Человек не терпит насилия!

„Незалежне правосуддя” в дії

12152

„Незалежне правосуддя” в дії  або покоївка готелю „Санкт- Петербург” проти нардепа Бондаренка. Далі по тексту.


 16  березня о 9.30 (середа) біля приміщення  Подільського  районного  суду (вул.  Хорива, 21)  продовжиться акція  ВГО „ПОРА!”  та Об’єднання громадських ініціатив  „Об’єктивна реальність”, активістів Української народної партії, „Батьківщини” та  „Нашої України” та ін. .


 


Учасники акції знову висловлять протест проти свавілля київських суддів,  які під тиском  вищих чиновників позбавляють  кандидатів  права  участі  у виборах, а громадян – права вибору.  Петро Головатенко, голова Подільського штабу кандидата в президенти Віктора Ющенка виступив проти Анатолія Муховікова, основного „землеуправителя” Києва. 16 березня вирішальний день в цьому поєдинку. Суддя має винести рішення. На користь технічного кандидата по 60 виборчого округу від Муховікова або Петра Головатенка. Що переможе закон чи адмінресурс? Бажання отримати суддею квартиру чи дотримання закону, адже звинувачення надумані і безпідстані.


 


Журналісти можуть побачити безпрецендентний за своїми зловживаннями процес. Адже навіть „непосвідченнному”  було видно, як суддя Валентина Декаленко підігрує людині Муховікова.  


 


Тому на  знак простесту  активісти чорної „ПОРИ!”, „Об’єктивної  реальності” активісти партій “Наша Україна”, “Батьківщина”, “УНП”, “Форуму порятунку Києва” виставлять намети, влаштують музичний супровід судового засідання, а також  „Очищення  вулиці від снігу та барабанитимуть в шаманські барабани”, що символізує звільнення Києва від  „злих духів минулої влади”.  


Також під час акції активісти організують парад снігових мініатюр та  запропонують усім охочим написати на паркані побажання суддям, які підтримують чиновників старого  режиму. 


 


Телефон  для  довідок:


+ 38067 446  5330  Анастасія 


 


„Незалежне правосуддя” в дії  або покоївка готелю „Санкт- Петербург” проти нардепа Бондаренка


В понеділок розпочався перший раунд боротьби купленого суду і громадських ініціатив, які підтримали Петра Головатенка. Після помаранчевої революції, це перше шоу такого маштабу. І хоч під стінами суду зібралося всього 150 чоловік, але шуму й крику було на весь Поділ.  Справа в тому, що кандидат в депутати 60 виборчого округу в Київраду Сухотерін Віктор Пертович подав другу скаргу в окружну виборчу комісію вже на другого конкурента у виборчих перегонах. І цей другий, як і Генадій Виходцев, з першої трійки ймовірних переможців. Скаргу було подано з порушенням строків оскарження, який становить 3 дні з моменту публікації списку кандидатів. Але хіба справедливий суд на це зважив?  Підстава для подання скарги — рішення окружної виборчої комісії щодо реєстрації кандидатом Петра Головатенка може викликати хіба що сміх. Пан Сухотерін вважає, що кандидат Головатенко взагалі не проводив конференцію по своєму висуненню. І в підтвердження своїх слів навели свідчення покоївки, яка чергувала на п’ятому поверсі, і не бачила ніякої конференції. А на другому поверсі, мовляв, зала була зайнята. Але представники пана Сухотеріна не зважили, що між п’ятим і другий поверхом ще є третій, де, власне, ця конференція і відбулась. Тобто, через свідчення покоївки представниці Сухотеріна, по суті, звинуватили народних депутатів Володимира Бондаренка, Валерія Асадчева, Чорноволенка в підробці документів по висунення кандидата до міськради Петра Головатенка. Коли Тетяна Монтян засумнівалася в наявності „живої” покоїки і попросила надати паспортні дані і допитати цю леді, суддя на це  абсолютно не зважила. Тож питання чи існює ця покоївка досі є відкритим.


Нардеп Володимир Бондаренко, який з”явився у суд, заявив що обурений звинуваченнями на адресу ряду керівників осередків “помаранчевих” партій, в тому числі і його самого. Він також не виключає того, що буде судитися з автором скарги на тему захисту своєї честі та гідності. Народні депутати Борис Безпалий та Юрій Оробець також обурювалися безпідставністю таких звинувачень.


Побачивши десант депутатів, суддя Декаленко враз принишкла, голос став на два тона нижче, помітно, що вона хвилювалась. Але так і не припинила грати на користь Сухотеріна від Муховікова.  Адвокат Тетяна Монтян, досить оригінально і в’їдливо захищала Петра Головатенка. Це було справжнісіньке шоу, де представниці пана Сухотеріна Тетяна Лукаш і Наталя Попова виглядали як школярки під час іспиту. А мітингуючи ще й скандували: „Вивчіть закони,  не задавайте безглуздих запитань”, що неймовірно дратувало їх і вибивало із завчасно наміченої колії. 


А пікетувальники не на жарт розійшлися. Вони кілька годин підряд скандували:”Суддя не продавайся за квартиру” „Суд не лягай під Омелю”, „Муховіков не пройде”, „Ганьба продажним суддям”, „Вичавіть з себе Муховікова”… Це все перебивалося піснями „Разом нас багато”, „Повстань, Україно”, а також піснями міністра культури Оксани Білозір.


Представники штабу Муховікова, яких було бизько 10 чоловік на акції, намагалися перешкодити мітингуючим. Вони  викликали міліцію, але заявка на акцію була оформлена належним чином, тож ні до чого доколупатися вони так і не змогли. Для них неприємною несподіванкою виявилося об’єднання зусиль двох кандидатів Головатенка і Виходцева. Адвокати Виходцева подали апеляцію щодо зняття їх кандидата з виборчих перегонів. У вівторок буде засідання суду, де крім представників „Фокстроту” будуть і люди Петра Головатенка. Тож штабу Муховікова є над чим працювати аби розсварити цих кандидатів. 


Зрештою, голосний хепенінг з музикою, барабанами та імпровізованими атракціонами по роздачі землі (учасникам видавали пакети з землею з різних частин Києва, в якості призів), присутність великої кількості журналістів та юридичні аргументи в суді сторони Головатенка зіграли свою роль і не дали можливості тихцем “по-бєзпрєдєлу” зняти його з виборчих перегонів на сьогоднішньому засіданні.
Суддя Декаленко витребувала велику кількість додаткових документів по справі, для того щоби “досконально встановити факти”. Адвокати Головатенка були раді такому повороту подій, тому що вважають що ці документи беззаперечно доведуть, що з процедурою висування Петра Головатенка було все добре. Та чи захоче суддя дослухатись до цих доказів? Після сьогоднішнього суду стало очевидно, що Декаленко чує і бачить лише те, що їй вигідно з точки зору квартири. Зрештою, якщо „безпрєдєл” продовжиться учасники акції підуть далі: пікетування Київради, Адміністрації Президента та інших установ, щоб привернути до себе увагу. Не виключено, що буде оголошено голодування. Адже ці люди усвідомлюють, незалежно хто ти є Президентом, суддею чи простим смертним, ти маєш дотримуватись закону. І якщо нагорі не розуміють цього, „низи” мают це пояснити зрозумілою мовою або через пікети і яскраві акції. 


 

Всі бажаючі можуть долучитися до цього шоу в середу, 16 березня, о 9-30 біля Подільского суду. (вул.  Хорива, 21). Буде цікаво і весело. 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ