Человек не терпит насилия!

Я плакалъ…

Президенту України


Ющенку В.А.


 


Голові Верховної Ради України


Морозу О.О.


 


Прем’єр-Міністру України


Януковичу В.Ф.


 


 


Л И С Т


 


Міністерству внутрішніх справ стало відомо про підготовку деякими чиновниками від влади та окремими політичними силами акцій з дискредитації керівництва органів внутрішніх справ.


 


Акції планується реалізувати у вигляді звинувачень у непрозорості та корумпованості при призначенні на керівні посади. Зокрема, підготовлені публікації про нібито отримання хабарів за призначення керівників в органах МВС.


 


Це робиться з єдиною метою – усунути від виконання своїх обов`язків керівництво МВС України – чи не єдиного на сьогодні силового відомства, яке забезпечує стабільність та спокій у державі. Це є також намагання окремих політичних сил дестабілізувати ситуацію в країні, в тому числі, шляхом руйнації засад законності дій органів внутрішніх справ.


 


Не всім політичним силам сьогодні до вподоби лінія керівництва МВС України, спрямована на недопущення провокацій та силового протистояння на вулицях Києва та в державі між прихильниками парламентської коаліції та опозиції. На підтримку таких дій керівництва МВС України, зокрема, неодноразово висловлювались міжнародні інституції, члени Громадської Ради при МВС України з питань забезпечення прав людини. Не всім до вподоби і курс на деполітизацію органів внутрішніх справ.


 


В Міністерстві внутрішніх справ введена система колегіального, прозорого та публічного призначення керівників підрозділів, в тому числі, обласних. Аналогічна прозорість забезпечена і при присвоєнні чергових звань. Таким чином, створені умови для уникнення будь-яких проявів корупції та лобізму.


 


Міністерство внутрішніх справ сьогодні знаходиться поза політикою та виконує важливу функцію стримання і забезпечення законності і правопорядку в державі.


 


Звертаємось до керівництва держави з проханням підтримати МВС у його зусиллях по виконанню обов`язків із захисту конституційних прав та свобод громадян України.


 


 


 


Міністр внутрішніх справ України                                                В.Цушко


 


От редакции: В МВД явно запахло жареным. О том, что некоторые назначения были “проплачены”, было известно еще при назначении заместителей министров. Назначали то “донецкие”, а они каждому креслу цену знают. Впрочем, на уровне замминистров были “проплачены” лишь несколько должностей. В дальнейшем деньги за должности естественно, тоже брались. Правда, шли они мимо министра Цушко, непосредственно в карманы нкоторых его заместителей и донецкой “крыше” в парламенте и Кабмине. Так что ничего тут особо нового и скандального нет. Не скандальнее, к примеру, милых генеральских развлечений в виде обмена распечатками подслушанных разговоров. Подонки, короче говоря, высшей меры. Интересно, однако, что означает выражение “деякими чиновниками від влади”? Что такое вообще, “чиновники от власти”?


“ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ