Человек не терпит насилия!

Ірину Ноздровську вбили через бездіяльність прокурора Київської області

foto

Дмитро Росошанський — вбивця Сапатінської та друг Київського обласного прокурора

Знайдена вбитою правозахисниця Ірина Ноздровська протягом останнього року постійно ходила на прийом до Київського обласного прокурора, проте він її не приймав. Через це Ноздровська зневірилася у пошуках правди та впала у відчай, а обласний прокурор не реагував, бо був другом Дмитра Росошанського, який у стані наркотичного сп’яніння збив на смерть сестру Ноздровської. Відео боротьби Ноздровської з прокуратурою Київщини оприлюднив сайт “1UA” https://www.facebook.com/UA1.com.ua/videos/1210154409054801/ . 
“Ірина Ноздровська, жителька Вишгорода в прокуратурі Київської області. Ії сестру Світлану насмерть збив родич місцевого судді (Вишгородського району – авт.). У Світлани залишилась 4-річна дитина. Вбивцю її сестри покривають посадові особи прокуратури. Жінка постійно ходить до прокуратури, подає заяви і клопотання, виграє суди, але прокурори (прокурор Київської області Дмитро Чібісов – авт.) бездіють”, — йдеться в публікації сайту“1UA” ще 16 жовтня 2016 року.
“Діма Росошанський почував себе безкарно і спокійно сідав за кермо автівки у стані наркотичного сп’яніння, бо його друг – прокурор Київської області. Їх об’єднувала не лише дружба, а є єдина пристрасть до білого порошку. На жаль, це й спричинило не лише загибель Світлани Сапатінської, а й вбивство її сестри Інни Ноздровської, об яку обласний прокурор фактично витирав ноги. Сьогодні надзвичайно важливо забезпечити охорону доньці Інни Ноздровської – Анастасії, оскільки їй також неодноразово погрожував прокурорсько-суддівський спрут”, — зазначив співрозмовник у прокуратурі.
1 січня 2017 року поліція повідомила, що у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло жінки. Поліція припускає, що це нещодавно зникла юристка Ірина Ноздровська. 30 грудня 2016 року Вишгородське управління поліції оголосило Ноздровську в розшук.
Ноздровська кілька років займалася справою про загибель своєї сестри — Світлани Сапатінської, яку у селі Демидів 30 вересня 2015 року насмерть збив племінник глави суду Вишгородського району та друг Київського обласного прокурора Дмитро Россошанський. Світлана отримала тяжкі травми й померла, а її 4-річний син Матвій став напівсиротою.

Раніше Россошанський вже фігурував у справах про крадіжку авто та пограбування, лікувався від алкогольно-наркотичної залежності, але жодного разу не був покараний. Після смертельної ДТП Россошанського спочатку не арештували, а відпустили під домашній арешт. Аналіз його крові взяли через 8 годин після аварії, а результатів не було протягом 5 діб. Суд на прохання прокурора області не взяв до уваги факт наркотичного сп’яніння Россошанського.
У травні 2017 року Росошанського засудили до 7 років ув’язнення, його захист подав апеляцію. 27 грудня 2017 року відбулося засідання Апеляційного суду Києва, який відмовив Россошанському в амністії і залишив підозрюваного у СІЗО.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ