Человек не терпит насилия!

Відносно існування в структурі МВС міліцейської банди

51031

                                                                                        Депутату Верховної Ради України


                                                                 п. Турчинову Олександру Валентиновичу


                                                                                 


                                                                              Депутату Верховної Ради України


                                                                 п. Омельченко Григорію Омеляновичу


 


Відносно існування в структурі МВС                      Оснач Олександр Михайлович


             міліцейської банди                                        вул.  Юнацька, 14   03164 м. Київ


                                                                  тел. 454-26-29 (роб.), 424-87-62 (дом.)


                                                                         email: [email protected]  


                                                          ЗАЯВА


      Ставлю Вас до відома про те, що в структурі МВС існувала та продовжує існувати міліцейська


банда, якою керує ген. Савченко О.І. Основу складають підрозділи, які розташовані по вул. Баумана


(біля парку “Нивки”) та по вул. Чорнобильська (Святошинський УБОЗ). До такого висновку я дійшов


на основі таких фактів:


     1.  В 1986 році я давав свідчення в тодішньому Радянському райвідділі по справі, пов’язаній з діяльністю ансамблю бальних танців “Каштан”. Там я розмовляв із рядом співробітників серед яких були Кравченко Ю.Ф. (бувший міністр МВС), Савченко О.І. (теперішній ген. МВС), Яськов В.М. (М.П.) та інші. Запам’яталось лице одного із співробітників з дуже великим та кривим носом. Пізніше я частенько його бачив серед школярів за кавою в районі тодішнього універсаму, а зараз “Фуршет” по проспекту Перемоги ( між станціями м. Нивки та  м. Святошино). Судячи по збентеженим обличчям школярів на тролейбусній зупинці, я зрозумів, що йшла агітація по роботі на міліцію. Маючи чорну касу в міліції можливо задовольнити бажання школяра в мопеді, мотоциклі або дешевому автомобілі, але все це не безкоштовно, а за певну роботу.


    Було колись в пресі повідомлення про погрозу журналістці ножем людиною з великим носом. Тоді я і подумав, а чи це не той знайомий? Зовсім недавно в грудні 2005р. в метро група молодиків в кількості 10-15 чоловік в масках на обличчях побила іноземця. Це було між станціями м. Святошино та м. Нивки. Я зателефонував Костецькому Євгенію (417-71-98) і розповів про те, що це можливо молоді люди, які завербовані “носатим”. Мабуть йшло якесь відпрацювання дій, а на метро Нивки- то вже своя міліція в будь-якому випадку виручить. Яськова М.П. (В.М.) я впізнав в райвідділі. Будучи студентом місцеві п’яниці в мене вкрали новий костюм. Заяву мою розглядав Яськов М.П. та нічого не робив. Тоді я сказав йому, що буду скаржитись вище. В відповідь почув про можливість в цьому випадку виганяння його з міліції. Так я нікуди і не звертався бо дізнався, що п’яниці вже все пропили.


  З Савченком О.І. була дуже коротка розмова. Він дав мені свої телефони. До цих пір збереглася записна книжечка. Добиваючись правди в міліції мав зустріч з Кравченком Ю.Ф.( бувший міністр МВС). Зараз не пам’ятаю, хто із співробітників міліції сказав, що зі мною хоче поговорити начальник. Розмова відбувалась в тому самому кабінеті, що і з Савченком О.І. (Якщо цю кімнату не перебудовували, то я і зараз зміг би її впізнати.) Був начальник трошки сором’язливим і все розпитував про мою роботу. Я дав йому зрозуміти, що дуже задоволений своєю роботою і на цьому розмова закінчилась. В ході дачі  свідчень одне з прохань Яськова М.П. я розцінив як втягування мене в справи міліцейські. Я зразу зателефонував Савченко О.І. і почув про те, що Яськов М.П. дуже великий негідник. Надалі ніхто нічого в розглядуваній справі не робив і я припинив добиватись правди.


  Висновок по п.1.  Кравченко Ю.Ф. та Савченко О.І. в 1986 (осінь), 1987 (весна) разом працювали в Радянському  райвідділі по вул. Баумана та були в дружніх стосунках.     


  2. Відносно керівництва танцювального колективу можу сказати наступне. Керівник Калініченко Б.Д. був спеціалістом в своїй справі, але з часом зпився. На підпитку любив повторювати про те, що він як керівник повинен бути самим нахабним та самим жорстоким. Керівництво мало свою “чорну” касу, яка поповнювалась за рахунок коштів за виступи колективу на різноманітних культурних заходах та щомісячних внесків членів колективу. Жінки, які переночовували з помічником керівника


Верланем О.О., фотографувались в нього на квартирі і таким чином були в нього на гачку. Керівництво мало своїх знайомих лікарів, до яких можна було звернутись в будь який час. Як прикриття тримали дуже старий автомобіль. Я впевнений в тому, що Савченко О.І. про все це дуже добре знав.


    А тепер звернемось до записів майора М. Мельниченко. Є такий епізод коли Кравченко Ю.Ф. доповідає Кучмі Л.Д. про те, що для Головатого С.П. підготували жінку для того щоб надалі держати його на гачку. Прочитавши про це я зразу побудував лінію: Кучма Л.Д.-Кравченко Ю.Ф.-Савченко О.І. Після отримання завдань від Кучми Л.Д. Кравченко Ю.Ф. скоріше всього ділився зі змістом розмов лише з близькою для нього людиною. Усвідомлюючи злочинність своїх дій мало ймовірно щоб він розповідав про це багатьом своїм підлеглим.


  Із признань затриманих по справі Г.Гонгадзе, як мені відомо, вони стверджують, що О. Пукачу   давались вказівки по мобільному телефону. Може Савченко О.І. давав їх йому?


   Фото 03-1, 03-2 представляють розгорнуту сторінку будинкової книги Ковальчук С.Т. по вул. Димерська 4/31 приватного сектору м. Києва. Кравченко М.М. (21.11.1963р.)- однополчанин та товариш Савченко О.І.; Шмигалюк Т.І. (12.02.1976р.) —  дружина Кравченко М.М.; По записам в книзі відносно Кравченко М.М. помітно, що він із Росії через Києво-Святошинський район прописується в Києві; Паращенюк Л.П.(22.05.1957р., тел. роб. 277-86-77)- лікар лікарні Стражеско. Її приписали на прохання бувшого начальника паспортного столу по вул. Гната Юри, 9 . Я підозрюю в тому, що тут не обійшлося без клопотання Савченко О.І.. Не так давно вона придбала квартиру поблизу роботи. Ось і свій лікар! Лілія Павлівна досить багато зробила для поліпшення здоров’я Ковальчук С.Т..


  Тіло Г.Гонгадзе  перезахоронювали, на мій погляд, різні люди і таким чином керівник цієї операції втягував багатьох для того, щоб надалі всі вони несли відповідальність, а якщо не хочуть нести відповідальність, то для протидії тепер є згуртована велика кількість людей. Це для мене відомий прийом по танцювальному колективу. На зустріч з Папою Римським на аеродромі “Чайка”


Савченко О.І. по проспекту Перемоги їхав позаду всіх на старому автомобілі з брезентовим дахом.


   Висновок по п. 2. Банда Савченко О.І. керується тими самими правилами, що були впроваджені в танцювальному колективі (я самий нахабний і я самий жорстокий).                


3. Направляю Вам копії мого звернення та Ковальчук С.Т. до народного депутата Ю.М.Оробця (фото06 та фото 07). Із їх змісту видно, що міліцейська банда всіляко протидіє потраплянню заяв до Генеральної прокуратури. Аналіз переписки з Київською та Соломянською прокуратурами зайняв би багато місця, тому зупинюся зараз лише на основному.


  Зі слів працівника Київської прокуратури Чолобітька Михайла Вікторовича (роб. 524-82-92) цей міліцейський злочин без вказівки Генеральної прокуратури ніхто розглядати не буде. Начальство йому наказало не втручатися в цю справу. Ось і все. Найбільшу цінність, на мій погляд,  мають фотографії (photo01(02), та 04(05). На фото 01 (зліва-направо): 1-й невідомий; 1-ша невідома; Савченко О.І. (теперішній ген. МВС); Шмигалюк Т.І.; Кравченко М.М. (в даний час проживає в Росії ); 2-га невідома; Ковальчук С.Т.; Пукач О. Відносно останнього такий висновок я зробив порівнюючи дане фото з фотографією в газеті. Мені так і не вдалося подивитись фільм про Г.Гонгадзе із-за відключення електропостачання. Потрібно з’ясувати особистості всіх фігурантів на фотографіях. В мене немає ніяких сумнівів в тому, що Кравченко Ю.Ф. убрала міліцейська банда ген. Савченко О.І. На мій погляд, прямої вказівки на знищення Г.Гонгадзе Кравченко Ю.Ф. не давав. Це перестарався Савченко О.І. разом з Пукачем О. Про це він міг свідчити в Генеральній Прокуратурі і тому його знищили.  Банда має можливість прослуховувати будь які телефони та мобільні телефони і в цьому я не маю ніяких сумнівів.      


    В мене дуже великі сумніви в тому, що Таращанське тіло це тіло Г.Гонгадзе. Якби відбулися похорони тіла, то за таку заміну тіл багато міліціонерів отримали би підвищення.  Інколи до мене надходить думка, а чи це не тіло Ковальчук О.О.?  В наш час все можливо.


   Міліцейська банда встановила за мною майже цілодобове стеження. Змушений на протязі багатьох років тримати відключеним домашній телефон, а в разі необхідності подзвонити я його включаю. Відключений телефон не дає змоги контролювати час мого знаходження вдома. Йде контроль мого повернення з роботи. Знаходжусь під постійним залякуванням. Я вже звик до того, що назустріч мені може їхати автомобіль з молодиками і при цьому авто робить рухи з амплітудою ±1,5м., або різко розвертається на 180 градусів. Часто молодики на авто порівнюючись зі мною відкривають багажник і таким чином вказують на те, що в ньому можуть мене вивезти. Недавно на асфальті крутилось авто, в якому водій був з дуже великими вусами та сильно висунутим тілом через вікно. Після цього я зателефонував Чолобітько М.В. з проханням вияснити прізвище авторитета який був розстріляний в такий спосіб в Києві, але відповіді чіткої не отримав.  По можливості різні епізоди я фотографую, але не здаю плівку в роботу. Один раз я здав плівку Ковальчук С.Т. в проявку і назад отримав плівку з кадрами переломів рук та ніг. Особливо лютує банда при приїзді у відпустку колишньої дружини Ковальчука О.О. із США. Мені вдалося передати їй всі файли фотографій. Банда бігає за мною по всьому місту.


    Висновок по п.3. Є якісь підстави, що дуже сильно бентежать міліцейську банду. Це скоріше всього можуть бути фотографії, або справа зі зникненням Ковальчука О.О.


     Григорій Омелянович, звертаюсь до Вас відносно зустрічі з Вами та бесіди по цим питанням. Ваша помічниця Наталія Степанівна (253-25-61) весь час посилалась на Вашу велику зайнятість, а Ваш тел.


253-04-80 ніколи не відповідав.


    Сподіваюсь, що з Вашою допомогою деякі питання знайдуть своє прояснення.


Додаток: СD-диск з 8-ма файлами.


З повагою,


О. Оснач


[email protected]         

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ