Человек не терпит насилия!

Міліція просить допомоги

15201

Міліція просить допомоги у встановленні особи дівчини, яку знайшли на залізничному вокзалі станції Боярка


 


 


Карета швидкої медичної допомоги сьомого квітня доставила до Боярської лікарні Київської області дівчину на вигляд 20-25 років без документів. Щодо своєї особи дівчина нічого повідомити не може. При яких обставинах вона опинилась на вокзалі — теж.


Міліцію зацікавив той факт, що спина та ноги невстановленої всі в синцях. Причини їх виникнення вона теж не пояснює. Однак, добре спілкується, цілком розвинена, мова правильна, — складається враження, що вона виросла в благополучній родині. Одяг, в якому її знайшли, охайний та дорогий.


Цілими днями дівчина розгадує кросворди, і лікарі впевнені, що вона здобула добру освіту, адже всі клітинки заповнює з легкістю. В лікарні її назвали “Оленою”. Невідома спілкується на різні теми, але, коли річ заходи про неї та її життя, вона замикається в собі і розповідає, що нічого не пам’ятає. Можливо, хтось з близьких її сильно образив і вона “вирішила” забути про себе.


Працівники міліції намагаються встановити особу дівчини, але поки що ніхто не звертався про зникнення родичів зі схожими прикметами. Кожного дня “Олена” з надією заглядає в очі оперативників, сподіваючись, що її хтось шукає і по неї колись прийдуть.


Перед міліціонерами постала ще одна проблема: дівчину з лікарні потрібно забирати, і терміново, а єдине місце, де її “чекають” – це приймальник-розподільник.


Прикмети невстановленої дівчини: на вигляд 20-25 років, зріст 160 см, середньої статури, очі світлі, волосся фарбоване рудого кольору, з хімією.


Була одягнута: шкіряний плащ червоного кольору, блузка чорного з червоним кольорів на ґудзиках, спідниця чорного кольору, шкіряні туфлі чорного кольору, шкіряна сумка чорного кольору.


Прохання до всіх, кому відома особа цієї дівчини, повідомити за телефонами: (097) 770-40-60, (067) 960-06-88.


 


Тетяна Мартиненко,


прес-офіцер Святошинського РУ


 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ