Человек не терпит насилия!

Отель «Киев» или почему мы еще не Гондурас? (3)

Интересно, что проверки незаконной деятельности администрации «Киева» Трофименко «гасит», подключая коррумпированных представителей генпрокуратуры и «гасит» весьма успешно. Даже несмотря на то, что сегодня деятельность Трофименко хотя бы по воровству средств, выделяемых на ремонт здания, фактически является одной из составляющих срыва «Евро-2012». Стране нужно готовить гостиницы для приема гостей, а не воровать деньги на ремонт. Хотелось бы в двух словах поздравить Трофименко Л.С. и её окружение с очередной победой, при этом не стуча по дереву и не сплёвывая в сторону принимая во внимание тех, над кем эта победа была одержана.

Одна из побед окружения Трофименко Л.С. была одержана в ноябре 2008 года, когда во время спикерства Яценюка были комиссионно зафиксированы нарушения в её деятельности, по которым в дальнейшем не принято должного решения, а акт спрятан так, что о его существовании до сих пор Все написавшие открещиваются.

АКТ

комісії щодо перевірки відомостей, викладених у колективному зверненні працівників Державного підприємства «Готельний комплекс «Київ» Управління справами апарату Bepxoвної Ради України

 

м. Київ                                                                                 07.11.2008 року

На підставі розпорядження по Управлінню справами апарату Верховної Ради України № 143 від 03 .11.2008р. комісією у складі:

—         Гамана М.В.- Першого заступника Керуючого справами;

—         Бабікова О.М. — завідувача відділу юридичного забезпечення;

—         Фірсова А.А. заступника завідувача відділу медичного, санаторного та побутового забезпечення;

—         Ключникової Н.М. — заступника завідувача відділу бухгалтерського обліку, фінансів, планування та контролю;

—                     Кирсенко Є.Б. — головного спеціаліста відділу юридичного забезпечення, на місці здійснено перевірку відомостей, викладених у колективному зверненні працівників Державного підприємства «Готельний комплекс «Київ» відносно Генерального директора підприємства Трофименко Л.С. та її доньки — заступника генерального директора Добровольської М.Є.

Перевіркою встановлено:

 

ДП «Готельний комплекс «Київ» відповідно до Положення про Управління справами апарату Верховної Ради України, затвердженого розпорядженням Голови Верховної Ради України № 820 від 12.07.2004р., підпорядковане Управлінню справами та входить до складу майнового комплексу, що забезпечує діяльність Верховної Ради України.

Готельний комплекс створено з метою забезпечення потреб Верховної Ради України, а також інших юридичних та фізичних осіб у високоякісних готельних та супутніх послугах, різноманітних видах продукції, товарів, робіт, послуг, одержання прибутку і на його основі розширення виробництва, реалізації виробничо — економічних і соціально — культурних програм.

До Управління справами апарату Верховної Ради України 30.10.2008р. надійшло колективне звернення працівників Державного підприємства «Готельний комплекс «Київ»: (всього 19 підписів, без зазначення прізвищ) стосовно протиправних дій та випадків порушень норм етики і моралі з боку Генерального директора підприємства Трофименко Л.С. та її доньки — заступника генерального директора Добровольськоі М.С.

В ході перевірки інформація, викладена в зверненні, частково знайшла своє підтвердження.

 

Встановлено, що відповідно до довідки, наданої ДП «Готельний комплекс «Київ» за № 15-5/32-1/405 від 05.11.2008p., у 2007році на підприємстві було звільнено 65 працівників, за 10 місяців поточного року — 63. На підприємстві згідно штатного розпису кількість штатних одиниць — 235,25, а фактично працюючих — 206 чоловік (довідка за № 15-5/32-1/407 від 05.11.2008p.).

В супереч вимогам статті 25-1 Кодексу законів про працю України та Постанові Ради Міністрів Української РСР від 03.11.1980р. за № 593 «Про часткову зміну постанови Ради Народних Kомісарів УРСР від 04.06.1933р. «Про суміщення посад родичів в установах, підприємствах і організаціях суспільненого сектору» про заборону спільної роботи на одному і тому ж підприємстві батькам, подружжям, братам, сестрам, дітям, а також батькам, братам, сестрам і дітям подружжя, Трофименко Л.С. наказом № 149-к від 01.10.2004 р. прийняла на роботу на посаду головного спеціаліста ресторанного сервісу свою доньку Добровольську М.С.

В подальшому, відповідно до наказу Генерального директора за № 167-к від 25.09.2006р. Добровольська М.С. переведена на посаду директора ресторану, а потім згідно з наказом № 30-к від 03.03.2008р. на посаду заступника генерального директора.

 

З порушенням вимог наказу Державного комітету статистики України за № 74 від 17.02.1998р. «Про затвердження типової Форми первинного обліку роботи службового легкового автомобіля та інструкції про порядок її застосування», на підприємстві відображається у подорожніx листах порядок використання службового легкового автомобіля.

Так, зазначеною Інструкцією передбачено, що подорожній лист службового автомобіля оформлюється тільки на один робочий день (зміну) і видається за умови здачі водієм подорожнього листа за попередній день роботи. На більший строк подорожній лист видається у випадках транспортного обслуговування у міжміському сполученні понад одну добу відповідно до наказу чи розпорядження перевізника.

В той же час в Готельному комплексі «Київ» подорожні листи оформлюються на три доби і на одного водія з двох по штату (копії подорожніх листів за жовтень 2008р. додаються). При цьому графи щодо часу прибуття та вибуття водія, марка та кількість виданого пального, його залишок при виїзді та поверненні, маршруту пересування залишені порожніми. Це не дає можливості здійснювати належний контроль за використанням паливо — мастильних матеріалів на підприємстві та правильності використання автомобілю.

3 пояснень водія підприємства Люлька В.М. та відповідно до подорожніх листів, середньодобовий пробіг автомобіля за жовтень поточного року становить приблизно 300 км.

На підприємстві в супереч порядку, встановленому чинним законодавством, функціонує масажний кабінет, який розташований в. кімнаті № 811. Особа, яка фактично виконує послуги масажиста Бондаренко Л.М., на робочому місці у період перевірки була відсутня. 1ї місцезнаходження керівництвом підприємства не з’ясовано. Згідно штатного розпису посада «масажист» на підприємстві — відсутня. Сама Бондаренко Л.М. прийнята на роботу на посаду адміністратора центру послуг (наказ № 162-к від 01.09.2005р. за підписом виконуючої обов’язки Генерального директора Архіпової Н.П.).

Вивченням питання стосовно порядку функціонування зазначеного кабінету встановлено, що ліцензії на право здійснення цього виду послуг не мас. Кошторис доходів та витрат, прейскуранти цін, та тарифи на цей вид послуг відсутні.

3гідно з поясненням головного бухгалтера Тучі В.В. виручка від Бондаренко Л.М. щомісячно надходить до каси підприємства.

Відповідно до довідки ДП «Готельний комплекс «Київ» за № 15-5/32-1/411 від 06.11.2008р. Бондаренко Л.М. за період з вересня 2005 року по жовтень 2008року здала виручку у розмірі 40450 грн. 3аробітна плата гі за цей період склала — 42 728, 33 грн.

Перевіркою також встановлено, що на даний час без складання опису та укладення відповідної угоди щодо зберігання на підприємстві перебувають меблі, які належать Добровольській М.С.

Відповідно до пояснень Петришиної О.А., яка в період з 2003р. по 2008р. працювала на посаді перукаря у готельному комплексі Трофименко Л.С. та її донька Добровольська М.С., безкоштовно отримували на підприємстві побутові по слуги у вигляді прання та перешивання її особистий речей.

Крім того, Петришина О.А. зазначила, що вона а в середньому 3-4 рази на місяць, а в деякі періоди кожен день вимушена була обслуговувати за місцем Проживання Трофименко Л.С. та її подруг.

Випадки порушення Трофименко Л.С.·етики поведінки керівника державного підприємства підтверджую колишніми працівниками готелю Томашевською Т.В., Власенко Н.В. та Кулаковою Г.П.

Перший заступник генерального директора Архіпова Н.П., головний бухгалтер підприємства Туча В.В., завідуюча виробництвом Буряк Г.М., а також колишні працівники ДП «Готельного комплексу «Київ» Якимчук О.А., Гребняк С.В., Головенина О.Г. зазначають, що будь — яка інформація стосовно викладених у зверненні фактів у них відсутня.

Комісія прийшла до наступних висновків:

 

Викладені у колективному зверненні факти порушення чинного законодавства України та випадки неетичної поведінки з боку Трофименко Л.С., порочать її як Генерального директора Державного підприємства «Готельний комплекс «Київ» і свідчать про прорахунки в керівництві колективом готельного комплексу.

Додаток до акту матеріали перевірки на ___ арк.

big 12300

В данное время получено молчаливое согласие властьимущих, а точнее властьимеющих, про сокрытие от огласки фактов хищения денег государственного предприятия, выделенных для проведения ремонта.

Не один из членов комиссии, созданной для изучения ситуации сложившейся в отеле «Киев» возглавляемой Руководителем рабочей группы, заместителем Председателя Комитета Верховного Совета Украины по вопросам Регламенту, депутатской этики и обеспечения деятельности Верховного Совета Украины Литвиным Ю.А., так и не нашёл времени посетить помещения гостиницы. По всем фактам правонарушений изложенным в коллективном обращении сотрудников отеля, ограничится не значительными кадровыми перестановками.

Мы попытаемся ещё раз тщетно их заинтересовать ,показав следующие фото 6 этажа, на котором недавно был выполнен «великолепный» ремонт.

big 88899

big 88898

big 88897

Других избранников, которым посчастливилось стать таковыми и проживать в отеле «Киев», таким как Ландык, так же успокоили, приступив к ремонту именно их номеров.

Так что дело за малым, разогнать в шею толпу посмевших воспротивиться сотрудников, выждать недельку другую на больничном пока всё утихнет, отблагодарить, наверное, кого положено и снова в путь!!!

“ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

17 ответов

  1. Хороший получили заказ вы на отель. Такой не скрываемый интерес. Много заплатили за вашу помойку. А все намного проще.Кто-то очень хочет занять место Трофименко, а потом и отель к рукам прибрать. И этот кто-то лепит все в кучу — и ремонты, и ЕВРО-2012, и дома, и акты проверок, и депутатов. Готовится обычный захват отеля и ваша вонючка тут как тут.

  2. Молодца! Сами насыпали какой.то белый порошок на ковер около какой-то двери и говорят, какой ремонт плохой. Курам на смех! Явная заказуха!!! На версту тхнет! С такого начинаются рейдерские атаки тех, кто “не будет пришивать оторванные пуговицы за государственный счет” (а также заряжать мобильный телефон от готельной розетки, а также сидеть на гостиничных стульях — из дому свои принесут). Не новая тактика, но очень и очень убого!

  3. Руслану:
    Ты или провокатор,или тоже хаваеш из этого корыта.Так,что заткнись пока до всех вас с вилами не

    добрались.Эти чинуши достали.Это результат того,что ни кто из”властьИмеющих”не отвечает по закону.А ВР мы кормим,а они на нас положили с прибором.Нужна не стабильность от ПРдонов,а революция.

  4. Читателю энд Руслану:Как вы хором выскочили из подворотни.Видать попали в самую точку.Одевайте памперсы,вам придётся срать много и долго.Эти ребята из ОРД,настойчивые.Просто так вашу шоблу не отпустят.А народ поддержит.Так держать.Тараканов на свет.

  5. Пока Русланчику денежки не платили, все “тетки” были очень большими негодяйками,а как начали Русланчику с кармана по 100грн.доплачивать,он стал большим демократом!!! Ты будь чесным,хоть перед собой и своей совестью! НЕ УНИЖАЙСЯ ТЫ ТАК,ТЫ ЖЕ МУЖЧИНА!!!

  6. Все что написано в этой статье, да и в прошлых- ЧИСТАЯ ПРАВДА!!!!!
    Работаю в этой гостинице уже 4 года, но адекватных и порядочных людей можно посчитать на пальцах!
    Искренне надеюсь, что когда-то все и всё будет на своих местах!!!

  7. Владимир явно занимается продвижением статьи, а еще кого-то провокатором называет ))
    Евро2012, ребята. Отели становятся лакомыми кусочками для рэйдеров. И боюсь, это только начало!

  8. Дядя Вова, а ты не бойся… Как говорится: “Тебя посадят. А ты не воруй!”
    Забздели видать руководители, вот и вопят как ты: “Это рэйдеры с России, политзаказ и тому подобное…”. Пусть обвинят заявителей в кливете… Слабо?

  9. “.. вимушена була обслуговувати за місцем Проживання Трофименко Л.С. та її подруг… !!!” Великолепно! Вот это должность! Трофименко, хочу быть вашей подругой… А если честно, Гаман, Бабиков, Фирсов, Ключникова, Кирсенко, за такие “прорахунки”, что дальше? Акт с вашими подписями подделка или же и вас обслужила Петришина О.А. ???

  10. Большинство воров не только крадут, но и получают зарплату, а бороться с мелким воровством у нас бессмысленно, зато бороться с крупным можно только мысленно,
    Воровать ничуть не легче, чем зарабатывать честным трудом и ворами в законе не рождаются, ими становятся лишь те, кто еще при рождении умудряются спиздить у соседа рубашку а в дальнейшем не забывают главное: не где и что ты воруешь, а — с кем ты воруешь, при этом не зайти так далеко, откуда не вернуться и через десять лет…

  11. Трофименко воровка со стажем, вы забыли у нее школа Павла Лазаренко. Вывести ее на чистую воду сможет только Американское правосудие. А МВД, Прокуратура так для нее мелочи, всеравно, что мелочь по карманам тырить.

  12. 2Тётя Мотя
    Я, слава Богу, далеко от всей этой суеты. А вот вы с Владимиром конкретно себя палите, как участники процесса ))
    Кстати, ip-адреса сообщений получить если понадобиться, не трудно будет получить. Так что пишите из интерне-кафе, а то найдут еще )))

  13. Ребята ,ну какие могут быть серъезные обсуждения на этом сортирном сайте.От заказух ,которые впаривает говнометчик Речинский за версту фекалиями разит,которые почему то практически не находят подтверждения. И он тихо затыкается До следующих заказух.Вот так и существует весело. Напердит и в стороночку Ну прямо скунс вылитый У него видно манечка на НЛО в виде неназвананых крышевателей из прокуратур ,на огромные суммы взяток,которые сам в глаза не видел.Этот турчиновский писарь напишет за бабки ,что он сам не в себе и он это опубликует, потому что деньги для него превыше всего.

  14. Семья

    От щоб ви попрацювали,коли через ваше плече підглядає або підслуховує очередний начальник охорони,а на планерках та сама туча і каже директору, що треба від цих горнічних ізбавлятись бо вони багато знають.Ми працюємо роками біля депутатів в сфері обслуги і повірте, що не раз були ними перевірені на чесність і на руку.Ми не вважаємо депутатів якимись окремими гостями, але вони є постійні наші гості і ми сприймаємо їх,як близьких нам людей.А ті камери,що натикали на входах біля ліфтів,хіба будуть депутати раді,коли всі знають хто до них ходить.Медсестра в готелі каже,що це за репресії у вас, горнічні постійно приходять з високим тиском,упадком сил.А як ви вважаєте,коли жінки тяжко працюють фізично,можна нас не діставати морально.Так ні,нас заганяють постійними безглуздими зборами,безкінечними погрозами та неминучими звільненнями.Наші колективні звернення до директора зовсім були ігноровані,зате ми постійно слухали про якісь анонімки і про те,що грошей у нас не вистачить на суди,на які нас затягають.Дійсно,хіба вистачить 1300грн.зарплати на прожиття,не те що на суди.Звільнили нашого начальника з номерного фонду,чим і змусили нас вийти на протест під готель.Тільки вона нас захищала і виборювала нам якісь додаткові копійки.

  15. Ну вот, теперь все стало понятно. Не воровство, а нарушение норм этики. И как эти нормы будут восстанавлены? Правильно…. приоритетным ремонтом в отдельных номерах отдельных депутатов. Наверное, с заменой мебели. Свою не предлагаю, потому как моя раскладушка Ландыка врядли устроит. Разве что я на ней буду возлежать. А я не буду.
    И как теперь себя чуйствуют 19 авторов телеги с мусором на родной коллектив? Еще не поняли, что ремонт надо начинать с собственного чердака?
    Учитесь! Мужайте! Коллектив под публичные разборки подставили, и это уже нельзя изменить. Тимошенко этим воспользуется по-любому. И кто первый пойдет на вылет? Не сразу, конечно, не сразу, но все таки?
    Давайте угадаем с какого номера списка начнется гордое и по собственному желанию движение к бирже труда? Кризис он и в депутатской гостиннице кризис. Сокращать надо штатное расписание. Ой сокращать! Предлагаю честным и принципиальным уволиться просто сейчас! Зачем вам обслуживать загнивающую антинародную власть? Будьте принципиальными до конца! А то пока все это выглядит борьбой за право воровать… :)))))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Глава Центрального апелляционного хозсуда заработал только на гараж

Глава Центрального апелляционного хозяйственного суда (Днепр) Юрий Парусников почти всю недвижимость записал на Эльжбету Парусникову. Об этом стало известно из…

Отстраненный глава Ровенской таможни задекларировал из имущества только гараж

И.о. начальника Ровенской таможни Тарас Коваленко, которого отстранили от должности за коррупцию, задекларировал сбережения в размере годовой зарплаты наличными. Об…

ГСЧС возглавил Крук, записавший имущество на тещу

Кабинет министров назначил Сергея Крука главой Государственной службы Украины по чрезвычайным ситуациям. Как сообщил в Telegram-канале представитель Кабмина в Верховной…
НОВОСТИ