Человек не терпит насилия!

Народні депутати вимагають розслідування інциденту зі стріляниною

Учора, 27 червня, близько 23.00 в ресторані “Козачок”, що на Бориспільській трасі, стався інцидент із застосуванням зброї.

Як повідомляє ОРД, за інформацією декількох свідків нічної пригоди, стріляв у екс-замміністра МНС Олександра Капітулу син президента Віктора Ющенка —  Андрій Ющенко. На щастя, під час інциденту ніхто не постраждав.Деякі політичні сили відреагували на цей випадок. Так, народні депутати України від фракції БЮТ Юрій Прокопчук, Роман Забзалюк і Сергій Міщенко зробили відповідну заяву.

У заяві йдеться, що “інцидент із нападом на громадян із застосуванням вогнепальної зброї у Києві, до якого, за даними ЗМІ, може бути причетний син президента Віктора Ющенка – Андрій Ющенко, — вимагає серйозного та ґрунтовного розслідування. За даними ЗМІ, людина, яка взяла на себе провину за 9 пострілів на паркінгу біля ресторану “Козачок”, близько 23:00 27 серпня була у компанії із Андрієм Ющенком, який зник, не дочекавшись міліції.

У зв‘язку з цим ми ініціюємо створення у парламенті Тимчасової слідчої комісії, яка має дослідити участь сина президента В.Ющенка у цих ганебних подіях. Якщо причетність Андрія Ющенка до пострілів у центрі столиці підтвердить незалежне розслідування, то Віктор Ющенко має понести політичну та моральну відповідальність і подати у відставку. Це стане логічним продовженням відставок голови РДА та ОДА на Кіровоградщині, які були ініційовані президентом на підставі одних звинувачень без будь-якого рішення суду”

Це не перший випадок із застосуванням зброї, із яким пов’язують ім’я сина президента. Яскравим прикладом можна слугувати напад на прокурора Бориспільської прокуратури трирічної давнини. Тоді так і не знайшли винних.

INTV

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

34 ответа

  1. То де ж той “Козачок”? На Бориспільській трасі чи в центрі Києва, чи може на Червонозоряному? До речі, підскажіть — де можна нормально посидіти за ті гроші, які правлять в київський ганделиках? Щодо Бориспільського прокурора. Уявіть собі: вечів 21.00, площа Льва Толстого, їде поважна особа — Бориспільській прокурор, думає про щось своє — про законнінність і своє місце в ній. І тут, хтось його підрізає. Мабуть обуренню не було меж. Може він і признав Андрія і почав його журити по батьківськи, але віріться в це так як в те, що у покійного Олійника було два пістолети. Хотілося б побачити його фейс коли він дізнався кого виховував. Типова ситуація — забув прокурор, що він не в Борисполі і не в Кіровоградській області, відкрив хайло, може й ксіву дістав, за що і отримав. І нехай дякує що живий лишився. Наступного разу, перш рота відкривать, подумає. Він же звик, що він господар життя і що теорія ймовірності майже не передбачає зустрічі з собі потібним. Але ж не на площі Льва Толстого і не о 21.00. Цього він не врахував. А в цілому — типова ситуація. Як у нас кажуть: найшла коса на камінь. І не треба з цього робити політики. Нехай кожен робить свою справу. Порушив хтось правила, ну то якщо ти такий принциповий запиши номар і повідом ДАІ. Не прокуроське це питання виховувати учасників дорожнього руху. А якщо вважаєш що ти цар і бог навіть за межами Борисполя, тоді відповідай “за базар”, бо за межі закону ти вже вийшов.

  2. Товарищи-мазурики!Вы на что рассчитываете?То придуращеный Луценко протокол на Андрійчика составляет за нарушения ПДД.То он стреляет по ком хочет.По радио информацию передают.И замолкают.Ни один телеканал не прокомментировал событие.Во как Наливайченко отрабатывает доверие.А Вы херню про прослушку несёте.Срать хотел Гарант на народ,Закон и всё остальное.

  3. После всех этих событий я представила всю ситуацию именно так, как описал Ищущий, решил Шариков построить наглого юнца,а тут на тебе -промашка не на того наткнулся.Сейчас, наверное, ходит локти грызет, что погорячился и никуда, ничего и никому ни каких заявлений подавать не будет!!!Против ветра что ли? Типичная в нашей стране ситуация.Ничего удивительного:(
    Да пусть уже мочат друг друга.
    Вот с Лозинским,действительно, на ОРД ЛАЖА!!!
    Как так молчите?!!! Тут все живы-здоровы, но может испуг экс.
    замминистра получил, настроение ему праздничное испортили, а тут человека УБИЛИ!!! Или для вас только МАЖОРЫ-человеки, а то уже быдло, на которое не стоит даже внимание уделять?!!!

  4. ВАЮ не может в семье навести порядок — бухгатерский сын палит безнаказанно,незамужняя дочка приноситъ деду уже 3-го внука,1ая жонка страдает в дурке-семейка Адамсов прямо…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

За три месяца ведомство не продемонстрировало практического стремления ни помочь бизнесу, ни защитить его от вредительских инициатив. За экономическое развитие в стране отвечает Минэкономики. Три месяца…
Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
НОВОСТИ