Человек не терпит насилия!

Корупція, панове

Чи хтось пам’ятає, для чого створювалися профспілки? Профспілки — це організації, що насамперед захищають працівника від протизаконних дій працедавця. Якщо без емоцій, то це — дозволений суспільством шантаж. Лише в такий спосіб більшість бідніших може змусити меншість заможніших рахуватися з їхніми правами. Профспілки не дозволяють перетворити працівника на кріпака (раба) у капіталістичній державі. Розвиненими країнами є саме ті, в яких профспілки виконують цю функцію. Відповідно, країни третього світу — це держави, де або немає профспілок, або ж вони неповносправні. В Україні професійні спілки існують як структура, та водночає їх немає — як механізму захисту людини. А зараз про те, чим займаються керівники українських профспілок.

Як кинули журналістів

Підконтрольний посадовець — це важіль, безконтрольний — хабарник. Думка моя, можливо, помилкова. Але саме тому в журналістів немає постійного об’єднання, яке від початку і до кінця виконувало би функцію профспілки — це компенсує корпоративність. Звісно, існує і Спілка журналістів, і Профспілка працівників ЗМІ. Ці структури самодостатні, без зайвого посадового «бруду». Посадовий апарат Федерації профспілок України донедавна цілком усіх нас влаштовував. І нас, журналістів, кинули. Тупо, нахабно, навіть не приховуючи доказів злочинної діяльності.

<!— /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:”“; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:Calibri; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-bidi-font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:RU;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:2.0cm 42.5pt 2.0cm 3.0cm; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} —>

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Обычная таблица”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:”“;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

На Волині є пансіонат «Світязь». Біля нього була земельна ділянка, надана Спілці журналістів України. Там планували побудувати базу відпочинку. Ділянка була відчужена приватним підприємцям за «подяку» розміром 20 000 доларів США. Ці гроші отримали: Котумай Віталій Петрович та Карпомиз Іван Іванович– функціонери Федерації профспілок України. Для тих, хто може подумати, що це лише один епізод або випадковість, нижче наводжу дуже неповний перелік їхніх «подвигів».

  1. Заселення в номери пансіонату та готелю «Світязь» відбувається через фірми «Крок-Тур» та «Крок-Торг», співзасновником яких є Котумай В. П.

  1. Орендна плата за приміщення нічного клубу «СРСР» (орендар ТзОВ «Крок-Тур»), що розміщується в одному з приміщень пансіонату, становить 1000 грн, причому один вхідний квиток на одну особу коштує 60 грн (до того ж в угоді зазначена площа 40 кв. м, а насправді орендовано 200 кв. м).

  1. Під час ремонту корпусу №2 пансіонату було отримано (отримано Котумаєм В. П. та Карпомизом у вигляді «відкатів») близько 1 млн грн: близько 700 тис. за внутрішні роботи та 300 тис. за інші види робіт.

  1. Прибуткові об’єкти, а саме бар «Ретро-Луцьк», ресторани готелів «Світязь» та «Лісова пісня», здаються в оренду за копійки.

  1. Продаж гаражів у місті Нововолинськ — знову ж, ті ж самі «відкати».

  1. За ремонт крила п’ятого поверху готелю «Світязь» було заплачено 190 тис. грн, з них Котумаєм В. П. у формі «відкатів» отримано 90 тис. грн (зокрема, 70 тис. грн за внутрішні роботи).

  1. На автобазі «Турист» було проведено ремонт вартістю 60 тис. грн із суттєвими фінансовими порушеннями.

  1. Виконання значного обсягу будівельних робіт здійснюється через підприємця Русила — родича заступника Котумая В. П.

  1. Проведення буцімто службових відряджень, невідповідне використання службового автотранспорту.

Протизаконна ідея

Я пропоную створити профспілку хабарників Волині. Наведені вище приклади свідчать про те, що хабар — це не злочин, а спосіб заробітку. Падло хабарник чи ні? Відповідь на це питання криється у спроможності громадян його утримувати. Якщо це не сильно б’є по гаманцю, хабарник — правильний пацан, якщо таки відчутно — він падло. Усе просто. Нікого не цікавить, що хабарник продає те, що йому не належить. Якщо відмовляєшся його утримувати — мерзотником і падлом називають тебе. Це реалії сучасної демократичної України, яка впевнено чалапає кудись… Я не знаю, куди преться моя країна. Раніше знав, і мені це не подобалося. Тепер не знаю.

Усі ми переслідуємо якусь мету. Питання в тому, чия це мета? Більшість рветься до чужої, тому перемога належить іншим. Наприклад, ми щоп’ять років прагнемо досягти чужої мети. П’ять років — це багато чи мало? Це п’ять років нашого життя. Ми стали на п’ять років старшими. Час — це найдорожче: його не повернеш і не компенсуєш. Мені набридло жити в бидлятнику, де навіть на чолі організації, яка повинна мене захищати, стоять корупціонери, а міліція разом із прокуратурою цього не помічає.

(далі буде)

Юрій Колесников, спеціально для ОРД

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

8 ответов

  1. Мы, прокуроры всей страны,

    Сидели прочно чтоб штаны

    Для незаконных махинаций

    Создали ряд ассоциаций.

    Мы многое уже смогли-

    Собрать достаточно земли,

    Любому взносу были рады

    Для инвестиций в Баден-Баден.

    Чисты сердца…

    И наши лица

    Достойны лицезреться в Ницце.

    А все надзорные работы

    Мы превратили в анекдоты:

    Зачем надзор и кутерьма?

    Зачем трудиться задарма?

    Не лучше ль письма разослать

    Да коммерсантов запугать?

    На счете денег накопить

    И заграницей покутить?

    И пусть законы по-нахальски

    Обходит господин Шинальский:

    Воистину! Поймал кураж!

    Сам арендует весь этаж

    Заметьте – в Генпрокуратуре

    Сидит «змея» в «овечьей шкуре»!

    Смешался ряд организаций-

    Прокуратур?

    Ассоциаций?

    Пятно ложится здесь на всехИ Винокура слышен смех!!!

  2. иллюзия украинской правовой защиты.
    Как это видно из обстоятельств моего дела для работников правоохранительных органов в Украине существует практическая возможность безнаказанно нарушать права обвиняемого.
    Однако, кроме нее, существует и теоретическая возможность этого. Она основывается на действующих украинских законах, создавших порядок, при котором суд находится в зависимости от прокуратуры. Такой порядок противоречит принципу верховенства права и возможности правовой защиты судом в соответствии ст.13 Конвенции.
    Так, исходя из статей 27, 98 УПК Украины, по частным обвинениям и любым заявлениям о преступлениях право суда самостоятельно возбуждать уголовные дела значительно ограничено. Согласно ст.27 УПК Украины суд полномочен возбуждать уголовные дела только по трем не тяжким преступлениям из 447, указанных в УК Украины. И, хотя в порядке ст.236-2 УПК Украины возможен спор с прокурором о необоснованности его отказа в возбуждении уголовного дела, исключена возможность суда по этому спору самому назначать меры эффективной защиты прав. Потому, что в соответствие этого Закона суд имеет только два права: отказать в жалобе, либо отправить дело прокурору на повторную проверку. И не существует гарантии и эффективной защиты от той вероятности, что прокурор опять необоснованно откажет. Ограничением этого закона суд лишен права устанавливать факты, указывающие на признаки преступлений и решать вопрос их достаточности для возбуждения уголовного дела. Поэтому прокурор имеет возможность затянуть спор, скрыть преступления, совершить другие злоупотребления своими правами и уклониться от ответственности за это. Особенно это касается нарушения прав обвиняемых досудебным следствием. Когда суд на заявление о пытке, бесчеловечном отношении, грабеже, совершаемых работниками досудебного следствия, не имеет права самостоятельно отстранить от следствия этих работников и обязать прокуратуру открыть против них уголовное дело.
    В Украине отсутствуют суды с гарантированной независимостью. Это суды присяжных, обещанные ст.129 Конституции Украины. Более того ограничение права суда возбуждать уголовные дела создали в Украине для работников прокуратуры обстановку полной их безответственности. Это делает судью зависимым от прокурора.

  3. Из заявления в Европейский суд просматривается реальная правда. Конструкция “правоохранители-суды”, особенно с участием прокуратуры, не выдерживает никакой критики. Скорее, это конструкция имеет совершенно иное назначение, чем декларируется Конституцией Украины и её законами. Я склонен считать такой результат не случайным, а прогнозируемым плодом умышленных деяний лиц, составляющих преступную организованную группу.

    Вот только кто, всё-таки, будет проводить расследование этих деяний?

  4. Из заявления в Европейский суд просматривается реальная правда. Конструкция “правоохранители-суды”, особенно с участием прокуратуры, не выдерживает никакой критики. Скорее, это конструкция имеет совершенно иное назначение, чем декларируется Конституцией Украины и её законами. Я склонен считать такой результат не случайным, а прогнозируемым плодом умышленных деяний лиц, составляющих преступную организованную группу.

    Вот только кто, всё-таки, будет проводить расследование этих деяний?

  5. Та да. Жыдовинские приколы. На людях (в данном случае — славянах) — глотки друг другу грызут.

    А потом славяне обижаюца — почему этому жыдовину премию дали, а славянину (укру) — нет — гы-гы-гы

  6. Вот характерный пример интелекта украинского судьи. Агрессивное жывотное, получившее власть. Симоненко тысячу раз прав: только при возобновлении расстрелов этих жывотных нацюков может существовать Украина.

  7. Чи не можете сказати більш конкретно про продаж гаражів у Нововолинську?
    У нас є багато матеріалів про “діяльність” місцевої влади у місті та місцевої прокуратури.
    Нами направлені заяви до президента, прем’єра та генпрокурора про їх причетність, із-за їхньої бездіяльності, до злочинів, вчинених місцевою владою.
    Нехай хоч наші діти знатимуть про цих ”героїв”.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Глава Центрального апелляционного хозсуда заработал только на гараж

Глава Центрального апелляционного хозяйственного суда (Днепр) Юрий Парусников почти всю недвижимость записал на Эльжбету Парусникову. Об этом стало известно из…

Отстраненный глава Ровенской таможни задекларировал из имущества только гараж

И.о. начальника Ровенской таможни Тарас Коваленко, которого отстранили от должности за коррупцию, задекларировал сбережения в размере годовой зарплаты наличными. Об…

ГСЧС возглавил Крук, записавший имущество на тещу

Кабинет министров назначил Сергея Крука главой Государственной службы Украины по чрезвычайным ситуациям. Как сообщил в Telegram-канале представитель Кабмина в Верховной…
НОВОСТИ