Человек не терпит насилия!

ВIДКЛИКАННЯ ГУБСЬКОГО 2

18578

ІНІЦІАТИВНА ГРУПА ПО ВІДКЛИКАННЮ ГУБСЬКОГО ЗВЕРНУЛАСЯ З ВІДКРИТИМИ ЛИСТАМИ ДО ЮЩЕНКОА І ТИМОШЕНКО

Представники громадськості, які минулого тижня ініціювали початок
збору підписів по відкликанню депутата по мажорітарному в.о.№ 196 Богдана Губського звернулися з відкритими листами до президента України  Віктора Ющенко та прем`єр-міністра Юлії Тимошенко.
“Звертаємося до Вас, як до батька нової формації Українців, що з’явилася  після Майдану. Черкащина народжувала геніїв і лідерів, Гетьманів і Кобзаря. Вони — наша гордість, наша візитка, наша Душа! Природна краса і духовні блага створювались і плекались нашими прадідами, зберігалися батьками, продовжуються і підтримуються
нами.
Невже хтось має право забрати все це у нас? — йдеться, зокрема, в зверненнях. — Мисливські угіддя, річка Дніпро, ставки, заповідники йдуть “з молотка”, а скоро і наші діти стануть рабами. Рабами деяких народних депутатів, які вважають себе не слугами народу, а господарями свого народу”.
В листах також йдеться, що виборцям округу “набридла брехня і подачки, лобіювання групою депутатів власних бізнес-інтересів, постійна “прихватизація” земель, заводів, фабрик. Нам залишається або мовчки спостерігати за всіма злодіяннями зі сторони, або “закидувати” Державні адміністрації, органи Суду та Прокуратури проханнями втрутитися, розібратися, захистити. Але змін ніяких! Тому й звертаємося до Вас  як до Президента і як до батька, який не залишить в скруті своїх дітей. Допоможіть — розібратися з некоректними діями нашого депутата — мажоритарника на окрузі!”
В листі до Тимошенко золотонішські активісти наголошують: “Якась незрозуміла “територіальна” реформа відбулася на наших землях. Найкращі з них, за нашою інформацією від Українського Товариства мисливців і рибалок, належать пану Кравчуку-синові, пану Бакаю, пану Губському. Місцевим жителям в користуваня надано автошляхи та 18,8 га степу для “активізації відпочинку”. <…> Метою нашої Акції є відкликання вищезазначеного депутата з “депутатської лави”, зняття депутатської недоторканості та чесне і прозоре розслідування його діяльності. Нехай відповість за фальсифікації на виборах, підкуп виборців, за привласнення мисливських угідь, заповідних територій, частини річки Дніпра.”
Звертаючись до голови Кабміну, виборці гунського волають: “Припиніть, будь-ласка, лобіювання бізнес-інтересів та розкрадання бюджетних грошей. Шляхом замовлень на виконання робіт лише фірмами- підрядчиками, якими володіє народний депутат, без оголошення тендерів і торгів. Необхідно покласти край відмиванню грошей з бюджетів і покласти край, так званим, “откатам”. Подібна ситуація склалася майже по всій країні. Деякі народні депутати стають власниками округів. Не витримає український народ таких  “прихватизацій” і земельно-територіальних “розподілів” найкращих земель деякими депутатами, прикриваючись недоторканістю”.
“Давайте об’єднаємо наші зусилля в боротьбі за краще майбутнє і сьогодення для нас і наших дітей. Вже не за горами нові вибори у вищий Законодавчий орган країни. Не допустіть приходу нових депутатів з ” ласим” поглядом в сторону Державної Казни, найкращих заповідних земель. Станьте на заваді впровадження нових корупційних схем та “відмиванню” державних ресурсів. Подбайте про інтереси бюджету і держави”, — йдеться в листах.

Стас Тарканов, м. Золотоноша

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ