Человек не терпит насилия!

«Страхове товариство «Гарантія» — шахраї

Шановна редакція

Сайту!!!

 

Звертається до Вас, Хомяк Андрій зі Львова (поштова адреса 79022, м.Львів, вул.З.Флінти,буд.18, т.8-0999333313), з великим проханням розмістити нижченаведену інформацію про ситуацію, яка склалася у відносинах з страховою компанією ВАТ «Страхове товариство «Гарантія», яка всіляко не бажає виконувати умови договору страхування.

Опис ситуації.

27.10.2008р. між мною, Хомяком Андрієм та ВАТ «Страхове товариство «Гарантія», код ЄДРПОУ — 14229456, м.Київ, вул.Рибальська,22, (надалі — СТ Гарантія), в особі Львівської регіональної дирекції філії, було укладено Договір №8-К-255/08.001 страхування майна (надалі — договір) — житлового будинку, який знаходиться за адресою: Львівська область, м.Львів, смт.Брюховичі, вул.Широка, буд.31.

В передноворічну ніч 31.12.2008р. застрахований будинок було знищено пожежею, внаслідок чого я, моя дружина Галина та двоє малолітніх дітей дочка Божена 2008 року народження та син Назарій 2004 року народження залишилися без даху над головою.

Згідно п.7.4.2 договору Страховик протягом двох робочих днів, як стане відомо про настання страхового випадку, зобов’язаний вжити заходів щодо оформлення всіх необхідних документів для своєчасної виплати страхового відшкодування Страхувальнику.

Не дивлячись на вимоги цього пункту договору СТ Гарантія почала всіляко зволікати з оформленням необхідних документів та в порушення п.7.4.5. договору відмовилася проводити експертизу для визначення причин і розміру збитків.

На мої неодноразові звернення щодо недопустимості порушення договору та бездіяльності СТ Гарантія, остання не реагувала та формально відповідала, що в них ще немає всіх необхідних документів, для розгляду питання про виплату відшкодування.

У звязку з цим, весь тягар по зібранню необхідних документів всупереч умов договору страхування ліг на мої плечі.

27.05.2009р. останні, з необхідних для виплати страхового відшкодування, оригінали документів були надані до СТ Гарантія (лист від 27.05.2009р. додається).

Однак представники СТ Гарантія у грубій формі відмовилися виконувати умови договору.

28.05.2009р. я був вимушений подати Голові Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України скаргу на бездіяльність (порушення умов договору страхування) ВАТ «Страхове товариство «Гарантія».

30.06.2009р. заступник голови Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України Левченко В. надав відповідь №7778/26-12 на скаргу Хом’яка А.С. від 28.05.2009р. в якій вказав, що в результаті проведеної перевірки встановлено наявність ознак порушення СТ Гарантія обов’язків страховика передбачених ст.20 ЗУ «Про страхування». За результатами розгляду справи про порушення у сфері страхування буде прийнято рішення про застосування до СТ Гарантія заходів впливу.

Після цього наша сім’я сподівалася, що СТ Гарантія все таки виконає умови договору та ми зможемо придбати собі житло, щоб не залишитись на вулиці у найважчий осінньо-зимовий період.

 Однак наші сподівання виявилися марними.

Після цього СТ Гарантія почала чинити психічний тиск на нашу сім’ю подавши в УБОЗ ГМВСУ у Львівській області та прокуратуру Шевченківського району м.Львова заяви, які стали підставами для неодноразових викликів мене на допити до цих органів з перспективою притягнення до кримінальної відповідальності за надуманими підставами.

Окрім цього, представники СТ Гарантія Селюх А.В., Пасічник А.Б. та Прокопчук С.В. неодноразово висловлювали на мою адресу погрози з метою примусити мене відмовитися від страхового відшкодування.

На даний час я та моя сімя обгрунтовано боїмося за своє життя і здоров‘я через такі дії СТ Гарантія та не можемо уже протистояти такій великій та потужній компанії.

 

Звернутися до Вашої редакції мене змусив лист СТ Гарантія №2146-1/09 від 15.09.2009р. (копія додається) в якому вказано, що СТ Гарантія встановлено факти, які тягнуть нікчемність договору.

ЗВЕРТАЮ ВАШУ УВАГУ на те та застерігаю усіх можливих клієнтів СТ Гарантія, що цим листом №2146-1/09 від 15.09.2009р. СТ Гарантія підтвердила своє небажання виконувати умови договору страхування та фактично визнала, свідоме укладення нею з фізичними особами нікчемних договорів, тобто договорів недійсність яких встановлена законом (ст.215 ЦК України), з метою заволодіти в шахрайський спосіб коштами цих осіб та уникнути виплат за договорами страхування в майбутньому.

 

 Одна надія залишається на редакцію громадськості через оприлюднення цього листа в засобах масової інформації.

Враховуючи вищенаведене прошу редакцію сайту, якомога швидше розмістити мого листа з додатками на Вашому сайті та посприяти його розміщенню в інших засобах масової інформації, в т.ч. електронних, які є Вашими партнерами.

Додатки:

1. Копія договору страхування

2. Копія листа заступника голови Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України Левченко В. №7778/26-12 від 30.06.2009р.

3. Копія листа СТ Гарантія №2146-1/09 від 15.09.2009р.

 

24 вересня 2009р.

 

З великою повагою та надією на справедливість,

Ваші віддані читачі

 

Хомяк Андрій та  Хомяк Галина

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

72 ответа

  1. теперышный керівник Гарантії у Львові, це колишній керівник славнозвісної “Скарбниці”, яка тут у львові начудила добрчяче, і серйозно кинула людей

  2. Да уж дожилась Гарантия до такой “популярности”. Хотя с новым персоналом и не мудрено Жаль а когда то хорошая там была команда. Жадность порождает бедность.

  3. Ну нет у нас в стране цивилизованного страхования. То что есть это жалкое породие и способствует развитию коррупции в стране. Сколько отката интересно дала Гарантия с этого страхового платежа в банк? По недвижимости это может быть 30-50% учитывая еще и тариф низковатый (0,35%). А какой выплате может идти речь? Вообще письмо Ногача к Хомяку просто кощунство посмотрел бы я на него не дай Бог если такое случилось бы с его сыновьями. Вообщем пора розгонять подобный беспредел. Стране надо другое страхование без такого жлобства и коррупции. Я например ушел с работы с одной из таких компания стало тошно от этого всего дерьма.

  4. Мене зацікавило, що на різних сайтах під різними іменами однакові коментарі. Я так розумію, що одні і тіж самі люди під різними ніками лінуються включати фантазію і копіюють чи свої, чи чужі коментарі. А нащо?
    Страхові компанії звичайно шахраї при чому всі до одної. Але й наш мужик, не ликом шитий. І коли мова йде про кредит майже 800 тис. баксюлетів, який брався восени і доляр був тоді 4,86 грн., взимку, коли доляр раптово став в 2 рази дорожчий, міг легко придумати таку славну комбінацію-махінацію. І кредит не надо платити, і будинок зовсім не до фундаменту згорів, і земелька залишилась, яка там не дешево коштує. Не звик я вірити багатіям, особливо тим, які бідкаються.

  5. ttp://www.dfp.gov.ua/197.html?&tx_ttnews[tt_news]=11525&tx_ttnews[backPid]=1&cHash=72f07b3a4f

    ну….. мабуть це результат правдивої і чесної діяльності однієї з самих незаплямованих страхових компаній у світі ))))

  6. Ну… що тут скажеш… Хомячок — бідна, нещасна людина, котра так простенько купує собі особнячок в Брюховичах під час того, коли в країні розпочалася криза, і йому — простій і чесній людині його випадково спалили. Не відчувається підвоху? От халепа яка. Та подивившись лише на мордяку цього Хомяка відразу стає зрозуміло, що не є він уже такий знедолений, яким себе робить. І ще, хотілося б дізнатись, де зараз мешкає цей п.Хомяк і де мешкав він цілий рік аж допоки статтю не настрочив?! Чи часом не в ще одному такому особняку?

  7. В нашій державі заробити чесно на особняк в Брюховичах дуже важко, думаю зі мною погодяться всі. На останні гроші теж такий особняк ніхто не купує. Вчора спілкувався з колишнім працівником Гарантії, укладав угоду страхування автомобіля. Він тепер працює вже в іншій страховій, та є не зацікавленою особою. Розповідав що в справі є декілька цікавих фактів, що свідчать про підставу. Як би п.Хом’як був простим смертним, таким як більшість наших громадян, йому б знайшли спосіб прикрити рот, і справа не наробила такого шуму. Думаю в нього теж рильце в пушку. Я особисто не знайомий з п.Хомяком, тому це моя суб’єктивна думка. Щодо роботи страхових компаній, то вони однакові. Хтось більше, хтось меніше, але всі хочуть робити якомога менше виплат. Тому любими способами будуть намагатись відмовити своїм клієнтам. Це треба розуміти, і при укладанні договору треба неполінуватись, досконально вивчити всі умови. Краще звернутись за допомогою до юриста. Я б ніколи добровільно не користувався послугами вітчизняних страхових. Ми ще не досягли того рівня розвитку цивілізованого, правового суспільства де права громадян захищав закон. В нас свої права доводиться захищати силою. А хто слабкий той завжди буде неправим. Я вважаю що п.Хомяк та Гарантія варті один одного.

  8. Да вы сюда посмотрите лучше!
    http://www.creditnews.com.ua/detail_934-ru.html
    11 червня 2010 відбулася робоча зустріч Голови Держфінпослуг В. Волги з Прем’єр-міністром України М. Азаровим

    Прем’єр-міністр відзначив як позитив активну та послідовну позицію Держфінпослуг у питанні наведення порядку на ринку страхування і відзначив, що незалежно від величини страхової компанії, та її зв’язків у різних владних інстанціях, Комісія повинна продовжувати діяти оперативно, жорстко і послідовно. Особлива увага — великим страховим компаніям. Не можна допустити їх банкрутства та невиконання ними страхових зобов’язань.

    Було поставлено завдання розібратися з найбільшими перестрахувальними компаніями і запропонувати вирішення питання як мінімізувати відтік коштів за кордон через страховий сектор. Особливу актуальність це питання набуває у зв’язку з введенням страхування сільськогосподарських ризиків.

    Важливим питанням, яке було обговорено у ході зустрічі, було створення механізмів компенсації вкладникам кредитних спілок їх втрачених внесків. Перед Держфінпослуг було поставлено завдання до проекту бюджету на 2011 рік закласти 1,5 млрд грн на ці цілі, розробити механізми посилення відповідальності кредитних спілок перед їх учасниками та технології рефінансування проблемних кредитних спілок.

    Під час зустрічі також були порушені питання введення платежів нагляду.

    Джерело: dfp.gov.ua

  9. Да вы сюда посмотрите лучше!
    http://www.creditnews.com.ua/detail_934-ru.html
    11 червня 2010 відбулася робоча зустріч Голови Держфінпослуг В. Волги з Прем’єр-міністром України М. Азаровим

    Прем’єр-міністр відзначив як позитив активну та послідовну позицію Держфінпослуг у питанні наведення порядку на ринку страхування і відзначив, що незалежно від величини страхової компанії, та її зв’язків у різних владних інстанціях, Комісія повинна продовжувати діяти оперативно, жорстко і послідовно. Особлива увага — великим страховим компаніям. Не можна допустити їх банкрутства та невиконання ними страхових зобов’язань.

    Було поставлено завдання розібратися з найбільшими перестрахувальними компаніями і запропонувати вирішення питання як мінімізувати відтік коштів за кордон через страховий сектор. Особливу актуальність це питання набуває у зв’язку з введенням страхування сільськогосподарських ризиків.

    Важливим питанням, яке було обговорено у ході зустрічі, було створення механізмів компенсації вкладникам кредитних спілок їх втрачених внесків. Перед Держфінпослуг було поставлено завдання до проекту бюджету на 2011 рік закласти 1,5 млрд грн на ці цілі, розробити механізми посилення відповідальності кредитних спілок перед їх учасниками та технології рефінансування проблемних кредитних спілок.

    Під час зустрічі також були порушені питання введення платежів нагляду.

    Джерело: dfp.gov.ua

  10. Не выплатили страховку по КАСКО (салон НИССАН во Львове). И то еще и тянули.
    Стаховой случай: наехал на камень, пробил бензобак. ГАИ не вызывал.
    Отказали в выплате. Причина (скорее всего зацепка) — отсутсвие справки ГАИ.
    Хотя при страховании уверяли, что формальности (типа спраки ГАИ) не обязательны.

  11. То брехня.Цей громадянин Хомяк Анндрій Сттепанович -навмисно спалив будинок через недпередбаченне підняття долару та відкллючення газу в зимовий період.Після чого кімнати затопило від розриву труб та батарей(гамнистою водою) вевь паркет вздувся,ціна-на будинок ВПАЛА. Хотів заробити та не всралось…я маю ще багато щомсь сказати

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ