Человек не терпит насилия!

ОБІКРАЛИ СУДДЮ ОБОЛОНСЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ В М. КИЄВІ

3700


 До Оболонського райуправління міліції міста Києва звернулась суддя  районного суду з заявою про те, що пізно ввечері двоє невідомих громадян повалили її на землю, нанесли тілесні ушкодження і викрали жіночу сумочку з особистими речами, серед яких було: 190 доларів США, 600 гривень, мобільний телефон “НОКІА — 6610”, срібний брелок для ключів, посвідчення водія та судді та інші речі.
 В зв’язку з тим, що розбійний напад — резонансний злочин, розкриття цієї справи доручили займатися досвідченій людині — старшому оперуповноваженому карного розшуку старшому лейтенанту міліції Олегу Перепелиці. Хлопець працює в ОВС з 1995 рок, відповідально відноситься до поставлених завдань.
 Завдяки його оперативності й кмітливості вже через 5 діб було знайдено одного із зловмисників, якого невдовзі затримали.
  23-річний зловмисник вже неодноразово мав конфлікти з законом — тричі був засуджений за крадіжки, останні п’ять років активно вживав ацетильований опій маку і не мав бажання заробляти гроші чесним шляхом.
Особу другого нападника та місце його мешкання вже встановлено — зараз проводяться заходи щодо його затримання..
 Стаття 187 Кримінального Кодексу України за даний вид злочину передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років — таке покарання мають понести зловмисники, але це визначить суд.


 


 



Прес-офіцер Оболонського РУ ГУ МВС України в м. Києві
Людмила Скачко


 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ