельна ділянка в мікрорайоні “Новий світ” (1 км від Центру, приблизна площа 8 га), кусок якої орендувала військова прокуратура для свого функціонування, по-злодійськи віддана забудовнику за 2 (!) квартири для військовослужбовців. Згаданий вище, самий чесний на світі український прапорщик, швидше повірить в інопланетян, ніж у цю “нісенітницю”.
    5. Інше, ще до цих пір загадково не вкрадене майно, що перебуває на балансі військових частин. Особливу увагу військових прокурорів, які після призначення на посади дивним чином одразу перетворюються на мисливців і дачників, привертають УАЗи та зняті з машин “кунги” з різноманітними ЗІПами. Зрозуміло, що фантазія військових прокурорів на зразок А.Зубача не має меж і цей список кожного дня можна збільшувати. Проте, ясно одне, — з таким баластом, що собою представляють військові прокуратури, бюджет МО України потрібно збільшувати щонайменше на 10-15 відсотків.
    Третьою причиною існуючої потреби в ліквідації військових прокуратур є призначення на керівні посади на місцях прокурорів з практично відсутніми морально етичними та психологічно неврівноваженим рисами характеру.
    Знову звернімося до нашого еталону українського військового прокурора Андрія Зубача. Попри все вище викладене, цей умілець створив ще одне відчутне джерело особистого збагачення і забезпечення власних захцянок. Як згадувалося, при військових прокуратурах проходять службу відкомандировані туди солдати строкової служби. Зрозуміло, що “підбором” таких “безцінних кадрів” займаються прокурори. Причому, ще на стадії навчання майбутніх призовників в 10-11 класах середньої школи. Так ось, А.Зубач такий “підбір” організував, що КДБ-ГРУ у кращі свої часи відпочивають. По-перше, майбутній захисник Вітчизни в особі військової прокуратури і, власне, А.Зубача повинен родитися і жити в заможній та впливовій родині, по-друге, за ним батьки на час проходження служби зобов’язані “закріпити” власний автомобіль. Це, на зразок козацької доби, коли на Січ брали козаків зі своїми конем, шаблею і одягом. Потрібно підказати Андрію Зубачу, щоб брав до себе служити не тільки з машиною, але й відразу у формі і з автоматом Калашникова, або, хоча б, з не нарізною рушницею. По-третє, родина такого потенційного “козака Зубача” повинна жити недалеко від місця проходження сином служби. Не дальше, ніж півгодини їзди на авто. Усе це відповідає теорії Андрія Зубача — “син служить за городами, — будьте добрі бути в стані постійної подяки”. На даний час такими “захисниками” є А.Теслюк, Я.Гудима, А.Головатий, П.Пелих, Р.Козар. Простими словами, батьки цих солдатів забезпечують більшість вечірок військового прокурора, прийоми керівництва з вищестоящих структур, дарунки цим же панам від вдячного підлеглого А.Зубача. Солдати ж, крім несення служби, виконують ролі персональних водіїв того ж військового прокурора, його свити і родини.
    Менше з тим, мета цієї статті інша — черговий раз розпочати полеміку щодо необхідності існування інституту військових прокуратур в Україні. Як на мене, в умовах фінансової кризи, масового зубожіння населення, це — неприпустима розкіш. А, якщо прокурорами стають такі А.Зубачі, то це ще й злочинна недбалість влади.

  2. На сьогоднішній день тернопільська військова прокуратура нагадує Горгону Медузу, — усі бояться неупереджено заглянути у вічі, щоб не закам’яніти від побаченого. А відкритися тому, хто наважиться споглядати, можуть не лише описані у першій частині статті безлад і службові зловживання, але й участь у стійкому організованому злочинному угрупованні.
    Як же так могло статися, що кристально чистий офіцер Андрій Зубач став перевертнем і членом ОЗУ?
    Практично кожен більш-менш нормальний громадянин на запитання: «Що губить людину найбільше?», відповість: «Зависть, власна гординя і горілка». У випадку з нашим військовим прокурором спрацював останній фактор. Будучи практично безконтрольним, у далечині від сім’ї, з високими матеріальними статками, Андрій Зубач поступово звик «топить свою совесть в тяжелом вине». А совість, і насправді, є чому заливати оковитою. Адже, військовий прокурор прекрасно розуміє, що, кажучи мовою приказок, скоро сніг зійде і стане видно, де він нагадив. Таких помітних слідів вчинення ним правопорушень і злочинів чимало. Саме тому міцні спиртні напої стали обов’язковим атрибутом щоденного раціону військового прокурора. Не так давно, перебуваючи в традиційному для себе стані алкогольного сп’яніння далеко не легкої стадії, Андрій Зубач вчинив ДТП з тяжкими наслідками. Наряд ДАІ, що документував цей випадок, діючи згідно з інструкціями, одразу доповів наверх про потрапляння на гачок такого поважного чоловіка. Моментом скористався всюдисущий начальник УВС області Віталій Максимов. У цій ситуації переконати Андрія Зубача у необхідності «тісної співпраці» в особистих інтересах начальника органу внутрішніх справ взамін на сприяння в закритті питання по ДТП, не склало великого клопоту. Максимов чудово розумів, що кінець гучному скандалу з купленим військовим квитком його сина (http://h.ua/story/240086/) може покласти саме військовий прокурор. Тому, кращого «улову» міліцейському генералу було годі сподіватися. Зіграв Віталій Максимов і на бажанні молодого, амбіційного військового прокурора отримати чергову квартиру в новому місці проходження служби (для читачів – і у Чернівцях і у Львові, попередніх місцях проходження служби Зубачем, він отримував і приватизовував квартири. Чернівецька «пішла» в якості хабара за теперішню посаду, а у львівській проживає сім’я прокурора). Обіцянки генерала натиснути на мера Тернополя з цього приводу виявилося достатньо. А карт-бланш В.Максимова на подальше лояльне ставлення співробітників ДАІ до особи Андрія Зубача настільки зігрів душу останнього, що він наважився ще й змінити свої політичні погляди на користь партії Прем’єр-Міністра України, членом якої вже тривалий час є головний міліціонер Тернопільщини.
    Відповідної поступливості і всебічного сприяння з боку Андрія Зубача не потрібно було довго чекати. Адже, протверезівши і зрозумівши, що перебуває під «ковпаком у Максимова», військовий прокурор швидко зметикував, що це не найгірший варіант, і почав активно «співпрацювати».
    Максимов, в якості «30 срібних», почав «допомагати» Андрію Зубачу «робити результат». Ні для кого не секрет, що реальний вагомий результат здобути військовому прокурору важко, оскільки потенційні «злочинці в пагонах» допомагають йому по життю (http://h.ua/story/256756/) або не вчиняють відповідні військові злочини у зв’язку з відсутністю самого предмету злочину. Кажучи простою людською мовою, нема, що красти і за що брати відповідні хабарі. Втрата однієї такої ланки в ланцюговому механізмі постійної подяки військових може завдати суттєвого удару матеріальному благополуччю прокурора Тернопільського гарнізону Андрія Зубача. Тому, фігурантами справ, зазвичай, виступають рядові військовослужбовці строкової служби, котрі залишили пост в караулі, заснувши на вишці, чи нанесли непоправимої шкоди обороноздатності держави, не почистивши зброї. Але ж Київ вимагає серйозних результатів…
    Тут на службу Андрію Зубачу Віталій Максимов поставив одного зі своїх постійних «заявників», котрі використовуються підлеглими генерала при провокаціях хабарів. І пішла «жара»…
    Найбільшою рибиною, на думку В.Максимова і А.Зубача, став командир бережанської військової частини, який реалізовував свого часу законно викуплений списаний «кунг» за 16 700 гривень. Збочені мізки генерала міліції на постійних «липах» не змогли вчасно розмежувати поняття продажу власного майна командиром частини і протиправною реалізацією державного. Згаданий провокатор 18 лютого цього року приніс зазначену у офіційній об’яві в ЗМІ суму прямо у службовий кабінет командира. Андрій Зубач, скориставшись службовим становищем, провів на територію закритого об’єкта співробітників УБОЗу для участі в «затриманні на гарячому». Про перебування на території військової частини прокурора і значної кількості невідомих осіб було відомо командиру одразу, проте, він не звернув на це жодної уваги, адже, нічого протиправного на той момент не вчиняв. Подальші події розгорталися традиційно, — провокатор, не дивлячись на пропозицію командира в/ч сплатити ціну «кунгу» під час його фізичної передачі, всунув гроші прямо в руки продавця і одразу ж до кабінету увірвалися співробітники УБОЗу…
    Слабо розбираючись у кримінально-процесуальному процесі, Андрій Зубач порадив Віталію Максимову, який останній раз читав КПК в 1988 році, швидко передати матеріали «отримання хабара» до прокуратури області для порушення нею кримінальної справи. Працівники останньої, на їх честь, зуміли розібратися у ситуації і винесли постанову про відмову в порушенні кримінальної справи у зв’язку з відсутністю складу злочину.
    На даний момент, Віталій Максимов, рятуючи останні краплини власної честі і гідності, намагається знайти посередників для «залагодження» питання з командиром військової частини, оскільки останній вже підготував відповідний позов до суду на генерала міліції за нанесену моральну шкоду і оцінив розмір матеріальної компенсації в 100000 гривень.
    Ось таку першу «рибину» вдалося «зловити» Андрію Зубачу у взаємодії з професійним міліціонером, заслуженим юристом України Віталієм Максимовим. Описана «співпраця» заставляє задуматися не тільки над питанням доцільності існування військової прокуратури Тернопільського гарнізону та й, загалом, України, але й необхідності негайного припинення повноважень як військового прокурора так і начальника обласної міліції. Наступним проявом «взаємодії» може стати захоплення військової частини, залізниці, пошти, телеграфу…

  3. Чисельні публічні викриття військового прокурора Тернопільського гарнізону у зловживанні владою і посадовим становищем знайшли своє специфічне, до сміху і, водночас, до плачу, потворне продовження.
    Військова прокуратура Західного регіону України, діючи виключно притаманними людям у формі методами, вирішила обілити перед Генеральною прокуратурою України та громадськістю краю члена свого клану Андрія Зубача. Така своєрідна операція прикриття розпочалася з того, що у військову прокуратуру Тернопільського гарнізону споряджена спеціальна «комісія», яка зобов’язана документально спростувати усі викладені у викривальних статтях (http://h.ua/story/256756/ і http://h.ua/story/256944/) факти злочинної діяльності А.Зубача.
    Смішно виглядають проведені в дусі сталінської епохи офіцерські збори, на яких військовослужбовці «опровергли гнусную клевету» та «осудили проклятых пособников врага». Цікаво, яка була б найближча доля офіцера, який би виступив у присутності комісії і свого безпосереднього начальства, які не зацікавлені у правді, і підтвердив хоча б на йоту інформацію в даних публікаціях? Опитування членами комісії офіцерів і прапорщиків щодо можливих фактів зловживання владою тернопільським військовим прокурором традиційно проводилося відкрито, під результатами опитувань обов’язково проставлялися прізвища військових, що висловлювали свою думку, та скріплювалися їх особистими підписами.
    Не забули члени комісії «опитати» і солдатів строкової служби, що відкомандировані у розпорядження Андрія Зубача, а також їхніх батьків. Результати ті ж – «статті наклепницькі!». Досить знаковим є те, що ці ж батьки однією рукою відбілювали у своїх поясненнях командира власних дітей, а другою оплачували багаті столи, за якими він частував поважних гостей з Військової прокуратури Західного регіону України.
    Цілком слушне з цього приводу запитання до Генерального прокурора України та його безпосередніх підлеглих: «І Ви, шановні, повірите у ці фальсифіковані пояснення і опитування, та й, загалом, результати роботи комісії?! Чи в прокуратурі, на зразок військової, почав діяти принцип «нехай злодій, несповна розуму і бандит, але свій і не дамо його на поталу Закону». Чому Генеральна прокуратура сама не проведе відповідну перевірку, не опитає тих же солдатів, які вже звільнилися в запас, їхніх батьків, не здійснить декілька раптових перевірок стану розслідування кримінальних справ, не з’ясує, до якого ступеню, зазвичай, напивається Андрій Зубач. Посилати на перевірку осіб з одного ж того самого відомства, які не зацікавлені в неупередженому з’ясуванні стану справ, це є нічим іншим, як корупцією.
    Саме за таких обставин процвітає в нашій державі кругова порука і вакханалія, пов’язана з життєвим кредо багатьох співробітників прокуратури — «рука руку миє».

  4. Під час прес-конференції, яка відбулася в Тернопільській обласній держадміністрації 12 січня цього року, голова ОДА Юрій Чижмарь поширив неправдиві відомості про керівника обласної міліції Віталія Максимова та його сина. Недостовірна та негативна інформація, яка прозвучала з уст високопосадовця, принижувала їхню честь та гідність. Зокрема, йшлося про те, що нібито з допомогою корупційних зв’язків син генерала незаконно отримав диплом про вищу освіту, військовий квиток, спеціальні звання. Губернатор не зважив, що напередодні за цими неправдивими фактами були проведені чисельні перевірки, а поширені відомості не підтверджувалися. Генерал-лейтенант міліції Віталій Максимов вимушений був звернутися з позовною заявою до Тернопільського міськрайсуду.
    Розглянувши позов до губернатора області, наприкінці лютого суд визнав поширені Юрієм Чижмарем на прес-конференції відомості такими, що не відповідають дійсності, ганьблять честь, гідність та ділову репутацію начальника обласного УМВС Віталія Максимова та його родини. З відповідача на користь позивача буде стягнуто моральну шкоду — 15 тисяч гривень. До слова, минулого року суди двічі приймали рішення у цивільних справах не на користь Юрія Чижмаря.

  5. Матеріал на колегію ГПУ 12.03.2010 року.
    У пятницю, 5 березня, в Тернополі відбулося циркове шоу, організоване прокурором Західного регіону Ринажевським, за участю військових прокурорів ряду гарнізонів Західної України. Чому саме в Тернополі? Військовий прокурор Тернопільського гарнізону Андрій Зубач, в якості подяки Ринажевському за своє безтурботне життя і спокій після чисельних публікацій про нього на даному сайті, за “нормально” проведені перевірки у звязку з цим, вирішив організувати царський прийом для такого вельмишановного гостя, причому, разом зі світою.
    За планом Ринажевського, під час даної “робочої наради”, в ході, так би мовити, обміну досвідом, військові прокурори повинні були дати Ринажевському бабки на “продовження” його каденції на посаді в обмін на запевнення про залишення їх також біля своїх кормушок. Після наради Ринажевський казав, що поїде після 8 Березня в Генпрокуратуру “купляти і рішати”. Чи поїхав, чи ні, поки що не відомо. Відомо, що гроші з учасників наради прокурор Західного регоіну зібрав. Зубач, для прикладу, віддав 15 тисяч доларів. Це — найменше з усіх учасників, зате як він організував неофіційну частину симпозіуму! Хлопці змогли відчути, як смачно гутують в приміській зоні Тернополя, яка добра горілка “Номер один”, які безвідмовні дівчата, організовані Зубачем при активній підтримці шеф-редактора газети “Номер один” (усе у Андрія під номером один, навіть, готельні номери “Глобусу” і “Монако”, де відпочивали окремі прокурори під пильним “наглядом” жіночок, не зовсім здатних контролювати свої сексуальні забаганки).
    Одній з представниць найдавнішої професії Ринажевський пообіцяв покатати на своєму власному “Майбаху”, іншій — подарувати безплатний довічний абонемент на матчі ФК “Карпати”, співвласником якого є сам Ринажевський.
    Окрім відомо футбольного клубу і “Майбаху” (до речі, “лише” на 175000 доларів дешевший за такий же апарат покійного Кирпи), у Ринажевського і його сімї є ще “Тойота. Ленд Крузер”, “БМВ 7 серії Ф-02”.
    Питання до керівництва Генеральної прокуратури: “Це лише Ринажевський так “заробляє”, чи усі?” Завтра на колегії ГПУ потрібно це питання задати Президенту. України.

  6. Полный маразм, именно Зубача в тот день не было на этом собрании, он был то ли на выезде, то ли во Львове. Присутствовали другие военные прокуроры, но далеко не все. Водкой не баловались, так как Ринажевский давно забросил спиртное по состоянию здоровья, и это все знают. По сему видно что статью готовил человек ограниченный в доступе к достоверной информации, скорей всего под чей-то заказ.

  7. Вельмишановний водій Ринажевського! А де конкретно написано, що Андрій Зубач був присутнім на засіданні і що сам Ринажевський пив спиртне? Зубач передав бабки і організовував прийом — це точно. Сам, при цьому, приїхав о 17-30 якраз на неофіційну частину. Це треба бути дебілом або, дійсно, водієм дебіла, щоб сумніватися у тому, що така регіональна нарада відбувається на території свого обслуговування, а ти цілий день вирішуєш питання розводу зі своєю дружиною. А спиртне вживати Ринажевському заборонили лікарі після двох ускладнень, повязаних з загостренням незаліченого сифілісу. Після такого не те, що спиртне, мінеральну водичку пити страшновато…

  8. Молодец Зубач!Сайт читаешь регулярно!Небось поджилки трясутся?Так и надо!Отмазываешься “не переконливо”…

  9. У него не поджилки трясутся, а очко жим-жим. И не зря. На Коллегии отстранили несколько уродов, в том числе, и Зубача.

  10. Принято решение о переводе Зубача на другое место службы, ориентировочно, в Дрогобыч или Самбор с понижением. Продает украденную вместе с мером квартирку, земельные участки под Тернополем и, естественно, подаренную Максимовым машину за решение по сынку. Возможно, если успеет продать, откупиться. Даже не дали посидеть положенных 5 годков. Видать, тупость и жадность Зубача взяли верх над его взяточничеством и материальным богатством.

  11. За сприяння колишньому корєшу і співучаснику злочинної діяльності Максимову в ухиленні його сина від кримінальної відповідальності Андрій Зубач отримав в дарунок БМВ-735І, 2004р.в., котре зараз бідолага в терміновому порядку продає через оголошення в різноманітних газетах та в інтернеті. Ціна — 30000 тисяч доларів. Цікаво, що вказаний автомобіль в 2008 році було викрадено в Німеччині і на початку 2009 року завдяки звязкам Макса в Закарпатті контрабасом перегнано в Мукачево, згодом, в Стрий і потім у супроводі даішників Кавюка це авто потрапило в Теребовлю. Декілька безсонних ночей людей Олега і авто вже легалізувалося в Україні. А згодом було в якості подяки за “труди” по відбілюванню синка подароване Зубачу. Щоправда, їздив він на ньому лише декілька разів, тому що боявся розголосу; тримає в гаражі в приватному будинку в селі Петриків, — Віталій Вікторович “домовився” із сусідом.
    А щодо продажу — хто не вірить, подивіться хоча б газету РІА і її сайт автопродажу. Зубач дійшов наглості і втратив цілком страх, що навіть свій робочий і мобільний телефони зазначив і навіть власну почтову скриньку, яку як правило приховують.
    Машина стовідсотково ще перебуває в розшуку і її нетяжко пробити по різноманітних пошукових системах ДАІ, але ніхто цього робити не хоче і не буде, — память про Макса і страх, що він може вернутися, не дають цього зробити хлопцям у формі.

  12. Брав Андрій Зубач в кишеню ще й в Чернівцях. У березні 2004 року солдат строкової служби 300 полку родом з Конотопу був у добовому наряді з охорони військового містечка. Через халатність офіцерів і прапорщиків військової частини несподівано на маршруті патрулювання вояка відбувся вибух. Хлопцю відірвало кисть та передпліччя лівої руки, фалангу пальця правої руки. Крім цього, пацан отримав рвані рани правої руки, опіки ніг першого та другого ступенів, опік очей та обличчя. Врешті, наскільки відомо, чийсь син ледве залишився живим, хоча й покаліченим.
    На той момент військовий прокурор Чернівецького гарнізону Андрій Зубач, в рамках розслідування кримінальної справи, за “винагороду” в розмірі 30 тисяч доларів, придумав наступний “сюжет” розвитку події (мовою постанови про закриття справи) — “солдат охороняв порожні приміщення містечка, з яких військове обладнання і боєприпаси були давно вивезені. На маршруті свого патрулювання солдат знайшов серед порожніх ящиків регенеративний патрон РП-4, який використовується у танках. Солдат почав розбирати патрон, і він вибухнув у нього в руках”. Звідки взявся патрон у порожньому складі і хто його там забув чи приніс туди, Зубач також придумав. У своїй “халатності” зізнався інший солдат строкової служби Денис Нечипорук, якому світив дисбат за дідівщину і який залюбки згодився прослужити дембелем у своїй рідній військовій частині ще півроку за лжепокази по справі.
    Ось так вміє ваш Зубач ”крутитися”.

  13. Уйдёт Зубач, прийдёт другой прокурор,такой же…Будете с ними бороться граждане СБУшники?Если начали-доведите дело до конца!

  14. Космонавту, причём сдесь СБУшники, они всегда были в процессе слабее прокуратуры….. СБУшники работают по закону, а прокуратура по понятиям. Пример — были материалы хорошие по Феодосийскому военному санаторию. Возбудили уголовное дело по ст.191 ч.3, в результате СБУшник ушёл на пенсию, а лица которые были под статьёй как хапали так и хапают, а всё почему… Поросёнок-начальник контриков в теме с начальником санатория, девок надо кудато водть, в т.ч. и с прокурорскими……………………………

  15. Нехай Зубач пригадає, як він товк бабки на фірмі львівській фірмі “А.З.Партнери”, директором якої є відомий адвокат, справді професіонал-юрист Андрій Зубач. Користуючись прізвищем та іменем, як брендом, ваш прокуроришко непогано заробляв на наданні різноманітних юридичних послуг випадковим “клієнтам”.
    Не будучи взагалі обізнаним з особливостями господарського права, корпоративного права та податкового права (на чому, власне, заробляла згадана фірма), Зубач “профілювався” на наданні “порад” щодо поведінки та показів фігурантам кримінальних справ по фінансових злочинах, посадових злочинах, по наркоті…
    Врешті-решт цього засранця було викрито, проте, все було залатано, оскільки постало питання проходження служби в Збройних Силах працівників “А.З.Партнери” братів Шнирів, а також родичів адвоката фірми Світлани Дацко.
    На таких “порадах” Андрій Зубач “допрацювався” до помічника прокурора Львівського гарнізону, а, згодом, керівника одного з відділів військової прокуратури Західного регіону. Військовому прокурору тоді було все рівно, звідки Зубач бере бабки, купляючи у нього посаду за посадою.

  16. блін, який дебілізм. Андрюха, а я впізнав твій стиль (останній твій коментар). Цікаво, а хто написав від Варцимаги, хтось прикалується, чи є дятел? Чого на тебе писака зївся, ти у нього жінку чи дочку відбив? так, ніхто не купуйте, не отримуйте від батьків і не їздіть на авто, не добивайтесь посад і не працюйте, бо не можна. писака я у тебе хочу запитати. ти пишеш що військова прокуратуру погана, а цивільна класна. поясни, чому тоді цивільне відмовляються прийняти просту скаргу від відвідувачів (не хочу інші прості перли перелічувати), а у військовій б за таке вище начальство прибило. писака, якщо ти справжній мужик, напиши скаргу від свого імені і відвези у ГПУ, а не прикривайся інетом, і з-за кута (а може спідниці) дурдом неси. тим більше ти сам вимагав, щоб розслідування “порушень”, які ти описуєш проводив Київ. то зроби, як має бути за законом, а не аноністом (вибач на слові) аноніщиком виступай. а на рахунок Ринажевського, то дійсно ти так пишеш, що я розумію що він бухає (насправді веде тверезий спосіб життя). зміни стиль написання, щоб потім лишній раз не оправдовувся (а я не писав, що він пє, що Зубач там був і т.д. і т.п). твою писанину читають і інші

  17. Добрый вечер, нашел Ваш сайт случайно. Очень интересные вещи описаны, сравниваю с нашим военным прокурором Ужгородского гарнизона Демкивым О.Р. ну копия, как под копирку.

  18. а чому ніхто не зважає на заслуги тих людей яких ви всі зараз поливаєте грязюкою.пусти когось з вас на їхнє місце то ви зразу будете кармани набивати і то побільше а вони всетаки ще і для людей роблять багато доброго,якщо давить велика ЖАБА то тільки ви самі винні що тупими народились,якщо він може дозволити собі дівчат то має здоров”я і гроші а в кого кармани пусті то сидіть тихо і жуйте соплі

  19. Правдолюбу: те не правдолюб,ти защитник мерзких прокуроров. ТЫ посмотри на каких они машинах ездят, в каких домах живут, простым смертным не по зубам!Делаеш из них героев патриотов Родины!Смешно

  20. полкану.а ти звідки знаєш на яких машинах,може в тебе такі самі машини ти просто їх немаєш перед ким показувати.якщо давить ЖАБА треба більше працювати.а я лише пишу те що точно знаю

  21. Правдолюбу: Не будь наивным, у нашего прокурора мерседес тысяч за 70 $, пару домов в 3 єтажа, частный водитель, солдат срочник естественно с ближайшей в/ч которого откомандировали в прокуратуру, потому что они очень в нем нуждаются)))))) отдел Ужгородской прокуратуры борется с показателями))) чтоб нашему прокурору сиделось, спалось, и загулялось хорошо. Чтоб наш Олег Романович Демкив целый полковник, который уже не влезает в двери спал спокойно) А ты тут ерунду всякую пишеш.

  22. ПОЛКАНУ! Мене, як журналіста надзвичайно зацікавила Ваша інформація про зловживання службовим станом прокурора Ужгородського гарнізону Демківа. Готую публікацію в друкованих ЗМІ. Вишукую інформацію з цього приводу, однак, згідно мого попереднього журналістського розстеження, не підтверджується факт наявності в його особистій власності трьохповерхових будинків. Прошу Вас поділитися всією наявною у Вас інформацією.
    Ярослав Глагола
    Газета “Правозахист”, моб. тел. 050-7010460

  23. я все обдумаю, подготовлюсь и свяжусь с Вами. А вы тем временем попробуйте , (конечно Вам не дадут но все же рискните) просмотреть сколько срочников прикомандировано от частей всего гарнизона к военной прокуратуре, там можно роту набрать, точно!))))Не могу понять зачем столько солдат в военной прокуратуре? они должны родину защищать или……на своих машинах быть обслуживающим персоналом военного прокурора. Найдите их фамилии, и Вам все сразу станет ясно.))) Да и кстати большинство из них с высшим образованием,большинство юристов)))) и с Ужгорода)))) Есть много командиров, которые когда угождали прокурору, помогали строить дома раб силой военной,техникой и т.д то все было супер, а потом попали в не милость, так им теперь всех собак цепляют, знаете как они умеют. Был бы человек а статейка найдется — девиз нашего прокурора.

  24. Да и мы все не можем понять, он так яро на выборах агитировал всех за бывшую власть,боялся наверно что новая прийдет и пенка дадут, но нет пришла новая власть а он на месте. Куда чины с верху смотрят в Правительстве.???????

  25. Товарищ полкан, Вы просто больны завистью. Демкив имеет свой бизнес на котором и заробатывает деньги. Только дебил может считать, что в военной прокуратуре можна на взятках заработать на дом в три этажа. А бойцов в прокуратуру (именно с юридичексим образование) берут потому, что из-за бумажной роботы многое не успевают сделать, а они помогают выполнять кое какую роботу. И слышь, полкан, ты лучше посмотри на каких машинах ездят военные комисары, как живут командиры частей и генералы — Демкив нервно курит в стороне.

  26. Для прокурора …))) Правильно я и говорю что он бизнесмен)))) Прокурор — бизнесмен .У него на все есть своя такса.)))) И не только)) Вы как раз и подтверждаете этот факт, судя из вашего рассказа. Как интересно прокурор, может иметь свой бизнес, он ведь госслужащий, закон запрещает иметь ему свой бизнес,если он у него есть, я этого не утверждал, это Ваше изречение что бизнес у него имеется а вы так его защищаете. Бумажек много говорите)))) так их значит берут в Армию, уходят деньги налогоплательщиков,простых роботяг учителей, врачей, нянечек , дворников, которые гроши получают и у них с зарплаты снимают денежку в бюджет чтоб содержать этих солдатиков,чтоб они нас защищали а они прокурору бумажки помогают делать))) не смешите людей. А офицеры с частей которых дознавателями к прокуратуре откомандировывают зачем там, они там уже по кучу лет в командировке))) Тоже бумажки сортируют))) Только на днях их прокурорская волга в гражданке возила на обед с работ в часть откуда их берут)) Мог бы их уже и покормить, раз он бизнесмен, как вы говорите)
    Вы вспомнили про командиров: Есть один который рассказывал как он людей давал, машинки заправлял, коньяки возил, солдатиков в рабство — пожалуйста, а в один момент стал не угодным)))
    Надеюсь, что он когда то скажет свое слово, если не испугается нашего Бизнесмена прокурора( как вы выразились нащет бизнесмена)
    Если вы так за него переживаете и считаете что он честен, есть репортер который оставлял свой номер телефона в предыдущих сообщениях свяжитесь с ним, пусть он проведет независимое расследование, дайте доступ ему до всей информации, пусть проверит имущество, автомобили которые имеются у него лично (либо по доверенности и т.д, декларации о доходах его жены, лично Демкива О.Р., и все нет проблем .Если это все неправда как вы говорите, значит мы все тогда негодяи,мы взяли и просто придумали все, высосали с пальца.
    И чтоб вы знали мы ему не завидуем))Если он бизнесмен пожалуйста напиши рапорт и айда в бизнес, а не под крышей военной прокуратуры Ужгородского гарнизона , с прокурорским удостоверением бизнесом заниматься)))) Мы считаем что с приходом новой власти, его отправят на заслуженный отдых. Надеемся что новый Военный прокурор Западного региона так и поступит, отправит его отдохнуть, бизнесом заняться))))

  27. Полкан, толквую тему начал. Только подготовился слабовато. Фактов очень мало. Ты говорил про командира, который в один момент стал не угодным. Я думаю, что я его знаю. Напиши его координаты, если это тот чел, я скину его мобильный на страницу, созвонитесь, может чего и получится. Если его еще не до конца сломали. Сам понимаешь, командир ведь, много знает, даже такого о чем Демкив О.Р. даже и не подозревает, что кто-то может знать.

  28. Я создал новую тему , если админ нам ее пропустит давайте будем общаться там, чтоб не засорять людям их темі!!! Если вы подготовлены, сильнее айда ко мне в тему , помогайте чем можете!!!!!!!!!!!

  29. а мені цікаво чи в курсі дружина ринажевського про його походеньки по дівчатках чи з дружиною він вже розвівся

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ