Человек не терпит насилия!

«Страхове товариство «Гарантія» — шахраї

Шановна редакція

Сайту!!!

 

Звертається до Вас, Хомяк Андрій зі Львова (поштова адреса 79022, м.Львів, вул.З.Флінти,буд.18, т.8-0999333313), з великим проханням розмістити нижченаведену інформацію про ситуацію, яка склалася у відносинах з страховою компанією ВАТ «Страхове товариство «Гарантія», яка всіляко не бажає виконувати умови договору страхування.

Опис ситуації.

27.10.2008р. між мною, Хомяком Андрієм та ВАТ «Страхове товариство «Гарантія», код ЄДРПОУ — 14229456, м.Київ, вул.Рибальська,22, (надалі — СТ Гарантія), в особі Львівської регіональної дирекції філії, було укладено Договір №8-К-255/08.001 страхування майна (надалі — договір) — житлового будинку, який знаходиться за адресою: Львівська область, м.Львів, смт.Брюховичі, вул.Широка, буд.31.

В передноворічну ніч 31.12.2008р. застрахований будинок було знищено пожежею, внаслідок чого я, моя дружина Галина та двоє малолітніх дітей дочка Божена 2008 року народження та син Назарій 2004 року народження залишилися без даху над головою.

Згідно п.7.4.2 договору Страховик протягом двох робочих днів, як стане відомо про настання страхового випадку, зобов’язаний вжити заходів щодо оформлення всіх необхідних документів для своєчасної виплати страхового відшкодування Страхувальнику.

Не дивлячись на вимоги цього пункту договору СТ Гарантія почала всіляко зволікати з оформленням необхідних документів та в порушення п.7.4.5. договору відмовилася проводити експертизу для визначення причин і розміру збитків.

На мої неодноразові звернення щодо недопустимості порушення договору та бездіяльності СТ Гарантія, остання не реагувала та формально відповідала, що в них ще немає всіх необхідних документів, для розгляду питання про виплату відшкодування.

У звязку з цим, весь тягар по зібранню необхідних документів всупереч умов договору страхування ліг на мої плечі.

27.05.2009р. останні, з необхідних для виплати страхового відшкодування, оригінали документів були надані до СТ Гарантія (лист від 27.05.2009р. додається).

Однак представники СТ Гарантія у грубій формі відмовилися виконувати умови договору.

28.05.2009р. я був вимушений подати Голові Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України скаргу на бездіяльність (порушення умов договору страхування) ВАТ «Страхове товариство «Гарантія».

30.06.2009р. заступник голови Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України Левченко В. надав відповідь №7778/26-12 на скаргу Хом’яка А.С. від 28.05.2009р. в якій вказав, що в результаті проведеної перевірки встановлено наявність ознак порушення СТ Гарантія обов’язків страховика передбачених ст.20 ЗУ «Про страхування». За результатами розгляду справи про порушення у сфері страхування буде прийнято рішення про застосування до СТ Гарантія заходів впливу.

Після цього наша сім’я сподівалася, що СТ Гарантія все таки виконає умови договору та ми зможемо придбати собі житло, щоб не залишитись на вулиці у найважчий осінньо-зимовий період.

 Однак наші сподівання виявилися марними.

Після цього СТ Гарантія почала чинити психічний тиск на нашу сім’ю подавши в УБОЗ ГМВСУ у Львівській області та прокуратуру Шевченківського району м.Львова заяви, які стали підставами для неодноразових викликів мене на допити до цих органів з перспективою притягнення до кримінальної відповідальності за надуманими підставами.

Окрім цього, представники СТ Гарантія Селюх А.В., Пасічник А.Б. та Прокопчук С.В. неодноразово висловлювали на мою адресу погрози з метою примусити мене відмовитися від страхового відшкодування.

На даний час я та моя сімя обгрунтовано боїмося за своє життя і здоров‘я через такі дії СТ Гарантія та не можемо уже протистояти такій великій та потужній компанії.

 

Звернутися до Вашої редакції мене змусив лист СТ Гарантія №2146-1/09 від 15.09.2009р. (копія додається) в якому вказано, що СТ Гарантія встановлено факти, які тягнуть нікчемність договору.

ЗВЕРТАЮ ВАШУ УВАГУ на те та застерігаю усіх можливих клієнтів СТ Гарантія, що цим листом №2146-1/09 від 15.09.2009р. СТ Гарантія підтвердила своє небажання виконувати умови договору страхування та фактично визнала, свідоме укладення нею з фізичними особами нікчемних договорів, тобто договорів недійсність яких встановлена законом (ст.215 ЦК України), з метою заволодіти в шахрайський спосіб коштами цих осіб та уникнути виплат за договорами страхування в майбутньому.

 

 Одна надія залишається на редакцію громадськості через оприлюднення цього листа в засобах масової інформації.

Враховуючи вищенаведене прошу редакцію сайту, якомога швидше розмістити мого листа з додатками на Вашому сайті та посприяти його розміщенню в інших засобах масової інформації, в т.ч. електронних, які є Вашими партнерами.

Додатки:

1. Копія договору страхування

2. Копія листа заступника голови Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України Левченко В. №7778/26-12 від 30.06.2009р.

3. Копія листа СТ Гарантія №2146-1/09 від 15.09.2009р.

 

24 вересня 2009р.

 

З великою повагою та надією на справедливість,

Ваші віддані читачі

 

Хомяк Андрій та  Хомяк Галина

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

72 ответа

  1. знаю Хояка Андрія Степановича з порядної сторони, це бізнесмен а не шахрай, як хтось тут пробував висвітлити, старается допомогти всім близьким, мае гарну сім’ю і двох безподобних діточок! а ті хто тут пише такі коменти це 100% шахраї з ст гарантія! Ви сміття на українському ринку страхових послуг і вас буде УТЕЛІЗОВАНО!!!

  2. Совет тебе Андрей хочу дать. Я сам из Чернигова, у меня в етой страховой бил застрахован мой автомобиль. Дважди случались дтп. Первий раз у меня длилось 5 месяцев, но потом я нашел виход на Селюха (зам. Президента, главний по решению виплат в Украине). Так вот ево подпись стоит 10% от суми. Ищи на Селюха виход, ему будет интерестно. (сума у тебя большая). Он нормальний человек!

  3. а тепер подумайте чи варто страхуватись за великі грошенята щоб оце потім доказувати що ти не верблюд всяким… і шукати кому ще 10% відкату заплатити шоб забрати свою законну виплату.

  4. як би такий випадок стався десь на заході а не на нашій неньці Україні, страхове товариство давно б позбавили всіх ліцензій. але нажадь в нас така країна, в якій все вирішують гроші, а ці “бандити” зі страхових мають їх багато. Тож важко Андрію в нашій країні буде з ними боротись. Чому чесні люди, щоб забрати свої гроші, мають двати якісь відкати, це неприпустимо. Де дивиться держ фін послуг. Позбавити їх ліцензій і все. шановні читачі робіть висновки, чи варто страхуватись в “таких” страхових компаніях.

  5. як би такий випадок стався десь на заході а не на нашій неньці Україні, страхове товариство давно б позбавили всіх ліцензій. але нажадь в нас така країна, в якій все вирішують гроші, а ці “бандити” зі страхових мають їх багато. Тож важко Андрію в нашій країні буде з ними боротись. Чому чесні люди, щоб забрати свої гроші, мають двати якісь відкати, це неприпустимо. Де дивиться держ фін послуг. Позбавити їх ліцензій і все. шановні читачі робіть висновки, чи варто страхуватись в “таких” страхових компаніях.

  6. Да зачем писать здесь или платить откаты, решай вопросы Андрюша с Савиком Шустером. Пусть вся страна узнает о таких “Гарантах”. А тогда и процесс сдвинется с места, резко включится и милиция и прокуратура и СБУ и Финуслуги. Политики обсудят это все и будет порядок. Это, кстати перед выборами приветсвуется. А если тебе повезет и там будет Ринат Кузьмин, то этих шарлотанов из “Гарантии” возьмут под стражу прямо в телезале.
    Думай дружище. Желаю удачи!

  7. Да зачем писать здесь или платить откаты, решай вопросы Андрюша с Савиком Шустером. Пусть вся страна узнает о таких “Гарантах”. А тогда и процесс сдвинется с места, резко включится и милиция и прокуратура и СБУ и Финуслуги. Политики обсудят это все и будет порядок. Это, кстати перед выборами приветсвуется. А если тебе повезет и там будет Ринат Кузьмин, то этих шарлотанов из “Гарантии” возьмут под стражу прямо в телезале.
    Думай дружище. Желаю удачи!

  8. Народ, а в дійсності тут правда про цю Гарантію пишеться. Сам звернув увагу і відкрив їхній сайт, ось сторінка http://www.guarantee.com.ua/ua/filial/Lvov.html і ПРЕДСТАВТЕ собі, адреси, що їх головний офіс знаходиться на вул. Липинського взагалі НЕМАЄ. Натомість вказується про вул. Левицького, де буцімто вони розміщені.
    Попахує скандалом здається.

  9. Таких хитрих хомяків раніше на городах баби водою з нір виливали. Вони вилазили а їх лопатками били. Хомяки вони ж шкідники і весь час живуть за рахунок чужої праці. На цей раз не вийде — лапки закороткі.

  10. Сьогодні була на пресконференції, яку організував Хомяк. Це дійсно бардак, а не компанія, зсилають один на одного, толком нічого сказати не можуть. Ні одне своє неправдиве слово нічим не можуть підтвердити, а їхній юридичний представник, взагалі сказав, що їхній президент компанії-юридично неграмотний. Обовязково напишу статтю.

  11. Людоньки. А виявляється сьогодні у Львові по описаній всій ситуації з страховою “Гарантією” проводилася прес-конференція. Там журналісти неодноразово обломали представників Гарантії. Бідний юрист страхової з прізвищем Стадник певно буде шукати нової роботи собі, бо мав необережність погодитися з ними, що президент його страхової Гарантії Ногач є недолугий, оскільки підписав листа про нікчемність договору іщо це є неправильним.

  12. говорят, что этим сюжетом заинтересовались журналисты из 1+1 и они уже связались с львовскими журналистами для получения материала пресс-конференции. Готовить будут спецрепортаж со всеми документами. Очень уж интересное письмо с точки зрения юриспруденции состряпал управляющий Гарантии и показал огромные проффесорские знания в теории гражданского права.

  13. Цілком підтримуємо Андрія. Ми отримали від нього звернення, та передали до держфінпослуг України. А матеріали готуються, та незабаром розмістимо по всіх телеканалах і пресах України.

  14. Чому в коментарях ніхто не пише про їхнього регулятора- держфінпослуг. Тут є відверте шахрайство по відношенню до Хомяка. Дивіться до якого стану довели людину, а їм туди напевно відкати носять. Як не позбавити їх за це всіх ліцензій, та припинити їхню діяльність назавжди. Хватіт дурити людей.

  15. Прослухавши пресконференцію, можу сказати, що та ціла “Гарантія” займається повним шахрайством. Вислали директора в особі Чайка М.Б., яка прийшла розповісти казочки про них, і які вони хороші, щоправда без жодних документальних свідчень. Всі її фрази починались “а ми думали, чи щось в тому роді”. На запитання журналістів, п.Чайка не змогла дати жодної конкретної інформації, шей з нею вислали юриста “Стадника”, який перед камерами твердо зазначив, що президент їхньої кантори “Ногач” є зовсім юридично не грамотний, що на його підписи можна зовсім не звертати увагу!

  16. Співчуваю дружині Прокопчука, якщо вона в нього є. З такою твариною нереально жити. Ви собі подумайте голий, пяний з стриптизеркою. Розпусник. Який Прокопчук, таке й лице компанії.

  17. Люди а чогож Ви так розкудкудахкались. Це ж шахрай який хоче заробити парочку мільйонів гривень.

  18. Якийсь даун, або той хто мае відношення до ціеї Гарантії! Бажаю щоб ти вдячний кліент заробляв на пожежі свого будинку! Ну таке вже пише, що волосся дибом встае! Ти худоба май двох дітей, дружину, сімю і залишись без даху над головою! Щиро бажаю тобі цього! А ви шановні Андрій та Галина не втрачайте надій. Правда та люди на вашій стороні. Щиро бажаю успіху.

  19. Ти кугут недороблений! То ти може кудактаеш! А люди тут висловлюють свою точку зору і треба її поважати!

  20. Як можна бути такою паделлю? Як той”вдячний кліент”, В людини реально нема де жити. В страхової обовязок виплатити, вони є гарантом. А вони замість того, щоб допомогти людям, то вони їх нагло дурять. Скільки людей за Андрія, тільки то одне “вдячне падло” таке городить. Видно також черговий працівник тої ж Гарантії.

  21. У Киеві проводився сьогодні брифінг за участі пана Суслова (голова Дерфінпослуг ) і питання Хомяка там теж звучало, пан Суслов сказав що уже знае про цю справу і результат обовязково буде.

  22. Якщо я не помиляюсь то Фольксбанк зібрався яро воювати саме з цими Гарантійними шахраями, і теж плануется пресконференція, повірте в банку фактів проти них багацько! Цікаво, будем відслідковувати…

  23. Гарантия это киднячок для людей, розводят на бабло, а потом ждать от них помощи в случае беды безполезно!!! знаю я эту катору, у меня год ланос там был застрахован ( в автосалоне навязали) два страховых случая и не одной выплати

  24. Читаю эти коменты и думаю, што я никогда бы не застраховалса в этой страховой, и друзьям это посоветую. Как они еще держутса на рынке страховых?????

  25. Можливо пан Суслов читае ОРД. Уявіть собі що недай Боже, Віктор Іванович, така біда сталась з Вами, я не думаю що Ви б чекали 10 місяців, та Ви б зробилиб цій Гарантії таку шокотерапію, що вони б додому пренесли Вам грошенята і то на другий день після пожежі, а на слідуючий ранок з родиною Ви б вибирали собі нове сімейне гніздечко. То хіба не можете приділити цій справі хоч трошки свого часу, щоб ця сім’я отримала їм належне, від цих олігархів-шахраїв? не робіть це заради Андрія чи Галини, чи людей які їх підтримують, хоч ми бачемо що підтримує їх вся країна, а зробіть це заради ВАШОЇ совісті та маленьких діточок, Ви вчитайтесь та задумайтесь, дівчинці 1 рочок, а хлопчику 5 рочків, це ж дуже маленькі дітки, невже вони мають терпіти цей безлад, невже ці янголятка мають розуміти що є нехороші люди, які на їхній біді наживають статки? давайте не будемо забувати що всі ми під Господом… Влаштуйте Гарантїї і крапка!

  26. тут хтось взагалі знає шо п.Хомяк тих грошей не отримає і хати собі не купить ….всі кошти якщо будуть платитись підуть на банк Універсал, п.Хомяк там багато грошей винен(більше чим 400тис.долярів) і то не тільки банку він должен…думайте народ

  27. Слухай дорогенький кгб, я являюсь близьким товаришем Андрія, і те що він винен банку, він справно віддавав і не 400, а вже набагато менше! бо кредитє кредит, а пиз..ти, що він комусь ще щось має віддати тобі раджу,бо за це можна відповісти. і як пишеш комент, то хоч не з офісу Гарантії,бо обсирати когос не маючи докпідтверджень дурна робота! От клоуни!!!! Хочеш я озвучи скільки ви винні людям по машинах? Це близько 5 міліонів. Сьогодні вечером в мене буде детальна інформація. я її викладу вплоть до номерів договорів по яких ви винні, щоб народ прозрів. Такщо дивись спочатку собі під ніс а потім на горизонт, а не навпаки. Ви краще готуйтесь до перевіреки готуйтесь,бо на цей раз з вами вже бавитись не будуть.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ