Человек не терпит насилия!

Боевые павианы Рената Кузьмина

51104

 


 


Заступникові Генерального прокурора України



КУЗЬМІНУ Р.Р.


вул. Різницька, 13/15, м.Київ, 01011


 


БОЙКА Володимира Марковича,


 


 


 


ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ


 


     Я є журналістом, зокрема співпрацював з тижневиком „Свобода”, тижневиком „Грані-плюс”, Інтернет-виданням „Трибуна”, Інформаційним агентством „Обозреватель”. У зазначених виданнях впродовж 2004-2005 років друкувалися уривки з моєї книжки „Мимо закона”, присвяченої протиправній діяльності колишніх працівників прокуратури Донецької області, у тому числі – Вашого двоюрідного брата Рафаеля Кузьміна та Вашого близького товариша Андрія Медведєва. У 2004 році, після Вашого призначення прокурором м.Києва, Ви перевели А.Медведєва до Києва та призначили його начальником управління прокуратури м.Києва.


     Зараз А.Медведєв працює під Вашим керівництвом у Генеральній прокуратурі України й уславився тим, що склав адміністративні протоколи про вчинення корупційних діянь Міністром внутрішніх справ України. Ці протоколи набули широкого громадського розголосу, передусім у зв’язку з тим, що А.Медведєв встановив існування в діях Міністра безкорисливої корупції.


 


     У книжці „Мимо закона” про А.Медведєва писалось наступне:


 


     «Впрочем, если Васильев настолько неравнодушен к околосексуальной тематике, то он мог бы с пользой для общественной нравственности заняться половым просвещением своих архаровцев. Потому как с назначением Васильева генпрокурором, он перетянул в столицу из Донецка всю свою камарилью, которая в рабочее время зарабатывала копейку для шефа, а в нерабочее – регулярно сотрясала Киев пьяными дебошами в компании местных проституток. Особенно изумил столицу случай, приключившийся в ночь с 1 на 2 июля 2004 г. с Камилем Кирпичевым, за несколько дней до этого назначенным на должность начальника управления прокуратуры г. Киева, и начальником другого управления этой же прокуратуры Андреем Медведевым. Эти борцы с сексуальной распущенностью, укушавшись горячительными напитками, рысачили по столице на «джипе» с донецкими номерами в сообществе дамы (одной на двоих). Не справившись по пьяному делу с управлением автомобилем, поборники законности врезались в бетонное ограждение возле Бессарабского рынка, получив серьезные травмы. Дама, не дождавшись приезда сотрудников милиции, сбежала, по причине чего личность ее милиции установить так и не удалось. А подопечные Васильева забыли поинтересоваться, как зовут их пассию, очевидно, исходя из принципа «постель – не повод для знакомства».


 


     Ця інформація була опублікована в зареєстрованих ЗМІ, А.Медведєвим ніколи не оскаржувалася й може вважатися загальновідомою.


 


     Як мені вдалося з’ясувати під час роботи над книжкою „Мимо закона”, 1 липня 2004 року Андрій Медведєв разом з іншими Вашими довіреними особами – начальником відділу прокуратури м.Києва Камілем Кирпичовим (переведений Вами до Києва з посади Мар’їнського міжрайонного прокурора Донецької області) та начальником відділу прокуратури м.Києва Артемом Володіним — пиячили в товаристві невстановленої особи жіночої статі. Напившися до безпам’ятства, А.Медведєв вирішив покатати друзів і „тьолку” на автомобілі Джип Гранд Черокі, номер державної реєстрації 027-48 ЕО. Вказаний автомобіль був зареєстрований на мешканця Великоновоселківського району Донецької області Шемякова Олега Ернестовича, при цьому в А.Медведєва не було при собі ані документації на автомобіль, ані посвідчення водія.


     Катаючися по Києву зі швидкістю 120-150 км/год, п’яний А.Медведєв не справився з керуванням автомобілем і врізався в бетонну огорожу біля будинку №23 по вулиці Басейній. Внаслідок цього А.Медведєв отримав закриту черепно-мозкову травму, травму живота та закритий перелом лівого передпліччя. К.Кирпичов отримав закриту черепно-мозкову травму та перелом правого стегна. А.Володін отримав закриту черепно-мозкову травму та закриту травму грудної клітини. Працівники Державтоінспекції, які прибули на місце дорожньо-транспортної пригоди, викликали карету „швидкої допомоги” та доставили п’яних прокурорів у міську лікарню №17.


 


     Зараз я працюю над продовженням книжки, одна з глав якої буде присвячена діяльності А.Медведєва. У зв’язку з цим відповідно до Закону України „Про інформацію” прошу повідомити мені наступне:


1.    Чи притягувався А.Медведєв до кримінальної відповідальності відповідно до статті 286 частина 1 КК України за дорожньо-транспортну пригоду, скоєну ним у стані сильного алкогольного сп’яніння, яка призвела до заподіяння потерпілим тілесних ушкоджень середньої тяжкості? Якщо не притягувався, то які заходи прокурорського реагування Ви вжили щодо А.Медведєва та тих осіб, які допомогли йому уникнути покарання?


2.    Чи притягувався А.Медведєв за вчинення ним проступку, який порочить його як працівника прокуратури, до дисциплінарної відповідальності, передбаченої статтею 8 Дисциплінарного статуту прокуратури України? Якщо не притягувався, то у зв’язку з чим?


3.    Чи не могла стати причиною відкриття А.Медведєвим „безкорисливою корупції” отримана ним раніше черепно-мозкова травма?


 


     Відповідь на інформаційний запит прошу направити мені поштою на домашню адресу в строк, встановлений Законом України „Про інформацію”. Нагадую також, що, відповідно до ст.212-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ненадання або невчасне надання відповіді на інформаційний запит становить склад корупційного діяння.


 


 


 


В.М.БОЙКО


23.11.2006


 


 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ