Человек не терпит насилия!

Метаморфози транспортної міліції

 


Транспортна міліція на сьогоднішній день є швидше мертвою ніж живою. Постійні кадрові експерименти знекровили послідній міліцейській бастіон.
Останні два роки транспортну міліцію,як ніяке інше міліцейське відомство не  стрясали   такі катаклізми,судові скандали  і просто цілий потік скарг працівників,яким було сплюндровано їх кар*эру і долю. За вищевказаний період за судовими рішеннями було примусово відновлено в посаді 87 робітників керівного складу.(Який суд відновить їм здоров*я !?).
Постійно ведуться бої на Львівській залізниці,де фактично вже не залишилось жодного фахівця.
Як не дивно,цю руїну створили не прокуратура і зовнішні вороги,а чільний керівник відомства генерал Пушкарьов. За цією людиною тягнеться не тільки купа деструктивних заходів по розбалансуванню роботи відомства,але і низка корупційних скандалів:чого тільки варта подія з торгівлею за 200 доларів звання старшого лейтенанта міліції співробітнику Одеської залізниці.За цю ганебну історію недавно виперли з міліції заступника і «праву руку» Пушкарьова—полковника міліції Морозко, який за місяць для свого шефа,з його слів, збирав до 300 тисяч доларів. Найвеселіші грошові жнива проходять на Придніпровській залізниці,які поповняють рахунок Пушкарьова до 100 тисяч доларів в місяць. Сьогодні Придніпровською залізницею керує одіозна фігура полковника Шарапи ,який за гроші змістив рік тому мене і розв*язав ,за допомогою Пушкарьова собі руки .Місяць тому, всю країну здивував телерепортаж з Придніпровської дороги ,де були висвітлені факти масового розкрадання ,за допомогою потужніх кранів, тисяч і тисяч тонн металопродукції, під дахом Шарапи і Пушкарьова.
Після цієї публікації,заступник міністра Євдокімов перед Луценком поставив питання про термінове звільнення  організатора корупційного павутиння по всій Україні—Пушкарьова. Луценко як завжди зробив  «мудро» і пере порядкував транспортну міліцію вмісті з Пушкарьовим ,його давньому товаришу і покровителю першому заступнику міністра Клюєву ,який називає міліціянтів не інакше як «бидло»,хоча сам в молоді роки ледве спромігся на трійки закінчити ПТУ.
Зараз Клюєв гарцює по Україні і всю відповідальність Пушкарьова  перекладає на голови простих трудяг-міліціянтів.
Але думаю ,що Клюєв вряд чи реанімує тіло спрута – Пушкарьова,тому що його кум з Луганського лінійного відділу полковник Дорошенко,зі своїм  заарештованим і діючими заступниками ,вже дають свідчення на свого покровителя -Пушкарьова про створення ними  злочинного угруповання,яке розкрадало металопродукцію під містом Алчевськом Луганської області.


З  повагою,полковник міліції ,пенсіонер  Бабенко.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ